Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στις γραμμές εργαλείων

dimlou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά...

Εδώ και καπόιες μέρες με την είσοδο στα windows μου εμφανίζεατι στο task bar ενα search assistant και για να φλυγει πρέπει να κα΄νω δεξί->γραμμές εργαλείων->και να ξεκλικάρω το search assistant το οποίο είναι κλικαρισμένο από μόνο του!! :shock:

Δοκίμασα μεσω του registry να κάνω κάτι αλλά δεν κατάφερα τίποτα... :(

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή... :D

Αν ξέρετε κάτι επίτε το γιατί είνια λιγο σπαστικό να εμφανίζετα9ι κάθε φορά που ανοίγω το pc....

Δημοσ.

Για αρχή τρέξε τα Ad-aware και Spybot Search & Destroy.

Κάνε μια αναζήτηση στο forum έχουν αναφερθεί πολλές φορές παρόμοια προβλήματα. :D

Δημοσ.

Ok να ψάξω στο forum.....αλλά με τι όνομα???Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι πολύ γενικό και κάθε αναζήτηση επιστρέφει 100αδες ποστς...!!! :shock:

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει σε κατι αλλά το αναφέρω...Αυτο το πρόβλημα παρουσιάστηκε απο την στιγμη που εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του ΜSN Messenger...!!! :shock:

Δημοσ.

Όταν λέω γραμμές εργαλείων -προς αποφυγή παρεξηγήσεων- εννοώ δεξί κλικ στο taskbar-γραμμές εργαλείων.... :shock:

Δημοσ.

To πρόβλημα παρουσιάστηκε απο τη στιγμή που έλαβα κάποιες νέες ενημερονένες εκδόσεις των windows....

Δεν ξέρω...το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος μου που έκανε την ιδια διαδικασία και τώρα μάλλον θα κάνει φορμάτ...!! :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...