Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, malakudi είπε

Η 9070XT είναι σε specs σαν την 7800XT. 500$ MSRP και 500 ευρώ στα καταστήματα σήμερα, 600 ευρώ όταν πρωτοβγήκε στα καταστήματα. Εκεί θα είναι και η 9070ΧΤ, με την 9070 50 με 100$ παρακάτω, ανάλογα τις διαφορές που θα έχει. Επειδή έχει 10% μεγαλύτερο die άντε να βγει συνολικά και 50$ παραπάνω, δηλαδή 550$ MSRP  και 650 ευρώ στα καταστήματα. Αν πάει ακόμα πιο πάνω σε τιμή θα είναι σφάλμα της AMD. Από κει και πέρα, σε  θα δούμε που θα φτάνει. Πάντως η τιμή της εκεί θα είναι, είμαι σίγουρος.

edit: σε κάθε περίπτωση δε γίνεται να βγει σε τιμή πιο πάνω της 7900xt που είχε 530 mm2 die και 20gb vram. Και δε λέω το αρχικό 899$ MSRP αλλά αυτό που ισχύει από το περασμένο Απρίλιο (699$) ενώ πλέον έχει πέσει και πιο χαμηλά από 650$

Οχι δεν θα ειναι εκει θα ειναι οπου ηταν η 6800xt ,πρωτες μερες η 6800xt ηταν περιπου  απο 900 εως 1200 ,τα ιδια θα δουμε και τωρα εκτος αν αλλαξουν κατι τελευταια στιγμη.

Οπως βλεπετε και "απεναντι" msrp τιμες δεν υπαρχουν πουθενα , καπελο θα παιξει και εδω. 

9070xt 649msrp ?

9070 499 msrp ?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Εξαρταται απο τι αποθεμα θα υπαρχει . Καπελο θα μπει σιγουρα , δεν πιστευω σαν της nvidia βεβαια

Αποθεμα υπαρχει ηδη ,καμια σχεση με nvidia που τις μετρανε στα δαχτυλα.

Με βαση τις τιμες που ξερω  εγω καπελο θα πεσει ανετοτατα ,δεν βγαινει να εχουν δωσει τοσο μεγαλο msrp απο αυτα που εχουν πει ,οποτε για να εχουμε τιμες 6800xt day one το msrp τους θα ειναι εκει κοντα

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Tα 500€ στο ραφι της 7800xt δεν ειναι μια κανονικη τιμη με βαση το MSRP, ουσιαστικα ειναι μια μειωση τιμης που ποτε δεν ανακοινωθηκε επισημα σαν MSRP.
To ΜSRP δηλαδη εμεινε τυπικα ως εχει αλλα η τιμη χονδρικης επεσε με αποτελεσμα να πεσει και η τιμη στο ραφι.
499$ MSRP at Launch = 481€ + 24% = 596€
Αν η 9070xt βγει στα 550$ MSRP που για εμενα μου φαινεται απιθανο, μιλαμε για:
550$ = 530€ +24% = 657€ αντε να πεσει στα 600€ μετα απο μερικους μηνες αλλα σιγουρα δεν θα τη δουμε στα 500€.
Εγω πιστευω οτι θα στοχευσει στα 700€ ραφι με την 7900xtx να εχει αυτη τη στιγμη 900€+

Πάμε πάλι η AMD είχε βγάλει MSRP σε Ευρώ για 7700-7800ΧΤ με γερμανικό ΦΠΑ.AMD announces Radeon RX 7800 XT 16GB and RX 7700 XT 12GB graphics cards -  VideoCardz.com

Επεξ/σία από Aris-leme
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Πάμε πάλι η AMD είχε βγάλει MSRP σε Ευρώ για 7700-7800ΧΤ με γερμανικό ΦΠΑ.AMD announces Radeon RX 7800 XT 16GB and RX 7700 XT 12GB graphics cards -  VideoCardz.com

Και ετσι να το πιασεις 549+5%= 576,45€ για να πουλιεται 500€ ραφι και 450€ τις γιορτες μιλαμε για εσωτερικη μειωση τιμης που δεν ακουλουθει την MSRP λογικη οπως ολες οι αλλες.
Η τιμολογιση αυτη δηλαδη ειναι εξαιρεση στο κανονα.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Και ετσι να το πιασεις 549+5%= 576,45€ για να πουλιεται 500€ ραφι και 450€ τις γιορτες μιλαμε για εσωτερικη μειωση τιμης που δεν ακουλουθει την MSRP λογικη οπως ολες οι αλλες.

και 4080 super εβρισκες με 999 ευρω απο skroutz τις πρωτες μερες κιολας, το msrp + φπα δεν νομιζω οτι ισχυει 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Προφανώς και το είδα, αλλά δεν είδα να γράφει κάτι το περίεργο.

Εμενα μου φαίνονται απ την άλλη... όπως είπα άμα δε σοβαρευτεί η κόκκινη να δώσει καλές μικρόμεσαίες κάρτες με καλές τιμές και όχι απλά 50-100 ευρώ από τις αντίστοιχες πράσινες αυτά θα συμβαίνουν, και όχι επειδή όπως υπονοεί ο φαραώ επειδή έχουν όνομα... εγώ περιμένω να αγοράσω κάρτα κοντά στο 1000 θέλω να δω τι επιλογές θα έχω από τις 2 εταιρίες να αποφασίσω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

και 4080 super εβρισκες με 999 ευρω απο skroutz τις πρωτες μερες κιολας, το msrp + φπα δεν νομιζω οτι ισχυει 

Σε φθηνες υλοποιησεις Inno,Palit,Manli και μερικες φορες Non- OC.
Aυτες ειναι σε τιμη Reference.
Ειχε 999€ Gigabyte,Asus, MSI;
Eδω καποια στιγμη εβρισκες κοντα στα 500€ Hellhound που ειναι η πιο ακριβη υλοποιηση αν δεν κανω λαθος με τις φθηνοτερες στα 470-480€.
Ειναι δηλαδη σαν να εβρισκες Asus Rog η Αοrus Master στα 999€.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Σε φθηνες υλοποιησεις Inno,Palit,Manli και μερικες φορες Non- OC.
Ειχε 999€ Gigabyte,Asus, MSI;
Eδω καποια στιγμη εβρισκες κοντα στα 500€ Hellhound που ειναι η πιο ακριβη υλοποιηση αν δεν κανω λαθος.
Ειναι δηλαδη σαν να εβρισκες Asus Rog η Αοrus Master στα 999€.

H hellhound ειναι "φθηνη" υλοποιηση,  οπως και η  pulse ας πουμε ,οι "ακριβες" ειναι η nitro +  και η red devil.

Και giga επαιξαν  4080s με 1100 

Θελω να πω οτι αν ηταν msrp + φπα δεν θα υπηρχαν αυτες οι τιμες.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Δεν αλλάζει πολύ η τελική εικόνα, αλλά δεν υπολογίζεται έτσι το κόστος με το παραπάνω ΦΠΑ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Δεν αλλάζει πολύ η τελική εικόνα, αλλά δεν υπολογίζεται έτσι το κόστος με το παραπάνω ΦΠΑ.

Nαι χονδρικα το εκανα.
Κανονικα ειναι 549 / 1.19 και μετα +24% που σε τετοια ποσα ειναι πανω κατω το ιδιο.

8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ο hellhound ειναι "φθηνη" υλοποιηση,  οπως και η  pulse ας πουμε ,οι "ακριβες" ειναι η nitro +  και η red devil.

Και giga επαιξαν  4080s με 1100 

Θελω να πω οτι αν ηταν msrp + φπα δεν θα υπηρχαν αυτες οι τιμες.

Σε γενικες γραμμες αυτο εχουν δειξει οι τιμες στο ραφι, οταν σταματησουν να πουλανε οτι ναναι.
Μια μεση υλοποιηση ειναι περιπου τα δολαρια σε ευρω +24%.
Οι φθηνες υλοποιησεις λιγο φθηνοτερα, οι ακριβες υλοποιησεις με εξτρα καπελο.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

εγώ περιμένω να αγοράσω κάρτα κοντά στο 1000 θέλω να δω τι επιλογές θα έχω από τις 2 εταιρίες να αποφασίσω

Από αυτά που ξέρουμε για rdna4 μέχρι τώρα, το 1000κο θα είναι τραγικό.

Αν τόσο καιρό μας δουλεύει η Λίζα και παρουσιάσει άλλο προϊόν τελικά (ή και άλλο, μεγαλύτερο) με τουλάχιστον +30% raster και +80%RT από την τωρινή ΧΤΧ, να συζητήσουμε για την τιμή που λες (τελική, όχι msrp).

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Οχι δεν θα ειναι εκει θα ειναι οπου ηταν η 6800xt ,πρωτες μερες η 6800xt ηταν περιπου  απο 900 εως 1200 ,τα ιδια θα δουμε και τωρα εκτος αν αλλαξουν κατι τελευταια στιγμη.

Οπως βλεπετε και "απεναντι" msrp τιμες δεν υπαρχουν πουθενα , καπελο θα παιξει και εδω. 

9070xt 649msrp ?

9070 499 msrp ?

Η 6800XT που κολλάει; Γιατί πήγες πίσω στο 2020; Σεπτέμβριο 2023 7800xt, 500$ MSRP,  την έβρισκες στα 630 ευρώ ήδη από τις 20/9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...