akoinonitos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 37 λεπτά πριν, niko_gram_15 είπε Αυτό να σου πω το είχα ακούσει γενικά (απο εκείνη τη συνέντευξη που έπαιξε πολύ), απλά είπα μήπως είναι τίποτα καινούργιο. Πάντως δε βλέπω λόγο να μην παίζει στην ακριβώς προηγούμενη γενιά. Μπορεί να λένε όλοι για weaker AI accelerators κλπ (που οκ, fair point) αλλά όπως και να το κάνουμε, ε δε μπορεί μια APU πχ να βγάζει ίδιο performance με dedicated GPU των 450+ ευρώ. Θα δειξει αν και εγω κραταω πολυ μικρο καλαθι
7nisiotis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μέχρι τότε θα μας ακολουθήσουν τα conslows με απόδοση κάτι σαν 4090. 2+ γενιές πίσω περίπου.
niko_gram_15 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα, δέχομαι στοιχήματα για το που θα κάτσουν οι καινούργιες GPU στη Ελλάδα. Βάση αυτού. Να πω την αλήθεια, το περιμένω ότι θα έχει δύο versions το φου σου ρου 4, όπως το XeSS. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από niko_gram_15
akoinonitos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, niko_gram_15 είπε Καλημέρα, δέχομαι στοιχήματα για το που θα κάτσουν οι καινούργιες GPU στη Ελλάδα. Βάση αυτού. Να πω την αλήθεια, το περιμένω ότι θα έχει δύο versions το φου σου ρου 4, όπως το XeSS. 9070xt πρωτες μερες στα μαγαζια περιπου 700+ευρω 9070 πρωτες μερες στα μαγαζια περιπου 550ευρω Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από akoinonitos 1
scorpion8283 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 hour ago, niko_gram_15 said: Καλημέρα, δέχομαι στοιχήματα για το που θα κάτσουν οι καινούργιες GPU στη Ελλάδα. Βάση αυτού. Να πω την αλήθεια, το περιμένω ότι θα έχει δύο versions το φου σου ρου 4, όπως το XeSS. 25 minutes ago, akoinonitos said: 9070xt πρωτες μερες στα μαγαζια περιπου 700+ευρω 9070 πρωτες μερες στα μαγαζια περιπου 550ευρω Αυτο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου ASUS confirms Radeon RX 9070 GPUs are ‘coming soon’, Greek retailer list January 23 availability Γίναμε και είδηση. 15
mp44christos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 7 minutes ago, Psycho_Warhead said: ASUS confirms Radeon RX 9070 GPUs are ‘coming soon’, Greek retailer list January 23 availability Γίναμε και είδηση. 1199 το ειδε πλαισιο
niko_gram_15 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, mp44christos είπε 1199 το ειδε πλαισιο Μπήκα λίγο στο πλαίσιο να δω αν βγάλανε τίποτα, βρήκα αυτό. Βρήκαμε την επόμενη γενιά GPU.... EDIT: Όντως υπάρχουν τελικά. Δεν είχα την παραμικρή ιδέα (που απο ότι διάβασα είναι λίγο διαφημιστική μούφα) Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από niko_gram_15 parapliroforisi
grevoil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Για μένα απλά τα πράγματα, αν είναι κοντά στα 600€ η 9070xt σημαίνει ότι θα έχω καινούργια κάρτα αν όχι skip και του χρόνου πάλι, καλά να είμαστε. Θέλω να αισθάνομαι ότι έχω πάρει κάτι που να αξίζει, και δεν έχω πετάξει τα λεφτά μου, αν η 7900xtx έκανε 750-800 όταν βγήκε θα είχα πάρει 2, το ίδιο και με την 4090 αν είχε 1000-1100 θα είχα πάρει 2. έχουν περάσει 5 χρόνια και ακόμα περιμένω να βρω κάτι που να αξίζει. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από grevoil 3
mp44christos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 13 minutes ago, grevoil said: Για μένα απλά τα πράγματα, αν είναι κοντά στα 600€ η 9070xt σημαίνει ότι θα έχω καινούργια κάρτα αν όχι skip και του χρόνου πάλι, καλά να είμαστε. Θέλω να αισθάνομαι ότι έχω πάρει κάτι που να αξίζει, και δεν έχω πετάξει τα λεφτά μου, αν η 7900xtx έκανε 750-800 όταν βγήκε θα είχα πάρει 2, το ίδιο και με την 4090 αν είχε 1000-1100 θα είχα πάρει 2. έχουν περάσει 5 χρόνια και ακόμα περιμένω να βρω κάτι που να αξίζει. Αν η χτ βγει οπως λες στα 600 στην ελλαδα τα ιδια και εγω. Εχω καινουρια καρτα. Την χρειαζομαι; Μαλλον οχι. Αλλα αν ειναι καλο value χαλαλι τους!
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε 9070xt πρωτες μερες στα μαγαζια περιπου 700+ευρω 9070 πρωτες μερες στα μαγαζια περιπου 550ευρω 100-150€ κάτω πρέπει για να είναι πραγματικά mid-range και να διαλύσουν τον ανταγωνισμό.
akoinonitos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε 100-150€ κάτω πρέπει για να είναι πραγματικά mid-range και να διαλύσουν τον ανταγωνισμό. εγω ειπα ποσο πιστευω θα ειναι στα μαγαζια πρωτες μερες , οποιος θελει καρτα καλο ειναι να μην βιαστει ,παντα οι τιμες πεφτουν 2
scorpion8283 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 hour ago, grevoil said: Για μένα απλά τα πράγματα, αν είναι κοντά στα 600€ η 9070xt σημαίνει ότι θα έχω καινούργια κάρτα αν όχι skip και του χρόνου πάλι, καλά να είμαστε. Θέλω να αισθάνομαι ότι έχω πάρει κάτι που να αξίζει, και δεν έχω πετάξει τα λεφτά μου, αν η 7900xtx έκανε 750-800 όταν βγήκε θα είχα πάρει 2, το ίδιο και με την 4090 αν είχε 1000-1100 θα είχα πάρει 2. έχουν περάσει 5 χρόνια και ακόμα περιμένω να βρω κάτι που να αξίζει. 1 hour ago, mp44christos said: Αν η χτ βγει οπως λες στα 600 στην ελλαδα τα ιδια και εγω. Εχω καινουρια καρτα. Την χρειαζομαι; Μαλλον οχι. Αλλα αν ειναι καλο value χαλαλι τους! Μετα το Μαρτιο τοτε. Ενα διμηνο οπωσδηποτε και λιγο πανω απο 600
grevoil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2 hours ago, scorpion8283 said: Μετα το Μαρτιο τοτε. Ενα διμηνο οπωσδηποτε και λιγο πανω απο 600 Το ακούω, δεν είμαι αρνητικός για 1-3 μήνες, αλλά αν πέσει τόσο του χρόνου στο Black Friday θα περιμένω για Nvidia Super ή ότι άλλο έχει στον ορίζοντα η AMD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα