Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Γεια σας,

ξυπναω λοιπον σημερα, και κλασικα παταω να ανοιξει το πισι απο sleep mode.
Ανοιγει κανονικα.
Μεχρι να ετοιμαστω, ξαναμπαινει sleep mode, αλλα ηθελα να κανω κατι τελευταιο, οποτε το ξανανοιγω.
Η οθονη μαυρη. Το φωτακι της πορτοκαλι (οχι σημα δηλαδη, κανονικα ειναι μπλε).
Παταω να κανει επανεκινηση.
Δειχνει το logo της μητρικης για ενα δευτερολεπτο, και σβηνει, παλι πορτοκαλι.
παραλληλα η οθονη οποτε βαζω/βγαζω το καλωδιο DVI κανει ενα σφυριγμα/βουιτο. Οπως εκανε μια τηλεωραση μου πριν χαλλασει.
Ωχ, λεω.

Ευτυχως τυχαινει να εχω εδω ενα πισι που μολις εστησα για ενα φιλο, οποτε λεω, ας δοκιμασω να δω που ειναι το προβλημα.
Βαζω την οθονη μου στο αλλο πισι. Δοκιμαζω και με το DVI και με το DisplayPort cable (HDMI δεν εχει η γιαγιούλα Dell U2711H).
Α ενταξει λεω, ειναι η οθονη, 20+ χρονια εβγαλε, καλα ηταν.

Βαζω την οθονη του φιλου στο δικο μου πισι να κανω τη δουλεια μου προσωρινα.
Ελα μου ομως που δεν εχει ουτε αυτη σημα. Δοκιμασα παλι με ολα (HDMI και DisplayPort).
Δοκιμασα και να παρακαμψω τις καρτες γραφικων να βαλω τις οθονες στη μητρικη. Παλι καμια απο τις δυο οθονες δεν εχει σημα.

Δηλαδη, για να μην σας ζαλιζω,
ΣΥΝΟΨΗ:

Η καρτα γραφικων μου δεν δινει σημα σε καμια οθονη απο κανενα πορτ.
Η μητρικη μου δεν δινει σημα σε καμια οθονη απο κανενα πορτ.
Η οθονη μου δεν παιρνει σημα απο κανενα πισι, σε κανενα πορτ.

Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι χαλασαν ΟΛΑ μαζι, και μητρικη, και γραφικων, και οθονη.
Εσεις καταλαβαινετε κατι διαφορετικο;
Αλλα ποιες οι πιθανοτητες να εχει συμβει κατι τετοιο;;;; (εχω και πολυμπριζο με surge protection αφου)

edit:
Ε θα τρελαθω.
Βαζω παλι την καινουρια οθονη στο ανοιχτο παλιο πισι, στη μητρικη, μπας και.
Ας κανω μια επανεκινηση λεω, ποτε δνε ξερεις.
Ανοιγει κανονικα, μπαινει windows. OK λεω, ας τη βαλω στη γραφικων να κανω τη δουλεια μου προσωρινα.
Δεν εχει σημα.
Ε μαλλον θελει επανεκινηση παλι.
Παταω κουμπι.... κλεινει το πισι. Και. Δεν. Ξανανοιγει. Χαχαχα Επεξ/σία από Carebear
Δημοσ.

Από την στιγμή που η παλιά οθόνη σου δεν λειτουργεί στο νέο pc και με δύο διαφορετικά καλώδια/συνδέσεις μάλιστα, μάλλον την ξεχνάς. Σιγουρέψου όμως πως τα καλώδια που χρησιμοποιείς είναι καλά κουμπωμένα και όντως λειτουργικά (αν και να χαλάσαν και τα δύο είναι κάπως απίθανο).

Μια σημείωση: Οι συνδέσεις/αποσυνδέσεις της οθόνης με την κάρτα γραφικών δεν νομίζω πως είναι σωστό να γίνονται εν λειτουργία. Δεν είναι σαν τις USB που κουμπώνεις με το pc σε λειτουργία.

Το pc από τι αποτελείται και κυρίως πόσο παλιά είναι τα κομμάτια του (ειδικά το τροφοδοτικό). Μήπως θέλει καθάρισμα από την σκόνη εσωτερικά και ξεκούμπωμα/κούμπωμα τα βύσματα (μέσα στο pc) για να αποκλείσεις τυχόν κακή επαφή κάπου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...