scorpion8283 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:35 μμ 1 hour ago, chrisde said: Reveal hidden contents Και αν δουλεύω στο τμήμα Marketing - PR της amd;😁 (αν υπάρχει - είναι σαν τα x files, do you believe;) - Plot twist Δεν λέω ότι έχεις άδικο αλλά εγώ κρίνω από την ιστορία, δεν μπορώ να ξέρω τι πραγματικά έγινε και αναβλήθηκαν οι κάρτες. Στο παρελθόν όπως γνωρίζεις μια χαρά ανέτοιμοι ήταν παρόλο το χρόνο που είχαν. Θυμάσαι το fsr1.0 πόσο τους πήρε να το βγάλουν; Μην παίρνεις και όρκο ότι όταν θα τις βγάλουν εν τέλει ότι όλα θα είναι έτοιμα όπως πρέπει έτσι; Απλά ίσως θέλουν λίγο χρόνο ακόμα για να μην γίνουν τελείως ρεζίλι, λέω εγώ τώρα. Προφανώς μπορεί να κάνω και λάθος. Μια χαρα τα λες! Συμπληρώνω σε αυτο που λες οτι και πάλι 100% ετοιμοι δε θα ειναι, και θα υπάρχει early adaptation στους drivers κλπ κλπ δεδομένα, οπως σε κάθε launch! Αυτο που λεω ειναι οτι ο λόγος της αναβολής δεν ειναι αυτος επικαλλούνται, αλλά να βγουν πρώτα τα reviews των 5070! Δηλ. λενε μπούρδες!😁 2
grevoil Δημοσ. Πέμπτη στις 02:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:43 μμ 9 minutes ago, Fulgore said: Εσύ συμφορουμίτη προφανώς δεν καίγεσαι να παίξεις τα παιχνίδια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα(ή γενικότερα), άρα μπορεί να μην σε πειράζει να μείνεις με intel graphics μέχρι το καλοκαίρι. Δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι το βλέπουμε έτσι, ειδικά αν είμαστε στο περίμενε από πέρυσι, μιας και δεν παίξανε και τίποτα φοβερές προσφορές τις γιορτές. Δεν ξέρω τι ρόλο θα βαράνε οι κάρτες, αλλά για άλλη μια γενιά το έχασε το επικοινωνιακό κομμάτι. Νομίζω ότι το έχασαν την ημέρα που είπαν ότι δεν θα κάνουν focus σε High End, οπότε ο πέτσινος σου λέει αποκλείεται να μην έχουν κάτι κοντά σε 7900xt-7900xtx, αλλά λένε mid range οπότε αποκλείεται να ζητήσουν και 800-900-1000 MSRP, θα πάνε με mid range τιμές οπότε χαμήλωσε τιμές πρώτος, ενώ αν είχε βγει με 5070 στα 600-650 και έβγαιναν οι άλλοι 100-150 κάτω και θα έπρεπε να χαμηλώσει τιμές, όλοι θα έλεγαν η AMD τους ανάγκασε. Τώρα τρέχουν στην AMD. 2
scorpion8283 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:52 μμ 4 minutes ago, grevoil said: Νομίζω ότι το έχασαν την ημέρα που είπαν ότι δεν θα κάνουν focus σε High End, οπότε ο πέτσινος σου λέει αποκλείεται να μην έχουν κάτι κοντά σε 7900xt-7900xtx, αλλά λένε mid range οπότε αποκλείεται να ζητήσουν και 800-900-1000 MSRP, θα πάνε με mid range τιμές οπότε χαμήλωσε τιμές πρώτος, ενώ αν είχε βγει με 5070 στα 600-650 και έβγαιναν οι άλλοι 100-150 κάτω και θα έπρεπε να χαμηλώσει τιμές, όλοι θα έλεγαν η AMD τους ανάγκασε. Τώρα τρέχουν στην AMD. Αν ισχύει το παρπάνω, μονο καλό μπορεί να είναι γιατί αν περιεμεναν ψηλότερες τιμές απο Nvidia, αυτο σημαίνει οτι θα μειώσουν κι αλλο απο οτι αρχικά υπολόγιζαν... Το θέμα τι έιχαν στο μυαλό τους να βγάλουν αρχικά αραγες 🤔? 599 την XT και θα την ρίξουν στα 549 για να έχει ιδια τιμή με την αρκετά υποδυέστερη 5070? Μακάρι.... Η αρχικά ηθελαν 650 και ειδαν τα 750 της Nvidia και μαζέυτηκαν?🤔 Ιδωμεν...
geomrk Δημοσ. Πέμπτη στις 02:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:54 μμ https://www.unimax.gr/asus-tuf-gaming-amd-radeon-rx-9070-oc-16gb-gddr6.html *Προπαραγγελία - Διαθέσιμη από 23/01 🤣🤣🤣 2
chrisde Δημοσ. Πέμπτη στις 03:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:03 μμ 8 λεπτά πριν, geomrk είπε https://www.unimax.gr/asus-tuf-gaming-amd-radeon-rx-9070-oc-16gb-gddr6.html *Προπαραγγελία - Διαθέσιμη από 23/01 🤣🤣🤣 Τι είναι πιο αστειό, η τιμή ή ο χρόνος;
nikos5800 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:04 μμ 10 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Αν ισχύει το παρπάνω, μονο καλό μπορεί να είναι γιατί αν περιεμεναν ψηλότερες τιμές απο Nvidia, αυτο σημαίνει οτι θα μειώσουν κι αλλο απο οτι αρχικά υπολόγιζαν... Το θέμα τι έιχαν στο μυαλό τους να βγάλουν αρχικά αραγες 🤔? 599 την XT και θα την ρίξουν στα 549 για να έχει ιδια τιμή με την αρκετά υποδυέστερη 5070? Μακάρι.... Η αρχικά ηθελαν 650 και ειδαν τα 750 της Nvidia και μαζέυτηκαν?🤔 Ιδωμεν... Πιστεύω όλα αυτά έρχονται σε συνδυασμό με την τιμή του ps5 pro,δεν μου το βγάζει κάποιος από το μυαλό,Sony και AMD νομίζω προσπάθησαν να αυξήσουν artificially τις τιμές,με τον πετσινο να τους χαλάει το "πάρτυ" rtx 5070 με msrp στα $550 είναι μεγάλο πρόβλημα 1
Teddy77 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:13 μμ Τα πράγματα είναι απλά. Αν έχει απόδοση σαν 5070 (που κάπου εκεί θα είναι, συν/πλην στο RT), θα πρέπει να τη δίνουν $450 το πολύ, ακόμα κι αν έχει 16GB. Μιλάω για την ΧΤ... η απλή 400$. Αν χρειαστεί, πρέπει να μπουν και μέσα αν θέλουν να πάρουν μερίδιο, πως να το κάνουμε. Όταν θα έχουν μεγαλύτερο μερίδιο και θα είναι πιο confident το κοινό για τις αποδόσεις και τα features τους, ας ανεβάσουν την επόμενη γενιά. 1
scorpion8283 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:28 μμ 6 minutes ago, Teddy77 said: Τα πράγματα είναι απλά. Αν έχει απόδοση σαν 5070 (που κάπου εκεί θα είναι, συν/πλην στο RT), θα πρέπει να τη δίνουν $450 το πολύ, ακόμα κι αν έχει 16GB. Μιλάω για την ΧΤ... η απλή 400$. Αν χρειαστεί, πρέπει να μπουν και μέσα αν θέλουν να πάρουν μερίδιο, πως να το κάνουμε. Όταν θα έχουν μεγαλύτερο μερίδιο και θα είναι πιο confident το κοινό για τις αποδόσεις και τα features τους, ας ανεβάσουν την επόμενη γενιά. 15 minutes ago, nikos5800 said: Πιστεύω όλα αυτά έρχονται σε συνδυασμό με την τιμή του ps5 pro,δεν μου το βγάζει κάποιος από το μυαλό,Sony και AMD νομίζω προσπάθησαν να αυξήσουν artificially τις τιμές,με τον πετσινο να τους χαλάει το "πάρτυ" rtx 5070 με msrp στα $550 είναι μεγάλο πρόβλημα Απο οτι εχουμε δει μεχρι τώρα 5070 < 9070 << 9070XT <= 5070TI raster, λιγο πιο πανω οι 50αρες σε RT
Darthvader Δημοσ. Πέμπτη στις 03:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:31 μμ (επεξεργασμένο) Για να πάρουν μερίδιο, θέλουν μια 5ετία, ότι τιμές και να βάλουν. Πρέπει όχι μόνο να είναι γ@ματο το προϊόν σου αλλά και να αλλάξει το mindset των καταναλωτών (όπως έγινε και στους ryzen). Οπότε, είτε 50-100 πάνω ή 50-100 κάτω δεν έχει σημασία. Αυτό το ξέρουν στο μαρκετινγκ, άρα πρέπει να βρούν την χρυσή τομή όπου το προϊόν θα είναι στα μάτια των καταναλωτών vfm και όχι φτηνιάρικο. Τώρα από την άλλη πλευρά, όποιος θεωρεί ότι θα δει σε nvidia τιμές msrp πλανάται πλάνην οικτράν... Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:32 μμ από Darthvader 1
akoinonitos Δημοσ. Πέμπτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:40 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εσύ συμφορουμίτη προφανώς δεν καίγεσαι να παίξεις τα παιχνίδια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα(ή γενικότερα), άρα μπορεί να μην σε πειράζει να μείνεις με intel graphics μέχρι το καλοκαίρι. Δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι το βλέπουμε έτσι, ειδικά αν είμαστε στο περίμενε από πέρυσι, μιας και δεν παίξανε και τίποτα φοβερές προσφορές τις γιορτές. Δεν ξέρω τι ρόλο θα βαράνε οι κάρτες, αλλά για άλλη μια γενιά το έχασε το επικοινωνιακό κομμάτι. Επειδη καποιοι γραφουν την αποψη τους? ο αλλος με 7900xtx καιγεται να παρει 9070xt ? Αυτοι που κραζουν ειναι αυτοι που δεν θα αγορασουν ,παντα ετσι παει. Αυτος που ψαχνεται θα περιμενει να δει τι θα βγαλουν και οι δυο και θα διαλεξει. Καρτες γραφικων βγαζουν παιδια δεν βγαζουν το φαρμακο για τον καρκινο ,χαλαρωστε Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:41 μμ από akoinonitos 5
Darthvader Δημοσ. Πέμπτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:40 μμ Το RDNA 4 είναι καμμένο χαρτί. Θεωρώ ότι προσπαθούν να μείνουν relevant και να είναι βιώσιμο οικονομικά το τμήμα της radeon, μέχρι την UDNA αρχιτεκτονική. Εκεί είναι που θα πρέπει να φορτσάρουν για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος. Τώρα το να προσπαθήσουν και να πουλήσουν με χασούρα για να αυξήσουν 100% το πελατολόγιο, με μερίδιο από 1% σε 2%, κλάιν.... Οπότε καινούρια αρχιτεκτονική UDNA η οποία στην 2η-3η γενιά (βλέπε ryzen) θα γίνει ανταγωνιστική. Αυτή είναι η πραγματικότητα... 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Πέμπτη στις 03:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:48 μμ (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, charllestone είπε Ναι ρε παιδιά συμφωνούμε. Δεν είναι επένδυση ομως αυτο λεω. Στο τελος φεύγουν λεφτα απο την τσέπη σου που δεν επιστρέφουν ποτε. Για να μη σε κανω quote σε ολα ,απλα διαλεξα ενα ποστ. Επενδυση δεν ειναι μονο οταν βγαζεις λεφτα καμια σχεση. Μπορει να επενδυσεις και να χασεις λεφτα, μπορεις να επενδυσεις και να μεινεις πανω κατω στα λεφτα σου. Περα απο αυτα επενδυση δεν συνεπαγεται παντα οτι θα εχεις χρηματικο οφελος σαν εσοδα, μπορει πχ να καταφερεις λιγοτερα εξοδα στη πορεια κανοντας μια αγορα πχ τα ηλιακα panel. Ετσι λοιπον στις gpu , αν δεν παρεις μια που τσιμα τσιμα θα κανεις τη δουλεια σου, που σημερα κουτσα στραβα θα παιζει μερικα και αυριο δεν θα παιζει τιποτα και παρεις μια καλυτερη και ακριβοτερη που θα σε καλυψει και μελλοντικα, θα καταφερεις να χαλασεις λιγοτερα χρηματα στη 3ετια 4ετια 5ετια που αλλαζεις gpu. Ποσες φορες εχεις δει κοσμο να πηγαινει απο 1060 σε 2060 και μετα σε 3060 και τωρα σε 4060. Αυτος ο τυπος εχει χαλασει χοντρικα 1200-1500€ αναλογα την υλοποιηση και τη περιοδο που τις αγορασε. Τα ιδια μπορει να εχει δωσει καποιος αλλος αγοραζοντας 1080,4070Τi ή 1080 3070 4070S. Τωρα επειδη μιλησα για τη προσωπικη μου αποφαση και με βαση αυτη μου απαντησες προσωπικα , σε πληροφορω οτι εγω απο το pc βγαζω λεφτα. Ολο το συστημα βγηκε απο το gaming δεν εχω βαλει απο τη τσεπη μου ουτε 1 ευρω. Το ιδιο και με αλλο ενα που στηνω τωρα. Επισης υπαρχουν 100αδες που με το pc τους κανουν δουλεια περα απο τα games. Επεξεργασια εικονας, επεξεργασια video, Deep Learning, Μining, 3d rendering κτλ 17 ώρες πριν, John_on_PC είπε Το αστείο είναι πως από ότι βλέπω online, αυτοί που κάνουν upgrade κάθε γενιά είναι συνήθως αυτοί με 80 ή 90 κάρτες. Αυτοί που λένε έχω να κάνω χρόνια upgrade είναι αυτοί με 1060, 1070, 2060, 2070, και 3060 συνήθως. Δυστυχως αυτοι που πανε απο 1060 σε 2060 και μετα σε 3060 και 4060 ή αυτοι που πηγαν με την ιδια μητρικη απο 2600 σε 3600 και μετα σε 5600 νομιζουν οτι ετσι εξοικονομουν χρηματα αλλα στη πραγματικοτητα χαλανε τα ιδια η και περισσοτερα γιατι ειναι αναγκασμενοι να αλλαζουν συνεχεια. Βλεπουν ποσα χαλανε εκεινη τη στιγμη αλλα δεν βλεπουν το συνολο στη 5ετια και το χειροτερο ειναι καταδικασμενοι να παιζουν σε μετριες αναλυσεις και μετρια γραφικα. Εγω ημουν παντα της αποψης οτι θα παρω κατι καλο, θα το πληρωσω αλλα θα μου κρατησει. Το 2012 πηρα το 3770 και με κρατησε μεχρι το 2022. Το 2022 πηρα τον 12700κ και θα με κρατησει ανετα μεχρι το 2027 οταν με το καλο βγουν DDR6 και επεξεργαστες με πραγματικη διαφορα και οχι 5% 10% 12%. Το 2016 πηρα μια 1060 6gb μετα απο καμενη 290x που δεν εβγαλε χρονο. Mε κρατησε μεχρι το 2022 που πηρα μια 3090 απο ενα φιλο και ουσιαστικα αγορασα gpu το 2023 (4080). Για τις αναγκες μου μπορω να περιμενω ανετα τις RTX 6000. Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:08 μμ από BlurayMoviesGreece
charllestone Δημοσ. Πέμπτη στις 04:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:09 μμ (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Για να μη σε κανω quote σε ολα ,απλα διαλεξα ενα ποστ. Επενδυση δεν ειναι μονο οταν βγαζεις λεφτα καμια σχεση. Μπορει να επενδυσεις και να χασεις λεφτα, μπορεις να επενδυσεις και να μεινεις πανω κατω στα λεφτα σου. Περα απο αυτα επενδυση δεν συνεπαγεται παντα οτι θα εχεις χρηματικο οφελος σαν εσοδα, μπορει πχ να καταφερεις λιγοτερα εξοδα στη πορεια κανοντας μια αγορα. Ετσι λοιπον στις gpu , αν δεν παρεις μια που τσιμπα τσιμα θα κανεις τη δουλεια σου, που σημερα κουτσα στραβα θα παιζει μερικα και αυριο δεν θα παιζει τιποτα και παρεις μια καλυτερη και ακριβοτερη που θα σε καλυψει και μελλοντικα, θα καταφερεις να χαλασεις λιγοτερα χρηματα στη 3ετια 4ετια 5ετια που αλλαζεις gpu. Ποσες φορες εχεις δει κοσμο να πηγαινει απο 1060 σε 2060 και μετα σε 3060 και τωρα σε 4060. Αυτος ο τυπος εχει χαλασει χοντρικα 1200-1500€ αναλογα την υλοποιηση και τη περιοδο που τις αγορασε. Τα ιδια μπορει να εχει δωσει καποιος αλλος αγοραζοντας 1080,4070Τi ή 1080 3080 4070 Τωρα επειδη μιλησα για τη προσωπικη μου αποφαση και με βαση αυτη μου απαντησες προσωπικα , σε πληροφορω οτι εγω απο το pc βγαζω λεφτα. Ολο το συστημα βγηκε απο το gaming δεν εχω βαλει απο τη τσεπη μου ουτε 1 ευρω. Το ιδιο και με αλλο ενα που στηνω τωρα. Επισης υπαρχουν 100αδες που με το pc τους κανουν δουλεια περα απο τα games. Επεξεργασια εικονας, επεξεργασια video, Deep Learning, Μining, 3d rendering κτλ Γενικα μίλησα δεν απάντησα σε εσένα φίλε μου προσωπικά. Κοιτα υπάρχουν πολλοί που δίνουν λεφτα για να έχουν κάρτες χ80 και χ90 σε κάθε σειρά. Απο την στιγμή που δίνεις 1000+ ευρώ σε κάρτα που σε 2-3 χρόνια θα πέσει η αξία της στο μισό, και κινηγάς κάθε φορα να παίρνεις την καλύτερη γενιά , τότε σπαταλάς λεφτα, δεν επενδύσεις κάπου. Και όπως είπαν πιο πάνω, αυτός που πήρε πχ 1060 είχε δώσει 200 ευρώ πρίν 5 χρόνια και μέχρι κ τώρα στραβα κουτσα έπαιζε παιχνίδια. Εσύ, καλα κάνεις και χρησιμοποιείς την κάρτα σαν εργαλείο, για εσένα λοιπόν είναι επένδυση, γενικα όμως δεν είναι. Οι περισσότεροι εδω μέσα παίρνουν κάρτες για παιχνίδια όμως. Κι εγώ ρε παιδια παίρνω κάρτες, έχω δώσει ένα κάρο λεφτα, αλλα τα δίνω για το χόμπι μου. Ξέρω οτι θα πάρω καλύτερη κάρτα, θα δώσω λεφτα για να δώ καλύτερα γραφικά.. αλλα και με την παλια μου κάρτα να εμενα πάλι θα έπαιζα... δεν ήταν blocking το gaming... Αυτό λέω... κατα τα άλλα συμφωνούμε Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:09 μμ από charllestone
nikos5800 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:10 μμ 26 λεπτά πριν, Darthvader είπε Το RDNA 4 είναι καμμένο χαρτί. Θεωρώ ότι προσπαθούν να μείνουν relevant και να είναι βιώσιμο οικονομικά το τμήμα της radeon, μέχρι την UDNA αρχιτεκτονική. Εκεί είναι που θα πρέπει να φορτσάρουν για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος. Τώρα το να προσπαθήσουν και να πουλήσουν με χασούρα για να αυξήσουν 100% το πελατολόγιο, με μερίδιο από 1% σε 2%, κλάιν.... Οπότε καινούρια αρχιτεκτονική UDNA η οποία στην 2η-3η γενιά (βλέπε ryzen) θα γίνει ανταγωνιστική. Αυτή είναι η πραγματικότητα... Ίσα ίσα που η rdn4 είναι στα μάτια μου η πρώτη "σοβαρή" προσπάθεια της AMD μετά την Polaris 👍 όλα θα κριθούν στην σωστή τιμολόγηση,στην σωστή επιθετική τιμολόγηση,μόνο έτσι θα μπορέσει να χτίσει hype για την udna,το να πάει από το 1% στο 2% είναι μεγάλο βήμα,έτσι έκανε και με τους Ryzen πρώτης γενιάς,πήγε από το 1 στο 2% και με συνέπεια στην επιθετική τιμολόγηση σε κάθε γενιά κέρδιζε μεγαλύτερο μερίδιο👍
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Πέμπτη στις 04:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:13 μμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, charllestone είπε Γενικα μίλησα δεν απάντησα σε εσένα φίλε μου προσωπικά. Κοιτα υπάρχουν πολλοί που δίνουν λεφτα για να έχουν κάρτες χ80 και χ90 σε κάθε σειρά. Απο την στιγμή που δίνεις 1000+ ευρώ σε κάρτα που σε 2-3 χρόνια θα πέσει η αξία της στο μισό, και κινηγάς κάθε φορα να παίρνεις την καλύτερη γενιά , τότε σπαταλάς λεφτα, δεν επενδύσεις κάπου. Και όπως είπαν πιο πάνω, αυτός που πήρε πχ 1060 είχε δώσει 200 ευρώ πρίν 5 χρόνια και μέχρι κ τώρα στραβα κουτσα έπαιζε παιχνίδια. Αυτό λέω, καλα κάνεις και χρησιμοποιείς την κάρτα σαν εργαλείο, για εσένα λοιπόν είναι επένδυση, γενικα όμως δεν είναι. Οι περισσότεροι εδω μέσα παίρνουν κάρτες για παιχνίδια όμως. Κι εγώ ρε παιδια παίρνω κάρτες, έχω δώσει ένα κάρο λεφτα, αλλα τα δίνω για το χόμπι μου. Ξέρω οτι θα πάρω καλύτερη κάρτα, θα δώσω λεφτα για να δώ καλύτερα γραφικά.. αλλα και με την παλια μου κάρτα να εμενα πάλι θα έπαιζα... δεν ήταν blocking το gaming... Αυτό λέω... κατα τα άλλα συμφωνούμε Φυσικα και δεν ειναι "επενδυση" το να πηγαινεις απο 3090 σε 4090 και μετα σε 5090. Αυτο ειναι " κανω το χομπι μου και γουσταρω". Εγω δεν μιλησα για τετοιες περιπτωσεις αλλα για περιπτωσεις που θα δωσεις κατι παραπανω και θα γλιτωσεις 1 γενια. ΒΤW η 1060 βγηκε το 2016 και αν μιλαμε για τα 6gb και οχι για τα 3gb μια καλη υλοιποιηση ειχει 330-380€. Η Asus Strix 1060 6Gb ειχε 400-440€ και τη πηρα 330€ χωρις αποδειξη. ΜSI Gaming X 1060 3gb 240€ χωρις αποδειξη. Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:15 μμ από BlurayMoviesGreece 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα