Προς το περιεχόμενο

οδικη βοηθεια χωρις συμβολαιο

pitsikotsi222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα χρειάστηκε να καλέσω οδική βοήθεια σε μια εταιρεία που ονομάζετε Pro-Assistance μιας και εκανα το λάθος να μην προσθέσω οδική στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο μου.

Εκείνο που μου έκανε Μεγάλη θετική εντύπωση είναι το γεγονός ότι σε 15 λεπτά ήταν εκεί για να με εξυπηρετήσει και γενικά μέσα σε 40 λεπτά ήμουν σπίτι μου.

Η χρέωση για μια απόσταση 10 χιλιομέτρων (02:30 ξημερώματα) ήταν 40 ευρώ (Η ποιο φτηνή σε ερεύνα που εκανα εκείνο το βράδυ)

Γενικά το συμπερασμα που έβγαλα είναι ότι ότι πληρώνεις παίρνεις.... τι εννοώ όταν χρειάστηκα στο παρελθόν 2 3 φορες οδική από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο άργησαν κατά μεσο ορο από 40 λεπτά και πάνω...... όταν κάλεσα οδική εκτός συμβολαίου η τιμή έτσουξε αλλά σε 15 λεπτά ήταν εκεί.

Εάν εχει κάποιος φίλος παρόμοια εμπειρία να την μοιραστεί  μαζί μας και γενιά κατά ποσο έμεινε ικανοποιημένος η όχι από τις οδικες εκτός συμβολαίου 

2024-04-10.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εχεις μείνει τόσες φορές με το ίδιο αμάξι;

Εχω χρειαστεί οδική πριν 20? χρόνια.Εμεινα απο διαφορικό.90€ μου πήρε για 70χλμ απόσταση.

Απο τοτε την έχω στο ασφαλιστήριο.Αλλά  σε πάνω απο 400Κχλμ με τρία διαφορετικά αμάξια δεν τους έχω χρειαστεί.

40 λεπτά πριν, pitsikotsi222 είπε

από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο άργησαν κατά μεσο ορο από 40 λεπτά και πάνω...... όταν κάλεσα οδική εκτός συμβολαίου η τιμή έτσουξε αλλά σε 15 λεπτά ήταν εκεί.

Παιζει ρολο η ωρα και το μερος φιλε μου. Αλλο 2,30 το μεσανυχτα που δεν κυκλοφορει κανεις κι αλλο 1 το μεσημερι στο κεντρο της Αθηνας 

• Like 2

Σε 4 αμαξια της οικογενειας παντα ειχα οδικη μεσω ασφαλειας αυτοκινητου

Χρονος αναμονης  περιπου 30 λεπτα 4 φορες που χρειαστηκε συνολικα 

Ειναι πολυ μικρο το κοστος και απορω γιατι να μην κανει καποιος 

• Like 3

1 hour ago, pitsikotsi222 said:

Γενικά το συμπερασμα που έβγαλα είναι ότι ότι πληρώνεις παίρνεις.... τι εννοώ όταν χρειάστηκα στο παρελθόν 2 3 φορες οδική από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο άργησαν κατά μεσο ορο από 40 λεπτά και πάνω...... όταν κάλεσα οδική εκτός συμβολαίου η τιμή έτσουξε αλλά σε 15 λεπτά ήταν εκεί.

Εντελώς λάθος το συμπέρασμα σου, το πόσο γρήγορα θα έρθουν δεν έχει να κάνει τόσο με το πόσα έχεις πληρώσει, αλλά με τον φόρτο εργασίας τους και το πόσο κοντά είναι το πρώτο διαθέσιμο όχημα. Ειδικά στις 2μιση τα ξημερώματα είναι πολύ απίθανο να τους τύχουν μαζεμένα περιστατικά.

• Like 1

Το ποσο γρηγορα θα ερθει μια ιδικη εξαρταται και απο την ωρα αλλα και το ποσα αυτοκινητα εχει στην διαθεση της

• Like 1

Μετά από 850.000 χλμ και καμία 10αριά αυτοκίνητα, η καλύτερη με διαφορά είναι Interamerican (πάντα με συμβόλαιο μέσω ασφαλιστικής)

• Like 2

1 ώρα πριν, kalmik είπε

Μετά από 850.000 χλμ και καμία 10αριά αυτοκίνητα, η καλύτερη με διαφορά είναι Interamerican (πάντα με συμβόλαιο μέσω ασφαλιστικής)

Έτσι 

Anytime της interamerican 

• Like 1

9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

αν υπολογίσεις πόσα χρόνια την πληρώνεις για 4 αυτοκίνητα θα δεις ότι είναι περισσότερο από τις φορές που θα πλήρωνες όσες φορές χρειάστηκε και στάνταρ τις 2 από τις 4 παίζει να ταν μπαταρία που θα το χες λύσει με ένα booster 

• Like 1

ποτε δεν ειχα οδικη σε κανενα οχημα. 2-3 φορες το ρυμουλκησα μονος μου. 1 φορα φορτωσα το μηχανακι απο επαρχια και μια το αμαξι εδω αθηνα. στα 20 χρονια και σε 5-6 οχηματα δεν ειμαι απλως κερδισμένος αλλα σουπερ κερδισμένος. καλη η οδικη αν εχεις ενα αμαξι αλλα αν εχεις πολλα οχηματα δεν συμφαιρει για κανενα λογο.

• Like 1

Εμείς έχουμε στην οικογένεια 3 αυτοκίνητα, τα έχουμε βαλει κάτω και έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζει να πληρώνουμε οδική στην ασφάλεια.

Αν στοιχίζει 30€ τον χρόνο, για τα τρία αυτοκίνητα θα ήταν 90€. 20 χρόνια τώρα δεν έχει χρειαστεί ποτέ η οδική. 

Ακόμα και να μας χρειαστεί μια φορά, κερδισμένοι θα είμαστε μακροπρόθεσμα που δεν την βάζουμε.

• Like 1

ο ts θέλει να μας τρελάνει. Επειδή στις 2,30 που δε κυκλοφορεί ψυχή είχε γρήγορη εξυπηρέτηση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι εκτός συμβολαίου είναι καλύτερα.

Μου θυμίζει αυτό που λένε...το μπουζούκι είναι όργανο, ο μπάτσος είναι όργανο, άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι.

Μιλάμε λογική που σκοτώνει.

προσωπικά έχω οδική σε όλα τα οχήματα αλλά δε ξέρω κατα πόσο συμφέρει. Βασικά ξεκάθαρα δε συμφέρει. τώρα είναι να κάνω ανανέωση ένα συμβόλαιο και σκέφτομαι να βγάλω την οδική.

Πόσες φορές θα χρειαστείς οδική; Τα λεφτά που γλιτώνεις αν την κόψεις τα δίνεις μαζεμένα όταν και αν σου κάτσει στραβή. Υπολογίστε τι έχετε δώσει σε ασφάλεια οδικής και τι χρησιμοποιήσατε. Εγώ χαμένος έχω βγει. Και βάζω στοίχημα οι περισσότεροι εδώ μέσα έχετε βγει χαμένοι επίσης. Τόσα χρόνια οδική και χρησιμοποιήθηκε 3 φορές. Και οι 3 σε όχημα που μου έκανε κόλπα και πρόσθεσα οδική μόνο και μόνο γι αυτο διότι δε το εμπιστευόμουν. Και απ ότι φάνηκε ήταν έξυπνη η κίνηση διότι με άφησε 3 φορές. Εκεί τα έβγαλα τα χρήματα. Τώρα όμως το θέμα λύθηκε

25€/'ετος για 3 οχήματα είναι 75€.θα μου συμβεί στραβή πάνω από 1 φορά; Ε θα τα πληρώσω τότε. Οπότε δεν είναι απόλυτο αυτό το "Πάντα οδική"

Τώρα αν σου κάτσει καμια στραβή σε ταξίδι και βάλεις μέσα ξενοδοχεία και λοιπά κόστη που θα σου κάλυπτε η ασφάλεια οκ. Εντάξει αν το πάμε έτσι να ασφαλίσουμε τα πάντα για τα πάντα. Μη τύχει φωτιά, μη τύχει κλοπή, μη τύχει κεραυνός/σεισμός, μη τύχει λάστιχο...

Μη κοροιδευόμαστε, στατιστικά με τις ασφάλειες είσαι χαμένος, Αλλιώς δε θα είχαν κέρδη όλοι αυτοί, θα είχαν κλείσει. 10 άτομα θα πληρώσουν τζάμπα και δε θα κάνουν χρήση ποτέ και 1 θα κάνει χρήση με το παραπάνω και βγει κερδισμένος. Απλά σου πιπιλίζουν το μυαλό με το..κι αν σου τύχει; δώσε λίγα να μην έχεις το άγχος.

20 minutes ago, GodzillaCover said:

Εμείς έχουμε στην οικογένεια 3 αυτοκίνητα, τα έχουμε βαλει κάτω και έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζει να πληρώνουμε οδική στην ασφάλεια.

Αν στοιχίζει 30€ τον χρόνο, για τα τρία αυτοκίνητα θα ήταν 90€. 20 χρόνια τώρα δεν έχει χρειαστεί ποτέ η οδική. 

Ακόμα και να μας χρειαστεί μια φορά, κερδισμένοι θα είμαστε μακροπρόθεσμα που δεν την βάζουμε.

Ακριβώς αυτό. 20 χρόνια πόσα γλιτώσατε. Και στραβή να κάτσει πόσα θα πληρώσετε;

Η ίδια ιστορία με τις επεκτάσεις εγγύησης. Κι εκεί τα είχα σκάσει και δε χρειάστηκε,

11 hours ago, Γιάννης Platano said:

4 αμάξια, επι πόσα χρόνια; Πόσα πληρώσατε συνολικά; Τις 4 φορές που χρειαστήκατε πόσα θα πληρώνατε αν δεν είχατε ασφάλεια;

αχ αυτή η παγίδα, η ατάκα έλα μωρέ 1€ τη μέρα/το μήνα πέφτει δεν είναι τίποτα. Και βάλε το ένα και βάλε το άλλο...

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kάποτε παλιά, τώρα δεν ξέρω τι παίζει, έχω και εγώ καιρό να την χρησιμοποιήσω, αν ήσουν πελάτης per call, σε έβαζαν σε τελευταία προτεραιότητα.

Οπότε πρώτα θα εξυπηρετούσαν τους πελάτες με συνδρομή και μετά εσέα. Κάτι που θα σήμαινε ότι θα περίμενες αρκετά παραπάνω.

Εκεί ουσιαστικά ήταν το ατού της συνδρομής. + το γεγονός ότι έπρεπε εκείνη την στιγμή να έχεις χρήματα πάνω σου να πληρώσεις την per call οδική.

Αλλά βέβαια στο καιρό που αναφέρω δεν υπήρχαν τόσες πολλές διαθέσιμες οδικές.

Κατα μία έννοια πέρα του χρηματικού, είναι ψυχολογικό το θέμα. Ξέρεις ότι και αν συμβεί θα έρθει κάποιος. Αν είσαι εκτός νομού και σου κάτσει η στραβή θα πρέπει να ψάχνεσαι για per call οδική. 

Επεξ/σία από piiii
  • Like 1

Η οδική βοήθεια (και οχι η φροντίδα ατυχήματος) πρέπει να υπάρχει στα συμβόλαια. Για ένα κόστος 5-6-7 ευρώ το εξάμηνο εχεις το κεφάλι σου ησυχο , έστω και για απλά (μπαταρία , σκασμένο λάστιχο + ξεφούσκωτη ρεζέρβα κτλ κτλ)... Χώρια που εαν τύχει κάτι πρέπει να έχεις πάνω σου χρήματα για τον γερανό αλλιώς ψαχνεις να βρείς φίλους να σε ρυμουλκήσουν (εαν ξέρουν και δεν φοβούνται) ή αλλιώς σπρώχνεις !! 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...