Greekmistis7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Καλησπερα !! Με ενημερωσαν τηλεφωνικα απο Αλφα , οτι μετα απο απορριψη πιστωτικης ( κυριως γιατι ειμαι νεος στη δουλεια φανταζομαι , καθως ο μισθος μου ειναι αρκετα καλος), θελει 2 ημερες για να ζητησεις quick loan μεσω της εφαρμογης. Θεωρητικα σημερα θα συμπληρωθουν οι 2 μερες. Γνωριζετε αν ισχυει οτι θελει 2 ημερες? Ευχαριστω!
gilardino Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα. Σε μένα που είχα δοκιμάσει παλιότερα με είχε αφήσει μετά από 5-6 μέρες
Bitbit Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δηλαδή τόσο πολύ καίγεσαι να κάνεις αίτηση για δάνειο που μετράς τις μέρες; Η μία μέρα θα κάνει τη διαφορά; Κάτι μου λέει πως καλώς απορρίφθηκε η πιστωτική 2
gorge18 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, Bitbit είπε Δηλαδή τόσο πολύ καίγεσαι να κάνεις αίτηση για δάνειο που μετράς τις μέρες; Η μία μέρα θα κάνει τη διαφορά; Κάτι μου λέει πως καλώς απορρίφθηκε η πιστωτική Και quick loan κιολας που οι τοκοι και οι οροι ειναι αστα να πανε...
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Πόσα προφιλ έχεις; Τα 1,2,3,4,5 και 6 τι έγιναν;
greekmistis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, gilardino είπε Καλησπέρα. Σε μένα που είχα δοκιμάσει παλιότερα με είχε αφήσει μετά από 5-6 μέρες Σου έβγαζε αυτό το μηνυμα: Έχετε σε εκκρεμότητα αίτηση γιαρτ στο myAlpha Mobile Για να κάνετε νέα αίτηση, πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε αυτήν που έχετε σε εκκρεμότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις