Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα εναν λογαριασμο σε μια τραπεζα αλλα καποια στιγμη μετα μου μπλοκαρε τον λογαριασμο η τραπεζα για λογους ασφαλειας. Εγω σε αυτην τραπεζα μπορω να ανοιξω νεο λογαριασμο?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Tsikoustella είπε

Ειχα εναν λογαριασμο σε μια τραπεζα αλλα καποια στιγμη μετα μου μπλοκαρε τον λογαριασμο η τραπεζα για λογους ασφαλειας. Εγω σε αυτην τραπεζα μπορω να ανοιξω νεο λογαριασμο?

Αν σου μπλόκαραν έναν λογαριασμό μια φορά γιατί να μην σου μπλοκάρουν και τον νέο;

Ποια τράπεζα είναι;Προσπάθησες να ξεμπλοκάρεις τον λογαριασμό;

Δημοσ.

τόσο δύσκολο να γράψετε 2 προτάσεις που εξηγεί το πρόβλημα; Γιατί στον μπλόκαρε; Ποια τράπεζα; Κακώς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τέτοια ποστ. 

• Like 5
  • Haha 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Tsikoustella είπε

Δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω, πως θα σε βοηθήσουμε. Μήπως δεν είχες κάνει επικαιροποίηση στοιχείων;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsikoustella είπε

Μου τον μπλοκαραν γιατι εκανα καποιες συναλλαγες με τραπεζες του εξωτερικου

πουλαγες ναρκωτικα? οπλα? γυναικες? 
Γιατι και εγω κανω συναλλαγες με τραπεζες του εξωτερικου, αλλα δεν μου εχουν μπλοκαρει κανεναν λογαριασμό.

Δημοσ.
3 hours ago, Tsikoustella said:

Δεν παίζει αυτό που λες, άλλος πρέπει να είναι ο λόγος.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσεις με την τράπεζα σου, ίσως εκτός από τον λογαριασμό σου να έχουν μπλοκάρει και σένα τον ίδιο, εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει γίνει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tsikoustella είπε

Μήπως εννοείς ότι σου κλείδωσαν την κάρτα; Πιθανώς δηλαδή να είδαν περίεργες κινήσεις προς το εξωτερικό και την κλείδωσαν για λόγους ασφαλείας. Τον λογαριασμό κάπως απίθανο να την κλείδωσαν έτσι απλά. Αν σου κλείδωσαν απλώς την κάρτα τότε απλά τους λες να στην ξεκλειδώσουν ή αν είναι αδύνατο τότε να πας να βγάλεις άλλη.

Δημοσ.

να ανοιξεις νεο για να κανεις παλι τα ιδια; 

Δωσε εξτρα πληροφοριες. δεν ειμαστε τραπεζα για να σου ακυρωσουμε την αιτηση.... 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Tsikoustella είπε

μπορείς

Δημοσ.
20 hours ago, Bitbit said:

τόσο δύσκολο να γράψετε 2 προτάσεις που εξηγεί το πρόβλημα; Γιατί στον μπλόκαρε; Ποια τράπεζα; Κακώς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τέτοια ποστ. 

Eεε κάτσε ντε... ολόκληρο σαββατοκύριακο έχουμε μπροστά, μας κρατάνε σε αγωνία. Όλα τα spoilers τα θες μαζεμένα; 😄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...