dimlou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Γεια χαρά... Εδώ και καπόιες μέρες με την είσοδο στα windows μου εμφανίζεατι στο task bar ενα search assistant και για να φλυγει πρέπει να κα΄νω δεξί->γραμμές εργαλείων->και να ξεκλικάρω το search assistant το οποίο είναι κλικαρισμένο από μόνο του!! Δοκίμασα μεσω του registry να κάνω κάτι αλλά δεν κατάφερα τίποτα... Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή... Αν ξέρετε κάτι επίτε το γιατί είνια λιγο σπαστικό να εμφανίζετα9ι κάθε φορά που ανοίγω το pc....
TeoNOKIA Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Για αρχή τρέξε τα Ad-aware και Spybot Search & Destroy. Κάνε μια αναζήτηση στο forum έχουν αναφερθεί πολλές φορές παρόμοια προβλήματα.
dimlou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Ok να ψάξω στο forum.....αλλά με τι όνομα???Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι πολύ γενικό και κάθε αναζήτηση επιστρέφει 100αδες ποστς...!!!
TeoNOKIA Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δοκίμασε τα tools που σου ανέφερα. Αν δεν τα καταφέρεις χρησιμοποίησε το Hijack This βλέποντας αυτό το ποστ http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=387377
dimlou Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει σε κατι αλλά το αναφέρω...Αυτο το πρόβλημα παρουσιάστηκε απο την στιγμη που εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του ΜSN Messenger...!!!
dimlou Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Λέτε να έπεζε τίποτα εκεί???....Αλλά τωρα πως βγαίνει??
dimlou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Όταν λέω γραμμές εργαλείων -προς αποφυγή παρεξηγήσεων- εννοώ δεξί κλικ στο taskbar-γραμμές εργαλείων....
dimlou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 To πρόβλημα παρουσιάστηκε απο τη στιγμή που έλαβα κάποιες νέες ενημερονένες εκδόσεις των windows.... Δεν ξέρω...το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος μου που έκανε την ιδια διαδικασία και τώρα μάλλον θα κάνει φορμάτ...!!
scyther666 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 start->run->msconfig pigene stin kartela startup kai vgalta ola osa den thes...krata mono afta pou eisai sigouros pws ksereis ti einai kai ta xreiazesai sto startup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.