Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, YellowGr είπε

Γενικά, πάντως, από μια μικρή γεύση από τη δικαιοσύνη, δεν δουλεύει και πολύ σωστά. Με λίγα λόγια, η αστυνομία ήρθε, είδε ότι υπάρχει διατάραξη, δηλαδή πλημμέλημα, και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Απλώς μου είπε ότι θα καταγραφεί.

δεν πειράζει , εσύ ζάλισέ τους καθημερινά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Linuxdude είπε

Κατανοώ ότι έχεις δίκιο δεν χρειάζεται να με πείσεις, δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι με την μήνυση, εγώ είχα κακή εμπειρία σε διένεξη με γείτονα, πήγα σε ακρόαση σε εισαγγελέα και τον κάλεσε, τον αντίδικο, να παρουσιαστεί, δεν πήγε ποτέ, η αστυνομία πέταγε χαρταετό και έλεγε βρείτε τα ή Καντού μήνυση, ο δικηγόρος ήθελε 2200€ για ασφαλιστικά μέτρα και άλλα 1600€ για μήνυση, άλλο το ένα άλλο το άλλο και μου έλεγε και αυτός να τα βρούμε, χάος πραγματικό. Τελικά λύθηκε με μεσολάβηση κοινού γνωστού, τζάμπα τα 600€ που έδωσα σε παράβολα και μαλακιες 

Δεν το ήξερα, ξαναπήγαινε στον δικηγόρο και κάνε ασφαλιστικά, αλλά θα πληρώσεις πολύ χρήμα φιλε

Τι γίνεται όταν κάνεις απλά μήνυση για διατάραξη; Απλά κάποιος βλέπει τι έχεις γράψει και αποφασίζει αν θα γίνει κάτι ή όχι; Τι κόστος έχει;

Έχω μπερδευτεί λίγο, λες και υπάρχουν δύο είδη μηνύσεων: μία που θες δικηγόρο και κάνει κανά δύο χρόνια να γίνει και η πρώτη που ανέφερα από πάνω.

Επεξ/σία από YellowGr
Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, YellowGr είπε

Γενικά, πάντως, από μια μικρή γεύση από τη δικαιοσύνη, δεν δουλεύει και πολύ σωστά. Με λίγα λόγια, η αστυνομία ήρθε, είδε ότι υπάρχει διατάραξη, δηλαδή πλημμέλημα, και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Απλώς μου είπε ότι θα καταγραφεί.

Ακριβώς τα ίδια και για εμένα φίλε μου. Εμένα μου είχε βγάλει την ηλεκτροβανα και μου έκοψε την θέρμανση, το παραδέχτηκε μπροστά στην αστυνομία, τίποτε απολύτως δεν του έκαναν. Εδώ σου λέω ούτε ο εισαγγελέας δεν του έκανε τίποτε, ο οποίος παρήγγειλε μέσω αστυνομίας να παρουσιαστεί ενώπιον του, κατόπιν δικής μου ακρόασης, δεν πήγε!!!!! Θεωρητικά όλα καλά είναι στην πράξη δεν θα του κάνουν τίποτε απολύτως ή θα κάνουν το ελάχιστο δυνατό ενώ εσύ θα έχεις πληρώσει έναν σκασμός λεφτά.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, YellowGr είπε

Τι γίνεται όταν κάνεις απλά μήνυση για διατάραξη; Απλά κάποιος βλέπει τι έχεις γράψει και αποφασίζει αν θα γίνει κάτι ή όχι; Τι κόστος έχει;

Έχω μπερδευτεί λίγο, λες και υπάρχουν δύο είδη μηνύσεων: μία που θες δικηγόρο και κάνει κανά δύο χρόνια να γίνει και η πρώτη που ανέφερα από πάνω.

Δεν ξέρω πόσο θα κάνει να βγει η μήνυση. Αν καταδικαστεί  θα του επιβάλουν ποινή φυλάκισης, εξαγοράσιμη βέβαια. Αυτός μπορεί να συνεχίσει να τελεί το αδίκημα φίλε, στην δική μου περίπτωση μπορούσε, αφού δεν προβλέπεται προσωποκράτηση και το πταίσμα θα του επέβαλαν κράτηση 4-5 ημερών ξέρω γω...

Εμένα σε δύο μήνες θα γινόταν το δικαστήριο της μήνυσης, αλλά θα έκανα ασφαλιστικά μέτρα λόγω του ότι έπρεπε να μπει η ηλεκτροβανα να έχω θέρμανση, τα ασφαλιστικά μέτρα θα γινόταν άμεσα εξού και η ποιο ακριβή τιμή. Ο δικός μου δικηγόρος μου είπε ότι θα μπορούσα να διεκδικήσω τα έξοδα από τον αντίδικο σε νέο δικαστήριο και με την προϋπόθεση ότι η μήνυση θα έβγαινε υπέρ μου. Κάνα 4000€ συνολικά δηλαδή έξοδα και αν αυτός αρνηθεί να πληρώσει τι του κάνεις; Αγωγή χρέους κτλ κτλ ΧΕΣΕ ΨΗΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ

ΥΓ

Η δικαιοσύνη τα τελευταία χρόνια είναι προσανατολισμένη στην προστασία των δικαιωμάτων του θύτη όχι του θύματος, δες κάθε ημέρα τι ακούμε στις ειδήσεις 

Επεξ/σία από Linuxdude
Δημοσ.

Αλλη 1 περίπτωση διατάραξης κοινής ησυχίας, όπου δεν ενοχλείται κανείς, εκτός απο 1.Οι υπόλοιποι είναι "κουφοί".

• Confused 2
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...