KOLES1973 Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα θα ήθελα τη βοήθειά σας, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν συνδέουμε το pc με την τηλεόραση ενώ βλέπει την πηγή σαν pc (λειτουργικό windows 10) έχουμε εικόνα δεν έχουμε όμως μεταφορά ήχου δηλαδή μέσω του υπολογιστή δεν βλέπουμε τα ηχεία της τηλεοράσης για να τα επιλέξουμε και να μεταδώσει τον ήχο. Αυτό στην αρχή δεν το είχαμε λειτουργούσε κανονικά από κάποιο σημείο και μετά χάθηκε και δεν ξέρω αν είναι κάποια ρύθμιση που πειραξαμε είτε από την τηλεόραση είτε από το PC. Από το μενού της τηλεόρασης έχω κάνει έλεγχο του hdmi μέσω του μενού που έχει χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα όπως μου λέει και επίσης από το pc από τη διαχείριση συσκευών δεν βλέπει τα ηχεία της τηλεόρασης που τα έβλεπε πιο παλιά. Εχω δοκιμάσει και άλλο καλώδιο hdmi φέρνοντας τον υπολογιστή κοντά στην τηλεόραση έχω δοκιμάσει και άλλη θύρα της τηλεόρασης. Το καλώδιο το οποίο έχουμε θέμα είναι γύρω στα 10 μέτρα γιατί πηγαίνει σε άλλο δωμάτιο . Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Επεξ/σία 1 Ιουνίου από KOLES1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, KOLES1973 είπε Καλημέρα θα ήθελα τη βοήθειά σας, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν συνδέουμε το pc με την τηλεόραση ενώ βλέπει την πηγή σαν pc έχουμε εικόνα δεν έχουμε όμως μεταφορά ήχου δηλαδή μέσω του υπολογιστή δεν βλέπουμε τα ηχεία της τηλεοράσης για να τα επιλέξουμε και να μεταδώσει τον ήχο. Αυτό στην αρχή δεν το είχαμε λειτουργούσε κανονικά από κάποιο σημείο και μετά χάθηκε και δεν ξέρω αν είναι κάποια ρύθμιση που πειραξαμε είτε από την τηλεόραση είτε από το PC. Από το μενού της τηλεόρασης έχω κάνει έλεγχο του hdmi μέσω του μενού που έχει χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα όπως μου λέει και επίσης από το pc από τη διαχείριση συσκευών δεν βλέπει τα ηχεία της τηλεόρασης που τα έβλεπε πιο παλιά. Εχω δοκιμάσει και άλλο καλώδιο hdmi φέρνοντας τον υπολογιστή κοντά στην τηλεόραση έχω δοκιμάσει και άλλη θύρα της τηλεόρασης. Το καλώδιο το οποίο έχουμε θέμα είναι γύρω στα 10 μέτρα γιατί πηγαίνει σε άλλο δωμάτιο . Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Τι λειτουργικό εχεις?. Καθως δεν το αναφέρεις, και πιθανόν να εχεις windows, δες τα παρακατω το video. Επεξ/σία 1 Ιουνίου από Petros Electron 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, KOLES1973 είπε Καλημέρα θα ήθελα τη βοήθειά σας, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν συνδέουμε το pc με την τηλεόραση ενώ βλέπει την πηγή σαν pc (λειτουργικό windows 10) έχουμε εικόνα δεν έχουμε όμως μεταφορά ήχου δηλαδή μέσω του υπολογιστή δεν βλέπουμε τα ηχεία της τηλεοράσης για να τα επιλέξουμε και να μεταδώσει τον ήχο. Αυτό στην αρχή δεν το είχαμε λειτουργούσε κανονικά από κάποιο σημείο και μετά χάθηκε και δεν ξέρω αν είναι κάποια ρύθμιση που πειραξαμε είτε από την τηλεόραση είτε από το PC. Από το μενού της τηλεόρασης έχω κάνει έλεγχο του hdmi μέσω του μενού που έχει χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα όπως μου λέει και επίσης από το pc από τη διαχείριση συσκευών δεν βλέπει τα ηχεία της τηλεόρασης που τα έβλεπε πιο παλιά. Εχω δοκιμάσει και άλλο καλώδιο hdmi φέρνοντας τον υπολογιστή κοντά στην τηλεόραση έχω δοκιμάσει και άλλη θύρα της τηλεόρασης. Το καλώδιο το οποίο έχουμε θέμα είναι γύρω στα 10 μέτρα γιατί πηγαίνει σε άλλο δωμάτιο . Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ξεκίνησε από τα απλά. Μπορεί κατά λάθος να άλλαξες την συσκευή αναπαραγωγής του υπολογιστή σου. Κάνε λοιπόν τα εξής: 1. Αριστερό κλικ στο μεγαφωνάκι κάτω δεξιά. 2. Έλεγξε αν η τηλεόραση σου (samsung) είναι η επιλεγμένη συσκευή. 3. Αν δεν είναι πάτησε το βελάκι στα δεξιά και επίλεξε την τηλεόραση σου. Δες και την παρακάτω εικόνα. Αν δεν καταφέρεις τίποτα κάνε ότι σου λέει ο Petros Electron. Λογικά το πρόβλημα θα λυθεί. Επεξ/σία 1 Ιουνίου από afm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KOLES1973 Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 26 λεπτά πριν, afm είπε Ξεκίνησε από τα απλά. Μπορεί κατά λάθος να άλλαξες την συσκευή αναπαραγωγής του υπολογιστή σου. Κάνε λοιπόν τα εξής: 1. Αριστερό κλικ στο μεγαφωνάκι κάτω δεξιά. 2. Έλεγξε αν η τηλεόραση σου (samsung) είναι η επιλεγμένη συσκευή. 3. Αν δεν είναι πάτησε το βελάκι στα δεξιά και επίλεξε την τηλεόραση σου. Δες και την παρακάτω εικόνα. Αυτό το ξέρω, δεν μου τα δείχνει όμως. 6 ώρες πριν, Petros Electron είπε Τι λειτουργικό εχεις?. Καθως δεν το αναφέρεις, και πιθανόν να εχεις windows, δες τα παρακατω το video. Τα έχω κάνει αυτά αλλά τίποτα έκανα και αυτό που λέει το δεύτερο βίντεο με το restart του windows sound τίποτα όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, KOLES1973 είπε Αυτό το ξέρω, δεν μου τα δείχνει όμως. Τα έχω κάνει αυτά αλλά τίποτα έκανα και αυτό που λέει το δεύτερο βίντεο με το restart του windows sound τίποτα όμως Περιεργο.. Να αυτα δεν γουσταρω με τα windows.. Παλια σου δούλευε οπως ειπες, τωρα οχι.. Πιθανόν να πηρε κάποιο windows update και να άλλαξε το driver.. Μπες στο device manager και δες την εκδοσή που έχει για τον ηχο. Αν εχει επιλογή να πας πίσω το driver (σε παλαιότερη έκδοση) δοκίμασε το, αλλη επιλογή ειναι σβήσεις και να ξαναβάλεις το driver και άλλη να κατεβάσεις και να κανεις install το driver απο την σελίδα του κατασκευαστή αναλογα το μοντέλο της μητρικής σου. Θελει δόκιμες μεχρι να το βρεις. Σε ολες τις δόκιμες να εχεις πανω και το HDMI ωστε να "βλεπει" την σύνδεση. Καλη επιτυχία. Επεξ/σία 2 Ιουνίου από Petros Electron 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα