Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, just_a_dude said:

Εμένα η ένσταση μου σε αυτό είναι ότι αφού έχουν ML και οι 7000 γιατί δεν το δίνει; Ή δεν είναι αρκετό το AI power στις 7000; Ε τότε γιατί έφαγε χώρο στο die γι' αυτό αν δεν είχε σκοπό να δώσει κάποιο AI feature; Ας μας έδινε περισσότερο raster να ήμασταν πιο άνετοι στο 4Κ :P

Να ξέρεις ότι οι 7000 δεν έχουν πραγματικό RT ή ML hardware. Κάνουν repurpose τα texture mapping units για αυτές τις εργασίες με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αργές σε σχέση με τις nvidia. Έχει αναφερθεί συγκεκριμένα πάνω στο θέμα το DF, δεν βρίσκω το σχετικό βίντεο μιας και είναι παλιό, σε αυτό το βίντεο κάνουν κάποιες αναφορές.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, dsi44 said:

με 600 ευρω τιμη στο ραφι δεν παιρνεις μεριδιο αγορας...

με 300 παιρνεις

Εγώ λέω να μας πληρώνει , όπως έκανε η Intel με τα APU παλιότερα στα Tablets  🤪

• Like 3
  • Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Τωρα σου δινει ml upscaling αλλα ειναι κακο που δεν υποστηριζεται στις παλιοτερες. Ε αποφασιστε ρε παιδια τι θελετε. 

Ξαναλέω επειδή μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα(και αυτοί που έβαλαν like).

Οι Developer των παιχνιδιών, κάθονται και ασχολούνται με το Upscaling που υποστηρίζεται στις περισσότερες κάρτες που έχει ο κόσμος, λέγε με Dlss ή το τωρινό FSR(επειδή υποστηρίζεται και από Nvidia κάρτες).

Με Upscaling που υποστηρίζεται από λίγες κάρτες που λίγοι έχουν(βλέπε 9070/xt), δεν θα ασχοληθούν οι περισσότεροι, άρα ειναι κακό για μας/κατόχους RX 9000.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ξαναλέω επειδή μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα(και αυτοί που έβαλαν like).

Οι Developer των παιχνιδιών, κάθονται και ασχολούνται με το Upscaling που υποστηρίζεται στις περισσότερες κάρτες που έχει ο κόσμος, λέγε με Dlss ή το τωρινό FSR(επειδή υποστηρίζεται και από Nvidia κάρτες).

Με Upscaling που υποστηρίζεται από λίγες κάρτες που λίγοι έχουν(βλέπε 9070/xt), δεν θα ασχοληθούν οι περισσότεροι, άρα ειναι κακό για μας/κατόχους RX 9000.

έχω την εντύπωση ότι θα γίνεται μέσω driver αν το game έχει ήδη FSR 3.1

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

έχω την εντύπωση ότι θα γίνεται μέσω driver αν το game έχει ήδη FSR 3.1

Ναι αλλά αν ήταν τόσο απλό, θα λειτουργούσε με το καλημέρα και στις Rx 7000(ή Nvidia κάρτες) και θα λέγανε στην παρουσίαση ότι αργότερα θα υποστηρίζεται και σε άλλες κάρτες.

Ο Frank βγήκε και είπε για τις προηγούμενες κάρτες ότι το δουλεύουν, γιατί έπεσε κράξιμο στα σχόλια, ειδικά από rx 7800/7900 κατόχους.

40 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

ειπαν οτι θα το κανουν ετσι ωστε να ειναι ευκολο για τους devs

Μπορεί όντως σαν ανάπτυξη ή και ποιότητα να είναι πιο εύκολο/καλύτερο σε σχέση με το dlss.

Είναι όμως κάτι που επειδή τον πρώτο καιρό θα το υποστηρίζουν ελάχιστες κάρτες, δεν θα είναι σαν προτεραιότητα για τους περισσότερους developers, γιαυτό λέω ότι θα ειναι κακό(για τους κατόχους RX 9070 καρτών συγκεκριμένα).

Προτεραιότητα τους θα ειναι τα Fsr/Dlss, που υποστηριζουν οι περισσότερες κάρτες και έχει ο περισσότερος κόσμος.

Γιαυτό έδειξαν μόνο το call of duty και δεν ανέφεραν κανένα άλλο παιχνίδι πχ από τον συνεργάτη τους την Microsoft.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ναι αλλά αν ήταν τόσο απλό, θα λειτουργούσε με το καλημέρα και στις Rx 7000(ή Nvidia κάρτες) και θα λέγανε στην παρουσίαση ότι αργότερα θα υποστηρίζεται και σε άλλες κάρτες.

όχι απαραίτητα. μπορεί ο driver να το αφήνει μόνο για τις 9000. Και αργότερα που θα το κάνουν (αν το κάνουν) να δουλεύει με το μικρότερο ΑΙ power των 7000, τότε θα το ανοίξουν και εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, nikos5800 said:

Gtx 460 Ti = 4090! Θα βαλω μια μεταχειρισμένη που εχω 1.200 .

νομίζω.

είναι.

καλά....

?

τιποτα καινουριο επι της ουσιας, xt > 4070 ti super< 4080

Αλλα τωρα αυτο το 15 λενε ειναι 15/01 παρουσιαση, αν το χουν μεταφρασει σωστα... edit...15 games average.

Αλλος λεει για παρουσιαση - τιμες μετα τα πρωτα reviews των 50αρων. Χαος.

Ποσο χεσμενοι ρε φιλε εκει στην AMD . 

Επεξ/σία από scorpion8283
  • Haha 4
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Gtx 460 Ti = 4090! Θα βαλω μια μεταχειρισμένη που εχω 1.200 .

νομίζω.

είναι.

καλά....

?

τιποτα καινουριο επι της ουσιας, xt > 4070 ti super< 4080

Αλλα τωρα αυτο το 15 λενε ειναι 15/01 παρουσιαση, αν το χουν μεταφρασει σωστα... edit...15 games average.

Αλλος λεει για παρουσιαση - τιμες μετα τα πρωτα reviews των 50αρων. Χαος.

Ποσο χεσμενοι ρε φιλε εκει στην AMD . 

αυτες τις μλκιες καλυτερα να μην τις ανεβαζαν καθολου ,δεν θα γινουμε πουαρο για να καταλαβουμε τι θελουν να πουνε :P

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, scorpion8283 said:

Μετάφραση …….θα βαρέσουν μπεκάτσες με x32 FG

Hieroglyphs-temple-Ombos-Egypt.jpg

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Like 1
  • Haha 17
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Aten-Ra said:

Εγώ λέω να μας πληρώνει , όπως έκανε η Intel με τα APU παλιότερα στα Tablets  🤪

οχι, μπορεις να αγορασεις εσυ με 600 καμια δεκαρια ωστε να ανεβει το μεριδιο αγορας😛.

Επεξ/σία από dsi44

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...