Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε χάσει πλέον κάθε εμπιστοσύνη σε όλους, καμία τιμή δεν πρέπει να μας προξενεί έκπληξη πλέον. Προσωπικά περιμένω να δω την απόδοση και τις τιμές των νέων καρτών και της AMD και τότε θα αποφασίσω αν αξίζει να προχωρήσω ή όχι σε γενική αναβάθμιση του PC μου. Αν οι τιμές είναι στον Θεό, κάθομαι με τις κονσόλες μου μέχρι την εμφάνιση του νέου PS6 και Xbox Prime.

• Like 3
Δημοσ.
2 minutes ago, music_lover said:

Έχουμε χάσει πλέον κάθε εμπιστοσύνη σε όλους, καμία τιμή δεν πρέπει να μας προξενεί έκπληξη πλέον. Προσωπικά περιμένω να δω την απόδοση και τις τιμές των νέων καρτών και της AMD και τότε θα αποφασίσω αν αξίζει να προχωρήσω ή όχι σε γενική αναβάθμιση του PC μου. Αν οι τιμές είναι στον Θεό, κάθομαι με τις κονσόλες μου μέχρι την εμφάνιση του νέου PS6 και Xbox Prime.

σποιλερ αλερτ. 700+ ευρω χωιρς disc drive.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Αν ισχύουν αυτά τότε,

RX9070XT MSRP = 599 USD

RX0970 MSRP = 479 USD

Το θέμα είναι ότι αυτά δεν έχουν σημασία εδώ στην Ελλάδα. Αν ισχύουν τα παραπάνω εδώ στην Ελλάδα άνετα θα βρεις την RX9070XT κοντά στα 750€+... 

• Like 2
Δημοσ.

Ξέρουμε αν θα έχει η καινούργια γενιά AI Accelerators για να τρέχουμε κάνα LLM τοπικά με αξοπρεπή ταχύτητα? Επίσης έδωσαν καμιά πληροφορία για το Rocm?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ψιλο οτι να ναι, δεν εχει λογικη αυτο που λεει. Δλδ ποσο ηθελε να τις πουλησει και αλλαξε γνωμη? Η μηπως περιμενε η nvidia να εχει χειροτερο performance uplift? Να εβγαινε δλδ η 5070 ισα με την 4070? Δεν στεκει καθολου ,το αντιθετο θα ηταν πιο πιθανο σεναριο.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Αν το καταλαβα καλα η Amd οταν δινει επιστροφη στα καταστηματα, για να γινει πτωση τιμων στις καρτες, παιρνει κατι μηνες να φτασει στα ταμεια τους με αποτελεσμα τωρα που ζηταει η Αmd να κατεβασει τιμες στην 9070 σειρα  αυτοι ζητανε και αυτα που τους χρωσταει ηδη γιατι δεν εχουν ρευστοτητα. Απλα ποσο αληθινο να ειναι ολο αυτο σαν ειδηση? Ποσο δηλαδη ηθελε η Amd να βγαλει την 9070xt στην αγορα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Αν ισχύουν αυτά τότε,

RX9070XT MSRP = 599 USD

RX0970 MSRP = 479 USD

Τα άλλα rt settings δεν ξέρω αλλά στο black myth που ήταν the worst case scenario για την AMD λόγω path tracing  όπως φαίνεται τα πάει καλά! 

Πρέπει να βρίσκεται στα επίπεδα της ρτχ4070,για path tracing μιλάμε έτσι?!!

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

Τα άλλα rt settings δεν ξέρω αλλά στο black myth που ήταν the worst case scenario για την AMD λόγω path tracing  όπως φαίνεται τα πάει καλά! 

Πρέπει να βρίσκεται στα επίπεδα της ρτχ4070,για path tracing μιλάμε έτσι?!!

Ετσι οπως το εχει γραψει δεν καταλαβαινεις πως τρεχει ,δεν υπαρχει επιλογη rt high που γραφει ,rt very high και μετα medium ,εκτος αν εννοει rt very high και high graphics preset που η 4070ti super βγαζει αυτο  δλδ 6% πανω

spacer.png

Στο cyberpunk αν υποθεσουμε οτι τρεχουν αυτο που λενε rt ultra preset τοτε παλι ειναι πολυ κοντα , 26 βγαζει η 4070ti super 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Ψιλο οτι να ναι, δεν εχει λογικη αυτο που λεει. Δλδ ποσο ηθελε να τις πουλησει και αλλαξε γνωμη? Η μηπως περιμενε η nvidia να εχει χειροτερο performance uplift? Να εβγαινε δλδ η 5070 ισα με την 4070? Δεν στεκει καθολου ,το αντιθετο θα ηταν πιο πιθανο σεναριο.

Ολα ως τώρα σε αυτό το πράγμα δείχνουν πάντως, δηλαδή την τιμή, αφού οι κάρτες έχουν ήδη φύγει για τα καταστήματα και η Amd δεν έχει δώσει καμία ημερομηνία εδώ και πόσες ημέρες μετά την CES.

Αν πχ είχαν σκοπό να βγάλουν την απλή 9070 στα 499 αλα 7800XT, τα 549 της 5070 τους αναγκάζουν να πέσουν αρκετά χαμηλότερα.

Η άλλη πιθανή αιτία που μου έρχεται στο μυαλό πέραν αυτού, είναι μήπως δεν είναι 100% έτοιμοι σε drivers για τις κάρτες ξέρω γω.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...