just_a_dude Δημοσ. χθες στις 09:20 πμ Δημοσ. χθες στις 09:20 πμ (επεξεργασμένο) Η 5070 είναι DOA με τα 12GB. Ακόμη και ίδια τιμή να έχει η AMD θα είναι καλύτερη επιλογή λόγω των 16GB. Επεξ/σία χθες στις 09:20 πμ από just_a_dude 5
nikos5800 Δημοσ. χθες στις 09:28 πμ Δημοσ. χθες στις 09:28 πμ 11 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Ένα κατοστάρικο κάτω από την 5070 με ίδιες περιπου επιδοσεις Raster/RT/Upscaling/AI και 16GB VRAM έναντι των 12GB , το λες και Game Changer. Καμία σχέση με game changer,πάλι στο 10% θα μείνει αν τιμολόγηση με αυτόν τον τρόπο,το dlss4 της έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα 9 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Η 5070 είναι DOA με τα 12GB. Ακόμη και ίδια τιμή να έχει η AMD θα είναι καλύτερη επιλογή λόγω των 16GB. Τα έξτρα 4 gb ram δεν είναι και δεν ήταν ποτέ λόγος αγοράς AMD,μην δουλευομασστε παίδες,η ιστορία έχει δείξει πως τα έξτρα ραμ δεν είναι λόγος για αντοχή στο χρόνο μιας κάρτας 3
just_a_dude Δημοσ. χθες στις 09:35 πμ Δημοσ. χθες στις 09:35 πμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Τα έξτρα 4 gb ram δεν είναι και δεν ήταν ποτέ λόγος αγοράς AMD,μην δουλευομασστε παίδες,η ιστορία έχει δείξει πως τα έξτρα ραμ δεν είναι λόγος για αντοχή στο χρόνο μιας κάρτας Αντοχή στο χρόνο όχι αλλά αντοχή από την πρώτη μέρα ναι. Με 12GB τι κάνεις; Παίζεις RT; Όχι, εκτός αν βάλεις sub 1080p ανάλυση και αν. Ε αν το θες τόσο πολύ πάρε μια μεταχειρισμένη 4070S, να γλιτώσεις και τα λεφτά σε σχέση με την 5070. Πάντως πιο συχνά βλέπω games να θέλουν πάνω από 12GB παρά πάνω από 16. Τα 16 για 1440p είναι μια χαρά, και θα είναι και για τα επόμενα μερικά χρόνια. Επεξ/σία χθες στις 09:35 πμ από just_a_dude 1
nikos5800 Δημοσ. χθες στις 09:36 πμ Δημοσ. χθες στις 09:36 πμ (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Αντοχή στο χρόνο όχι αλλά αντοχή από την πρώτη μέρα ναι. Με 12GB τι κάνεις; Παίζεις RT; Όχι, εκτός αν βάλεις sub 1080p ανάλυση και αν. Ε αν το θες τόσο πολύ πάρε μια μεταχειρισμένη 4070S, να γλιτώσεις και τα λεφτά σε σχέση με την 5070. Πάντως πιο συχνά βλέπω games να θέλουν πάνω από 12GB παρά πάνω από 16. Τα 16 για 1440p είναι μια χαρά, και θα είναι και τα επόμενα μερικά χρόνια. Μια χαρά παίζεις rt,βάζεις το dlss quality=native και τέλος Επεξ/σία χθες στις 09:37 πμ από nikos5800
just_a_dude Δημοσ. χθες στις 09:39 πμ Δημοσ. χθες στις 09:39 πμ Μόλις τώρα, nikos5800 είπε Μια χαρά παίζεις rt βάζεις το dlss quality=native και τέλος Και πέρα από αυτό υπάρχουν games με RT που ακόμη και σε 960p internal (1440p quality) με την 4070 έβλεπα πάνω από 10GB used. Ε πόσο ακόμη να κρατήσουν τα 12GB;
nikos5800 Δημοσ. χθες στις 09:47 πμ Δημοσ. χθες στις 09:47 πμ 8 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Και πέρα από αυτό υπάρχουν games με RT που ακόμη και σε 960p internal (1440p quality) με την 4070 έβλεπα πάνω από 10GB used. Ε πόσο ακόμη να κρατήσουν τα 12GB; Τι wrong ρε συ,λάθος είπα,είναι καλύτερο από το native Εσύ έχεις μείνει στο dlss3 φιλε
just_a_dude Δημοσ. χθες στις 09:50 πμ Δημοσ. χθες στις 09:50 πμ Μόλις τώρα, nikos5800 είπε Τι wrong ρε συ,λάθος είπα,είναι καλύτερο από το native Είναι καλύτερο από το ΤΑΑ, και συγκεκριμένα από το κακό ΤΑΑ. Σε αυτό συμφωνούμε. Αλλά γιατί ασχολούμαστε με το ΤΑΑ; Για κάποιον που έχει nvidia κάρτα το ΤΑΑ δεν έχει νόημα. Η επιλογή είναι DLSS ή DLAA. Ε το DLAA είναι καλύτερο. Άρα αν τα 12GB δεν σε αφήνουν να βάλεις DLAA (έστω και με optimized settings αν χρειαστεί) ε τότε είναι fail. 2
nikos5800 Δημοσ. χθες στις 09:53 πμ Δημοσ. χθες στις 09:53 πμ 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Είναι καλύτερο από το ΤΑΑ, και συγκεκριμένα από το κακό ΤΑΑ. Σε αυτό συμφωνούμε. Αλλά γιατί ασχολούμαστε με το ΤΑΑ; Για κάποιον που έχει nvidia κάρτα το ΤΑΑ δεν έχει νόημα. Η επιλογή είναι DLSS ή DLAA. Ε το DLAA είναι καλύτερο. Άρα αν τα 12GB δεν σε αφήνουν να βάλεις DLAA (έστω και με optimized settings αν χρειαστεί) ε τότε είναι fail. Για κάποιον που έχει AMD κάρτα το taa είναι λύση σωστά? Με την amd δεν συγκρίνουμε?
just_a_dude Δημοσ. χθες στις 09:56 πμ Δημοσ. χθες στις 09:56 πμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Για κάποιον που έχει AMD κάρτα το taa είναι λύση σωστά? Με την amd δεν συγκρίνουμε? όχι δεν είναι λύση. Το FSR3 σε Native AA είναι καλύτερο. Απλά η κουβέντα ξεκίνησε που είπα ότι τα 12GB είναι DOA. Και είναι ακόμη και με DLSS Q αφού όπως είπα είχα δει πάνω από 10GB used με DLSS. 4070 είχα, τα έχω δει. Δεν τα βγάζω απ' το μυαλό μου. Επεξ/σία χθες στις 09:56 πμ από just_a_dude
Tambas91 Δημοσ. χθες στις 10:02 πμ Δημοσ. χθες στις 10:02 πμ 7 ώρες πριν, Fulgore είπε Οσο για το τελευταίο που γραφεις, όταν με το καλό ανακοινωθούν οι νέες κάρτες, τότε θα δούμε ποιες κάρτες είναι πιο τραγικές. 10 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Προσωπικά θα περιμένω το Official Launch και μετά θα σου απαντήσω Να περιμένουμε να της δούμε παιδιά δε διαφωνώ … τα specs όμως ξέρουμε που κυμαίνονται και το θέμα είναι η τιμή …αν κρίνω από τιμολογιακή πολιτική τις AMD με τα cpu εγώ δεν έχω πολλές ελπίδες 1
noFEARgr Δημοσ. χθες στις 10:02 πμ Δημοσ. χθες στις 10:02 πμ Mε 12gb ξεκινας να ριχνεις textures με το καλημερα . Εκτος αν παιζεις τιποτα 1080p(lol) . Σε 4k σε οτιδηποτε τελευταιο ΑΑΑ βλεπω μεταξυ 16gb και 22gb να τρωνε Just now, Tambas91 said: Να περιμένουμε να της δούμε παιδιά δε διαφωνώ … τα specs όμως ξέρουμε που κυμαίνονται και το θέμα είναι η τιμή …αν κρίνω από τιμολογιακή πολιτική τις AMD με τα cpu εγώ δεν έχω πολλές ελπίδες Η nvidia πουλαει 4 και 5 χιλαρικα 5090 , η amd μας πειραξε που δινει το καλυτερο cpu για gaming στον κοσμο 550-600; 7
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 10:20 πμ Δημοσ. χθες στις 10:20 πμ Σκουπίδι το 5070 με τα 12GB, στα 350-400 ευρώ θα ήταν μπόμπα. Στα 800-1000 που θα έχει, σκουπίδι. 4 1
noFEARgr Δημοσ. χθες στις 10:36 πμ Δημοσ. χθες στις 10:36 πμ Φαντασου να δινεις 800αρικο για την 5070 ( Υποψιν η 4070super παιζει να εναι και ελαχιστα καλυτερη)
Πέτρος Δημοσ. χθες στις 10:41 πμ Δημοσ. χθες στις 10:41 πμ 5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Φαντασου να δινεις 800αρικο για την 5070 ( Υποψιν η 4070super παιζει να εναι και ελαχιστα καλυτερη) Ε, από ένα σημείο και μετά, είναι απλά ζήτημα φυσικής επιλογής. 1
nikos5800 Δημοσ. χθες στις 10:47 πμ Δημοσ. χθες στις 10:47 πμ 50 λεπτά πριν, just_a_dude είπε όχι δεν είναι λύση. Το FSR3 σε Native AA είναι καλύτερο. Απλά η κουβέντα ξεκίνησε που είπα ότι τα 12GB είναι DOA. Και είναι ακόμη και με DLSS Q αφού όπως είπα είχα δει πάνω από 10GB used με DLSS. 4070 είχα, τα έχω δει. Δεν τα βγάζω απ' το μυαλό μου. Εννοείται δεν είναι ότι σου ρίχνει την vram usage στο μισό,είπαμε θαύματα δεν γίνονται 😁 απλά σου δίνει ένα καλό boost στο συνολικό performance της κάρτας 29 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Σκουπίδι το 5070 με τα 12GB, στα 350-400 ευρώ θα ήταν μπόμπα. Στα 800-1000 που θα έχει, σκουπίδι. Για κάποιο λόγο γέλασα με αυτό το σχόλιο,μου θύμησες τον Μάρκο Σεφερλή που έπαιζε τον Θεοχάρη 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα