Προς το περιεχόμενο

οδικη βοηθεια χωρις συμβολαιο

pitsikotsi222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, Bitbit είπε

4 αμάξια, επι πόσα χρόνια; Πόσα πληρώσατε συνολικά; Τις 4 φορές που χρειαστήκατε πόσα θα πληρώνατε αν δεν είχατε ασφάλεια;

αχ αυτή η παγίδα, η ατάκα έλα μωρέ 1€ τη μέρα/το μήνα πέφτει δεν είναι τίποτα. Και βάλε το ένα και βάλε το άλλο...

Ο καθενας κανει τις επιλογες του .Εγω δεν θελω να ψαχνομαι πιθανον στη μεση του πουθενα να βρω οδικη βοηθεια και να πληρωσω οσα μου ζητησουν και οποτε ερθουν 

Δυο μεταφορες σε αποσταση 160χλμ που χρειαστηκε θα κοστιζαν πολλα παραπανω .

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 ώρες πριν, sstratos είπε

Η οδική βοήθεια (και οχι η φροντίδα ατυχήματος) πρέπει να υπάρχει στα συμβόλαια. Για ένα κόστος 5-6-7 ευρώ το εξάμηνο εχεις το κεφάλι σου ησυχο , έστω και για απλά (μπαταρία , σκασμένο λάστιχο + ξεφούσκωτη ρεζέρβα κτλ κτλ)... Χώρια που εαν τύχει κάτι πρέπει να έχεις πάνω σου χρήματα για τον γερανό αλλιώς ψαχνεις να βρείς φίλους να σε ρυμουλκήσουν (εαν ξέρουν και δεν φοβούνται) ή αλλιώς σπρώχνεις !! 

Η ρυμούλκηση απο φίλους,άρα όχι επαγγελματία ,θέλει προσοχή.

https://www.cosmoteinsurance.gr/car/odigos-asfalisis/rymoylkisi-aytokinitoy

• Like 1

Στις 2/6/2024 στις 10:34 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Ο καθενας κανει τις επιλογες του .Εγω δεν θελω να ψαχνομαι πιθανον στη μεση του πουθενα να βρω οδικη βοηθεια και να πληρωσω οσα μου ζητησουν και οποτε ερθουν 

Δυο μεταφορες σε αποσταση 160χλμ που χρειαστηκε θα κοστιζαν πολλα παραπανω .

Έτσι ακριβώς. Είναι η σιγουριά ότι πήρες ένα τηλέφωνο και ξεμπερδεψες, δεν ψάχνεις τότε.

Φαντάσου να έχεις οικογένεια  στο αμάξι και να πρέπει  να ψάξεις τότε να βρεις οδική και να κάνεις και παζάρι για την τιμή.

• Like 2

Στις 2/6/2024 στις 1:11 ΠΜ, Bitbit είπε

ο ts θέλει να μας τρελάνει. Επειδή στις 2,30 που δε κυκλοφορεί ψυχή είχε γρήγορη εξυπηρέτηση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι εκτός συμβολαίου είναι καλύτερα.

Μου θυμίζει αυτό που λένε...το μπουζούκι είναι όργανο, ο μπάτσος είναι όργανο, άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι.

Μιλάμε λογική που σκοτώνει.

προσωπικά έχω οδική σε όλα τα οχήματα αλλά δε ξέρω κατα πόσο συμφέρει. Βασικά ξεκάθαρα δε συμφέρει. τώρα είναι να κάνω ανανέωση ένα συμβόλαιο και σκέφτομαι να βγάλω την οδική.

Πόσες φορές θα χρειαστείς οδική; Τα λεφτά που γλιτώνεις αν την κόψεις τα δίνεις μαζεμένα όταν και αν σου κάτσει στραβή. Υπολογίστε τι έχετε δώσει σε ασφάλεια οδικής και τι χρησιμοποιήσατε. Εγώ χαμένος έχω βγει. Και βάζω στοίχημα οι περισσότεροι εδώ μέσα έχετε βγει χαμένοι επίσης. Τόσα χρόνια οδική και χρησιμοποιήθηκε 3 φορές. Και οι 3 σε όχημα που μου έκανε κόλπα και πρόσθεσα οδική μόνο και μόνο γι αυτο διότι δε το εμπιστευόμουν. Και απ ότι φάνηκε ήταν έξυπνη η κίνηση διότι με άφησε 3 φορές. Εκεί τα έβγαλα τα χρήματα. Τώρα όμως το θέμα λύθηκε

25€/'ετος για 3 οχήματα είναι 75€.θα μου συμβεί στραβή πάνω από 1 φορά; Ε θα τα πληρώσω τότε. Οπότε δεν είναι απόλυτο αυτό το "Πάντα οδική"

Τώρα αν σου κάτσει καμια στραβή σε ταξίδι και βάλεις μέσα ξενοδοχεία και λοιπά κόστη που θα σου κάλυπτε η ασφάλεια οκ. Εντάξει αν το πάμε έτσι να ασφαλίσουμε τα πάντα για τα πάντα. Μη τύχει φωτιά, μη τύχει κλοπή, μη τύχει κεραυνός/σεισμός, μη τύχει λάστιχο...

Μη κοροιδευόμαστε, στατιστικά με τις ασφάλειες είσαι χαμένος, Αλλιώς δε θα είχαν κέρδη όλοι αυτοί, θα είχαν κλείσει. 10 άτομα θα πληρώσουν τζάμπα και δε θα κάνουν χρήση ποτέ και 1 θα κάνει χρήση με το παραπάνω και βγει κερδισμένος. Απλά σου πιπιλίζουν το μυαλό με το..κι αν σου τύχει; δώσε λίγα να μην έχεις το άγχος.

Ακριβώς αυτό. 20 χρόνια πόσα γλιτώσατε. Και στραβή να κάτσει πόσα θα πληρώσετε;

Η ίδια ιστορία με τις επεκτάσεις εγγύησης. Κι εκεί τα είχα σκάσει και δε χρειάστηκε,

4 αμάξια, επι πόσα χρόνια; Πόσα πληρώσατε συνολικά; Τις 4 φορές που χρειαστήκατε πόσα θα πληρώνατε αν δεν είχατε ασφάλεια;

αχ αυτή η παγίδα, η ατάκα έλα μωρέ 1€ τη μέρα/το μήνα πέφτει δεν είναι τίποτα. Και βάλε το ένα και βάλε το άλλο...

12€ σε ετήσιο συμβόλαιο είναι η οδική που πληρώνω εγώ δεν ξέρω που είσαι και πληρώνεις 25€

Μην ξεχνάμε ότι έρχονται και για λάστιχο, μπαταρία

Τώρα αν είστε τυχεροί και σε 10 χρόνια δεν έχετε μείνει ούτε από μπαταρία χαίρομαι για εσάς

Εγώ την τελευταία 4 ετια έμεινα από μπαταρία και εγώ και η γυναίκα μου και ένα λάστιχο σε διακοπές με σφιγμένο μπουλόνι που δεν ξεβιδωνε με τον άθλιο εργοστασιακό γρύλο.

Αντίστοιχα με την παραπάνω λογική αν δεν έχεις τρακαρει στην 4ετια θα πεις τσάμπα πληρώνω μικτή, αλλά είναι μέχρι να την πάθει κάποιος ( χτύπα ξύλο)

Αντίστοιχα και εμένα δεν μου έχουν κλέψει ποτέ αμάξι οπότε τσάμπα πληρώνω την ασφάλεια κλοπής.

Την ασφάλεια την έχουμε για την περίπτωση που γίνει η στραβή και τα 12€ κόστος τα θεωρώ μικρό ποσό για να την κόψει κάποιος.

Τέλος ότι ο ts βρήκε σε αυτή την τιμή σε κάποια πόλη ( θεωρώ) δεν σημαίνει ότι θα έβρισκε ίδια τιμή σε νησί ή σε 800χλμ μακριά που θα έπρεπε να του γυρίσουν το αμάξι πίσω

Αυτά από εμένα

• Like 4

13 ώρες πριν, tsofras είπε

12€ σε ετήσιο συμβόλαιο είναι η οδική που πληρώνω εγώ δεν ξέρω που είσαι και πληρώνεις 25€

Κι εγω 22-23€ πληρωνω/ετος στην HD 

Ποια ασφαλιστικη εχεις φιλε μου? 

• Like 1

20 λεπτά πριν, 2MM είπε

Κι εγω 22-23€ πληρωνω/ετος στην HD 

Ποια ασφαλιστικη εχεις φιλε μου? 

Spoiler

anytime ( θεωρώ επειδή έχει δική της εταιρεία οδικής ότι είναι φθηνότερη η κάλυψη στην συγκεκριμένη εταιρεία)

• Like 2

14 hours ago, tsofras said:

Αντίστοιχα με την παραπάνω λογική αν δεν έχεις τρακαρει στην 4ετια θα πεις τσάμπα πληρώνω μικτή, αλλά είναι μέχρι να την πάθει κάποιος ( χτύπα ξύλο)

Ισχύει αυτό που λες. Μακροπρόθεσμα, η πλειοψηφία θα βγει χαμένη από τη μεικτή. Γιατί ναι οκευ ισως είναι πιθανό να «τρακάρεις» (ή να σε «τρακάρουν» και να φύγουν) ελαφρώς στο παρκάρισμα ή σε κάναν τοίχο, αλλά τα περισσότερα χτυπήματα θα είναι κάτω από το ποσό της απαλλαγής.

Ακόμα και κάποιος που θα διαλύσει το αμάξι, αν και βραχυπρόθεσμα θα είναι κερδισμένος, συνηθως μακροπρόθεσμα θα τα έχει πληρώσει.

Προσωπικα ίσως να σκεφτόμουν για μεικτή αν είχα καινούριο αυτοκίνητο, για λίγο καιρο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θεωρώ ότι δεν αξίζει.

• Like 2

4 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Ισχύει αυτό που λες. Μακροπρόθεσμα, η πλειοψηφία θα βγει χαμένη από τη μεικτή. Γιατί ναι οκευ ισως είναι πιθανό να «τρακάρεις» (ή να σε «τρακάρουν» και να φύγουν) ελαφρώς στο παρκάρισμα ή σε κάναν τοίχο, αλλά τα περισσότερα χτυπήματα θα είναι κάτω από το ποσό της απαλλαγής.

Ακόμα και κάποιος που θα διαλύσει το αμάξι, αν και βραχυπρόθεσμα θα είναι κερδισμένος, συνηθως μακροπρόθεσμα θα τα έχει πληρώσει.

Προσωπικα ίσως να σκεφτόμουν για μεικτή αν είχα καινούριο αυτοκίνητο, για λίγο καιρο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θεωρώ ότι δεν αξίζει.

Μέχρι πριν κάποια χρόνια και εγώ ήμουν αυτής της λογικής που ήταν φθηνότερα και τα ανταλλακτικά.

Τώρα στα καινούρια αμάξια που μόνο το ένα LED φανάρι κοστίζει πάνω απο 1000ε (άσχετα απο την μάρκα) , κάνω μικτή γιατί 2 φανάρια να φάω έφτασα τα 2000+

49 λεπτά πριν, tsofras είπε
Spoiler

anytime ( θεωρώ επειδή έχει δική της εταιρεία οδικής ότι είναι φθηνότερη η κάλυψη στην συγκεκριμένη εταιρεία)

Μολις εκανα μια δοκιμη ασφαλισης και στην anytime, 2,36€/μηνα μου βγαζει 

8 λεπτά πριν, 2MM είπε

Ναι ετησιο 

Έχεις δίκιο γιατί παίζει ως παράγοντας και ημερομηνία κατασκευής του αυτοκινήτου . Η παραπάνω τιμή είναι για το δικό μου που είναι του 23

Έβαλα απο περιέργεια το 2015 και αλλάζει η τιμή είναι σχεδόν διπλάσια

• Like 1

2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έχεις δίκιο γιατί παίζει ως παράγοντας και ημερομηνία κατασκευής του αυτοκινήτου . Η παραπάνω τιμή είναι για το δικό μου που είναι του 23

Έβαλα απο περιέργεια το 2015 και αλλάζει η τιμή είναι σχεδόν διπλάσια

Σωστο , εμενα ειναι 15ετιας . 

• Like 1

8 λεπτά πριν, 2MM είπε

Σωστο , εμενα ειναι 15ετιας . 

Ναι sorry βιάστηκα να μιλήσω και δεν το υπολόγισα και αυτό :D

Όπως και να έχει ακόμη και τα 25ε προσωπικά θα τα έδινα

• Like 1

Εγώ δίνω 15,75 το 6μηνο για  Οδική & Ταξιδιωτική Βοήθεια (Ελλάδα - Εξωτερικό)*. 

Αλλά δεν την καταργώ γιατί σύμφωνα με το νόμο του Μέρφι μόλις το κάνω θα με αφήσει το αμάξι στη χειρότερη στιγμή και στο χειρότερο μέρος 😄

• Like 1
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...