Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 minutes ago, Tambas91 said:

Tw3,dl2,exodus,cyber,Alan wake,hogwarts legacy … μερικά πρόχειρα που θυμάμαι εγώ και έχω παίξει… αν δε σε ενδιαφέρει το rt μένεις με 6800χτ και παίζεις όλα τα παιχνίδια με ραστερ δε χρειάζεσαι νέα κάρτα 

Και εδώ είναι ο προβληματισμός μου, έγραψα ένα-ένα τα games δίπλα RTX worth it? Και πχ για το TW3 έλεγε παίρνεις 10% καλύτερο visualization για 70% μείωση στην απόδοση, οπότε κάποιος που είχε μια 3080Ti έπρεπε να παίζει με DLSS στο performance για να πιάσει τα 60fps. Για εμένα αυτό σημαίνει βάλε 4k με quality DLSS και παίξε στα 144, ή στο hogwarts έλεγαν το RT στα reflections είναι μαύρα χάλια δεν αξίζει καθόλου καλυτερα να είναι Raster. Στο exodus ήταν ότι περιοχές που ήταν αδιάφορες οπτικά έμειναν το ίδιο και αυτές που ήταν ωραίες έγιναν πιο ωραίες και δεν είχε διαφορά στο performacne οπότε γενικά αξίζει, στο DL2 έλεγαν επειδή παίζει πάρα πολύ στο σκοτάδι δεν αξίζει από την άλλη όταν είναι μέρα γαμάει.

Εσύ είσαι μια πολύ καλή περίπτωση αν ο άλλος παίζει συγκεκριμένα παιχνίδια ή genre αξίζει; Αν παίζεις Turn-based, strategy;

Φυσικά θα υπάρξει και κάποιος που έχει παίξει και παραπάνω παιχνίδια από εσένα ή και κανένα απο αυτά, απλά στο μυαλό μου προσπαθώ να βρω πιο είναι το καλό balance γιατί, η λογική μου όπως είπα πριν είναι φέρε μου τώρα το Raster,Vram,upscale,FG και μετά το RT γιατί για μένα προσωπικά μπορεί να αξίζουν 3 παιχνίδια την 5ετία άρα δεν με χαλάει να περιμένω άλλα 1-2 χρόνια για να παίξω το Cyberpunk πχ στα 120+ fps Με μια 6070 super Ti ή 11970XTX or whatever.

32 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Οταν αγοραζεις μια gpu και εχεις σκοπο να τη κρατησεις 2-3 χρονια, δεν βασιζεσαι στο τι εχει βγει,στο τι εχεις παιξει και το αν τα Χ Ψ games με RT ειχαν καλο story.
H gpu ειναι μια ακριβη επενδυση και αν θες να μη βρεθεις προ εκπληξεων πρεπει να απαιτεις να εχεις τα ΠΑΝΤΑ σε οσο το δυνατον καλυτερο βαθμο γιατι σε 1 χρονο μπορει να βγει μια παιχνιδαρα που δεν ηξερες με RT, ενα RT update patch απο εκει που δεν το περιμενες κτλ κτλ.

Ας υποθεσουμε ομως οτι σε εμας τους 2 δεν μας ενδιαφερει το RT και ποτε δεν θα παιξουμε game με RT.
Κανενας απο τους σοβαρους τιτλους δεν παιζει Raster ολοι θελουν upscale.
Nα υποθεσουμε οτι 2 καλοι τιτλοι τη παλευουν σε Raster;
H Νvidia εχεις το DLAA/ΤΑΑ και η AMD τo ΤΑΑ                                              1-0
H Νvidia εχει και τα 2 upscale (DLSS FSR) και η AMD εχει μονο FSR.        2-0
To Nvidia DLSS ειναι πολυ ανωτερο του FSR.                                                  3-0
To Νvidia FG ειναι πολυ ανωτερο του AMD FSR.                                             4-0
H Vram εξαρταται απο το τι αναλυση παιζεις, τι settings παιζεις και τι budget διαθετεις.
Πχ μια 4060Ti 16gb ή μια 7600xt 16gb σε 1440p θα πεθανουν απο πυρηνα πριν γεμισουν τα 16gb.
Να στο δωσω οτι η AMD εχει περισσοτερη Vram για να μη μακρυγορουμε;  4-1
Eιναι 4-1 παντα με τα δικα σου κριτηρια χωρις να βαλω RT, PT, RR, Reflex 2, DLDSR, καταναλωση, Drivers.

Σωστά μα ποτέ δεν είπα ότι η AMD είναι καλύτερη από τη NVIDIA, απλά το σκεπτικό μου ήταν ότι άμα είχα την κάρτα Α (AMD ή NVIDIA ή INTEL) και κάρτα B(AMD ή NVIDIA ή INTEL) και σε όλα είχαν ίδια αποτελέσματα και η μια είχε RT 30% καλύτερο αλλά η μια είχε 400 και η άλλη 600 ή 700-900 ή 1000-1200 δεν θα πήγαινα στην κάρτα Β.

Άσχετο αλλά τώρα για τα DLSS / FSR, έτσι όπως έβλεπα το FSR4 σε ένα video του Hardware Unboxed νομίζω, έχουν κάνει καλή δουλειά πάνω κάτω ίσα θα τα έβαζα να πω την αλήθεια. Όχι ότι όλα τα παλαιότερα παιχνίδια αυτόματα θα γεννήσουν τα καινούργια DLSS/FSR απο μόνα τους κουβέντα να γίνεται.

EDIT: Ξέχασα να βάλω την INTEL χαχαχα

Επεξ/σία από grevoil
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν διαβαζω ποστς του τυπου "H gpu ειναι μια ακριβη επενδυση" δεν γινεται να μην με πιανουν τα γελια, ειλικρινα. Οποιος αγοραζει GPU και θεωρει οτι κανει επενδυση τοτε μαλλον κατι εχει μπερδεψει.

Ειτε 200, ειτε 2000 ευρω για την ιδια δουλεια προοριζεται για το 90% που την αγοραζει, θα παιζει παιχνιδια. Αυτη που εχει 200 ευρω θα παιζει τα παιχνιδια σε αναλυση 1080p και αυτη των 2000 ευρω σε 4Κ.

Το υπολοιπο 10% την αγοραζει για δουλεια και εκει ναι, η αποδοση της μπορει να ειναι επενδυση.

Οταν μαλιστα οταν μπαινει το RT στο παιχνιδι της... επενδυσης, τοτε ειναι απλα να σηκωνεις τα χερια ψηλα. Ειδικα οι κατοχοι των 2 πρωτων γενεων GPU με RT αναθεμα και αν απολαυσαν ποτε το feature αυτο, οταν οπως σωστα αναφερθηκε και παραπανω τα παιχνιδια ηταν ελαχιστα, οι (περισσοτερες) υλοποιησεις αστειες και το 90% των GPU αυτων για να τρεξουν RT σε υποφερτα frames χρειαζοντουσαν καποια upscaling τεχνολογια.

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι τωρα που αρχισανε να βγαινουν παιχνιδια που οντως οι devs εκμεταλευονται επιτελους το RT και πλεον υπαρχουν καρτες (4080, 4090 κλπ) που εχουν αρκετη δυναμη για να μην χρειαζεται να κανεις παραχωρησεις σε FPS ή upscalers, ηδη προλειαινεται το εδαφος για το επομενο σταδιο που ειναι το PT και φτου παλι απο την αρχη.

Αγοραστε ρε σεις την καρτα που αντεχει η τσεπη σας και σας αφηνει να παιζεται παιχνιδια με τις επιδοσεις που εσεις νιωθετε ανετα και αφηστε τις "επενδυσεις" στην ακρη. Παπατζες πουλανε και οι 2 τους (προσφατως 3) για να σε κανουν να αγοραζεις καρτα καθε 2 χρονια ενω αναθεμα και αν το χρειαζεσαι.

Καποτε εβγαιναν GPU με +70% ακομα και 100% απο την προηγουμενη gen και η αναβαθμιση ειχε οντως νοημα χωρις παπατζιληκια. Θυμαμαι την gtx 1070 χαρακτηριστικα να βγαινει στα 380 δολλαρια με επιδοσεις καλυτερες της gtx 980ti η οποια εκανε launch στα 650 δολλαρια. Και τωρα συζηταμε και για τους 2 τους αν θα δωσουν +30% απο Gen σε Gen ή εστω να παρουμε ιδιες επιδοσεις σε 30-35% λιγοτερα χρηματα..

Επεξ/σία από Crus
  • Like 18
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, Crus said:

Οταν διαβαζω ποστς του τυπου "H gpu ειναι μια ακριβη επενδυση" δεν γινεται να μην με πιανουν τα γελια, ειλικρινα. Οποιος αγοραζει GPU και θεωρει οτι κανει επενδυση τοτε μαλλον κατι εχει μπερδεψει.

Ειτε 200, ειτε 2000 ευρω για την ιδια δουλεια προοριζεται για το 90% που την αγοραζει, θα παιζει παιχνιδια. Αυτη που εχει 200 ευρω θα παιζει τα παιχνιδια σε αναλυση 1080p και αυτη των 2000 ευρω σε 4Κ.

Το υπολοιπο 10% την αγοραζει για δουλεια και εκει ναι, η αποδοση της ειναι επενδυση.

Οταν μαλιστα οταν μπαινει το RT στο παιχνιδι της... επενδυσης, τοτε ειναι απλα να σηκωνεις τα χερια ψηλα. Ειδικα οι κατοχοι των 2 πρωτων γενεων GPU με RT αναθεμα και αν απολαυσαν ποτε το feature αυτο, οταν οπως σωστα αναφερθηκε και παραπανω τα παιχνιδια ηταν ελαχιστα, οι (περισσοτερες) υλοποιησεις αστειες και το 90% των GPU αυτων για να τρεξουν RT σε υποφερτα frames χρειαζοντουσαν καποια upscaling τεχνολογια.

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι τωρα που αρχισανε να βγαινουν παιχνιδια που οντως οι devs εκμεταλευονται επιτελους το RT και πλεον υπαρχουν καρτες (4080, 4090 κλπ) που εχουν αρκετη δυναμη για να μην χρειαζεται να κανεις παραχωρησεις σε FPS ή upscalers, ηδη προλειαινεται το εδαφος για το επομενο σταδιο που ειναι το PT και φτου παλι απο την αρχη.

Αγοραστε ρε σεις την καρτα που αντεχει η τσεπη σας και σας αφηνει να παιζεται παιχνιδια με τις επιδοσεις που εσεις νιωθετε ανετα και αφηστε τις "επενδυσεις" στην ακρη. Παπατζες πουλανε και οι 2 τους (προσφατως 3) για να σε κανουν να αγοραζεις καρτα καθε 2 χρονια ενω αναθεμα και αν το χρειαζεσαι.

Καποτε εβγαιναν GPU με +70% ακομα και 100% απο την προηγουμενη gen και η αναβαθμιση ειχε οντως νοημα χωρις παπατζιληκια. Θυμαμαι την gtx 1070 χαρακτηριστικα να βγαινει στα 380 δολλαρια με επιδοσεις καλυτερες της gtx 980ti η οποια εκανε launch στα 650 δολλαρια. Και τωρα συζηταμε και για τους 2 τους αν θα δωσουν +30% απο Gen σε Gen ή εστω να παρουμε ιδιες επιδοσεις σε 30-35% λιγοτερα χρηματα..

Σαν αυτήν τη σειρά ποτέ ξανά. Όταν πούλησα την GTX 1080 πραγματικά σαν να έδινα ένα από τα παιδιά μου χαχαχαχα, που την είχα πάρει αναβάθμιση από μια GTX260.

Επεξ/σία από grevoil
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Crus είπε

Το υπολοιπο 10% την αγοραζει για δουλεια και εκει ναι, η αποδοση της ειναι επενδυση.

Oι Gpu ειναι πλεον πανακριβες σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια. 
Oταν λοιπον ο μεσος gamer θελει να παιξει στη μεση αναλυση 1440p πρεπει να δωσει 500-1000€.
Αυτα τα 500-1000 δεν σου προσφερουν ΚΑΜΙΑ σιγουρια για το μελλον( εδω παει η επενδυση).
Σημερα μπορει να παιζεις και σε 1 χρονο να εισαι DOA.
Aυτος με τα 500€ ειναι σιγουρο οτι θα κλαψει πολυ νωριτερα απο αυτον με τα 800€.
Αρα λοιπον αν εχουν τα ιδια κριτηρια θα αλλαξει πολυ νωριτερα gpu σε σχεση με αυτον που εδωσε 800€ και ισως να του κρατησει αλλον 1 χρονο.
Αυτα τα 300€ παραπανω που εδωσε στην αρχη ισως τον γλιτωσουν 1 γενια δηλαδη1-2 χρονια.( εδω παει η επενδυση).

Μετα εχει σημασια και το καθε ποτε αλλαζεις gpu.
Aν ο Χ αγορασε 1060 2060 3060 4070 και ο Ψ αγορασε 1060 4080 ποιος εχει χαλασει περισσοτερα χρηματα για το ιδιο χρονικο διαστημα και κατα ποσο η 4080 θα του κρατησει συγκριτικα με τη 4070 του αλλου;

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Oι Gpu ειναι πλεον πανακριβες σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια. 
Oταν λοιπον ο μεσος gamer θελει να παιξει στη μεση αναλυση 1440p πρεπει να δωσει 500-1000€.
Αυτα τα 500-1000 δεν σου προσφερουν ΚΑΜΙΑ σιγουρια για το μελλον( εδω παει η επενδυση).
Σημερα μπορει να παιζεις και σε 1 χρονο να εισαι DOA.
Aυτος με τα 500€ ειναι σιγουρο οτι θα κλαψει πολυ νωριτερα απο αυτον με τα 800€.
Αρα λοιπον αν εχουν τα ιδια κριτηρια θα αλλαξει πολυ νωριτερα gpu σε σχεση με αυτον που εδωσε 800€ και ισως να του κρατησει αλλον 1 χρονο.
Αυτα τα 300€ παραπανω που εδωσε στην αρχη ισως τον γλιτωσουν 1 γενια (1-2 χρονια).

Μετα εχει σημασια και το καθε ποτε αλλαζεις gpu.
Aν ο Χ αγορασε 1060 2060 3060 4070 και ο Ψ αγορασε 1060 4080 ποιος εχει χαλασει περισσοτερα χρηματα για το ιδιο χρονικο διαστημα και κατα ποσο η 4080 θα του κρατησει συγκριτικα με τη 4070 του αλλου;

δες τις αγγελιες για την επενδυση των 12gb vram της 4070ti :lol:

• Haha 6
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, grevoil είπε

Και εδώ είναι ο προβληματισμός μου, έγραψα ένα-ένα τα games δίπλα RTX worth it? Και πχ γιατο TW3 έλεγε παίρνεις 10% καλύτερο visualization για 70% μείωση στην απόδοση

συγγνώμη αλλα δε καταλαβαίνω πως βγαίνει αυτό το "10% καλύτερο visualization με rt" εγώ είδα ένα παιχνίδι που από flat έγινε πολύ πιο ζωντανό... εδώ ένα πρόχειρο συγκριτικό που βρήκα

Spoiler

19 λεπτά πριν, grevoil είπε

οπότε κάποιος που είχε μια 3080Ti έπρεπε να παίζει με DLSS στο performance για να πιάσει τα 60fps.

η 3080ti είναι κάρτα 6 χρονων λογικό είναι να μη μπορεί να τρέξει σε 4k

20 λεπτά πριν, grevoil είπε

Για εμένα αυτό σημαίνει βάλε 4k με quality DLSS και παίξε στα 144

και εγώ θέλω τη ναόμη κάμπελ φιλε μου αλλα δε γίνετε... ούτε η 4090 δε μπορεί να τρέξει σε τέτοια frames με rt γιατί είναι βαρύ (μερικές φορες συμφωνώ χωρίς λόγο, αλλου κάνει παπάδες όμως)

24 λεπτά πριν, grevoil είπε

ή στο hogwarts έλεγαν το RT στα reflections είναι μαύρα χάλια δεν αξίζει καθόλου καλυτερα να είναι Raster. Στο exodus ήταν ότι περιοχές που ήταν αδιάφορες οπτικά έμειναν το ίδιο και αυτές που ήταν ωραίες έγιναν πιο ωραίες και δεν είχε διαφορά στο performacne οπότε γενικά αξίζει, στο DL2 έλεγαν επειδή παίζει πάρα πολύ στο σκοτάδι δεν αξίζει από την άλλη όταν είναι μέρα γαμάει.

hogwarts αρκετά καλο με rt ειδικά μέσα στο παλάτι ok δεν είπα thee μου dying light exodus είναι αλλα παιχνίδια

26 λεπτά πριν, grevoil είπε

Εσύ είσαι μια πολύ καλή περίπτωση αν ο άλλος παίζει συγκεκριμένα παιχνίδια ή genre αξίζει; Αν παίζεις Turn-based, strategy;

αυτός που θέλει να παίξει turn base strategy παίζει άνετος με μια 6800xt γιατί να αγοράσει νέα gpu? εγώ το έχω πει αγοράζω γιατί θέλω να βλέπω καλύτερα γραφικά στην οθόνη μου

28 λεπτά πριν, grevoil είπε

Φυσικά θα υπάρξει και κάποιος που έχει παίξει και παραπάνω παιχνίδια από εσένα ή και κανένα απο αυτά, απλά στο μυαλό μου προσπαθώ να βρω πιο είναι το καλό balance γιατί, η λογική μου όπως είπα πριν είναι φέρε μου τώρα το Raster,Vram,upscale,FG και μετά το RT γιατί για μένα προσωπικά μπορεί να αξίζουν 3 παιχνίδια την 5ετία άρα δεν με χαλάει να περιμένω άλλα 1-2 χρόνια για να παίξω το Cyberpunk πχ στα 120+ fps Με μια 6070 super Ti ή 11970XTX or whatever.

αν προσθέσεις ώρες από dl2,alan wake2,cyber,stalker,legacy,exodus (αυτά έχω παίξει εγώ)  ratchet and clank, wukong, control,spiderman , atomic heart και δε ξέρω και εγώ ποσα ακόμα που ξεχνάω δε σου φτάνουν όχι 2 χρονια ούτε 10... εκτος άμα παίζεις 8 ώρες κάθε μέρα οποτε πάω πάσο

• Like 2
Δημοσ.
40 minutes ago, Fulgore said:

Η 2080ti πίσω στο 2019 χωρίς πληθωρισμό είχε 1200$ msrp.

Τα ποσά αυτά που αναφέρεις στις παραπάνω κάρτες ματαφράζονται σε 600$(XTX) και 850$(4090) αντίστοιχα .

Στην περίπτωση της 4090, στην ουσία μιλάμε για μισή τιμή από την επίσημη.

Κοινώς οι τιμές που περιμένεις και θεωρείς οτι αξίζουν είναι εκτός πραγματικότητας, αρα θα συνεχίσεις να περιμένεις να βρεις κάτι που αξίζει με αυτές τις προσδοκίες.

Γιατί μπρε, ο πέτσινος με λέει ότι 5070 είναι ίσα με μια 4090 και κάνει 549; Τι ψέματα με λέει; Που να του σκιστεί το κολοκροκοδειλοδερματινό του.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

δες τις αγγελιες για την επενδυση των 12gb vram της 4070ti :lol:

Aντε βρες μου καμια με 400-450€ να τη παρω για το mini pc που φτιαχνω.
Αν ειναι ασπρη δινω και 500€. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Aντε βρες μου καμια με 400-450€ να τη παρω για το mini pc που φτιαχνω.
Αν ειναι ασπρη δινω και 500€. 

Εκει ειναι το αστειο περιμενουν να πουλησουν καρτα με 12 gb vram 700 και 800 ευρω οταν με 800 επαιρνες καινουρια 4070ti super.

Νομιζουν οτι θα βγαλουν την επενδυση :P

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Haha 2
Δημοσ.
4 minutes ago, Tambas91 said:

συγγνώμη αλλα δε καταλαβαίνω πως βγαίνει αυτό το "10% καλύτερο visualization με rt" εγώ είδα ένα παιχνίδι που από flat έγινε πολύ πιο ζωντανό... εδώ ένα πρόχειρο συγκριτικό που βρήκα

Reveal hidden contents

η 3080ti είναι κάρτα 6 χρονων λογικό είναι να μη μπορεί να τρέξει σε 4k

και εγώ θέλω τη ναόμη κάμπελ φιλε μου αλλα δε γίνετε... ούτε η 4090 δε μπορεί να τρέξει σε τέτοια frames με rt γιατί είναι βαρύ (μερικές φορες συμφωνώ χωρίς λόγο, αλλου κάνει παπάδες όμως)

hogwarts αρκετά καλο με rt ειδικά μέσα στο παλάτι ok δεν είπα thee μου dying light exodus είναι αλλα παιχνίδια

αυτός που θέλει να παίξει turn base strategy παίζει άνετος με μια 6800xt γιατί να αγοράσει νέα gpu? εγώ το έχω πει αγοράζω γιατί θέλω να βλέπω καλύτερα γραφικά στην οθόνη μου

αν προσθέσεις ώρες από dl2,alan wake2,cyber,stalker,legacy,exodus (αυτά έχω παίξει εγώ)  ratchet and clank, wukong, control,spiderman , atomic heart και δε ξέρω και εγώ ποσα ακόμα που ξεχνάω δε σου φτάνουν όχι 2 χρονια ούτε 10... εκτος άμα παίζεις 8 ώρες κάθε μέρα οποτε πάω πάσο

Πότε μπήκε το 2027; γιατί η 3080Ti βγήκε το Ιούνιο του 2021, ακόμα στο γιο-γιο τα κάνει.

Επίσης όταν λέω "αυτό σημαίνει βάλε 4k DLSS quality και πήγαινε κοντά στα 144"  εννοώ βγάλε πρώτα το RT βάλε DLSS για να πιάσει τα fps αυτά.

Έψαξα τα παιχνίδια για να δω που πέφτει η πλειοψηφία, όπως εσένα δεν σου φαίνεται ικανή μια κάρτα 1000+ 3080ti 3,5 ετών έτσι δεν μου φαίνεται και εμένα μια καλή επένδυση μια κάρτα σημερινή των 1000+ για τα επόμενα 4 χρόνια, συμφωνούμε κατά κάποιον τρόπο.

Και όπως είπα μακάρι να ευχαριστιέσαι την κάρτα που έχεις και μακάρι να πάρεις την RTX 5090 και την RTX 6090 και μεγαλύτερη ευχή να συνεχίσεις να έχεις χρόνο να απολαμβάνεις παιχνίδια που το θεωρώ καλύτερη ευχή ανάλογα και την ηλικία.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

To Nvidia DLSS ειναι πολυ ανωτερο του FSR.                                                  3-0
To Νvidia FG ειναι πολυ ανωτερο του AMD FSR.

αποψη σου ,δεν αποδυκνυεις κάτι

57 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Οταν αγοραζεις μια gpu και εχεις σκοπο να τη κρατησεις 2-3 χρονια, δεν βασιζεσαι στο τι εχει βγει,στο τι εχεις παιξει και το αν τα Χ Ψ games με RT ειχαν καλο story.
H gpu ειναι μια ακριβη επενδυση και αν θες να μη βρεθεις προ εκπληξεων πρεπει να απαιτεις να εχεις τα ΠΑΝΤΑ σε οσο το δυνατον καλυτερο βαθμο γιατι σε 1 χρονο μπορει να βγει μια παιχνιδαρα που δεν ηξερες με RT, ενα RT update patch απο εκει που δεν το περιμενες κτλ κτλ.

αυτά τα λες σε όσους την έχουν πατήσει -ΕΠΙΚΑ- με τις 8αρες nvidia ?

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, grevoil είπε

Γιατί μπρε, ο πέτσινος με λέει ότι 5070 είναι ίσα με μια 4090 και κάνει 549; Τι ψέματα με λέει; Που να του σκιστεί το κολοκροκοδειλοδερματινό του.

Εσύ πιο πίσω αναφέρθηκες στις προηγούμενες κάρτες και όχι στις καινούργιες :) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, grevoil είπε

Συνέχεια RT και RT ακούω και σου πουλάνε κάρτες διαφημίζοντας 3 ετών παιχνίδι. Δεν το καταλαβαίνω, και μην το πάρετε στραβά πραγματικά και 10.000€ κάρτα να υπήρχε και κάποιος να τα έδινε μαγκιά του, κουμάντο στα λεφτά του κάνει ο ίδιος και δεν θα πω κουβέντα, απλά δεν το καταλαβαίνω βγαίνουν 15 παιχνίδια τον χρόνο με RT/PT, από αυτά τα 12 έχει κακό implementation πραγματικά ή φαίνονται χειρότερα ή δεν αξίζει η διαφορά, τα άλλα 2 έχουν κακό optimization οπότε έρχεται και το RT από πάνω και πρέπει να το τρέξεις σε 720p με upscale (υπερβολικός το ξέρω) για να φτάσεις ένα νορμαλ framerate και ένα που παίζει να αξίζει αλλά ένας θεός ξέρει αν σε ενδιαφέρει κιόλας σαν παιχνίδι. Φέτος ήταν το Black Myth Πέρσι δεν θυμάμαι πραγματικά με το χέρι στην καρδία, πριν 3 χρόνια το Cyberpunk. Για εμένα αν αυτά τα δύο παιχνίδια αντί για αυτά ήταν ένα FIFA και ένα NBA πραγματικά το RT θα είχε μηδενική αξία.

αυτά μη τα λές ....γιατι τους χαΛας τη νιρβάνα

σκεψου ΠΟΣΟΙ την εχουν πατησεις με 8αρα καρτα γραφικών

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, apogeexl είπε

αποψη σου ,δεν αποδυκνυεις κάτι

Aποψη ειναι οταν καποιος νομιζει το αντιθετο.
Το οτι και στα 2 ειναι καλυτερο ειναι γεγονος.
Μπορεις να δεις reviews και να το διαπιστωσεις και μονος σου Techpowerup,Daniel Owen,Hardware Unboxed κτλ
Μεχρι και το Χess ειναι καλυτερο που ειναι η πρωτη προσπαθεια της Intel.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...