scorpion8283 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 minute ago, spi79 said: 55+ θέλουν τα παιχνίδια ,για να είναι smooth με fg από ότι βλέπω με 4070s Σωστα! Αυτα μεχρι σημερα και αναλογως το game στα κανε '''110'''. Ε τωρα τα '''110''' στα κανει '''''220'''''. Αυτο ειναι ολο. 3
Saloufas Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Στους επόμενους μήνες να περιμένετε νέα για το FSR4 Ultra FG x3 x4 και η ελπίδα θα αναστηθεί ξανά, πόσο προβλέψιμη μπορεί να γίνει αυτή η AMD? 😉 Bookmark this.
charllestone Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 8 λεπτά πριν, Saloufas είπε Στους επόμενους μήνες να περιμένετε νέα για το FSR4 Ultra FG x3 x4 και η ελπίδα θα αναστηθεί ξανά, πόσο προβλέψιμη μπορεί να γίνει αυτή η AMD? 😉 Bookmark this. Αν παιξει εξυπνα θα λανσαρει fgX8 και θα πουλαει 9070ΧΤ = 2Χ rtx 4090 performance.... LOL 10
nikos5800 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Eδω δεν ειναι smooth με την 4070ti super θα ειναι με την 5060. Aν καποιος θελει να δινει τοσα λεφτα και να εχει εμπειρια sub 60fps με γεια του με χαρα του δεν θα του πω εγω τι θα κανει αλλα μην λεμε και οτι θελουμε. Αυτό δεν είπα και εγώ ρε συ? Όταν βάζεις το frame gen απο native 40-50fps μια χαρά είναι το frame gen, εννοείται όσο περισσότερα δίνεις τόσο καλύτερες επιδόσεις περνεις,απλά λέω για το frame gen τι μας πειράζει άμα είναι fake frames? Κάνει την δουλειά του ως ένα βαθμό? Ναι κάνει, βοηθάει σε πολλές περιπτώσεις να πάρεις smoothness και τζάμπα επιδόσεις? Ναι βοηθάει 😜
John_on_PC Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μην ξεχνάτε πως το MFG θα έχει παραπάνω overhead. Όπως και με το 2x δεν δίνει επί δύο όταν είναι GPU bound, με το 4x θα δίνει ακόμα λιγότερα fps. Επιπλέον όπως είπα και πριν, υπάρχει ήδη αναφορά για MFG στο FSR 3 FG από όταν βγήκε. Τώρα σε τι κατάσταση development είναι, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. 4
spi79 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Σε λίγο θα βλέπουμε αγγελίες: ''Αναζητώ κάρτα σε λογική τιμή,με raster 60 fps για να βάλω mfg x10'' Που μας καταντήσανε🫣 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Αυτό δεν είπα και εγώ ρε συ? Όταν βάζεις το frame gen απο native 40-50fps μια χαρά είναι το frame gen, εννοείται όσο περισσότερα δίνεις τόσο καλύτερες επιδόσεις περνεις,απλά λέω για το frame gen τι μας πειράζει άμα είναι fake frames? Κάνει την δουλειά του ως ένα βαθμό? Ναι κάνει, βοηθάει σε πολλές περιπτώσεις να πάρεις smoothness και τζάμπα επιδόσεις? Ναι βοηθάει 😜 Για εμενα προσωπικα δεν ειναι μια χαρα, ειναι λυση αναγκης. Μια χαρα ειναι να εχω ενα 80αρι και εκει να ανοιγω fg για να εχω οσο το δυνατον καλυτερο motion clarity. Καποιους μπορει να μην τους ενοχλει ,δεκτον ,αυτο ομως δεν το κανει σε καμια περιπτωση ιδια εμπειρια με το να εχει τα ιδια fps χωρις fg. Το κακο ειναι οτι συμβιβαζομαστε στο fg ενω οι τιμες ειναι στο θεο. Θελεις να δινεις pt games φιλε ? Δωσε και το αναλογο performance αλλιως μην μου πουλας την καρτα ενα σκασμο λεφτα. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από akoinonitos 5
nikos5800 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Για εμενα προσωπικα δεν ειναι μια χαρα, ειναι λυση αναγκης. Μια χαρα ειναι να εχω ενα 80αρι και εκει να ανοιγω fg για να εχω οσο το δυνατον καλυτερο motion clarity. Καποιους μπορει να μην τους ενοχλει ,δεκτον ,αυτο ομως δεν το κανει σε καμια περιπτωση ιδια εμπειρια με το να εχει τα ιδια fps χωρις fg. Ναι, εννοείται σε αυτό συμφωνώ 👍native frames>generated frames 1
Tambas91 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, nikos5800 είπε Ναι, εννοείται σε αυτό συμφωνώ 👍native frames>generated frames Μου επιτρέπεις να το διατυπώσω λίγο πιο σωστά ;; Radeon native frames<NVIDIA generated frames 1
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, akoinonitos said: Για εμενα προσωπικα δεν ειναι μια χαρα, ειναι λυση αναγκης. Μια χαρα ειναι να εχω ενα 80αρι και εκει να ανοιγω fg για να εχω οσο το δυνατον καλυτερο motion clarity. Καποιους μπορει να μην τους ενοχλει ,δεκτον ,αυτο ομως δεν το κανει σε καμια περιπτωση ιδια εμπειρια με το να εχει τα ιδια fps χωρις fg. Αυτο ειναι η πραγματικοτητα παιδια Κυνηγαμε το 60++ με οσο το δυνατον λιγοτερο visual down grade. Οσο δυνατον καλυτερο native. Μετα/ ή και εναλλακτικα, οσο δυνατον καλυτερο upscaling. Μετα κατεβασμα settings , rt off κλπ. Τελευταιο μπαινει ετσι κι αλλιως το Fg Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από scorpion8283 3
Arkin Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Στο σωστο δρομο η amd και με FSR 4 και με το καλυτερο ray tracing. Μενει να παιξει σε ενα σωστο MSRP και οχι απλα 100 κατω απο nvidia με ιδιες επιδοσεις και τελος οπως εκανε στις RDNA 3. Στα αρνητικα οτι μονο 2 παιχνιδια υποστηριζουν FSR 4 πρεπει γρηγορα να το βαλει σε οσα περισσοτερα γινεται το MFG θα παιζει day one σε 75 παιχνιδια. Σε καλο δρομο αλλα κριμα που δεν παρουσιασε το μεγαλο rdna 4 να χτυπουσε στα ισια τη nvidia 5090.
ilos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Κάτι άλλο που περνάει στο ντούκου και δε το αναφέρει ο πέτσας είναι τι θα γίνεται με τα σαπάκια game logic console fps locked game ports. Και εντάξει αν τα 30ρια έχουν λίγο πολύ εκλείψει, ακόμα και αυτά που είναι locked στα 60 είναι προβληματικά αν δεν έχουν stable frametimes (elden ring γκουχ γκουχ). Οπότε αν τρέχουν αυτά χάλια επειδή οι κάρτες δεν έχουν ιπποδύναμη και βασίζονται στο mfg θα έχεις 15-20-30 πραγματικά καρέ και τα άλλα κάλπικα. Κυριολεκτικά του Κουτρούλη ο γάμος από input latency. Εδώ με το απλό frame generation και όταν πέφτεις γύρω στα 75-80 είναι πολύ εμφανές το φαινόμενο και αλλάζεις από DLSS/FSR/XeSS quality σε performance. 2
Westbaum Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 minutes ago, Arkin said: κριμα που δεν παρουσιασε το μεγαλο rdna 4 να χτυπουσε στα ισια τη nvidia 5090.
ilos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 λεπτά πριν, Arkin είπε . Στα αρνητικα οτι μονο 2 παιχνιδια υποστηριζουν FSR 4 Το πρόβλημα με αυτούς δεν είναι τόσο η αρχή (πάντα είναι κακή), όσο η συνέχεια. Κοντεύουμε 6μηνό, antilag 2 μόνο 4 παιχνίδια (στα 3 της valve απλά προστέθηκε το Ghost of Tsushima) εως τώρα. Και όχι DLSS enabler και λοιπά mods δεν είναι λύση γιατί πρώτον δεν λειτουργούν 100% σωστά με τα UI και δεύτερον κινδυνεύεις να φας ban σε MP games. Αυτό πρέπει να το υπολογίσει όταν κάποιος αγοράζει amd. Για αυτό λέω ότι η λύση nvidia msrp -50-100 έχει πάει περίπατο χρόνια τώρα, 3
Arkin Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 5 λεπτά πριν, ilos είπε Το πρόβλημα με αυτούς δεν είναι τόσο η αρχή (πάντα είναι κακή), όσο η συνέχεια. Κοντεύουμε 6μηνό, antilag 2 μόνο 4 παιχνίδια (στα 3 της valve απλά προστέθηκε το Ghost of Tsushima) εως τώρα. Και όχι DLSS enabler και λοιπά mods δεν είναι λύση γιατί πρώτον δεν λειτουργούν 100% σωστά με τα UI και δεύτερον κινδυνεύεις να φας ban σε MP games. Αυτό πρέπει να το υπολογίσει όταν κάποιος αγοράζει amd. Για αυτό λέω ότι η λύση nvidia msrp -50-100 έχει πάει περίπατο χρόνια τώρα, Ισχυει παλιοτερα και εγω με amd καλοβλεπα το radeon boost το οποιο μπηκε σε ποσα 7 παιχνιδια? Προσπαθουν αλλα δεν το παλευουν οσο στην nvidia. Η οποια καθε νεο ΑΑΑ ακομα και ΑΑ εχει dlss fg ολα δουλευουν οπως πρεπει χωρις να περιμενεις. Reflex παντου και αυτο. Δεν το κυνηγαει τοσο η amd σε αυτο το κομματι. Εβαλε FSR Frame generation και ειναι σε λιγα παιχνιδια και σε κατι avatar/forspoken δουλευει χαλια σε κατι starfield ειναι καλυτερο. Δεν ειμαστα στο 2015 τοτε εριχναν καρτες με raster και τελος τωρα παιζετε πολυ δουλεια πισω στο software. Χθες ενα 3ωρακι miles morales ολα max λεω ας κλεισω μια dlss+fg. Βλεπω 53fps γονατισε ο 5700x3D με RT Objects 10. Ανοιγω παλι dlss+fg και πηγα στα 110-150fps και το gameplay βουτυρο. Αυτα εκτιμαει ο κοσμος δεν με νοιαζει αν ειναι fake frames η upscaling εφοσον ειναι εξαιρετικη η υλοποιηση. Καποτε οπως λες το -100 ειχε νοημα. Ποσοι πηραμε 5700xt στα 370 οταν η 2070 επαιζε 550? Και παλι ειχε dlss+rt αυτη αλλα δεν ηταν τοσο καθολικα τοτε οποτε λες θα παρω την φθηνοτερη με ιδιο raster.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα