Vassilis_24 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:30 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:30 πμ 3 λεπτά πριν, Teddy77 είπε ΦΠΑ να βάλουμε ή μπα? Φυσικά και όχι. Οι τιμές έρχονται στο msrp στα τεχνολογικά προϊόντα πολύ γρήγορα, πολλές φορές και χαμηλότερα. Π.χ. ο amd 9700x είχε msrp 360$, τώρα τον βρίσκεις 320€ (με ΦΠΑ). 2 1
Teddy77 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:42 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:42 πμ Αυτά τα mental gymnastics ευσεβών πόθων (να έχουμε φθηνές κάρτες) δεν χρειάζονται. MSRP USA είναι χωρίς ΦΠΑ, Ευρώπη με ΦΠΑ. Η AMD δεν ανακοινώνει ευρωπαϊκό MSRP, η Nvidia ανακοινώνει. Οι ευρωπαϊκοί (και ελληνικοί) retailers/wholesalers δεν αγοράζουν (πάντα) σε USD από Κίνα, για να κάνουμε τέτοιες απλοϊκές συγκρίσεις ισοτιμίας, ελλείψει επίσημου ευρωπαϊκού msrp για τις 9070. Μακάρι να πέσουν κι άλλο, γιατί όντως η 9070 είναι για 450€ και ελπίζω να πέσει προς τα κει για να χτίσει ο κόσμος τα μηχανήματά του και να δείξουν όλοι πωποδάκτυλο στην Nvidia. 3
BrocasHelm Δημοσ. Παρασκευή στις 11:48 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:48 πμ Μην συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια. Όταν και είναι σε έλλειψη, δεν πέφτει η τιμή, ανεβαίνει μάλιστα. Προσφορά και ζήτηση. Για αυτό και η προσφορά eShop στα 650 είναι παραπάνω από τίμια. Και το MSRP να πάρεις με την τωρινή ισοτιμία πάει γύρω στα 50 ευρώ πάνω, και δεδομένου ότι δεν έχει και μεταφορικά το κάνει πολύ τίμια προσφορά. Προσωπικά αν δεν φτιάξει το supply οι τιμές δεν βλέπω να πέφτουν, το ανάποδο. 3
Crus Δημοσ. Παρασκευή στις 02:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:06 μμ Στην τρεχουσα αγορα τα 650 ευρω για 9070 τα λες και πολυ καλα, οχι απλα καλα. Σιγουρα θα θελαμε να δουμε το 600 και γιατι οχι μετα απο κανα εξαμηνο το 550, αλλα το 450 που γραφετε ειναι ανεφικτο. Εκτος αν αγοραζετε καρτα και κανετε επιστροφη ΦΠΑ. 3
Iamthagod Δημοσ. Παρασκευή στις 04:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:09 μμ Καλά bench Undervolt κτλ πρέπει να το ψάξω επειδή δεν έχω ιδέα, πρώτη φορά amd (είχα παραγγείλει πριν 2 μήνες την 7900xtx την οποία τελικά είχα ακυρώσει). 28
chek2fire Δημοσ. Παρασκευή στις 04:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:34 μμ Μου ήρθε και εμένα η κάρτα. Περιμένω να κάνω αναβάθμιση αυτή τη βδομάδα στην καινούργια έκδοση του Kubuntu που έχει και τους πρόσφατους driver και μετά την κουμπώνω πάνω. 3
korakios Δημοσ. Παρασκευή στις 05:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:09 μμ Spoiler 32 λεπτά πριν, chek2fire είπε Μου ήρθε και εμένα η κάρτα. Περιμένω να κάνω αναβάθμιση αυτή τη βδομάδα στην καινούργια έκδοση του Kubuntu που έχει και τους πρόσφατους driver και μετά την κουμπώνω πάνω. Θα πρότεινα opensuse Tumbleweed ή έστω Fedora αν είσαι φαν του KDE , ξέρω είναι απόφαση να φύγεις απο debian αλλά ήρθε ο καιρός για rolling 😜 1
ICE-T Δημοσ. Παρασκευή στις 05:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:16 μμ (επεξεργασμένο) Ήρθε και εμένα σήμερα,θα πάει σε έτοιμο PC all AMD καινούριο. Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:18 μμ από ICE-T 28
dsi44 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:48 μμ ρε amdαδες..τρεχάτε τωρα να στολίσετε τον επιτάφιο με τα σαπάκια σας😝 7
_Petros_ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:16 μμ 25 λεπτά πριν, dsi44 είπε ρε amdαδες..τρεχάτε τωρα να στολίσετε τον επιτάφιο με τα σαπάκια σας😝 εεεε ψψψσστττ κυριος σταματα ρε! 😂😂😂😂 κιτρινη καρτα!
akoinonitos Δημοσ. Παρασκευή στις 09:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:43 μμ 4 ώρες πριν, ICE-T είπε Ήρθε και εμένα σήμερα,θα πάει σε έτοιμο PC all AMD καινούριο. με γειες 2
ICE-T Δημοσ. Παρασκευή στις 10:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:42 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε με γειες ευχαριστώ αδερφέ, καλή καρτουλα ήσυχη , 4080 δεν είναι βέβαια , ούτως ή άλλως θα την πουλήσω μαζί με το μηχάνημα που έφτιαξα , αλλά γενικώς πολύ ευχαριστημένος την ταίριαξα με έναν Ryzen 7 7700 και είναι ότι πρέπει για 1440P gaming. Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:47 μμ από ICE-T 7
7nisiotis Δημοσ. Παρασκευή στις 11:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:57 μμ 12 hours ago, Vassilis_24 said: Το msrp της 9070 είναι 480€ με την σημερινή ισοτιμία ευρω-δολαριου. Μακάρι να τη δούμε εκεί και για να γίνει αυτό θα πρέπει να μην κυκλοφορήσει η 9070gre, ή έστω να κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα. Εκεί θα ήταν τίμια και θα έκανα κι εγώ την υπέρβαση, που έχω μπάτζετ τα 400€. Δύσκολα τα πράγματα για να χτίσεις pc, αν και καλύτερα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Άμα δείτε ποτέ στα 480€ 9070 ΜΕ ΦΠΑ Ελλάδα ή Αμαζον θα βγω με τρύπιο βρακι έξω στο δρόμο. Με το ριπαπα να ξεπροβάλλει δεξιά ή αριστερά. 6 hours ago, ICE-T said: Ήρθε και εμένα σήμερα,θα πάει σε έτοιμο PC all AMD καινούριο. Lian Li A3 ? 4
ICE-T Δημοσ. χθες στις 01:09 πμ Δημοσ. χθες στις 01:09 πμ 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Άμα δείτε ποτέ στα 480€ 9070 ΜΕ ΦΠΑ Ελλάδα ή Αμαζον θα βγω με τρύπιο βρακι έξω στο δρόμο. Με το ριπαπα να ξεπροβάλλει δεξιά ή αριστερά. Lian Li A3 ? Lian Li Lancool 207 χρησιμοποίησα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα