nikos5800 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 23 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ναι ρε γτ ως γνωστον παιρνεις μια καρτα την βαζεις στην πριζα και παιζεις Απλά αυτές οι κάρτες είναι πολύ καλύτερες του ps5 pro gpu
scorpion8283 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 11 hours ago, scorpion8283 said: Ο MLID ειναι σοβαρος και καταξιωμενος δημοσιογραφος. Αν βαλεις να δεις τα βιντεο του Library του καναλιου , δεν πεφτει σχεδον ποτε εξω. Hide contents ..γιατι πολυ απλα διαγραφει τα βιντεο που εχει πει μαλακιες οταν βγαινουν μουφα. Ή τα μονταρει αφαιρωντας τη μαλακια. Ο τυπος ειναι τραγικος και αναπαραγει δημοσιοποιημενα tweets εκ των υστερων σαν ''my sources''. Αηδιας. 2 hours ago, nikos5800 said: Πλάκα κάνετε η είναι ιδέα μου?😅 Γιατί moore laws is dead είναι ο πιο noobας που έχω δει ποτέ μου σχετικά με τα γραφικά και τις αρχιτεκτονικές των καρτών Δεν σου ανοίγει το spoiler ή όντως ρωτάς Νικόλα?🤔 2
Aris-leme Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) https://videocardz.com/newz/powercolor-lists-radeon-rx-9070-xt-red-devil-specs-still-missing PCie 5 νομίζω κάπου είχα δει ότι έλεγαν 4 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από Aris-leme
chrisde Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 25 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Δεν σου ανοίγει το spoiler ή όντως ρωτάς Νικόλα?🤔 Και να φάει το spoiler στη μάπα; Δεν θα έχει σασπενς μετά. 2
just_a_dude Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μόνο εγώ γίνομαι triggered που η gpu δεν είναι στο κέντρο; Y.Γ. Τούμπανο φαίνεται η υλοποίηση πάντως. 5 1
azazil1190 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Μόνο εγώ γίνομαι triggered που η gpu δεν είναι στο κέντρο; Y.Γ. Τούμπανο φαίνεται η υλοποίηση πάντως. Παίζει το pcb να είναι λιλιπούτειο όπως της nvidia. Είμαι περίεργος να δω θερμοκρασία που θα έχουν όλες αυτες 2
scorpion8283 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 8 minutes ago, just_a_dude said: Μόνο εγώ γίνομαι triggered που η gpu δεν είναι στο κέντρο; Y.Γ. Τούμπανο φαίνεται η υλοποίηση πάντως. Spoiler Ναρα....😍 3 minutes ago, azazil1190 said: Παίζει το pcb να είναι λιλιπούτειο όπως της nvidia. Είμαι περίεργος να δω θερμοκρασία που θα έχουν όλες αυτες Οχι ρε συ! Παίζει να είναι και η πιο μεγάλη που χει βγάλει αν θυμάμαι καλά (352mm)
azazil1190 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ναρα....😍 Οχι ρε συ! Παίζει να είναι και η πιο μεγάλη που χει βγάλει αν θυμάμαι καλά (352mm) Α ναι ? .Δεν τις έχω παρακολουθήσει καθόλου αυτές. Ε κάποια στιγμή θα δούμε tear down από aib και θα μας λυθεί η απορία γιατί είναι έτσι 1
Tambas91 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Παίζει το pcb να είναι λιλιπούτειο όπως της nvidia. Είμαι περίεργος να δω θερμοκρασία που θα έχουν όλες αυτες Ναι ναι σαν της NVIDIA είναι λογικά, αυτή θα είναι καλύτερη και από την 5090 … άσε μας ρε φιλαράκο με τα χωρατά σου πάλι 2
John_on_PC Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, Aris-leme said: https://videocardz.com/newz/powercolor-lists-radeon-rx-9070-xt-red-devil-specs-still-missing PCie 5 νομίζω κάπου είχα δει ότι έλεγαν 4 Αυτή δηλαδή αν έχει overclocking potential θα χτυπάει 3200 με 3300 MHz ρολόι στα παιχνίδια; Αν το καταφέρανε αυτό θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Γιατί η 7800xt Nitro+ που λεέι 2565 MHz boost clock κρατάει 2700+ στα περισσότερα παιχνίδια στα 260w με undervolt/overclock. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από John_on_PC 1
azazil1190 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε Ναι ναι σαν της NVIDIA είναι λογικά, αυτή θα είναι καλύτερη και από την 5090 … άσε μας ρε φιλαράκο με τα χωρατά σου πάλι Κανονίστε παπ@ρες πάλι να σπείρετε την διχόνοια 😆 3
nikos5800 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Αυτή δηλαδή αν έχει overclocking potential θα χτυπάει 3200 με 3300 MHz ρολόι στα παιχνίδια; Αν το καταφέρανε αυτό θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Γιατί η 7800xt Nitro+ που λεέι 2565 MHz boost clock κρατάει 2700+ στα περισσότερα παιχνίδια στα 260w με undervolt/overclock. Ε ναι,λογικά με overclocking θα πηγαίνει τουλάχιστον 100mhz παραπάνω. 1
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 31 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Παίζει το pcb να είναι λιλιπούτειο όπως της nvidia. Είμαι περίεργος να δω θερμοκρασία που θα έχουν όλες αυτες οχι ρε αφου φαινεται ολο το pcb 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε Απλά αυτές οι κάρτες είναι πολύ καλύτερες του ps5 pro gpu Ναι αλλα η καρτα στοιχιζει οσο ολο το ps5 pro. Φτιαξε ενα πισι με 5070 και εναν controler και πες ποσο σου βγαινει. 5
chrisde Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, akoinonitos είπε οχι ρε αφου φαινεται ολο το pcb Τι είδε ο άνθρωπος... Ε λογικό είναι, άμα έχεις nvidia και oled βλέπεις μια χαρά και τα μάτια σου φυσάνε. Ο dude και ο azazil με amd και fsr τους έχουν βγει έξω, που να το δούνε. ΥΓ) Tambas σε πρόλαβα... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από chrisde 1 12
azazil1190 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, akoinonitos είπε οχι ρε αφου φαινεται ολο το pcb Ναι αλλα η καρτα στοιχιζει οσο ολο το ps5 pro. Φτιαξε ενα πισι με 5070 και εναν controler και πες ποσο σου βγαινει. Αυτό στον κύκλο τι είναι ρε Χρήστο? Δεν μου κανει για βελάκι 😆 2 λεπτά πριν, chrisde είπε Τι είδε ο άνθρωπος... Ε λογικό είναι, άμα έχεις nvidia και oled βλέπεις μια χαρά και τα μάτια σου φυσάνε. Ο dude και ο azazil με amd και fsr τους έχουν βγει έξω, που να το δούνε. ΥΓ) Tampas σε πρόλαβα... Η αλήθεια είναι πως δεν το είδα. Είμαι από κινητό. 😋 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από azazil1190 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα