Προς το περιεχόμενο

Οικονομικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο 20.000€ σχεδιάζει η Volkswagen

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 01/06/2024 at 11:07, Cocomel said:

Η Ελλάδα είναι φτωχή? Ναι ίσως στα χαρτιά ο γείτονας μου υδραυλικός δεν ξέρει τι είναι να κόβει αποδείξεις και όμως την μέρα ένα 300+ τα βγάζει άνετα... Αν πιστεύεις ότι είναι φτωχή η Ελλάδα απλά κοίτα τα αμάξια έξω και κοίτα που δεν βρίσκεις ούτε ρεζέρβε σε μαγαζιά πλέον.... Είναι ένα 15% που παίρνουν βασικό οκ ούτος η άλλος αυτοί δεν έχουν και μυαλό για κάτι παραπάνω και αναπαύονται δεν ψάχνονται.... Μην πιστεύεις κλάψα Έλληνα 😂😉

Το ίδιο γίνεται και στο Λίβανο, που η χώρα δεν έχει ουτε καν σοβαρό δίκτυο ηλεκτρισμού. Η χώρα ειναι χωρις μία, μεγάλη φτώχεια στο μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου αλλά η ελιτ ειναι φίνα και τα μαγαζια κάθε βράδυ τίγκα. Και αυτά όπως μου τα περιγράφουν 2 πολυ καλοί μου φίλοι απο οικογένειες μεγαλοεπιχειρηματιών, όχι δακρύβρεχτες περιγραφές από ανθρώπους που πραγματικά περνάνε δύσκολα εκεί. Ε, όπως δε λες και το Λίβανο πλούσια χώρα, δε λες και την Ελλάδα. Μπανανίες τις λες και ας έχει Ρολς, Πορσε και Τιγκουαν Ρ λαϊν στο δρόμο όπως ήταν τα Γιουγκο το '80. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 31/5/2024 στις 6:19 ΜΜ, Volga είπε

Με την άνοδο της BYD... σφίξαν τα γάλατα για τους Γερμανούς.

ΔΕΝ το παίρνεις για να κάνεις οικονομία. Το παίρνεις γιατι αν το οδηγήσεις, δεν γυρίζεις πίσω. Η άνεση, οδηγική συμπεριφορά, η επιτάχυνση, ειναι εκτος συζήτησης. 

Επίσης αν είναι να παρεις τωρα αμάξι. Υπάρχει περίπτωση να διαλέξεις βενζίνη; Πόσο σίγουρος θα είσαι οτι θα συνεχίσει να υποστηρίζεται στην Ε.Ε.; Και αν σταματήσει, που θα βρεις να το πουλήσεις;

Το παιρνεις ΚΑΙ για οικονομια.

Αν ειναι να παρεις ενα συμβατικο με 22k, δινεις 32 (με επιδοτηση παει ακομα πιο κατω) και παιρνεις ενα ηλεκτρικο που μακροπροθεσμα θα σου γλιτωσει αρκετα λεφτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/5/2024 στις 5:08 ΜΜ, dtk-386 είπε

οι ελληνικές βιοτεχνίες εγώ θυμάμαι πολύ καλά ότι στην βόρεια Ελλάδα την έκαναν για Βουλγαρία για να μην πληρώνουν φόρους:rolleyes:

Ναι, αλλά τότε η Βουλγαρία δεν ήταν στην ΕΕ. Οπότε δε μπορούσες να τα ράψεις εκεί και να τα στείλεις Γερμανία.

Συν του ότι είχε κινέζικα μεροκάματα τα οποία μας ήρθαν εξαιτίας του ανοίγματος της αγοράς.

Δε θα σχολιάσω τα εμετικά σχόλια περί κομματικών στρατών.

Η βιομηχανία ρούχων ήταν καθαρά ιδιωτικός τομέας και οι φόροι ήταν το ευρωπαϊκό ΦΠΑ. 

Επεξ/σία από thanosAIAS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...