Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα.

Έχω έναν υπολογιστή HP από αυτούς τους κλασικούς refurbished που πουλάνε διάφορα καταστημα κυρίως για γραφεία μιας και αυτή είναι η χρήση του (ίντερνετ & word).

Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής: έβγαλα πέρσι τον HDD του και κούμπωσα έναν SSD HP 250Gb, έκανα την εγκατασταση των Windows 10 (πλέον 11), όλα κομπλέ αλλά που & που αδυνατεί να φορτώσει με την πρώτη. Είτε θα με πετάξει σε μαύρη οθόνη με γράμματα "no boot drive detected" ή κάτι παρεμφερές ή θα με πετάει στο bios και ακόμα και αν βγω, θα με ξαναβάλει εκεί.

Η μόνη λύση είναι μόλις ανοιγω τον υπολογιστή να πατάω συνεχώς ESC ώστε να μου πετάει λίστα με hardware και να επιλέγω τον SSD όπου τότε bootάρει κανονικά. 

Ξέρεις κανείς ποιο είναι το πρόβλημα ??

Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει ο SSD, αλλά έβαλα για κάνα μήνα και τον HDD που είχε από τη μάνα του και πάλι τα ίδια. 

Επεξ/σία από ParafronGR
Δημοσ.

Έχει δει τα boot devices και boot order στο bios;

Έτσι που τα λες είναι σαν να μην είναι στις επιλογές ο ssd.

Επέλεγε τον ssd και βάλε τον πρώτο στη λίστα, f10 (save and exti), y (save? yes)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτό που λέει ο nikol us να προσθέσω το να δεις μήπως έχεις κανένα cd/dvd μεσα ή μήπως έχεις κανενα usb κουμπωμένο   όταν δεν μπουταρει.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...