b00mb00m Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Θέλω να ανεβάσω κάποια videos με οδηγίες να τις δούνε κάποια άτομα. Προτιμώ να είναι online παρά να δίνω κάθε φορά τα mp4 σε κάθε άτομο διότι μετά μάλλον θα χρειαστεί να τα δούμε κι άλλοι. Επειδή δεν έχω ιδέα, σκέφτηκα να τα ανεβάσω στο youtube. Αν έχετε καλύτερη ιδέα, πείτε μου. Δε θέλω όμως να εμφανίζονται τα στοιχεία μου. Δηλαδή να μπορεί κάποιος μέσω των video να δει το mail μου. Γίνεται αυτό ή πρέπει να φτιάξω άλλον λογαριασμό αποκλειστικά γι αυτό το σκοπό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Στις 31/5/2024 στις 9:50 ΜΜ, b00mb00m είπε Θέλω να ανεβάσω κάποια videos με οδηγίες να τις δούνε κάποια άτομα. Προτιμώ να είναι online παρά να δίνω κάθε φορά τα mp4 σε κάθε άτομο διότι μετά μάλλον θα χρειαστεί να τα δούμε κι άλλοι. Επειδή δεν έχω ιδέα, σκέφτηκα να τα ανεβάσω στο youtube. Αν έχετε καλύτερη ιδέα, πείτε μου. Δε θέλω όμως να εμφανίζονται τα στοιχεία μου. Δηλαδή να μπορεί κάποιος μέσω των video να δει το mail μου. Γίνεται αυτό ή πρέπει να φτιάξω άλλον λογαριασμό αποκλειστικά γι αυτό το σκοπό; Γιατι να δει το email σου; Εσυ μπορεις να δεις το email καποιου δημιουργού στο youtube? Αν σε προβληματίζει τοσο, μπες με ενα νεο mail και με ασχετε στοιχεια και ανεβασε οτι θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b00mb00m Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 7 ώρες πριν, gorge18 είπε Γιατι να δει το email σου; Εσυ μπορεις να δεις το email καποιου δημιουργού στο youtube? Αν σε προβληματίζει τοσο, μπες με ενα νεο mail και με ασχετε στοιχεια και ανεβασε οτι θες δεν ασχολούμαι και πολύ με το yt. Δε ξέρω, μπορεί να έχει επιλογή σε κάποιο video ή στο κανάλι να εμφανίζει το mail του δημιουργού. Καλά δεν είναι ότι καίγομαι αλλά θα προτιμούσα να μη φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Μπορείς να τα ανεβάσεις σαν private video στο YouTube Δεν εμφανίζονται στην αναζητηση ή σαν προτεινόμενα όποτε τα βλέπουν μόνο όσοι έχουν το ακριβές λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 22 minutes ago, JakeKaufman said: Μπορείς να τα ανεβάσεις σαν private video στο YouTube Δεν εμφανίζονται στην αναζητηση ή σαν προτεινόμενα όποτε τα βλέπουν μόνο όσοι έχουν το ακριβές λινκ Σαν unlisted εννοείς, τα private τα βλέπει μόνο ο δημιουργός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 9 hours ago, Mene said: Σαν unlisted εννοείς, τα private τα βλέπει μόνο ο δημιουργός. Σωστός, unlisted ήθελα να γράψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα