malakudi Δημοσ. χθες στις 03:40 μμ Δημοσ. χθες στις 03:40 μμ 5 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Αλλά δυστυχώς, η κοινωνία μας δεν έχει ούτε καταναλωτική συνείδηση, ούτε και κοινωνική... Δεν είναι θέμα συνείδησης, ο πολύς κόσμος δε ξέρει ούτε έχει το χρόνο να ψάξει. Θα αγοράσει το καλύτερο στα λεφτά του, και το καλύτερο είναι Nvidia. Γι' αυτό το να έχεις το top dog είναι πολύ σημαντικό. 1
Tambas91 Δημοσ. χθες στις 03:41 μμ Δημοσ. χθες στις 03:41 μμ 7 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Αν όμως κοιτούσαν να πάρουν το καλύτερο δυνατό για τα χρήματα που δίνουν κι έπαιρναν amd Αυτά τα 2 που λες έρχονται σε αντιδιαστολή μεταξύ τους όταν δεις τιμές εδώ θα είμαστε
Vassilis_24 Δημοσ. χθες στις 03:58 μμ Δημοσ. χθες στις 03:58 μμ 15 λεπτά πριν, malakudi είπε Δεν είναι θέμα συνείδησης, ο πολύς κόσμος δε ξέρει ούτε έχει το χρόνο να ψάξει. Θα αγοράσει το καλύτερο στα λεφτά του, και το καλύτερο είναι Nvidia. Γι' αυτό το να έχεις το top dog είναι πολύ σημαντικό. Το καλύτερο σε ποια λεφτά; Δε συγκρίνουμε προϊόντα με ίδιες τιμές, οπότε το να μου λες ότι μια κάρτα που έχει 800€ και δεν θα το πάρω,αλλά περιμένω να βγάλει η amd κάρτα με 500€ για να το ρίξει η nvidia στα 700€ για να το πάρω, ακόμα κι αν η κάρτα της amd σε αυτά τα χρήματα είναι περισσότερο vfm δε δείχνει ότι θες το καλύτερο για τα χρήματά σου αλλά θες την nvidia κι απλά ελπίζεις να μην ξηλωθεις πολύ, που θα το κάνεις όμως. 1
malakudi Δημοσ. χθες στις 04:12 μμ Δημοσ. χθες στις 04:12 μμ 12 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Το καλύτερο σε ποια λεφτά; Δε συγκρίνουμε προϊόντα με ίδιες τιμές, οπότε το να μου λες ότι μια κάρτα που έχει 800€ και δεν θα το πάρω,αλλά περιμένω να βγάλει η amd κάρτα με 500€ για να το ρίξει η nvidia στα 700€ για να το πάρω, ακόμα κι αν η κάρτα της amd σε αυτά τα χρήματα είναι περισσότερο vfm δε δείχνει ότι θες το καλύτερο για τα χρήματά σου αλλά θες την nvidia κι απλά ελπίζεις να μην ξηλωθεις πολύ, που θα το κάνεις όμως. Στη συνείδηση του κόσμου, η Nvidia είναι η καλύτερη επειδή έχει την κορυφαία κάρτα. Αυτό λέω. Λίγοι είναι αυτοί που το ψάχνουν 2
just_a_dude Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 4 ώρες πριν, malakudi είπε Η AMD δε μπορεί δυστυχώς να κάνει τη διαφορά. Είτε πουλήσει 50$ φθηνότερα, είτε 100$ φθηνότερα, τις ίδιες πωλήσεις θα κάνει. Ακόμα κι αν πουλήσει 200$ φθηνότερα - δώσει δηλαδή επιδόσεις 5070ti σε τιμή 5070, πάλι δε θα πάρει σημαντικό μερίδιο. Θα πάρει και πάλι τους AMD fans και λίγους ακόμα, γιατί δυστυχώς ο πολύς κόσμος θα πάρει την Nvidia που υπάρχει στα χρήματα που δίνει, αδιαφορώντας αν υπάρχει AMD καλύτερη στα ίδια χρήματα. Θα πάρει Nvidia γιατί αυτή είναι η καλύτερη. Και για να είμαστε ειλικρινείς, θέλουμε την AMD να κατεβάσει τιμές μήπως και κατεβάσει τιμές και η Nvidia για να πάρουμε καλύτερη Nvidia στα ίδια χρήματα. Η AMD στους επεξεργαστές απέκτησε momentum σε μία στιγμή που η Intel είχε αποκοιμηθεί και κατάφερε να την προσπεράσει. Η Nvidia δε κοιμάται. Εγώ πάντως κάνοντας τη μετάβαση στην AMD έχω δει αρκετά πράγματα που είναι καλύτερα και αξίζει να πας σε AMD. Αλλά σίγουρα σε τιμές 800+ δεν αξίζει γιατί εκεί μπορείς να αγοράσεις nvidia που όντως θα έχει τη δύναμη να εκμεταλλευτεί τα nvidia features. Στο 300-400 που το RT είναι ψιλο-irrelevant εκεί μπορεί να χτυπήσει η AMD. 2
7nisiotis Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Και το βλέπει αυτό λέει η AMD, σκεπτόμενη «... α, μια χαρά, μας παίρνει να βγάλουμε την 9070XT 899$ τελικά μάγκες 🤡 » 3
Aten-Ra Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες 9 minutes ago, 7nisiotis said: Και το βλέπει αυτό λέει η AMD, σκεπτόμενη «... α, μια χαρά, μας παίρνει να βγάλουμε την 9070XT 899$ τελικά μάγκες 🤡 » Ρε ένα +10% θα δώσουν και αυτοί στα ίδια λεφτά με την 7800ΧΤ , ότι έκαναν οι δίπλα με την 5080.
John_on_PC Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 40 minutes ago, just_a_dude said: Εγώ πάντως κάνοντας τη μετάβαση στην AMD έχω δει αρκετά πράγματα που είναι καλύτερα και αξίζει να πας σε AMD. Αλλά σίγουρα σε τιμές 800+ δεν αξίζει γιατί εκεί μπορείς να αγοράσεις nvidia που όντως θα έχει τη δύναμη να εκμεταλλευτεί τα nvidia features. Στο 300-400 που το RT είναι ψιλο-irrelevant εκεί μπορεί να χτυπήσει η AMD. Αυτό έλεγα και εγώ. Από 80 series και πάνω δύσκολα να προτιμήσεις AMD αν δεν την θες συγκεκριμένα για κάτι στο οποίο είναι καλές οι κάρτες της, όπως πχ raster e-sports games. 1
nikos5800 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 54 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Και το βλέπει αυτό λέει η AMD, σκεπτόμενη «... α, μια χαρά, μας παίρνει να βγάλουμε την 9070XT 899$ τελικά μάγκες 🤡 » Και μου λέτε δεν έχει ικανό hardware για fsr4?😜 Μας δουλεύουν η μας ψεκάζουν ?δεν το έχω καταλάβει ακόμα 😁 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Ρε ένα +10% θα δώσουν και αυτοί στα ίδια λεφτά με την 7800ΧΤ , ότι έκαναν οι δίπλα με την 5080. Μιλας για την xt ? αν ναι εισαι μακρυα στο msrp Εχω την εντυπωση οτι η amd δεν περιμενε τοσο κακες επιδοσεις απο την nvidia. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από akoinonitos
John_on_PC Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, akoinonitos said: Μιλας για την xt ? αν ναι εισαι μακρυα στο msrp Εχω την εντυπωση οτι η amd δεν περιμενε τοσο κακες επιδοσεις απο την nvidia. On 27/01/2025 at 23:10, John_on_PC said: Η προσωπική μου θεωρία είναι πως περίμεναν οι 5070 και 5070ti να ήταν πιο δυνατές και κανένα 50-100$ ψηλότερο MSRP, για αυτό ονομάσαν έτσι και τις δικές τους κάρτες και θα τις βγάζανε 700$ MSRP για την 9070xt και 550 ή 600 για την 9070. Αλλά βγήκαν της Nvidia πιο φθηνές και αδύναμες από ότι περιμένανε και τώρα αναγκάστηκαν να αλλάξουν το pricing και να βάλουν και το FSR 4 σε αρκετά παιχνίδια. One of us! One of us! Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από John_on_PC 2
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 hours ago, 7nisiotis said: Και το βλέπει αυτό λέει η AMD, σκεπτόμενη «... α, μια χαρά, μας παίρνει να βγάλουμε την 9070XT 899$ τελικά μάγκες 🤡 » Will cry small mothers... 8
niko_gram_15 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Και το βλέπει αυτό λέει η AMD, σκεπτόμενη «... α, μια χαρά, μας παίρνει να βγάλουμε την 9070XT 899$ τελικά μάγκες 🤡 Που το Xeet αυτό είναι παραπληροφόρηση. Γιατί δεν τρέχεις το θηρίο-μοντέλο πρακτικά, τρέχεις μικρότερα μοντέλα που δεν έχουν καμία σχέση με το αρχικό πέρα ότι τα μικρά αυτά απλά προσποιούνται ότι είναι το μεγάλο. Μπορώ να τρέξω το 32b στην 7900XT μου τσίματσίμα (γεμίζει όλη η VRAM, αλλά απάντηση μετά απο 2-3 λεπτά για inputs που έχουν μια πολυπλοκότητα στην υλοποίηση). Στην καλύτερη περίπτωση, θες 160GB vram για να τρέξεις το κανονικό μοντέλο. Αντιθέτως, αν τις βγάλουν 500-550, το για πότε θα ανέβει το market share, ούτε θα το καταλάβουν. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από niko_gram_15 1
hln3 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 11 ώρες πριν, malakudi είπε Η AMD δε μπορεί δυστυχώς να κάνει τη διαφορά. Είτε πουλήσει 50$ φθηνότερα, είτε 100$ φθηνότερα, τις ίδιες πωλήσεις θα κάνει. Ακόμα κι αν πουλήσει 200$ φθηνότερα - δώσει δηλαδή επιδόσεις 5070ti σε τιμή 5070, πάλι δε θα πάρει σημαντικό μερίδιο. Θα πάρει και πάλι τους AMD fans και λίγους ακόμα, γιατί δυστυχώς ο πολύς κόσμος θα πάρει την Nvidia που υπάρχει στα χρήματα που δίνει, αδιαφορώντας αν υπάρχει AMD καλύτερη στα ίδια χρήματα. Θα πάρει Nvidia γιατί αυτή είναι η καλύτερη. Και για να είμαστε ειλικρινείς, θέλουμε την AMD να κατεβάσει τιμές μήπως και κατεβάσει τιμές και η Nvidia για να πάρουμε καλύτερη Nvidia στα ίδια χρήματα. Η AMD στους επεξεργαστές απέκτησε momentum σε μία στιγμή που η Intel είχε αποκοιμηθεί και κατάφερε να την προσπεράσει. Η Nvidia δε κοιμάται. Έπαιζα Online και άνοιξε συζητηση στα voice comms για το αν θα αγορασει κανείς γενιά 5ΧΧΧ nvidia (οι περισσότεροι έχουμε ampere). Είπα πως το σκέφτομαι αλλά ίσως να πάω AMD αυτή την φορά (btw αγοράζω μονο nvidia 20 χρόνια) αν έχει καλύτερο price/perf και άρχισαν οι περισσότεροι να γελάνε. Τους φάνηκε αδιανόητo να προτιμήσει κάποιος AMD. 7 ώρες πριν, just_a_dude είπε Εγώ πάντως κάνοντας τη μετάβαση στην AMD έχω δει αρκετά πράγματα που είναι καλύτερα και αξίζει να πας σε AMD. Αλλά σίγουρα σε τιμές 800+ δεν αξίζει γιατί εκεί μπορείς να αγοράσεις nvidia που όντως θα έχει τη δύναμη να εκμεταλλευτεί τα nvidia features. Στο 300-400 που το RT είναι ψιλο-irrelevant εκεί μπορεί να χτυπήσει η AMD. Αν δεν μπορεί η 9700 ΧΤ να κοντραρει την 5070 σε RT, τότε θα έχει θέμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα