Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 minutes ago, akoinonitos said:

Την msi απορω γτ δεν την σουταρει απο τις μητρικες η amd. Στην πλατη της εκανε ονομα 

Αυτη τη γ@μησε ο Steve-metal-tech-Jesus ( nexus)🤣 απο την 5700xt

Ειχε βγαλει στην φορα τα προβληματα της 5700XT evoke ( την ειχα)  και ο κοσμος δεν τις προτιμησε ( δικαιολογημενα) και πηγε σε powercolor κλπ.

Εκει μπηκε και η XFX ( ωραιες οι μαυρες!) οποτε σου λεει δεν αξιζει να ασχοληθω.

Γενικα ομως δεν νομιζω να ενοχλειται η Amd.. ισα ισα εκανε χωρο στην AsRock (🤔...) και απο φετος στην acer.

Δημοσ.
13 minutes ago, just_a_dude said:

Σε Radeon είναι μόνο να πηγαίνεις στις amd-μακρες. Sapphire, powercolor, xfx

Οντως.

Αμερικη, Ταιβαν, Κινα btw. Ολες προφανως εχουν components απο taiwan και Κινα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Αυτη τη γ@μησε ο Steve-metal-tech-Jesus ( nexus)🤣 απο την 5700xt

Ειχε βγαλει στην φορα τα προβληματα της 5700XT evoke ( την ειχα)  και ο κοσμος δεν τις προτιμησε ( δικαιολογημενα) και πηγε σε powercolor κλπ.

Εκει μπηκε και η XFX ( ωραιες οι μαυρες!) οποτε σου λεει δεν αξιζει να ασχοληθω.

Γενικα ομως δεν νομιζω να ενοχλειται η Amd.. ισα ισα εκανε χωρο στην AsRock (🤔...) και απο φετος στην acer.

Η φαση μεταξυ msi amd εχει ξεκινησει απο πριν με τα λαπτοπ ρε

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, aceofarmakopoios είπε

H taichi & aqua είναι η καλύτερη έκδοση της 7900xtx.

Συγκεκριμένα, σε benchmarks, η Aqua έκδοση με πείραγμα πάει κόντρα την 4090. Αν είχε βγάλει η Λίζα το RT performance που λένε ότι βγάζει η 9070(ΧΤ) στην προηγούμενη γενιά, πιστεύω δεν θα μιλούσαμε πλέον για το αν θα πάρει market share η AMD αλλά πόσο θα πέσει η nvidia, ειδικά με το zluda.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, niko_gram_15 είπε

Συγκεκριμένα, σε benchmarks, η Aqua έκδοση με πείραγμα πάει κόντρα την 4090. Αν είχε βγάλει η Λίζα το RT performance που λένε ότι βγάζει η 9070(ΧΤ) στην προηγούμενη γενιά, πιστεύω δεν θα μιλούσαμε πλέον για το αν θα πάρει market share η AMD αλλά πόσο θα πέσει η nvidia, ειδικά με το zluda.

Πλησιάζει στοκ 4090 σε κάποια.

Αλλά μέχρι εκεί. Δεν πάει κόντρα καμία 4090 μην τα παραφουσκωνουμε

Δημοσ.

παντως αργουν πολυ,δηλαδη αμα περιμενουν την 5070 η οποια ηδη ερχεται πολυ καθυστερημενη τοτε η 9070 παει για καλο πασχα..δηλαδη καλη ανασταση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο αν και πολλά χρόνια χρήστης amd ,πλέον το έχει χάσει το τρένο δύσκολα κάποιος θα πάει σε καινούργια κάρτα στην amd συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, ας διορθώσει πρώτα η amd τα θέματα αστάθειας που έχει και μην μιλάμε μόνο για λάθος drivers μεγάλο ποσοστό θέλουν undervolt & underclock για να σταματήσουν να έχουν το φαινόμενο των blackscreens, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε καινούργιες κάρτες το είχα και εγώ στο παρελθόν το πρόβλημα και το έχει και φίλος μου με την 7900ΧΤ, είναι ότι χειρότερο να δίνεις ένα σωρό λεφτά και να αγοράζεις κάτι προβληματικό. Η αλήθειά είναι ότι και η amd σίγουρα γνώριζε ότι υπάρχει θέμα και για αυτό επέλεξε η δεν μπόρεσε να κυνηγήσει  την nvidia στην νέα γενιά βγάζοντας μόνο midrange κάρτες .Μακάρι να μπορέσει να ανακάμψει γιατί την χρειαζόμαστε, για να μην μιλήσω με την παρωδία της intel που θα πρέπει να έχει cpu των 500€ για να τρέξει σωστά κάρτα γραφικών 250€ (Β580 arc) αυτό μόνο σαν ανέκδοτο θα μπορούσα να το σκεφτώ. Μακάρι να δούμε καλές τιμές σε 5060 & 9070 μπας και δούμε λίγο φως.

Επεξ/σία από badounask
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Πλησιάζει στοκ 4090 σε κάποια.

Αλλά μέχρι εκεί. Δεν πάει κόντρα καμία 4090 μην τα παραφουσκωνουμε

Έχω δει 7900xtx να βγάζει 43k timespy graphics. 

• Haha 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, aceofarmakopoios είπε

Για βάλε μου το σκορ εδώ να δω τα στατς . Και θα σου πω. 

1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Αυτό να υποθέσω 

https://www.3dmark.com/spy/52231704

Δημοσ.

Ο πρώτος παγκόσμια έχει 36Κ με RTX A6000 Quadro 4xSLI..TSE..

4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Αυτό να υποθέσω 

https://www.3dmark.com/spy/52231704

Μπερδεύτηκε το παλικάρι, αυτό δεν είναι Extreme..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aceofarmakopoios είπε

Λοιπόν .

Το κατέχεις καθόλου με Μπεντς κτλ? 

Η θα ανοίξουμε συζήτηση άδικα.

Με λίγα λόγια το σκορ που είπες. Μιλάμε για κάρτα μπιναρισμενη . Κάρτα με μοντ bios ίσως 1000w . Με ψυγεία βαθμούς υπό του μηδεν η με Τσίλερ. Άρα δεν έχουμε να κάνουμε με μια απλή κάρτα ενός μέσου χρήστη.Φυσικα αυτή η κάρτα δεν θα είναι σταθερή σε καθημερινά σενάρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...