Arkin Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, charllestone είπε Δοκίμασες να κανεις oc τον 5700x? Πχ αν τον τρεχεις στα 100w ppt με +200Μhz boost και co -15 ισως βελτιωθεί η κατάσταση Τον εχω απο την αρχη στα 4850 εχω και τις ram οσο πανε και τα subtitmings αλλα απλα δεν τραβαει το ray tracing τον γονατιζει οσο δεν παει. Εχει πολυ χαμηλο IPC και αδυναμους πυρηνες. Οταν δουλευει σωστα η infinity cache ειναι καλυτερα αλλα στα περισσοτερα νεα δεν τα παει καλα. Ηταν ας πουμε μια μεση λυση μεχρι να βγουν τα νεα cpu απο τον 8700k που ειχα 5 χρονια με βγηκε πολυ φθηνα οποτε τωρα παμε για ενα γερο build να κρατησει 4-5 χρονια οπως πρεπει αρκει να δωσουν το μεγαλο IPC που διαβαζω. Μεχρι 6700xt οταν ειχα ηταν μια χαρα και ο 8700k απο οταν πηγα σε 4070ti και ειδικα σε 4080super ηρθε το μεγαλο BN που περιμενα δεν θα πω ψεμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Μόλις τώρα, Arkin είπε Σαφως και παιζουν πολλα ρολο. Αναφερθηκα κυριως στο οτι και σε μεγαλες αναλυσεις με μια δυνατη καρτα το BN ειναι τεραστιο σε αρκετα νεα παιχνιδια ακομα και με τους 5000 3D series. Σκεψου ερχονται και οι νεες καρτες μια 5080 πχ θα ριξει ακομα μεγαλυτερο BN ακομα και σε 4Κ σε τετοια cpu. Και οι καρτες που εχουν σημερα 1000 ευρω θα εχουν 600 οσο προχωραμε τοσο πιο πολυ θα πεφτουν οι τιμες και θα τις αγοραζει ο κοσμος οποτε το 1% θα γινει 10% και θα ανεβαινει οσο πεφτουν οι τιμες στις μεγαλες καρτες. Ασφαλώς και τα Ryzen 5800X3D είναι ημίμετρα για να "αρμεγεί" η AMD αυτούς που δεν θέλουν ή δεν έχουν να δώσουν λεφτά για μια πραγματικά next gen πλατφόρμα. Ίδια fps με 10900K στο The Last of Us. Ίδια frame drops με 10900K στο Far Cry 6, άσχετα αν στα average fps είναι ~15% μπροστά ο 5800X3D. Επιδόσεις κυριολεκτικά "ζάρι" με αναλογικά άθλια minimum fps(frame drops). Άσχετα όμως με αυτά. Σημασία έχει το CPU να σου δίνει τα καρέ που θες. Αν με το Χ CPU του 2018 π.χ. πιάνεις τα 75 καρέ που έχεις ως στόχο μετά τερματίζεις την ποιότητα των γραφικών ή και την ανάλυση και αξιοποιείς στο έπακρο και την κάρτα. Μόνο αυτός που στοχεύει σε πάνω από 100 fps σε κακοπρογραμματισμένα single players games έχει ανάγκη από διαρκή CPU upgrades. Υπερβολικές απαιτήσεις έχουν υπερβολικό κόστος. Το Hogwarts ειδικά είναι περίπτωση σκουπιδιού στο optimization. Πάντα θα βγαίνουν 1-2 τέτοια το χρόνο. Αλίμονο αν δίνεις 400€-1000€ για CPU/mobo+CPU upgrade κάθε φορά που πέφτεις πάνω σε τέτοιες φόλες. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Έχει χαθεί λίγο η μπάλα παίδες. Πολλοί έχετε εστιάσει μόνο στο uplift που έχει το AM4 σε AM5 με βάση τα game benchmarks. Σε ότι αφορά productivity (επεξεργασία εικόνας/βίντεο) μιλάμε για πολύ μεγαλύτερες διαφορές (40-50%) και πολύ μικρότερη κατανάλωση. Δείτε συγκρίσεις μεταξύ 5950X και 7950X και ελάτε πείτε μου μετά ότι «δεν αξίζει» Υπάρχουνε και άτομα που αναβαθμίζουνε για άλλους σκοπούς (productivity, μικρότερες καταναλώσεις, κλπ) πέρα των παιχνιδιών. Οπότε αν η σειρά 9000 έχει 20-30% διαφορά «μόνο» σε σχέση με την σειρά 7000 δεν με χαλάει προσωπικά καθόλου μιας και η διαφορά AM4 σε AM5 είναι ήδη σεβαστή. Πχ ο 7600Χ είναι στα ίδια επίπεδα και καλύτερος από τον 5800X3D. Και κατά πολύ πιο δροσερός σαν CPU. Επεξ/σία 1 Ιουνίου από PadPoet 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 16 λεπτά πριν, Arkin είπε Σαφως και παιζουν πολλα ρολο. Αναφερθηκα κυριως στο οτι και σε μεγαλες αναλυσεις με μια δυνατη καρτα το BN ειναι τεραστιο σε αρκετα νεα παιχνιδια ακομα και με τους 5000 3D series. Σκεψου ερχονται και οι νεες καρτες μια 5080 πχ θα ριξει ακομα μεγαλυτερο BN ακομα και σε 4Κ σε τετοια cpu. Και οι καρτες που εχουν σημερα 1000 ευρω θα εχουν 600 οσο προχωραμε τοσο πιο πολυ θα πεφτουν οι τιμες και θα τις αγοραζει ο κοσμος οποτε το 1% θα γινει 10% και θα ανεβαινει οσο πεφτουν οι τιμες στις μεγαλες καρτες. Λογικό, αλλιώς τα cpu θα κρατούσαν δεκαετίες. Νομίζω πως το μόνο που θα κάνω στο μέλλον είναι να βάλω παρέα με τον 5700x μια κάρτα επιπέδου 7900 gre και όσο πάει. Εννοείται πως θα κάνω skip το ΑΜ5 καθώς δεν είμαι hardcore gamer και τα παιχνίδια που παίζει ο γιος δεν είναι βαριά, ούτε και ζητά τα τέλεια γραφικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argonaute Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου ^Μονο ενας μετοχος αντιπαλης εταιριας, ή ενας τυφλος οπαδος θα μπορουσε να αναφερει τις παραπανω ατοπες υπερβολες. Ημιμετρο δεν ειναι κατι που θα σου δωσει εστω και 2 χρονια πχ προστιθεμενη αξια σε μια πλατφορμα του 2017 αν εχεις καποιες μεγαλυτερες και οχι ακραιες απαιτησεις, για τον α και β λογο δεν θελεις να δωσεις νεφρο και δεν θελεις να αλλαζεις μητρικες και μνημες. Οποτε καθε τι εχει τον ρολο του και το κοινο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Έχει χαθεί λίγο η μπάλα παίδες. Πολλοί έχετε εστιάσει μόνο στο uplift που έχει το AM4 σε AM5 με βάση τα game benchmarks. Σε ότι αφορά productivity (επεξεργασία εικόνας/βίντεο) μιλάμε για πολύ μεγαλύτερες διαφορές (40-50%) και πολύ μικρότερη κατανάλωση. Δείτε συγκρίσεις μεταξύ 5950X και 7950X και ελάτε πείτε μου μετά ότι «δεν αξίζει» Υπάρχουμε και άτομα που αναβαθμίζουνε για άλλους σκοπούς (productivity, μικρότερες καταναλώσεις, κλπ) πέρα των παιχνιδιών. Οπότε αν η σειρά 9000 έχει 20-30% διαφορά «μόνο» σε σχέση με την σειρά 7000 δεν με χαλάει προσωπικά καθόλου μιας και η διαφορά AM4 σε AM5 είναι ήδη σεβαστή. Πχ ο 7600Χ είναι στα ίδια επίπεδα και καλύτερος από τον 5800X3D. Και κατά πολύ ποο δροσερός σαν CPU. Παντού έχει υπεροχή η Intel αυτή τη στιγμή εκτός από το gaming με στοκ RAM. Εκεί η 3DVcache των AMD παίρνει κεφάλια. Μόλις όμως τα Intel γίνουν OC σε πυρήνα, RAM και σεταριστούν τα timings(όπως στο βίντεο παλιότερου μέλους που ανέβασα στην προηγούμενη σελίδα) βγαίνουν μια γενια μπροστά. Γι αυτό και βλέπεις να "ανεβάζουν" μόνο...emoticons τα γνωστά fanboys αντί για δοκιμές με τους "βασιλιάδες του gaming" 7800X3D. Είναι βασιλιάδες μόνο στα reviews(στοκ setups). Σε productivity πάλι η Intel έχει σαρώσει όλα τα benchmarks με τα E-cores. Ειδικά στη μεσαία κατηγορία(μέχρι 14600K). Η AMD από το 2017 κολλημένη στα 6 cores. Όταν τα έκανε αυτά η intel με τους 4πύρηνους τουλάχιστον είχε τη δικαιολογία του ανύπαρκτου ανταγωνισμού. Αναφορά σε κείμενο ^Μονο ενας μετοχος αντιπαλης εταιριας, ή ενας τυφλος οπαδος θα μπορουσε να αναφερει τις παραπανω ατοπες υπερβολες. Ημιμετρο δεν ειναι κατι που θα σου δωσει εστω και 2 χρονια πχ προστιθεμενη αξια σε μια πλατφορμα του 2017 αν εχεις καποιες μεγαλυτερες και οχι ακραιες απαιτησεις, για τον α και β λογο δεν θελεις να δωσεις νεφρο και δεν θελεις να αλλαζεις μητρικες και μνημες. Οποτε καθε τι εχει τον ρολο του και το κοινο του. Α) Δεν είσαι μάντης για να αγοράζεις το 2017 βάσει ανακοινώσεων που ΘΑ κάνει μια εταιρεία το ~2021 για 3D μοντέλο για να το υποστηρίξει τελικά μέσω επίσημων BIOS το 2022-23. Οι περισσότεροι είχαν ήδη "σκοτώσει" τα 2017 mobo τους. Β) Στα πιο ευνοϊκά για τους 5800X3D gaming σενάρια, όπως το WD Legion, με πάνω από 50% κέρδος(!!!) έναντι σε 10900K/9900K η διαφορά πέφτει σε κάτω από 20% μετά από RAM tuning. Οπότε ναι. Δεν είσαι σίγουρος ότι με 3D θα δώσεις μεγαλύτερη ανάσα σε πλατφόρμα του 2017 όταν υπάρχουν έστω και λίγα games που είσαι στα ίδια ή πολύ κοντά σε oced-tuned 10900K. Εκτός και αν από καθαρή τύχη όσα σύγχρονα games γουστάρεις είναι στο μοτίβο του WD Legion. Επεξ/σία 1 Ιουνίου από pirmen56 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosX Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Παίδες επειδή περιμένω πάρα πολύ καιρό για καινούργιο build. Φαντάζομαι πως όλα θα έχουν κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο/Σεπτέμβριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 1 ώρα πριν, MariosX είπε Παίδες επειδή περιμένω πάρα πολύ καιρό για καινούργιο build. Φαντάζομαι πως όλα θα έχουν κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο/Σεπτέμβριο; Απο ryzen ναι απο Intel ακομα τιποτα δεν ειναι σιγουρο για ποτε η κυκλοφορια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miltos_91 Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Μάγκες και εγώ σκέφτομαι εδώ και ένα διάστημα να στήσω καινούριο κουτί. Να προχωρήσω τώρα( πολύ μου προτείνουν τον 7800x3d) ή να περιμένω να δω τι θα βγάλει ο καθένας? Αν και θα πρέπει να περάσει και ένα διάστημα να δούμε επιδόσεις κολλήματα κλπ άρα να περιμένω άλλο τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, Miltos_91 είπε Μάγκες και εγώ σκέφτομαι εδώ και ένα διάστημα να στήσω καινούριο κουτί. Να προχωρήσω τώρα( πολύ μου προτείνουν τον 7800x3d) ή να περιμένω να δω τι θα βγάλει ο καθένας? Αν και θα πρέπει να περάσει και ένα διάστημα να δούμε επιδόσεις κολλήματα κλπ άρα να περιμένω άλλο τόσο. Εννοειται περιμενεις δεν το συζηταμε πριν την εμφανιση των νεων cpu δεν κανουμε αγορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gurgurant Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν ισχυει καλα θα ηταν. Ειμαι με 5700x και 4080 super στα 3440x1440 165hz και η 5700x απλα δεν τραβαει. Βλεπω σε πολλα παιχνιδια μεχρι 50% gpu usage στο ghostwire tokyo ενω η καρτα μπορουσε να βγαλει 150fps ειχα 70 και επεφτε και στα 60 η cpu τερματιζε hogwarts legacy τα ιδια και ακομα χειροτερα με σωζει το dlss 3 εδω watch dogs legion 70fps με το ζορι η καρτα καθετε 2077 με path tracing βλεπω BN μεχρι 80% ακομα και με dlss 3 Οταν εχεις πολυ δυνατες καρτες και cpu τα οποια τα εχουν φαει τα ψωμια τους δυστυχως το BN ειναι τεραστιο ακομα και σε πολυ μεγαλες αναλυσεις Βλεπω για arrow lake η 9000 series απο amd μεχρι τελος του χρονου μπας και μπορεσω να σπρωξω την 4080super οπως πρεπει bottleneck ειναι ακομα ενα μαρκετινγκ κολπακι για να αλλαζεις συνεχεια hardware.Εχε υποψιν σου οτι τα περισσοτερο γκειμσ ειναι πορτ γιαυτο παιζουν χαλια στο πισι!δν φταιει τπτ αλλο περαν του κακου optimize των γκειμ και οχι το ΒΝ.με εναν 7800x3d θα επαιζε μια χαρα η 4080 πιστευω.επισης 4080 ειναι λογικο να παιζει φουλ με εναν παλιο cpu.Δεν εχω πιασει στα χερια μ 4000 γενια καρτες ομως ο 13900κ που πηρα σγρ δν θα αλλαχτει ξανα.Δεν γινεται να εχεις να παρεις 4080 αλλα να μν εεισ για καλο cpu φιλε μου και να περιμενεις ολα να παιζουν μια ζωη με 5700χ σορρυ,το λεω φιλικα.Μεχρι να βγουν καρτες να τον ζορισουν θα εχω σταματησει το πισι χεχε Επεξ/σία 1 Ιουνίου από gurgurant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosX Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 hours ago, Miltos_91 said: Μάγκες και εγώ σκέφτομαι εδώ και ένα διάστημα να στήσω καινούριο κουτί. Να προχωρήσω τώρα( πολύ μου προτείνουν τον 7800x3d) ή να περιμένω να δω τι θα βγάλει ο καθένας? Αν και θα πρέπει να περάσει και ένα διάστημα να δούμε επιδόσεις κολλήματα κλπ άρα να περιμένω άλλο τόσο. Είναι θέμα 1-2 μηνών, αξίζει να περιμένεις. Χαμένος δεν θα βγεις, θα πέσουν και οι τιμές στους παλιούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 1 ώρα πριν, gurgurant είπε bottleneck ειναι ακομα ενα μαρκετινγκ κολπακι για να αλλαζεις συνεχεια hardware.Εχε υποψιν σου οτι τα περισσοτερο γκειμσ ειναι πορτ γιαυτο παιζουν χαλια στο πισι!δν φταιει τπτ αλλο περαν του κακου optimize των γκειμ και οχι το ΒΝ.με εναν 7800x3d θα επαιζε μια χαρα η 4080 πιστευω.επισης 4080 ειναι λογικο να παιζει φουλ με εναν παλιο cpu.Δεν εχω πιασει στα χερια μ 4000 γενια καρτες ομως ο 13900κ που πηρα σγρ δν θα αλλαχτει ξανα.Δεν γινεται να εχεις να παρεις 4080 αλλα να μν εεισ για καλο cpu φιλε μου και να περιμενεις ολα να παιζουν μια ζωη με 5700χ σορρυ,το λεω φιλικα.Μεχρι να βγουν καρτες να τον ζορισουν θα εχω σταματησει το πισι χεχε Κοιτα με 8700k ημουν τον πηρα μολις βγηκε αλλα για τωρα περσι δηλαδη περιμενα arrow lake για αυτο δεν πηγα σε καλυτερο cpu λεω μια και καλη αναβαθμιση και τοτε ειχα 4070ti οχι 4080super. Δεν με ενοχλει απλα θα αναφερω οτι δεν τραβαει o 5700x δεν θα πω ψεμματα. Ο 13900k πολυ πιθανο να μην τραβαει με 5080 ακομα και σε 1440p. Βαραινουν επικινδυνα τα παιχνιδια σε cpu με το ray tracing. Για αυτο και θελουμε μεγαλο IPC με τους νεους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTX Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 5 ώρες πριν, fotaras76 είπε Αυτό (ευτυχώς) δεν αφορά το 99% που έχουμε πιο αδύναμες κάρτες. Σε σχετικά τεστ που είδα με rtx 3070 οι 5700x , 5700x3d είχαν παρόμοιες επιδόσεις. Οι x3d έχουν νόημα μόνο για κάρτες όπως η δική σου, δηλαδή αφορούν το 1% των χρηστών. Έχω 5700x ,rx 6700 ,1440p monitor οπότε αν πάω σε x3d κρατώντας την ίδια κάρτα δε θα καταλάβω διαφορά. Εσύ όμως θα δεις. Πίστεψε με δεν έχουν νόημα ούτε για τις μεγάλες κάρτες οι 3D τις σειράς 5000 δεν μειώνουν το BN είναι αδύναμοι για μεγάλες κάρτες σειρά 7000 χρειάζεται , χειρότερα από τον 12600K παίζει με την 4080 , εγώ χρησιμοποιούσα έναν 5800X3D που αντικατέστησε έναν 5800X , έκανα την ίδια πατάτα που έκανε ο φίλος από πάνω αλλα δεν το έκανα για λόγους απόδοσης η για να μειώσω το BN , το έκανα περισσότερο γιατί ο 5800X ψηνόταν χειμώνα καλοκαίρι με τριπλή υδρόψυξη και έφτανε μέχρι 85C και μου γ@μο#σε τι ψυχολογία , οποτε πούλησα τον απλό έβαλα λίγα χρήματα ακόμα και πήρα τον 3D μεταχειρισμένο που τρέχει σε καλές θερμοκρασίες , από αυτά που βλέπω που παίζει ο μικρός μονο το Fortnite εκτοξεύτηκε σε FPS , το PUBG που έπαιζα εγώ ήταν ακριβώς το ίδιο , αλλα με ανάγκασε να βάλω cap στη κάρτα γιατί μου έκανε stuttering ανά λίγα δευτερόλεπτα και μου έσπαγε τα νεύρα σε σημείο που ήθελα να τον πουλήσω και αυτόν , τελικά το set το πάσαρα στον πιτσιρικα και βρήκα την ησυχία μου με ένα kit 12600K/z790/32GB DDR5 6400/C34 , πάλι έχω BN αλλα το σύστημα τώρα πετάει , ο 5800X3D παίζει παρα πολύ καλά με 3080/3080Ti το πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Arkin είπε Τον εχω απο την αρχη στα 4850 εχω και τις ram οσο πανε και τα subtitmings αλλα απλα δεν τραβαει το ray tracing τον γονατιζει οσο δεν παει. Εχει πολυ χαμηλο IPC και αδυναμους πυρηνες. Οταν δουλευει σωστα η infinity cache ειναι καλυτερα αλλα στα περισσοτερα νεα δεν τα παει καλα. Ηταν ας πουμε μια μεση λυση μεχρι να βγουν τα νεα cpu απο τον 8700k που ειχα 5 χρονια με βγηκε πολυ φθηνα οποτε τωρα παμε για ενα γερο build να κρατησει 4-5 χρονια οπως πρεπει αρκει να δωσουν το μεγαλο IPC που διαβαζω. Μεχρι 6700xt οταν ειχα ηταν μια χαρα και ο 8700k απο οταν πηγα σε 4070ti και ειδικα σε 4080super ηρθε το μεγαλο BN που περιμενα δεν θα πω ψεμματα. Γενικό σχόλιο με αφορμή το παραπάνω. Όλα τα ryzen έχουν δυσανάλογα κακές επιδόσεις σε mimimum fps(frame drops). Βγάζουν υψηλά average fps λόγω της μεγαλύτερης cache ξεγελώντας τον gamer μέσα από τα reviews. Μόλις όμως βρεθούν σε σημείο όπου ο πυρήνας πρέπει να αναζητήσει δεδομένα στην RAM οι επιδόσεις πέφτουν κατακόρυφα. Μία από τις πολλές αποδείξεις το Far Cry 6. Σεταρισμένος Ryzen 5800X3D έχει τα ίδια ακριβώς minimum fps με σεταρισμένο 10900K ενώ τον ξεπερνάει 15% σε average fps. Διαπιστωμένο από τα benchmarks που ανεβάζουμε μέλη του insomnia στο σχετικό θρεντ. Όλα τα Intel, ανεξαρτήτως αρχιτεκτονικής, έχουν μικρότερη "απόσταση" average με minimum fps γιατί δεν βασίζονται στην cache. Πιο σταθερή επίδοση. Το έχει αποδείξει μέσα από live streaming και το κανάλι Frame Chasers στο Youtube σε διάφορα games. Τα ryzen έχουν μεγάλα και απότομα frame drops που τα αποκαλεί ειρωνικά AMDips. Περιττό να πούμε πόσο μίσος συγκεντρώνει το κανάλι του. Μην αφήνετε τα average fps να σας παραπλανούν. ΠΟΤΕ AMD αν ο βασικός στόχος είναι το gaming. Μόνο αν κάποιος δεν ξέρει από overclocking και σετάρισμα μνημών πάει αποκλειστικά σε ryzen 3D. Επεξ/σία 1 Ιουνίου από pirmen56 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα