Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, aceofarmakopoios είπε

Κάνανε μεγάλη πατάτα που δε βγάλανε μια 9080xt με 20-24gb να τη κατασπαραξει την 5080 με τα 16gb vram. 

Το πρόβλημα είναι ότι ήδη η 9070XT παίζει να είναι μεγαλύτερο τσιπακι από την 5080 στο ίδιο node, με παρόμοιο κόστος για την υπόλοιπη κάρτα, ίσως είναι πιο ακριβές οι μνήμες GDDR7 αλλά μέχρι εκεί.

Οπότε από την μια ο ένας σπρώχνει 999$, ο άλλος το παλεύει για τα 499$.

Οπότε το να πετάνε τσιπακια και κάρτες που θα κοστίζουν στο τέλος όσο μια 5090 για να πιάσουν την 5080, είναι πέταμα χρημάτων.

Καλύτερα να μείνουν να παλεύουν με τις 5060/5070 που θα πέσει η μάζα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

700w σε αέρα και με evc2 όπως σου είπα μόνο σε πολικές θερμοκρασίες. Αλλιώς η κάρτα του έμεινε στο χέρι. 

Δεν έχω καθόλου άδικο.Μια χαρά στα εξηγώ αλλά δεν μπορείς να τα κατανοήσεις δυστυχώς. Οπότε άδικα συζητάμε κ δεν θέλω να αποδείξεις εάν είσαι ελέφαντας η όχι. Μια τελευταία παρατήρηση του run που πιστεύεις ότι ήταν αέρα ,να δεις την μέγιστη θερμοκρασία που έπιασε η κάρτα για να σου λυθεί  η απορία.

Και ξαναλέω run με αέρα υπό αυτές τις συνθήκες μονο θερμοκρασίες χαμηλές σε εξωτερικό χώρο.και καραμπίντ κομμάτι.

Κολλημένος προσωπικά δεν είμαι με τίποτα . Εσύ έχεις κολλήσει ότι η 7900χτχ είναι πιο γρήγορη και δεν θες να καταλάβεις ότι δεν είναι..Τόσο απλά. Εσύ έχεις κολλήσει 

Εγώ είπα ότι η 4090 είναι πιο γρήγορη από 7900xtx σε stock. Είπα επίσης ότι αν φτάσεις την 7900xtx να βγάζει πχ 39k graphics score στο ts με την 4090 να βγάζει πχ 35-38k στο ts πως η 7900xtx θα βγάζει και καλύτερα fps σε game. Απλό είναι. 

Και μου λες εσύ έχεις κ τις 2 αλλά χωρίς τη συνθήκη που λέω να λες τα δικά σου. Μαντεψε ποιος είναι ο άσχετος στη συζήτηση που μιλάει μόνο με υποθέσεις και κανένα δεδομένο... Έμαθες εκεί 2-3 λέξεις και τις πετάς να το παίζεις γνώστης. 

Επεξ/σία από aceofarmakopoios
  • Haha 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, aceofarmakopoios είπε

Εγώ είπα ότι η 4090 είναι πιο γρήγορη από 7900xtx σε stock. Είπα επίσης ότι αν φτάσεις την 7900xtx να βγάζει πχ 39k graphics score στο ts με την 4090 να βγάζει πχ 35-38k στο ts πως η 7900xtx θα βγάζει και καλύτερα fps σε game. Απλό είναι. 

Η XTX σε νερό και τέρμα overclocked δε φτάνει όχι τη στοκ 4090, ούτε 10% underclocked να είναι η 4090 δεν τη φτάνει.

(εκτός από κάτι περίεργα παιχνίδια Call of Duty και κάνα δυο άλλα)

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aceofarmakopoios είπε

Και μου λες εσύ έχεις κ τις 2 αλλά χωρίς τη συνθήκη που λέω να λες τα δικά σου. Μαντεψε ποιος είναι ο άσχετος στη συζήτηση που μιλάει μόνο με υποθέσεις και κανένα δεδομένο... Έμαθες εκεί 2-3 λέξεις και τις πετάς να το παίζεις γνώστης. 

Ανάθεμα και εάν καταλαβαίνεις και ο ίδιος τι σου γίνεται και τι γράφεις  Βρες τα με τον εαυτό σου και μετα έλα να μου πεις εάν είμαι άσχετος.

Σου έδειξα τόσα παραδείγματα τα οποία για κανέναν λόγο δεν μπορείς να κατανοήσεις . 

Σε τίποτα δεν μίλησα υποθετικά εσύ μας λες για ένα σκορ κάποιου, κάποτε που τελικά δεν θυμάσαι .

Τέλος πάντων εγώ πάω πάσο αδελφέ μου . 

Οκ είμαι άσχετος και είσαι σχετικός. 

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 4
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και νόμιζα πως τα είχα δει όλα με τον άλλο πριν καιρό που επέμενε πως μια oc 7900xtx είναι πρακτικά 4090   stock..Αφού παιρνει 20% επιδόσεις με oc αφού λέμε..Τώρα επειδή amd like fine wine πέρασε επιτέλους μπροστά,απολύτως φυσιολογικό,απλά αρνείστε να το δείτε.

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, niko13 είπε

Και νόμιζα πως τα είχα δει όλα με τον άλλο πριν καιρό που επέμενε πως μια oc 7900xtx είναι πρακτικά 4090   stock..Αφού παιρνει 20% επιδόσεις με oc αφού λέμε..Τώρα επειδή amd like fine wine πέρασε επιτέλους μπροστά,απολύτως φυσιολογικό,απλά αρνείστε να το δείτε.

Νικ σε τίποτα δεν έχει περάσει μπροστά όσο και fine wine να γίνει. Μόνο στις χαμηλές αναλύσεις σε κάποια παιχνίδια ρίχνει .Και εάν την έχεις συνδιασμό με κανά σύγχρονο 3δ cpu κάνεις παιχνίδι καλό. Αλλά μέχρι εκεί. Παρακάτω ΔΕΝ εχει

• Like 1
Δημοσ.

Λίζα δώσε κάτι, γιατί με τιμές μεταχειρισμένων είναι το πράσινο τοπικ, οβερκλοκ το δικό σου και τις ίντελ θέλει 9800x3d.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Νικ σε τίποτα δεν έχει περάσει μπροστά όσο και fine wine να γίνει. Μόνο στις χαμηλές αναλύσεις σε κάποια παιχνίδια ρίχνει .Και εάν την έχεις συνδιασμό με κανά σύγχρονο 3δ cpu κάνεις παιχνίδι καλό. Αλλά μέχρι εκεί. Παρακάτω ΔΕΝ εχει

Ναι ρε προφανώς τρολαρω..Τι να απαντήσεις σοβαρά...Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου..

• Like 2
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Το θέμα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Peace 😂, ας κρατήσει ο καθένας την άποψη του και όλα καλά, ξέφυγα και εγώ, το θέμα είναι για τις 9xxx. 

Επεξ/σία από aceofarmakopoios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πουμε και τπτ σοβαρο επι του θεματος  συμφωνα με τα νουμερα στο cp2077 απο τo leak του chiphell , με rt psycho (απο οτι φαινεται συμφωνα  με τα νουμερα που βγαζει με την 4070ti super) η 9070xt ειναι 53% πανω απο 7900xt.

Τα νουμερα που εχει στο black  myth ειναι λιγο  περιεργα στα 1440p και στα 1080p θα επρεπε σε ολες τις καρτες να βγαζει πολυ  πιο κατω ,εχει τρεξει με upscaling μαλλον καταλαθος? Ποιος ξερει.

Σε 4k με την 4070ti super με  full rt off και χωρις upscaling /fg σε max settings βγαζω 31fps στο benchmark οποτε δεν ξερω τι ακριβως ρυθμισεις εχει για να συγκρινω.

image.png.2329d65d204e59726ce590173df4039b.png.dd41aaa2d0f4c43cd209a157a41fbf91.png

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Να πουμε και τπτ σοβαρο επι του θεματος  συμφωνα με τα νουμερα στο cp2077 απο τo leak του chiphell , με rt psycho (απο οτι φαινεται συμφωνα  με τα νουμερα που βγαζει με την 4070ti super) η 9070xt ειναι 53% πανω απο 7900xt.

Τα νουμερα που εχει στο black  myth ειναι λιγο  περιεργα στα 1440p και στα 1080p θα επρεπε σε ολες τις καρτες να βγαζει πιο κατω ,εχει τρεξει με upscaling μαλλον καταλαθος? Ποιος ξερει.

Σε 4k με την 4070ti super με  full rt off και χωρις upscaling /fg σε max settings βγαζω 31fps στο benchmark οποτε δεν ξερω τι ακριβως ρυθμισεις εχει για να συγκρινω.

image.png.2329d65d204e59726ce590173df4039b.png.dd41aaa2d0f4c43cd209a157a41fbf91.png

Καλές φαίνονται, μένει να δούμε τιμές και αληθινά bench. Και λέει να κάνουν καμιά πλάκα και να μπορείς να τις χειριστείς με το MPT 😂, άραγε στα 400w+ πώς θα είναι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, akoinonitos said:

Να πουμε και τπτ σοβαρο επι του θεματος  συμφωνα με τα νουμερα στο cp2077 αποβτα leaks , με rt psycho (απο οτι φαινεται συμφωνα  με τα νουμερα που βγαζει με την 4070ti super) η 9070xt ειναι 53% πανω απο 7900xt.

Τώρα που το λές βγαίνει ακριβώς 2x απόδοση per shader unit. (Αν ισχύουν οι 4096 shader units) που εχουν πει μεχρι τώρα.

Δηλ. 100% άυξηση στην απόδοση του RT...

Επεξ/σία από scorpion8283
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...