geomrk Δημοσ. Πέμπτη στις 11:46 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:46 πμ 3 ώρες πριν, chrisde είπε η πρώτη εντυπωση είναι πολύ σημαντική και στιγματίζει ένα προϊον, το έχουμε δει πολλές φορές ειδικά με amd gpus που ενώ αποδείχτηκαν αξιόλογες σε βάθος χρόνου, τις είχε στιγματίσει το κακό launch λόγω unoptimized drivers και software σε day one rx 5700 series γκουχου γκουχου
scorpion8283 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 πμ 58 minutes ago, nikos5800 said: Δεν με κατάλαβες η AMD καλά έκανε,ήταν σωστή επιλογή κατά την γνώμη μου,να έχει ένα καλό launch με αρκετά παιχνίδια που να υποστηρίζουν το fsr4 στο launch,για το hardware unboxed λέω που αν αύριο η AMD έρθει και πει άλλαξα γνωκαι έδωσε και feedback στην AMD (μαζί με σχόλια σε λοιπα media/reddit κ.λ.π.μη και το κυκλοφορώ σε δύο εβδομάδες θα βγουν και θα πουν καλά έκανε η AMD 😁 7 minutes ago, noFEARgr said: To hardware unboxed εχει κραξει τα τελευταια 2 χρονια πολυ παραπανω την amd παρα την nvidia παντως. Πάντως το σχόλιο του HU ειχε τρελό backfire στους ίδιους. Τι μ@λ@κιες λετε τους γραφουν...Αστοχο τελειως.
mp44christos Δημοσ. Πέμπτη στις 11:48 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:48 πμ 1 minute ago, geomrk said: rx 5700 series γκουχου γκουχου απο τοτε της εχει βγει το ονομα οτι "amd drivers bad" ενω στην πραγματικότητα η nvidia ειχε τρισχειρότερους.
scorpion8283 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 πμ (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, this.is.elia said: Το MFG τους έκανε άνω-κάτω. Θα έβγαιναν τα reviews και θα έβλεπε ο κόσμος 200fps στην 5070 και 50fps στην 9070, καταλαβαίνεις ότι θα ήταν καταστροφή. 99% των αγοραστών δεν νιώθουν από τεχνολογία, είτε τους πεις ότι το παιχνίδι έχει 2xMSAA ή MFGx4 σε κοιτούν στα μάτια σα χάνοι. Δεν είναι μομφή αυτό, είναι μια πραγματικότητα, το τελικό νούμερο fps που θα δουν στο benchmark του youtube είναι το μόνο που έχει σημασία. Λες να θέλουν να το ενσωματώσουν τόσο γρήγορα? Δεν νομίζω οτι είναι και τραγικά δύσκολο, αλλά πάλι προλαβαίνουν σε ένα μήνα? Μπορεί κιόλας, ποιος ξέρει. Να είδαν οτι ψάρωσε ο κόσμος και σου λέει δεν το βάζουμε κι εμείς.... Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:51 πμ από scorpion8283
geomrk Δημοσ. Πέμπτη στις 11:57 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:57 πμ 7 λεπτά πριν, mp44christos είπε απο τοτε της εχει βγει το ονομα οτι "amd drivers bad" ενω στην πραγματικότητα η nvidia ειχε τρισχειρότερους. δεν ξερω τι ειχε η nvidia,αλλα τοτε πηρα την rx 5700 xt τα black screen πεφταν συννεφο 🤣 βεβαια εφτιαχνε σιγα σιγα μεχρις οτου γιναν μηδενικα 1
mp44christos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:04 μμ 6 minutes ago, geomrk said: δεν ξερω τι ειχε η nvidia,αλλα τοτε πηρα την rx 5700 xt τα black screen πεφταν συννεφο 🤣 βεβαια εφτιαχνε σιγα σιγα μεχρις οτου γιναν μηδενικα τοτε ειχε βγαλει την σειρα 5000 πολυ τσαπατσουλικα με αυτα τα αποτελεσματα.
scorpion8283 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:08 μμ Πάντως αν στον επόμενο μήνα στοκάρουν ακόμα περισσότερες (που είναι φυσιολογικό), μετά το τελικό launch θα είναι προς όφελος των αγοραστών, γιατί θα "πιάσουν" msrp γρηγορότερα... 1
Fulgore Δημοσ. Πέμπτη στις 12:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:25 μμ 2 ώρες πριν, chrisde είπε Ποια κωλοτούμπα βρε παιδία, δηλαδή συγγνώμη θα ήταν καλύτερα να τις βγάζανε τώρα για reviews και πώληση χωρίς να έχουν optimize στο software και να γίνουν οι συγκρίσεις με αυξημένη τιμή και μειωμένη απόδοση; Ό,τι κάνανε τόσα χρόνια τώρα δηλαδή και τρώγανε (δικαίως) κράξιμο; Για τον χ-ψ λόγο δεν είναι ακόμα έτοιμοι, κακώς. Το πως χειριστηκαν το θέμα είναι για σεμινάριο προς αποφυγή. Η επιλογή της καθυστέρησης ήταν σωστή όμως (αν έγινε όντως για αυτό το λόγο), άλλο το ένα άλλο το άλλο. Η τούμπα σε αυτά που λέει δεν έχει να κάνει με το αν πρέπει να βγουν βιαστικά ή όχι οι κάρτες στην αγορά. Ούτως ή άλλως η Amd πάντα μετά την nvidia παρουσίαζε τις κάρτες εδώ και πόσα χρόνια. Η τούμπα σε αυτά που λέει και διαφωνούν οι περισσότεροι είναι στο ότι και χωρίς θέματα να έβγαιναν οι κάρτες νωρίτερα , δεν θα πούλαγαν καθόλου. Κοινώς προσπερνάει πλήρως το γνωστό ''timing''.
Aten-Ra Δημοσ. Πέμπτη στις 12:37 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 12:37 μμ (επεξεργασμένο) Και εγώ δεν έχω κάρτα και έχω μείνει με την Intel UHD 770 και εγώ περιμένω τις καινούργιες , αλλά ρε παίδες τι στέρηση είναι αυτί που βλέπω και στα δυο θέματα για τις καινούργιες κάρτες, δεν κρατιέστε όλοι να αναβαθμίσετε 😁 ps. Θα δούμε τα review και τις τιμές και από τους δυο και θα ξενερώσουμε πάλι. 🤪 Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:39 μμ από Aten-Ra 4
@topos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:41 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:41 μμ 55 minutes ago, geomrk said: το ιδιο ισχυει και στα κινητα,απειροι ειναι αυτοι που παιρνουν το καλυτερο(και αρα ακριβοτερο) καθε φορα ενω πριν ειχαν ηδη το προηγουμενο καλυτερο. Και αυτο το εχω παρατηρησει, τις περισσοτερες φορες οταν καποιος εχει το πιο προσφατο ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ προιον της αγορας συνηθως το αλλαζει για το επομενο πιο προσφατο και καλυτερο που βγαινει Αναμενο είναι αυτό. Γιατί εάν αγοράσεις μια φορά το top προιον (είτε κινητό/είτε GPU κοκ) στην επόμενη αγορά τα "midrange" θα είναι είτε χειρότερα, είτε ~εφαμιλλα με αυτο που έχει ήδη. Επιπλέον αυτός που αγοράζει top συνήθως δεν "κουτουλομετρα" (η τουλαχιστων δεν θα έπρεπε) τα ευρώ οπότε δεν είναι ότι θα του ληφθούν τα χρήματα από κάπου αλλού.
akoinonitos Δημοσ. Πέμπτη στις 01:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:06 μμ (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η τούμπα σε αυτά που λέει δεν έχει να κάνει με το αν πρέπει να βγουν βιαστικά ή όχι οι κάρτες στην αγορά. Ούτως ή άλλως η Amd πάντα μετά την nvidia παρουσίαζε τις κάρτες εδώ και πόσα χρόνια. Η τούμπα σε αυτά που λέει και διαφωνούν οι περισσότεροι είναι στο ότι και χωρίς θέματα να έβγαιναν οι κάρτες νωρίτερα , δεν θα πούλαγαν καθόλου. Κοινώς προσπερνάει πλήρως το γνωστό ''timing''. Αυτοι που περιμενουν τις καινουριες καρτες για να αναβαθμισουν ειναι αυτοι που θα το ψαξουν ,δεν θα πουνε α να εβγαλε ο ταδε καρτα παω να την παρω. Θα κατσουν να δουν τι εβγαλε η amd στα λεφτα που θελουν και τι η nvidia. Αυτους θελει να πιασει η amd και οχι τους βαμενους που θαβπανε να αγορσουν με κλειστα ματια. Ειναι πιο λογικο αφου θες να πουλησεις εχοντας στην πλατη σου την σταμπα του αδυναμου να περιμενεις να συγκριθουν οι καρτες σου απευθειας με τον δυνατο για να αποδειξεις αυτο που θελεις και οχι με την προηγουμενη γενια. Αν ειναι αυτη η σκεψη πισω απο την καθυστερηση την βρισκω λογικη κινηση. Μην ξεχναμε βεβαια πως η amd δεν εδωσε ποτε ημερομηνια κυκλοφοριας στον κοσμο ,δικαιωμα της να τις βγαλει οποτε θελει μεσα στο 1ο τετραμηνο μιας και αυτο ειχε πει. Τωρα τι προσδοκιες ειχε ο καθενας μας ειναι αλλο θεμα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:07 μμ από akoinonitos 1
chrisde Δημοσ. Πέμπτη στις 01:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:19 μμ 1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε Σωστο αυτό Χρηστάρα. Το πρόβλημα είναι κατα πόσο μπορούμε να πιστέψουμε οτι, μετά απο ''x'' χρόνια εξέλιξης, θα χρειαστούν ενα μήνα ακόμα...ο οποίος "συμπτωματικά" 😨 συμπίπτει με αμέσως μετά την κυκλοφορία των 5070... Καθώς και η ανακοίνωση των προϊόντων/τιμών συμπίπτει επίσης "συμπτωματικά" 😨 με αμέσως μετά την κυκλοφορία των 5070... Και στα πλάισια της ίδιας σύμπτωσης - και ίσως λόγο της διάταξης των πλανητών - δεν ανακοινώθηκαν στην CES λόγω χρόνου...., αλλά πάλι "συμπτωματικα" ΟΥΤΕ λίγο πριν την CES , OYTE αμέσως μετά.......προφανώς δεν τους φτάνουν οι 24 ώρες που χει μια οποιαδήποτε ημέρα για μια παρουσίαση 😋 Τοσες συμπτώσεις , τι ζούμε, το Butterfly Effect? (να πω οτι τα specs και ακόμα και τις επιδόσεις τα έχουμε σχεδόν ένα χρόνο και φαίνεται οτι επαληθεύονται, το FSR4 αφήσανε για τον τελευταίο...μήνα?) Τελοσπάντων, μακάρι να είναι όντως τόσο δυνατά και σε καλές τιμές, αλλά τώρα αυτα που λένε "να μαστε ετοιμοι κ.λ.π." είναι μ@λ@κιες...όσοι ασχολούμαστε με το σπόρ, ΚΑΝΟΥΜΕ σαν 5χρονα - δεν ειμαστε. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου (προφανώς με το Marketing - PR της amd τα χω, οχι με εσενα @chrisde 🍻) Spoiler Και αν δουλεύω στο τμήμα Marketing - PR της amd;😁 (αν υπάρχει - είναι σαν τα x files, do you believe;) - Plot twist Δεν λέω ότι έχεις άδικο αλλά εγώ κρίνω από την ιστορία, δεν μπορώ να ξέρω τι πραγματικά έγινε και αναβλήθηκαν οι κάρτες. Στο παρελθόν όπως γνωρίζεις μια χαρά ανέτοιμοι ήταν παρόλο το χρόνο που είχαν. Θυμάσαι το fsr1.0 πόσο τους πήρε να το βγάλουν; Μην παίρνεις και όρκο ότι όταν θα τις βγάλουν εν τέλει ότι όλα θα είναι έτοιμα όπως πρέπει έτσι; Απλά ίσως θέλουν λίγο χρόνο ακόμα για να μην γίνουν τελείως ρεζίλι, λέω εγώ τώρα. Προφανώς μπορεί να κάνω και λάθος. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Πέμπτη στις 01:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:28 μμ Somebody didn’t get the memo: AMD ad claims you can enjoy gaming on Radeon RX 9070 XT already 2
grevoil Δημοσ. Πέμπτη στις 02:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:26 μμ 56 minutes ago, Psycho_Warhead said: Somebody didn’t get the memo: AMD ad claims you can enjoy gaming on Radeon RX 9070 XT already Χαχαχα εγώ θα τους τρόλλαρα και θα τους έλεγα ότι μπορείτε ήδη να ξοδέψετε τα λεφτά απο την αγορά της 9070XT που σας έκανα. 1
Fulgore Δημοσ. Πέμπτη στις 02:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:27 μμ 1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε Και εγώ δεν έχω κάρτα και έχω μείνει με την Intel UHD 770 και εγώ περιμένω τις καινούργιες , αλλά ρε παίδες τι στέρηση είναι αυτί που βλέπω και στα δυο θέματα για τις καινούργιες κάρτες, δεν κρατιέστε όλοι να αναβαθμίσετε 😁 Εσύ συμφορουμίτη προφανώς δεν καίγεσαι να παίξεις τα παιχνίδια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα(ή γενικότερα), άρα μπορεί να μην σε πειράζει να μείνεις με intel graphics μέχρι το καλοκαίρι. Δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι το βλέπουμε έτσι, ειδικά αν είμαστε στο περίμενε από πέρυσι, μιας και δεν παίξανε και τίποτα φοβερές προσφορές τις γιορτές. 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Δεν ξέρω τι ρόλο θα βαράνε οι κάρτες, αλλά για άλλη μια γενιά το έχασε το επικοινωνιακό κομμάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα