Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Sapphire Pulse δύσκολα να δω ξανά. Coil Whine αρκετό στην 5700ΧΤ. 

Αυτο με το coil wine ειναι πολυ δύσκολο να το εντοπίσεις. Εγω ειχα παρει μεταχειρισμένη μια gigabyte rtx 3070 gaming oc, την δοκίμασα αρχικα σε αλλο pc και είχε αρκετο coil wine. Μετα την εβαλα στο δικο μου και δεν είχε σχεδόν τπτ! Το ιδιο είχε συμβεί και παλιότερα με μια sapphire pulse rx570 που ειχα. Παίζουν πολλα ρόλο, μητρική, τροφοδοτικό, μπορει να φταίει και η συγκεκριμένη καρτα κ οχι ολη η σειρα ας πουμε...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, charllestone said:

Αυτο με το coil wine ειναι πολυ δύσκολο να το εντοπίσεις. Εγω ειχα παρει μεταχειρισμένη μια gigabyte rtx 3070 gaming oc, την δοκίμασα αρχικα σε αλλο pc και είχε αρκετο coil wine. Μετα την εβαλα στο δικο μου και δεν είχε σχεδόν τπτ! Το ιδιο είχε συμβεί και παλιότερα με μια sapphire pulse rx570 που ειχα. Παίζουν πολλα ρόλο, μητρική, τροφοδοτικό, μπορει να φταίει και η συγκεκριμένη καρτα κ οχι ολη η σειρα ας πουμε...

Spoiler

Επιβεβαιωνω κι εγω απο προσωπικη εμπειρια. Εχει τυχει καρτα φιλου που εκανε φασαρια σε 2 pc ( και στο δικο μου και στο δικο του), εχω τυχει και αλλη δικη μου που σε φιλου φωναζε σε μενα κιχ αλλα μολις ειχα αλλαξει τροφοδοτικο. 

Εχω καταληξει οτι δεν ειναι αποκλειστικα θεμα καρτας.

Επεξ/σία από scorpion8283
  • Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Οι AIBs είναι έτοιμοι και AMD/NVIDIA παπαρίζονται..

Νταξ μωρε..για μενα ειναι  θετικο αυτο το cat 'n'  mouse game.

Σημαινει οτι υπαρχει ανταγωνισμος, αλλιως δε θα ασχολουντουσαν 

Γυφτιες μεν, αλλα να πω και κατι?

Περισσοτερο στην δικια μας ανυπομονησια για να χουμε να λεμε εχει επιπτωση παρα υπαρχουν ουσιαστικες καθυστερησεις.

Απο οτι φαινεται τελος του μηνα ολες στα ραφια θα ναι.

Ειδικα οι AMD ξερουμε οτι ειναι ποσους μηνες ετοιμες.  

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Event θα ανακοινώσουν αυτοί ; Τι ακριβώς περιμένουν ; Να υπάρχουν οι κάρτες πρώτα στα ράφια ; Τι μλκες είναι αυτοί..

Φοβούνται.

benchmarks από rtx 5000 δεν γνωρίζουν, οι τιμές κάτω από 5090 είναι πιθανώς χαμηλότερες από όσο περίμεναν(ειδικά 5070/ti), και τώρα είvαι στην δύσκολη θέση να πρέπει να ρίξουν περισσότερο από όσο θέλουν τις τιμές.

Τέλος η Msi δεν θα ασχοληθεί με Amd κάρτες όπως φαίνεται ούτε σε αυτή την γενιά.

image.png.6d99e8af726ef139ad584e9995ed5549.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...