spi79 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Τα νούμερα στο cyberpunk αποκλείεται να έχουν path tracing.Βγάζει η 4080 32 fps? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από spi79
akoinonitos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, spi79 είπε Τα νούμερα στο cyberpunk αποκλείεται να έχουν path tracing.Βγάζει η 4080 32 fps? Δεν τρεχουν path tracing το εγραψα πιο πισω, rt psycho τρεχουν 2
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε AMD Radeon RX 9070 GPUs already in stock at Danish retailer
nikos5800 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Να πουμε και τπτ σοβαρο επι του θεματος συμφωνα με τα νουμερα στο cp2077 απο τo leak του chiphell , με rt psycho (απο οτι φαινεται συμφωνα με τα νουμερα που βγαζει με την 4070ti super) η 9070xt ειναι 53% πανω απο 7900xt. Τα νουμερα που εχει στο black myth ειναι λιγο περιεργα στα 1440p και στα 1080p θα επρεπε σε ολες τις καρτες να βγαζει πολυ πιο κατω ,εχει τρεξει με upscaling μαλλον καταλαθος? Ποιος ξερει. Σε 4k με την 4070ti super με full rt off και χωρις upscaling /fg σε max settings βγαζω 31fps στο benchmark οποτε δεν ξερω τι ακριβως ρυθμισεις εχει για να συγκρινω. Άμα είναι 53% από την 7900χτ τότε θα είναι γύρω στο 40% από την 7900χτχ Και αν υποθέσουμε πως στο path tracing πάλι έχει μεγαλύτερο performance hit λογικά θα είναι στα επίπεδα της ρτχ4070 στο black myth και cyberpunk,όχι και άσχημα,μην ξεχνάμε είναι σειρά χ70 έτσι?!
akoinonitos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, nikos5800 είπε Άμα είναι 53% από την 7900χτ τότε θα είναι γύρω στο 40% από την 7900χτχ Και αν υποθέσουμε πως στο path tracing πάλι έχει μεγαλύτερο performance hit λογικά θα είναι στα επίπεδα της ρτχ4070 στο black myth και cyberpunk,όχι και άσχημα,μην ξεχνάμε είναι σειρά χ70 έτσι?! δεν ξερω πως θα παει γενικα με το path tracing γτ ειναι και αλλη η σχεδιαση του τσιπ ,θα δειξει 2
spi79 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Θα βγούν reviews γι΄αυτές,ή περιμένουν να τις πουλήσουν πρώτα😁?Πρέπει να έχει κάνει καλό άλμα πάντως σε ray-trace,αν ισχύουν τα leaks
scorpion8283 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Αν εχει χιουμορ το κοριτσι μας θα βγαλει σε κανα τετραμηνο το ακυρωμενο μεγαλο navi στο λιαρικο $ 😝 3 hours ago, spi79 said: Θα βγούν reviews γι΄αυτές,ή περιμένουν να τις πουλήσουν πρώτα😁?Πρέπει να έχει κάνει καλό άλμα πάντως σε ray-trace,αν ισχύουν τα leaks 2x ( 100% αυξηση) αν ισχυουν. 1
akoinonitos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Αν εχει χιουμορ το κοριτσι μας θα βγαλει σε κανα τετραμηνο το ακυρωμενο μεγαλο navi στο λιαρικο $ 😝 2x ( 100% αυξηση) αν ισχυουν. Ποιο μεγαλο τσιπ μωρε συ να βγαλει? το 2xn48 performance? με τι μεγεθος die θα ηταν αυτο αν το n48 ειναι 390mm2 που λενε? Ποσα watt θα εκαιγε, ποσο κοστος θα ειχε και ποσο θα το πουλαγαν? Το οτι δεν το εβγαλαν γτ φοβηθηκαν δεν νομιζω οτι το πιστευω ,αν υπηρξε ποτε τετοιο τσιπ και δεν ειναι μουφιες θα ηταν ασυμφορο μαλλον για να μην βγει. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από akoinonitos
scorpion8283 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 39 minutes ago, akoinonitos said: Ποιο μεγαλο τσιπ μωρε συ να βγαλει? το 2xn48 performance? με τι μεγεθος die θα ηταν αυτο αν το n48 ειναι 390mm2 που λενε? Ποσα watt θα εκαιγε, ποσο κοστος θα ειχε και ποσο θα το πουλαγαν? Το οτι δεν το εβγαλαν γτ φοβηθηκαν δεν νομιζω οτι το πιστευω ,αν υπηρξε ποτε τετοιο τσιπ και δεν ειναι μουφιες θα ηταν ασυμφορο μαλλον για να μην βγει. (Dream mode on 😝) 2x 9070, 2x 260w ( και πιο κατω αν σκεφτεις οτι μιλαμε για ενα pcb με πχ 24 ram) αρα πιο κατω watt απο 5090. 2x 9070 κοστος ( 2x500$=1000$) και μονο pcb, μονο συστημα ψυξης τυπου 4090-5090 ....και 24Ram αρα συνολικο κοστος λιγοτερο απο 2x 9070. Το θεωρητικο (?!?!?!) Navi 4x ειχε 4x N44 = 2x navi 48 αν καταλαβα σε τυπου chiplets και (αν ισχυουν αυτα που ειπε ο kepler που δεν λεει μαλακιες, οχι τοσο χοντρες τελοσπαντων)......δουλεψε ! Αν οντως δουλεψε μια χαρα βγαινουν τα νουμερα... plausible που λενε και στο χωριο μου.. Εξαλου τα MI καπως ετσι δεν δουλευουν? Βαλε και οτι εχουν ηδη πει οτι θα εννοποιηθουν στην επονενη γενια ( UDNA) και τα 3nm ηδη δουλευονται... Νταξ, ισως υπερβολη το τετραμηνο που ειπα 😋 αλλα δεν βλεπω κατι λαθος στο σεναριακι μου!! Εδω 5070= 4090, εκει θα κολλησουμε?
Aris-leme Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Για το RT που λέτε έβλεπα στον αγαπημένο σας MLID που είχε έναν γκειμ ντεβελοπερ και είπε ότι θεωρητικά η αρχιτεκτονική από το λιζάκι στα χαρτιά είναι καλύτερη από του πέτσινου(για RT πάντα) αλλά δεν έχει δώσει αποτελέσματα και γι αυτό την άλλαξε(παν κατ ότι αρχιτεκτονική έχει η πράσινη) και περίμενει μεγάλα γκεινς. Δεν έχω ιδέα τεχνικά απλά μεταφέρω
scorpion8283 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 33 minutes ago, Aris-leme said: Για το RT που λέτε έβλεπα στον αγαπημένο σας MLID που είχε έναν γκειμ ντεβελοπερ και είπε ότι θεωρητικά η αρχιτεκτονική από το λιζάκι στα χαρτιά είναι καλύτερη από του πέτσινου(για RT πάντα) αλλά δεν έχει δώσει αποτελέσματα και γι αυτό την άλλαξε(παν κατ ότι αρχιτεκτονική έχει η πράσινη) και περίμενει μεγάλα γκεινς. Δεν έχω ιδέα τεχνικά απλά μεταφέρω Ο MLID ειναι σοβαρος και καταξιωμενος δημοσιογραφος. Αν βαλεις να δεις τα βιντεο του Library του καναλιου , δεν πεφτει σχεδον ποτε εξω. Spoiler ..γιατι πολυ απλα διαγραφει τα βιντεο που εχει πει μαλακιες οταν βγαινουν μουφα. Ή τα μονταρει αφαιρωντας τη μαλακια. Ο τυπος ειναι τραγικος και αναπαραγει δημοσιοποιημενα tweets εκ των υστερων σαν ''my sources''. Αηδιας. 3
nikos5800 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Ο MLID ειναι σοβαρος και καταξιωμενος δημοσιογραφος. Αν βαλεις να δεις τα βιντεο του Library του καναλιου , δεν πεφτει σχεδον ποτε εξω. Απόκρυψη περιεχομένων ..γιατι πολυ απλα διαγραφει τα βιντεο που εχει πει μαλακιες οταν βγαινουν μουφα. Ή τα μονταρει αφαιρωντας τη μαλακια. Ο τυπος ειναι τραγικος και αναπαραγει δημοσιοποιημενα tweets εκ των υστερων σαν ''my sources''. Αηδιας. Πλάκα κάνετε η είναι ιδέα μου?😅 Γιατί moore laws is dead είναι ο πιο noobας που έχω δει ποτέ μου σχετικά με τα γραφικά και τις αρχιτεκτονικές των καρτών 9 ώρες πριν, Aris-leme είπε Για το RT που λέτε έβλεπα στον αγαπημένο σας MLID που είχε έναν γκειμ ντεβελοπερ και είπε ότι θεωρητικά η αρχιτεκτονική από το λιζάκι στα χαρτιά είναι καλύτερη από του πέτσινου(για RT πάντα) αλλά δεν έχει δώσει αποτελέσματα και γι αυτό την άλλαξε(παν κατ ότι αρχιτεκτονική έχει η πράσινη) και περίμενει μεγάλα γκεινς. Δεν έχω ιδέα τεχνικά απλά μεταφέρω Στα χαρτιά φίλε εγώ είμαι Αϊνστάιν απλά δεν το έχω αποδείξει ακόμα,δεν βιάζομαι 😁 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από nikos5800
nikos5800 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, Saloufas είπε γι' αυτόν εδω λέτε? Πω ρε φίλε,τι χαστούκι έφαγε η Sony με την τιμολόγηση του ps5 pro,$700/€800,η nvidia την έστειλε στην "κόλαση" με την 5070 στα $550 και την 5070τι $750 και αναγκάστηκα η AMD θα ακολουθήσει την Nvidia στην επιθετική τιμολόγηση!! Από τις λίγες φορές που οι PC gamers βγαίνουν κάπως κερδισμένοι!! 1
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε Πω ρε φίλε,τι χαστούκι έφαγε η Sony με την τιμολόγηση του ps5 pro,$700/€800,η nvidia την έστειλε στην "κόλαση" με την 5070 στα $550 και την 5070τι $750 και αναγκάστηκα η AMD θα ακολουθήσει την Nvidia στην επιθετική τιμολόγηση!! Από τις λίγες φορές που οι PC gamers βγαίνουν κάπως κερδισμένοι!! Ναι ρε γτ ως γνωστον παιρνεις μια καρτα την βαζεις στην πριζα και παιζεις Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από akoinonitos 1 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα