Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/6/2024 στις 10:48 ΠΜ, Liapisftw είπε

Με τα ποσά που ακούω εχω αρχίσει και πιστεύω σοβαρά ότι η αγορά - κατασκευή κατοικίας είναι η χειρότερη επένδυση που μπορεί κάποιος να κάνει. Καλύτερα κρατάς το χρήμα και το επενδύεις εκτός και αν έχεις μεγάλη άνεση ( κόστος κατασκευής χ3 καβατζα ) ή δουλειά που σου αποφέρει μεγάλα κέρδη και δεν σε νοιάζει.

Αυτό θα έγραφα και εγώ. Αν είναι να πρέπει να δώσεις τόσα για ανακαίνιση, καλύτερα να κρατήσεις τα λεφτά στην άκρη, να πουλήσεις και το σπιτι που έχεις και να πας να μείνεις στο ενοίκιο. 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 1/6/2024 στις 3:33 ΜΜ, lamprosts είπε

Το κόστος κατασκευής μιας καινούριας κατοικίας αυτόν τον καιρό είναι περίπου 2000ευρώ το τετραγωνικό ... χωρίς πολυτέλειες... με καλά υλικά....

Παραπάνω είναι σύμφωνα με κάποια άρθρα... 

https://www.ot.gr/2024/02/17/oikonomia/akinita/akinita-sta-3-000-eyro-t-m-to-kostos-kataskeyis-pinakes/

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Manefs23 είπε

Παραπάνω είναι σύμφωνα με κάποια άρθρα... 

https://www.ot.gr/2024/02/17/oikonomia/akinita/akinita-sta-3-000-eyro-t-m-to-kostos-kataskeyis-pinakes/

Ειπα να μην μιλήσω στα 2000...

ειπα να μην μιλήσω στα 2500....

αλλα στα 3000 δεν μπορω!! 😁

5000/τμ ειναι το κοστος κατασκευης!

• Haha 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ανακαίνιση κατοικίας ή κατασκευή;
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 01/06/2024 at 09:28, duende said:

65κ?? τι αλλαξατε? ειχα μεινει πως μια νορμαλ ανακαινιση παει το πολυ κανα 25ρι

Μονο οι τοιχοι εμειναν.

Ολα τα υδραυλικα/ηλεκτρολογικα,ολα τα κουφωματα,ολο το μπανιο,ολη την κουζινα,ολα τα πλακακια.

Αν δεις τι παιρνεις στα 25-30 χιλιαρικα πλεον, θα βαλεις τα κλαμματα.

Και σου ξαναλεω,η γυναικα δουλευει σε κατασκευαστικη ε?Ο υδραυλικος ειναι ο γαμπρος μου.Αλουμινια φιλος κολλητος που μου εκανε τετοια τιμη που μας ειπαν απο τη δουλεια της γυναικας, βαλτε τα απο εκει.

Κι αυτη στο μυαλο της ειχε ενα 30αρι και δε με ακουγε οταν τα ελεγα,και καταληξαμε να φαμε και κατι λεφτα που ειχαμε στην ακρη γιατι θελει και το χωριο μαζεματα μετα.

20 hours ago, Dark_Nightfall said:

Καλησπέρα για να μην ανοίγω νέο θέμα , έχω πάρει μια προσφορά για μια ανακαίνιση ενός διαμερίσματος 60τμ στο οποίο περιλαμβάνονται οι εξής εργασίες :

1) Βάψιμο όλο (στοκάρισμα +μερεμέτια)

2) Εσωτερικές πόρτες 3 + Πόρτα ασφαλείας (υλικά +ξήλωμα + τοποθέτηση)

3) Αλλαγή στα φύλλα στα ντουλάπια των υπνοδωματίων + τις κλειδαριές στα παντζούρια 

4) Ξήλωμα στα είδη υγιεινής στο μπάνιο και τοποθέτηση καινούργιων (τα είδη υγιεινής θα τα αγοράσω εγω)

5) Ξήλωμα και τοποθέτηση ντουλαπιών στη μπάνιο (τα ντουλάπια θα τα πάρω εγω)

6) Στο hall απλά θα ξηλωθεί η πόρτα που έχει (δεν θα μπει καινούργια)

7)Στην κουζίνα ξήλωμα όλα τα ντουλάπια + πλακάκια τοίχου και τοποθέτηση (τα πλακάκια θα τα πάρω εγω)

Σύνολο 10520€ , σαν πολλά μου φαίνεται , έχει ανέβει το κόστος τόσο πολύ ;

Απλα θα σου πω για τα 1 και 2.

Σπατουλαρισμα-Βαψιμο 80τμ 3600 ευρω.

3 εσωτερικες και μια ασφαλειας 2.000 ευρω.

Επεξ/σία από rallistas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...