Smart10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Γεια σε όλους . Θα θελα μια γνώμη για όσους έχουν βρεθεί στην θέση μου. Τώρα στα 48 μου, σκέφτομαι να τς παρατήσω όλα , εδώ Αθήνα , που ζω από τα 22 μου. Για μια καλύτερη ζωή . Μεγάλωσα μόνη μου τα παιδιά , που σπουδάζουν εδώ και σκέφτομαι να ξεκινήσω από την αρχή πάλι έξω . Η δούλευα εδώ , είναι το κατώτερο μισθό στα 830€ μικτά . Security. Το οποίο θα θελα να κάνω και στο εξωτερικό . Τι μου συμβουλεύετε , μήπως κάνω λάθος στα 48 . Μήπως τα βρω ποιο δύσκολα έξω . Εδώ με αυτό το μισθό έχω αγανακτήσει .. δεν βγαίνει με τίποτα με σπίτι με ενοίκιο .Καποιος που το έχει δοκοιμασει στην ηλικία μου, μια γυναίκα μόνη της , και όσο αφορά την δουλειά αυτή ,θα με ενδιαφερε η εμπειρία κάποιου εδώ . Ευχαριστώ πολύ οσους απαντήσετε . 1
dbrillis Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δεν αποθαρρύνω κανεναν απο το να δοκιμάσει το εξωτερικό αλλα θα πρέπει να σας προειδοποίησω οτι αν φύγετε στο εξωτερικό σαν ανιδεικευτος εργάτης χωρις καμια βοηθεια στη χωρα προορισμού, ειναι παρα πολυ πιθανό να χάσετε χρήματα, χρονο και να καταρακωθειτε ψυχολογικά. α) χρειάζεται να εχετε ενα κομπόδεμα το λιγότερο 3000 ευρώ β) να έχετε βρει την δουλειά πριν πάτε στη χωρα του εξωτερικού γ) να γνωρίζετε μια γλώσσα για να συνεννοηστε χωρις να χανετε το νοημα του τι ειπωθηκε δ) να ξέρετε οτι και στο εξωτερικό, το να ζεις με ενα μισθό λιγο πανω απο τον βασικο ειναι ακατόρθωτο ε) να ειστε προετοιμασμενη για την σκληρή μοναξιά, ισως να μην κάνετε καλούς φίλους ποτέ εξω ζ) να ειστε προετοιμασμενη οτι μπορει να πέσετε θυμα των περιστάσεων και να τελειώσει το "ονειρο" γρήγορα Τα πράγματα αλλαζουν δραματικα ομως αν είστε δυο ατομα. Δυο ατομα με μισθούς λίγο πανω απο το βασικο ζουν οκ. Μιλαω για Γερμανία, Ολλανδία. 4
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 19 λεπτά πριν, Smart10 είπε Γεια σε όλους . Θα θελα μια γνώμη για όσους έχουν βρεθεί στην θέση μου. Τώρα στα 48 μου, σκέφτομαι να τς παρατήσω όλα , εδώ Αθήνα , που ζω από τα 22 μου. Για μια καλύτερη ζωή . Μεγάλωσα μόνη μου τα παιδιά , που σπουδάζουν εδώ και σκέφτομαι να ξεκινήσω από την αρχή πάλι έξω . Η δούλευα εδώ , είναι το κατώτερο μισθό στα 830€ μικτά . Security. Το οποίο θα θελα να κάνω και στο εξωτερικό . Τι μου συμβουλεύετε , μήπως κάνω λάθος στα 48 . Μήπως τα βρω ποιο δύσκολα έξω . Εδώ με αυτό το μισθό έχω αγανακτήσει .. δεν βγαίνει με τίποτα με σπίτι με ενοίκιο .Καποιος που το έχει δοκοιμασει στην ηλικία μου, μια γυναίκα μόνη της , και όσο αφορά την δουλειά αυτή ,θα με ενδιαφερε η εμπειρία κάποιου εδώ . Ευχαριστώ πολύ οσους απαντήσετε . Security σε εξωτερικό;Σε ποια χώρα κοιτάς;Εχεις δει τι απαιτήσεις έχει εκεί;Πχ Αγγλία,ξέχωρα ότι θες visa,πρέπει να είσαι ήδη κάποια χρόνια κάτοικος για να πάρεις άδεια security.
Smart10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Γερμανια η Ολλανδια .. με την άδεια εδώ , ξέρω πως ισχύει και στην Ευρώπη . 1
APapsda Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 στην κατασταση που εισαι, η πιο λογικη λυση ειναι λαντζα σε ελληνικο εστιατοριο. Αλλα μην περιμενεις πολλα.
Smart10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Μόλις τώρα, APapsda είπε στην κατασταση που εισαι, η πιο λογικη λυση ειναι λαντζα σε ελληνικο εστιατοριο. Αλλα μην περιμενεις πολλα. Ωχ , όχι ..Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
dbrillis Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Just now, APapsda said: στην κατασταση που εισαι, η πιο λογικη λυση ειναι λαντζα σε ελληνικο εστιατοριο. Αλλα μην περιμενεις πολλα. ειναι η χειρότερη επιλογή. Ας μπει σε γκρουπ στο Facebook να διαβάσει τι γίνεται...
Smart10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 21 λεπτά πριν, dbrillis είπε Δεν αποθαρρύνω κανεναν απο το να δοκιμάσει το εξωτερικό αλλα θα πρέπει να σας προειδοποίησω οτι αν φύγετε στο εξωτερικό σαν ανιδεικευτος εργάτης χωρις καμια βοηθεια στη χωρα προορισμού, ειναι παρα πολυ πιθανό να χάσετε χρήματα, χρονο και να καταρακωθειτε ψυχολογικά. α) χρειάζεται να εχετε ενα κομπόδεμα το λιγότερο 3000 ευρώ β) να έχετε βρει την δουλειά πριν πάτε στη χωρα του εξωτερικού γ) να γνωρίζετε μια γλώσσα για να συνεννοηστε χωρις να χανετε το νοημα του τι ειπωθηκε δ) να ξέρετε οτι και στο εξωτερικό, το να ζεις με ενα μισθό λιγο πανω απο τον βασικο ειναι ακατόρθωτο ε) να ειστε προετοιμασμενη για την σκληρή μοναξιά, ισως να μην κάνετε καλούς φίλους ποτέ εξω ζ) να ειστε προετοιμασμενη οτι μπορει να πέσετε θυμα των περιστάσεων και να τελειώσει το "ονειρο" γρήγορα Τα πράγματα αλλαζουν δραματικα ομως αν είστε δυο ατομα. Δυο ατομα με μισθούς λίγο πανω απο το βασικο ζουν οκ. Μιλαω για Γερμανία, Ολλανδία. Ναι . Κατανοώ αυτό που λέτε . Αλλα από την σλλη εδώ δεν βλέπω κάτι καλύτερο , το μόνο καλό είναι η δουλειά , τουλάχιστον δεν έχει κούραση . Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Θα το σκεφτώ 1
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 9 λεπτά πριν, Smart10 είπε Γερμανια η Ολλανδια .. με την άδεια εδώ , ξέρω πως ισχύει και στην Ευρώπη . Ψάξε το . Απο οδήγηση πως τα πας;Ζητάνε οδηγούς,αν μπορείς να βγάλεις επαγγελματικό δίπλωμα. 1 λεπτό πριν, Smart10 είπε Ναι . Κατανοώ αυτό που λέτε . Αλλα από την σλλη εδώ δεν βλέπω κάτι καλύτερο , το μόνο καλό είναι η δουλειά , τουλάχιστον δεν έχει κούραση . Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Θα το σκεφτώ Κυνήγησε το όσο μπορείς.Εγώ έφυγα στα 46 για Αγγλία και έκλεισα ήδη 5 χρόνια.Μαλακία μου που δεν είχα ψαχτεί νωρίτερα. Καλή τύχη. 2
Smart10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ψάξε το . Απο οδήγηση πως τα πας;Ζητάνε οδηγούς,αν μπορείς να βγάλεις επαγγελματικό δίπλωμα. Έχω δίπλωμα . Ναι το σκέφτηκα και αυτο 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ψάξε το . Απο οδήγηση πως τα πας;Ζητάνε οδηγούς,αν μπορείς να βγάλεις επαγγελματικό δίπλωμα. Κυνήγησε το όσο μπορείς.Εγώ έφυγα στα 46 για Αγγλία και έκλεισα ήδη 5 χρόνια.Μαλακία μου που δεν είχα ψαχτεί νωρίτερα. Καλή τύχη. Ευχαριστώ πολύ . Καλή τύχη σε όλους .
dbrillis Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Μπείτε σε γκρουπ στο Facebook με Έλληνες στην χωρα που θέλετε να πατε και ρωτήστε εκει λεπτομέρειες. Στην Ολλανδία ψάχνουν πολύ για οδηγούς λεωφορείων. Να θυμάστε, πρέπει να έχετε κομπόδεμα.
SeNNinhA Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Smart10 είπε Γεια σε όλους . Θα θελα μια γνώμη για όσους έχουν βρεθεί στην θέση μου. Τώρα στα 48 μου, σκέφτομαι να τς παρατήσω όλα , εδώ Αθήνα , που ζω από τα 22 μου. Για μια καλύτερη ζωή . Μεγάλωσα μόνη μου τα παιδιά , που σπουδάζουν εδώ και σκέφτομαι να ξεκινήσω από την αρχή πάλι έξω . Η δούλευα εδώ , είναι το κατώτερο μισθό στα 830€ μικτά . Security. Το οποίο θα θελα να κάνω και στο εξωτερικό . Τι μου συμβουλεύετε , μήπως κάνω λάθος στα 48 . Μήπως τα βρω ποιο δύσκολα έξω . Εδώ με αυτό το μισθό έχω αγανακτήσει .. δεν βγαίνει με τίποτα με σπίτι με ενοίκιο .Καποιος που το έχει δοκοιμασει στην ηλικία μου, μια γυναίκα μόνη της , και όσο αφορά την δουλειά αυτή ,θα με ενδιαφερε η εμπειρία κάποιου εδώ . Ευχαριστώ πολύ οσους απαντήσετε . Η δική μου εμπειρια (ακόμη στο εξωτερικο δουλευω) λέει ότι αξίζει να ψαχτεί κανείς. Αξίζει ειναι η αλήθεια μόνο για την οικονομική πλευρά του θέματος αλλιως οχι. Ξεκαθαρο αυτό. Μολις θα μπεις σε ενα ρυθμο μπορει να μην γίνεις πλουσιος αλλα θα εχεις peace of mind τουλαχιστον ότι θα επιζήσεις χωρίς να ξυπνας και να σου λειπουν ήδη χρηματα απο την τσεπη καθε μερα. Το δύσκολο ειναι να βρεις την πρωτη σου δουλεια. Η οποια αναγκαστικα θα ειναι πιο κακοπληρωμενη απο το κανονικό αλλα δεν πειραζει. Θα ισοφαρίσεις στην επομενη. Μετά θα ρολαρει μονο του. Οχι δεν ειναι ευκολο να βρεις την πρωτη σου δουλεια και ειδικα απο μακρια. Οποιοι τα καταφεραν τα καταφεραν είτε απο τύχη (υπαρχουν και οι συγκυριες εαν εισαι απο τους τυχερους), είτε με προσωπικές γνωριμίες είτε με με πολυ πολυ πολυ προσπαθεια και χρονο και κοπο. Δυσκολα θα αποφασισει να σε προσλαβειι καποιος εαν δεν εισαι ηδη στην τοπικη αγορα εργασιας. Εκτος και εαν εισαι οντως το κελεπουρι. Απο εκει και μετά υπάρχει ελλειψη προσωπικού στα παντα παγκοσμιως. Απο απλους εργατες, τεχνιτες, βοηθους, γιατρους, νοσοκομους, μηχανικους, οδηγους και οτι αλλο θελεις. Αρα δεν θα δυσκολευτεις συνηθως να βρεις την δευτερη δουλεια σου. Οσον αφορα την εργασία σαν security. Θα σε στενοχωρήσω αλλά δεν εχω δει να ειναι καλά τα πράγματα μισθολογικά. Γενικά οι security παιζει να ειναι οι πιο κακοπληρωμένοι. Μιλάμε πάντα για οσους εχουν βασική εκπαιδευση και βασικα καθηκοντα φύλαξης. Παραδειγμα απο Αγγλια οπου οι μισθοι ολων ειναι μεγαλοι. Σε εταιρεια security πληρωναμε για καθε φυλακα 13-15 λίρες την ωρα. Βεβαια ήταν οι πιο φθηνοι της περιοχης. Οι καθαρίστριες επαιρναν περισσοτερα. 17-19 λιρες την ωρα. Για συγκριση οι εργατες οικοδομης πχ (απλοι σιδεραδες Ινδοι) επαιρναν 28 λιρες την ωρα κατ ελαχιστο. Οδηγοι φορτηγών στην Αγγλια ανετα φτάνουν τις 8000 λιρες το μηνα με τις υπερωρίες τους. Ξεχνα την Αγγλια. Δεν μπορουμε να δουλεψουμε εκει χωρις visa που θα την σπονσοραρει ο εργοδοτης μας και κοστιζε μαζι με τους δικηγορους στα 6000-7000 λιρες για τρια χρονια (δεν βγαινει για λιγοτερο) Και στις αλλες ευρωπαικες χωρες δεν εχω δει να ειναι συγκριτικα καλυτερα τα πραγματα για low level security. Συγκριτικα με τους τοπικους τους μισθους παντα. Ολλανδία τα ενοικια ειναι ακριβα στις μεγαλες πολεις. Γενικα οι μισθοι ειναι σαφεστατα καλυτεροι αλλα πρεπει να μαθεις τι ισχυει τοπικα με τα κοστη διαμονης. Οι επαγγελματιες οδηγοι παντως εχουν και αυτοι μεγαλη ζητηση παντου. Γνωριζω περιπτωση σε Ελβετια που παρακαλουσαν για οδηγους αστικων λεωφορειων μιας και οι ντοπιοι δεν ασχολουνταν με αυτα. Για να λεμε την αληθεια. Δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο για ενα Μεσογειακο τυπο να παει να ζησει στην Κεντρική Ευρώπη. Ο καιρος ειναι καταθληπτικος και οι ανθρωποι δεν ειναι και οι πιο ανοιχτοί και φιλικοι. Ενταξει μπορεις να κανεις φιλιες αλλα η γενικη εικονα δεν ειναι οπως Ελλαδα, Νοτια Ιταλια, Ισπανια. Το κανεις εξ αναγκης και ξεκαθαρα για τα χρηματα. Η ποιοτητα ζωης εαν βγαλεις εξω το θεμα επιβιωσης ειναι χαμηλη για τα δικα μας στανταρ. Εφυγα στο εξωτερικο, ειμαι ακομη στο εξωτερικο και δεν σκοπευω να γυρισω συντομα Ελλαδα αλλα οπως ειπα ειναι αναγκη. Η οικογενεια με τα 4 παιδια εχει μεινει πισω και φυσικα επιλεγω και κλείνω πια δουλειες οχι με πρωτο κριτηριο την αμοιβη αλλα με πρωτο κριτηριο το καλο και κατα το δυνατον μεγαλο ή συχνο rotation στις αδειες μου. Κλεινοντας. Εαν καταφερεις να βρεις την πρωτη σου δουλεια να το δοκιμασεις. Δεν ειναι και φυλακη. Απλα ανοιγεις μια ακομη επιλογη. Επίσης, οποιος γυριζει απο το εξωτερικο γυριζει οταν ο ιδιος το επιθυμει και βρει κατι κοντα στους δικους του ορους. Το payroll σας αυτοματως ανεβαινει και για τον επομενο εργοδοτη σας εαν παρετε μεταγραφη. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2024 από SeNNinhA 4
archer100 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Smart10 said: Γεια σε όλους . Θα θελα μια γνώμη για όσους έχουν βρεθεί στην θέση μου. Τώρα στα 48 μου, σκέφτομαι να τς παρατήσω όλα , εδώ Αθήνα , που ζω από τα 22 μου. Για μια καλύτερη ζωή . Μεγάλωσα μόνη μου τα παιδιά , που σπουδάζουν εδώ και σκέφτομαι να ξεκινήσω από την αρχή πάλι έξω . Η δούλευα εδώ , είναι το κατώτερο μισθό στα 830€ μικτά . Security. Το οποίο θα θελα να κάνω και στο εξωτερικό . Τι μου συμβουλεύετε , μήπως κάνω λάθος στα 48 . Μήπως τα βρω ποιο δύσκολα έξω . Εδώ με αυτό το μισθό έχω αγανακτήσει .. δεν βγαίνει με τίποτα με σπίτι με ενοίκιο .Καποιος που το έχει δοκοιμασει στην ηλικία μου, μια γυναίκα μόνη της , και όσο αφορά την δουλειά αυτή ,θα με ενδιαφερε η εμπειρία κάποιου εδώ . Ευχαριστώ πολύ οσους απαντήσετε . Ξερεις καποια ξενη γλωσσα; Επισης ζεις στην Αθηνα η επαρχια; Αν εισαι Αθηνα και εχεις ακρες επαρχια, ισως αξιζει περισσοτερο να πας εκει, αυτοματα θα πεσει το κοστος ζωης σου και κυριως το ενοικιο, χωρις να πεσει ο μισθος σου ιδιαιτερα, συν οτι μορεις να κανεις και αλλα πραγματα αν θελεις. Το εξωτερικο ειναι μεγαλο αγγουρι οσο λιγοτερα χαρτια εχεις και οσο λιγοτερο γνωριζεις γλωσσες.Ως σεκιουριτυ ειτε θα πας σε μεγαλουπολη και θα εισαι μεροδουλι μεροφαι, ειτε θα πας σε κανα ερημοχωρι στη μεση του πουθενα και στο 2ο χρονο θα βλαστημισεις. Αν παντως το θελεις και για αλλους λογους (εμπειριες, περιπετεια, αλλαγη, εξασκηση γλωσσας, γνωριμιες με ξενο κοσμο, κλπ) το προτεινω ανεπιφυλαχτα, ειναι μεγαλο σχολειο. Αν θελεις να το κανεις μονο για τα λεφτα, τοτε δεν το προτεινω με τιποτα Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2024 από archer100 1
Smart10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Η δική μου εμπειρια (ακόμη στο εξωτερικο δουλευω) λέει ότι αξίζει να ψαχτεί κανείς. Αξίζει ειναι η αλήθεια μόνο για την οικονομική πλευρά του θέματος αλλιως οχι. Ξεκαθαρο αυτό. Μολις θα μπεις σε ενα ρυθμο μπορει να μην γίνεις πλουσιος αλλα θα εχεις peace of mind τουλαχιστον ότι θα επιζήσεις χωρίς να ξυπνας και να σου λειπουν ήδη χρηματα απο την τσεπη καθε μερα. Το δύσκολο ειναι να βρεις την πρωτη σου δουλεια. Η οποια αναγκαστικα θα ειναι πιο κακοπληρωμενη απο το κανονικό αλλα δεν πειραζει. Θα ισοφαρίσεις στην επομενη. Μετά θα ρολαρει μονο του. Οχι δεν ειναι ευκολο να βρεις την πρωτη σου δουλεια και ειδικα απο μακρια. Οποιοι τα καταφεραν τα καταφεραν είτε απο τύχη (υπαρχουν και οι συγκυριες εαν εισαι απο τους τυχερους), είτε με προσωπικές γνωριμίες είτε με με πολυ πολυ πολυ προσπαθεια και χρονο και κοπο. Δυσκολα θα αποφασισει να σε προσλαβειι καποιος εαν δεν εισαι ηδη στην τοπικη αγορα εργασιας. Εκτος και εαν εισαι οντως το κελεπουρι. Απο εκει και μετά υπάρχει ελλειψη προσωπικού στα παντα παγκοσμιως. Απο απλους εργατες, τεχνιτες, βοηθους, γιατρους, νοσοκομους, μηχανικους, οδηγους και οτι αλλο θελεις. Αρα δεν θα δυσκολευτεις συνηθως να βρεις την δευτερη δουλεια σου. Οσον αφορα την εργασία σαν security. Θα σε στενοχωρήσω αλλά δεν εχω δει να ειναι καλά τα πράγματα μισθολογικά. Γενικά οι security παιζει να ειναι οι πιο κακοπληρωμένοι. Μιλάμε πάντα για οσους εχουν βασική εκπαιδευση και βασικα καθηκοντα φύλαξης. Παραδειγμα απο Αγγλια οπου οι μισθοι ολων ειναι μεγαλοι. Σε εταιρεια security πληρωναμε για καθε φυλακα 13-15 λίρες την ωρα. Βεβαια ήταν οι πιο φθηνοι της περιοχης. Οι καθαρίστριες επαιρναν περισσοτερα. 17-19 λιρες την ωρα. Για συγκριση οι εργατες οικοδομης πχ (απλοι σιδεραδες Ινδοι) επαιρναν 28 λιρες την ωρα κατ ελαχιστο. Οδηγοι φορτηγών στην Αγγλια ανετα φτάνουν τις 8000 λιρες το μηνα με τις υπερωρίες τους. Ξεχνα την Αγγλια. Δεν μπορουμε να δουλεψουμε εκει χωρις visa που θα την σπονσοραρει ο εργοδοτης μας και κοστιζε μαζι με τους δικηγορους στα 6000-7000 λιρες για τρια χρονια (δεν βγαινει για λιγοτερο) Και στις αλλες ευρωπαικες χωρες δεν εχω δει να ειναι συγκριτικα καλυτερα τα πραγματα για low level security. Συγκριτικα με τους τοπικους τους μισθους παντα. Ολλανδία τα ενοικια ειναι ακριβα στις μεγαλες πολεις. Γενικα οι μισθοι ειναι σαφεστατα καλυτεροι αλλα πρεπει να μαθεις τι ισχυει τοπικα με τα κοστη διαμονης. Οι επαγγελματιες οδηγοι παντως εχουν και αυτοι μεγαλη ζητηση παντου. Γνωριζω περιπτωση σε Ελβετια που παρακαλουσαν για οδηγους αστικων λεωφορειων μιας και οι ντοπιοι δεν ασχολουνταν με αυτα. Για να λεμε την αληθεια. Δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο για ενα Μεσογειακο τυπο να παει να ζησει στην Κεντρική Ευρώπη. Ο καιρος ειναι καταθληπτικος και οι ανθρωποι δεν ειναι και οι πιο ανοιχτοί και φιλικοι. Ενταξει μπορεις να κανεις φιλιες αλλα η γενικη εικονα δεν ειναι οπως Ελλαδα, Νοτια Ιταλια, Ισπανια. Το κανεις εξ αναγκης και ξεκαθαρα για τα χρηματα. Η ποιοτητα ζωης εαν βγαλεις εξω το θεμα επιβιωσης ειναι χαμηλη για τα δικα μας στανταρ. Εφυγα στο εξωτερικο, ειμαι ακομη στο εξωτερικο και δεν σκοπευω να γυρισω συντομα Ελλαδα αλλα οπως ειπα ειναι αναγκη. Η οικογενεια με τα 4 παιδια εχει μεινει πισω και φυσικα επιλεγω και κλείνω πια δουλειες οχι με πρωτο κριτηριο την αμοιβη αλλα με πρωτο κριτηριο το καλο και κατα το δυνατον μεγαλο ή συχνο rotation στις αδειες μου. Κλεινοντας. Εαν καταφερεις να βρεις την πρωτη σου δουλεια να το δοκιμασεις. Δεν ειναι και φυλακη. Απλα ανοιγεις μια ακομη επιλογη. Επίσης, οποιος γυριζει απο το εξωτερικο γυριζει οταν ο ιδιος το επιθυμει και βρει κατι κοντα στους δικους του ορους. Το payroll σας αυτοματως ανεβαινει και για τον επομενο εργοδοτη σας εαν παρετε μεταγραφη. Ευχαριστώ πολύ 🩷 4 ώρες πριν, archer100 είπε Ξερεις καποια ξενη γλωσσα; Επισης ζεις στην Αθηνα η επαρχια; Αν εισαι Αθηνα και εχεις ακρες επαρχια, ισως αξιζει περισσοτερο να πας εκει, αυτοματα θα πεσει το κοστος ζωης σου και κυριως το ενοικιο, χωρις να πεσει ο μισθος σου ιδιαιτερα, συν οτι μορεις να κανεις και αλλα πραγματα αν θελεις. Το εξωτερικο ειναι μεγαλο αγγουρι οσο λιγοτερα χαρτια εχεις και οσο λιγοτερο γνωριζεις γλωσσες.Ως σεκιουριτυ ειτε θα πας σε μεγαλουπολη και θα εισαι μεροδουλι μεροφαι, ειτε θα πας σε κανα ερημοχωρι στη μεση του πουθενα και στο 2ο χρονο θα βλαστημισεις. Αν παντως το θελεις και για αλλους λογους (εμπειριες, περιπετεια, αλλαγη, εξασκηση γλωσσας, γνωριμιες με ξενο κοσμο, κλπ) το προτεινω ανεπιφυλαχτα, ειναι μεγαλο σχολειο. Αν θελεις να το κανεις μονο για τα λεφτα, τοτε δεν το προτεινω με τιποτα Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση σας . Στην Αθήνα ζω 26 χρόνια .Το σκέφτηκα αυτό με το εξωτερικό μόνο και μόνο για τα οικονομικά ,μήπως θα ήταν καλύτερα . Αλλά και πάλι το σκέφτομαι για εδώ , γιατί η δουλειά που έχω τώρα είναι πολύ καλά από όλες της άποψης , εκτος την πληρωμή .Οποτε αυτό με κάνει να μην πάρω ρίσκο , ίσος τα πράγματα αλλάζουν για καλύτερα εδώ στην Ελλάδα . Το ελπίζω . 4 ώρες πριν, archer100 είπε Ξερεις καποια ξενη γλωσσα; Επισης ζεις στην Αθηνα η επαρχια; Αν εισαι Αθηνα και εχεις ακρες επαρχια, ισως αξιζει περισσοτερο να πας εκει, αυτοματα θα πεσει το κοστος ζωης σου και κυριως το ενοικιο, χωρις να πεσει ο μισθος σου ιδιαιτερα, συν οτι μορεις να κανεις και αλλα πραγματα αν θελεις. Το εξωτερικο ειναι μεγαλο αγγουρι οσο λιγοτερα χαρτια εχεις και οσο λιγοτερο γνωριζεις γλωσσες.Ως σεκιουριτυ ειτε θα πας σε μεγαλουπολη και θα εισαι μεροδουλι μεροφαι, ειτε θα πας σε κανα ερημοχωρι στη μεση του πουθενα και στο 2ο χρονο θα βλαστημισεις. Αν παντως το θελεις και για αλλους λογους (εμπειριες, περιπετεια, αλλαγη, εξασκηση γλωσσας, γνωριμιες με ξενο κοσμο, κλπ) το προτεινω ανεπιφυλαχτα, ειναι μεγαλο σχολειο. Αν θελεις να το κανεις μονο για τα λεφτα, τοτε δεν το προτεινω με τιποτα Με καλύψατε σε όλα , ευχαριστώ πολυ .
SeNNinhA Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 12 λεπτά πριν, Smart10 είπε Ευχαριστώ πολύ 🩷 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση σας . Στην Αθήνα ζω 26 χρόνια .Το σκέφτηκα αυτό με το εξωτερικό μόνο και μόνο για τα οικονομικά ,μήπως θα ήταν καλύτερα . Αλλά και πάλι το σκέφτομαι για εδώ , γιατί η δουλειά που έχω τώρα είναι πολύ καλά από όλες της άποψης , εκτος την πληρωμή .Οποτε αυτό με κάνει να μην πάρω ρίσκο , ίσος τα πράγματα αλλάζουν για καλύτερα εδώ στην Ελλάδα . Το ελπίζω . Γιατί δεν προσπαθείτε να αναβαθμιστείτε εσείς? Επιπλέον εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις για να απασχοληθειτε σε θέσεις φυλαξης με μεγαλύτερες απαιτήσεις και φυσικά με μεγαλύτερες απολαβές. Η επαγγελματική εξέλιξη πάντα εξαρτάται και απο την προσωπική μας εξέλιξη σε γνώσεις και πιστοποιημενες ικανότητες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα