megaklhs Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Καλησπέρα σε όλους... θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εάν γνωρίζει κάποιος. Υπάρχει εφαρμογή που μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει σε τηλέφωνο και να καταγράφει της κλήσεις που κάνει ο ίδιος ή που του γίνονται ; Να τις καταγράφει όμως αυτόματα να μην χρειάζεται κάθε φορά να πατάς εγγραφή.
SeNNinhA Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 45 λεπτά πριν, megaklhs είπε Καλησπέρα σε όλους... θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εάν γνωρίζει κάποιος. Υπάρχει εφαρμογή που μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει σε τηλέφωνο και να καταγράφει της κλήσεις που κάνει ο ίδιος ή που του γίνονται ; Να τις καταγράφει όμως αυτόματα να μην χρειάζεται κάθε φορά να πατάς εγγραφή. ΟΧΙ νομιμη Απαγορευεται και μονο κατι Κινεζικα μπορει να ειναι ξεκλειδωτα και με τετοιες εφαρμογες διαθεσιμες. Ειναι παντως παρανομη η οποιαδηποτε καταγραφή οποιασδηποτε συνομιλίας χωρίς την ρητή συναίνεση του αλλου. 1
Bitbit Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου καλά γελάω. το αν είναι νόμιμη δεν απασχολεί κανέναν. προσωπικά ενώ είχα απελπιστεί και τα παράτησα, τελικά βρήκα εφαρμογή που δουλεύει σε android 14. απλά μερικές φορες κάτι παθαίνει, σταματάει και πρέπει να παίξω με τις ρυθμίσεις. ή αν την κάνω πάλι εγκατάσταση δουλεύει. Κάτι παίζει με τα δικαιώματα. Τώρα έχει κανα μήνα περίπου μου δουλεύει κανονικά. δε κάνω update στη τελευταία έκδοση, ίσως φταίει αυτό. Πρόκειται για το cube acr
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) Πλάκα πλάκα έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση, καλό είναι να καταγράφεις τα πάντα. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πλέον. Μου είχε τύχει κάποιος να ζητήσει 240 ευρώ να μου βάψει κάτι, του έδωσα 140 προκαταβολή, και συμφωνήσαμε μόλις τελειώσει τα υπόλοιπα 100, και στο τέλος μου είπε 300 είχαμε πει.. άντε βγάλει άκρη μετά Στον μπαμπά του είχε με κάποιον να του αλλάξει λάστιχα. Και στην γιαγιά μου είχε τύχει, αλλά αυτός που πήγε να της το κάνει δεν ήξερε ό,τι η γιαγιά μου είναι η θυλυκή έκδοση του Κορλεόνε 😂 απο Godfather, και στο τέλος του έδωσε λιγότερα Επεξ/σία 31 Μαϊου από Manefs23
Bitbit Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 3 minutes ago, Manefs23 said: Πλάκα πλάκα έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση, καλό είναι να καταγράφεις τα πάντα. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πλέον. Μου είχε τύχει κάποιος να ζητήσει 240 ευρώ να μου βάψει κάτι, του έδωσα 140 προκαταβολή, και συμφωνήσαμε μόλις τελειώσει τα υπόλοιπα 100, και στο τέλος μου είπε 300 είχαμε πει.. άντε βγάλει άκρη μετά Στον μπαμπά του είχε με κάποιον να του αλλάξει λάστιχα. Και στην γιαγιά μου είχε τύχει, αλλά αυτός που πήγε να της το κάνει δεν ήξερε ό,τι η γιαγιά μου είναι η θυλυκή έκδοση του Κορλεόνε 😂 απο Godfather, και στο τέλος του έδωσε λιγότερα η ειρωνία είναι πως ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα καταγράφονται και όσο πάει αυτό χειροτερεύει ώσπου θα φτάσουμε στην κατάσταση που περιγράφει ο τζιμάκος Κάποιος με ένα υπολογιστή και πληκτρολογώντας απλά το όνομα σου θα μπορεί να δει και πότε πήγες τουαλέτα. Φαντάζομαι δε θα αργήσει η εποχή που οι χέστρες θα συνδέονται με το διαδίκτυο για μας χρεώνουν ανάλογα με το πόση χρήση κάνουμε. "ο ρυπαίνων πληρώνει" δεν είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει τα τελευταία χρόνια; ΑΛΛΑ εγώ είναι παράνομο να ηχογραφώ τον άλλον λόγω των προσωπικών δεδομένων. οκ με πείσατε
Engimek Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 8 λεπτά πριν, Manefs23 είπε Μου είχε τύχει κάποιος να ζητήσει 240 ευρώ να μου βάψει κάτι, του έδωσα 140 προκαταβολή, και συμφωνήσαμε μόλις τελειώσει τα υπόλοιπα 100, και στο τέλος μου είπε 300 είχαμε πει Και εσύ καπάκι έπρεπε να του πεις οκ, και ότι η προκαταβολή που του είχες δώσει ήταν 200, ορίστε και τα άλλα 100! (γενικά όταν παίζουν "μαύρα" ζήτα έστω ένα ιδιόχειρο σημείωμα που να λέει 'ο χ μου πλήρωσε ψ από το ζ ποσό που συμφωνήθηκε για να μην πει μετά ότι δεν πήρε τα λεφτά ή ότι χρωστάς περισσότερα)
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Engimek είπε Και εσύ καπάκι έπρεπε να του πεις οκ, και ότι η προκαταβολή που του είχες δώσει ήταν 200, ορίστε και τα άλλα 100! (γενικά όταν παίζουν "μαύρα" ζήτα έστω ένα ιδιόχειρο σημείωμα που να λέει 'ο χ μου πλήρωσε ψ από το ζ ποσό που συμφωνήθηκε για να μην πει μετά ότι δεν πήρε τα λεφτά ή ότι χρωστάς περισσότερα) Καλά εννοείται πως δεν τα έδωσα... απλά αναφέρω τι μου έτυχε. Ήταν σε νησί, και εγώ Αθήνα γιαυτό 😕 Δεν ήξερα ό,τι υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές. Θα την κατεβάσω για κάθε ενδεχόμενο Μπορεί στο μέλλον να μου χρειαστεί
fmarkos Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 13 ώρες πριν, megaklhs είπε Καλησπέρα σε όλους... θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εάν γνωρίζει κάποιος. Υπάρχει εφαρμογή που μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει σε τηλέφωνο και να καταγράφει της κλήσεις που κάνει ο ίδιος ή που του γίνονται ; Να τις καταγράφει όμως αυτόματα να μην χρειάζεται κάθε φορά να πατάς εγγραφή. Το σωστό μέρος για να ρωτήσεις είναι εδώ. Για τα νομικά που λέτε κάποιοι, για προσωπική χρήση μπορείς να καταγράψεις ό,τι θες. Παράνομο είναι να δημοσιοποιήσεις μια συνομιλία. 2
SeNNinhA Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, fmarkos είπε Το σωστό μέρος για να ρωτήσεις είναι εδώ. Για τα νομικά που λέτε κάποιοι, για προσωπική χρήση μπορείς να καταγράψεις ό,τι θες. Παράνομο είναι να δημοσιοποιήσεις μια συνομιλία. Όχι δεν είναι νόμιμη η καταγραφη. Απαγορεύεται να καταγράψεις εάν δεν έχεις πάρει την πλήρη και ρητή συναίνεση του άλλου. Για περισσότερες πληροφορίες ν3471/2006 Επεξ/σία 1 Ιουνίου από SeNNinhA 2
slr Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Στις 1/6/2024 στις 4:43 ΜΜ, SeNNinhA είπε Όχι δεν είναι νόμιμη η καταγραφη. Απαγορεύεται να καταγράψεις εάν δεν έχεις πάρει την πλήρη και ρητή συναίνεση του άλλου. Για περισσότερες πληροφορίες ν3471/2006 Για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας. Άμα έχω πάρει την πλήρη και ρητή συναίνεση του άλλου και είμαι νόμιμος πως θα κάνω καταγραφή;
SeNNinhA Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, slr είπε Για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας. Άμα έχω πάρει την πλήρη και ρητή συναίνεση του άλλου και είμαι νόμιμος πως θα κάνω καταγραφή; Τι εννοεις? Καταγραφεις νομιμα μόνο εαν ο αλλος το γνωρίζει και εχεις λαβει την συναινεσή του. Αλλιως ΔΕΝ επιτρεπεται να καταγραψεις τιποτε. Το τι θελεις να κανεις εσυ χωρις να το γνωρίζει ο αλλος ειναι αλλο θεμα και ειναι εντελως παρανομο. Το τι τελικα θα κανεις ειναι δικο σου θεμα. Τοσο απλα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου από SeNNinhA 1
slr Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ναι αλλά το κινητό δεν σε αφήνει να κάνεις καταγραφή είτε έχεις συναίνεση είτε όχι.....
SeNNinhA Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 ώρα πριν, slr είπε Ναι αλλά το κινητό δεν σε αφήνει να κάνεις καταγραφή είτε έχεις συναίνεση είτε όχι..... Ακριβώς γι αυτό δεν σε αφήνει. Είναι Ευρωπαϊκή απαίτηση. Το έχουν κλειδωμένο. Και καλα κάνουν Εάν πάρεις κινητό με Κινεζική ROM το ίδιο κινητό θα σε αφήσει να το κάνεις. 2
slr Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 22 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ακριβώς γι αυτό δεν σε αφήνει. Είναι Ευρωπαϊκή απαίτηση. Το έχουν κλειδωμένο. Και καλα κάνουν Εάν πάρεις κινητό με Κινεζική ROM το ίδιο κινητό θα σε αφήσει να το κάνεις. Ε τότε τι ρόλο παίζει η πλήρη και ρητή συναίνεση του άλλου στον νόμο;;;; Ας έλεγε ο νόμος απαγορεύεται η καταγραφή των κλήσεων. Άμα ήθελαν θα μπορούσε να ακούγεται ένα αυτόματο μήνυμα όταν ξεκινούσε η ηχογράφηση "Η κλήση αυτή ηχογραφείται".
SeNNinhA Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 1 ώρα πριν, slr είπε Ε τότε τι ρόλο παίζει η πλήρη και ρητή συναίνεση του άλλου στον νόμο;;;; Ας έλεγε ο νόμος απαγορεύεται η καταγραφή των κλήσεων. Άμα ήθελαν θα μπορούσε να ακούγεται ένα αυτόματο μήνυμα όταν ξεκινούσε η ηχογράφηση "Η κλήση αυτή ηχογραφείται". Καλά ότι να ναι. Είπαμε απαγορεύεται η αυτόματη καταγραφή. Οπότε το Android έχει σπενεργοποιησει αυτή την εγγενή δυνατότητα του. Βρες προγραμματιστή να κάνετε ένα τέτοιο App που προτείνεις, φτιάξτε τις κατάλληλες δικλείδες που απαιτούνται για το GDPR πάρε τις κατάλληλες πιστοποιήσεις GDPR και πουλα το στην αγορά. Είναι εφικτό. Προφανώς απλά κανένας δεν έχει ασχοληθεί με κάτι τέτοιο μιας και είναι μπελάς να δημιουργήσεις τις δικλείδες που χρειάζονται για πάρεις τις άδειες που προβλέπονται και λογικά δεν υπάρχει και αρκετη ζητηση για να ασχοληθεί κανείς. Και που να δεις τι προβλέπεται για τοποθέτηση συστήματος καμερών από το GDPR, τι πιστοποιήσεις πρέπει να έχουν κάμερες και καταγραφικά και τι κόστος έχουν... Ο νόμος δεν ασχολείται συγκεκριμένα με καταγραφές από κινητά ή με άλλους τρόπους. Απαγορευει την καταγραφή φωνής, αλλα και βίντεο και φωτο εάν το βασικό πλάνο σου είναι συγκεκριμένα πρόσωπα. Μπορουν να είναι μόνο μέρος του γενικού πλάνου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα