Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ορισμένοι γράφανε πριν 1-2 μήνες εδώ μέσα ότι η 9070 έπρεπε να έχει 400-450$ msrp για να πουλήσει.

Να τι αγοράζεις σήμερα σε αυτά τα χρήματα και ο ανταγωνιστης της 9060xt(κοινως 7700xt).

r/pcmasterrace - HardwareUnboxed: The RTX 5060TI 16GB is 10% slower than the RTX 4070 on average at 1440p

Η 5060ti είναι 20% ταχύτερη από την 3060ti!

2 γενιές μπροστά και πουλάνε τις ίδιες επιδόσεις και θέλουν και 500€...

• Like 5
  • Haha 1
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 minutes ago, nikos5800 said:

Έχεις δίκιο αλλά ξέρεις που είναι το άσχημο? Αυτές οι τιμές που μας φαίνονται ακριβές μπορεί να είναι η τελευταία γενιά καρτών που βλέπουμε τόσο χαμηλά 😜😅 στα 3νμ όταν κατέβουν σε κάνα δυο χρόνια εκεί μπορεί να κλαίμε με μαύρο δάκρυ ιδικά αν οι υψηλοί δασμοί ισχύσουν 👍

Παίζω σε PC από το 1991, αν συνεχίσουν σε αυτό το ρυθμό με τις τιμές και έχουμε και αυξήσεις στις επόμενες τότε θα μείνω σε Integrated Graphics και θα το γυρίσω σε indie , turn based, esports , moba κλπ. Τους έχω κάνει χρυσούς και τους τρις τους (AMD, Intel, NV) τόσες δεκαετίες, μέχρι εδώ, για παιχνίδια αγοράζουμε τις GPU όχι για επαγγελματική χρήση.

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Έχεις δίκιο αλλά ξέρεις που είναι το άσχημο? Αυτές οι τιμές που μας φαίνονται ακριβές μπορεί να είναι η τελευταία γενιά καρτών που βλέπουμε τόσο χαμηλά 😜😅

Αδικο έχει, απλά δεν θέλει να το παραδεχτεί και επαναλαμβάνει συνεχεια το ίδιο πράγμα.

Με 550$ Msrp της 9070, δεν γινεται κάποιος να περιμένει να αγοράσει τον πρώτο καιρό σχεδόν 100ευρώ κάτω, επειδή τοσα διαθέτει αυτός.

32 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Παίζω σε PC από το 1991, αν συνεχίσουν σε αυτό το ρυθμό με τις τιμές και έχουμε και αυξήσεις στις επόμενες τότε θα μείνω σε Integrated Graphics και θα το γυρίσω σε indie , turn based, esports , moba κλπ. Τους έχω κάνει χρυσούς και τους τρις τους (AMD, Intel, NV) τόσες δεκαετίες, μέχρι εδώ, για παιχνίδια αγοράζουμε τις GPU όχι για επαγγελματική χρήση.

Για παιχνίδια αγοράζουμε τις GPU, αλλά ανέκαθεν για 1440p AAA παιχνίδια, ήθελες καλή κάρτα γραφικών, συνήθως 450-500ευρω πάνω κάτω, από το 2016 της GTX 1070 μέχρι σήμερα με τις 7800/9070, όπως βλέπουμε και στο πρόσφατο review της 5060ti.

Στα λέγαμε παλιότερα ότι είναι υψηλές οι απαιτήσεις ενός 1440p 165hz monitor σε ΑΑΑ παιχνίδια, αλλά δεν μας πίστευες, οταν ελεγες ποσο καλα επαιζες με RX 6700.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
18 minutes ago, Fulgore said:

Αδικο έχει, απλά δεν θέλει να το παραδεχτεί και επαναλαμβάνει συνεχεια το ίδιο πράγμα.

Με 550$ Msrp της 9070, δεν γινεται κάποιος να περιμένει να αγοράσει τον πρώτο καιρό σχεδόν 100ευρώ κάτω, επειδή τοσα διαθέτει αυτός.

Δεν είναι αυτό το θέμα, η 9070ΧΤ είναι ο αντικαταστάτης της 7800ΧΤ, μετά από δυο χρόνια στα ίδια nm δεν έπρεπε να έχουμε med range στα 800 ευρώ.

Οι άλλοι βγάζουν 8GB στα 380 USD μέσα στο 2025 και η 5060ti 16GB  δεν φτάνει καν την RTX4070 την απλή του 2023 και την κοστολογούν  430 USD για να μας κάνουν και χάρη.

Κουράστηκα πλέον να περιμένω νορμάλ τιμές σε κάρτες γραφικών, με 550 ευρώ περιμένω να αγοράσω τον αντικαταστατή της 7800ΧΤ, βλέπω ότι δεν θα έρθει κάτι σε αυτά τα λεφτά για τα επόμενα δυο χρόνια.

• Like 4
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Παίζω σε PC από το 1991, αν συνεχίσουν σε αυτό το ρυθμό με τις τιμές και έχουμε και αυξήσεις στις επόμενες τότε θα μείνω σε Integrated Graphics και θα το γυρίσω σε indie , turn based, esports , moba κλπ.

Τα ίδια και εγώ..Και να σου πω την αμαρτία μου,αν υπήρχαν ακόμα τα ουφάδικα,δεν θα ασχολιόμουν καν..Παιχνίδια που γουστάρω θέλω να παίζω, να χαλαρώνω από τις τόσες λαλακίες που γίνονται..Αν είναι να πληρώνω 10 μηνιάτικα,δεν είναι του στιλ μου.Το original game boy που έχω είναι σε τέλεια κατάσταση....😁Στην τελική,την εμπειρία που είχα τα 90s με τους φίλους μου στα ''φλιπεράδικα'' δεν μου την έχει δώσει κανένα pc και κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

Δεν είναι αυτό το θέμα, η 9070ΧΤ είναι ο αντικαταστάτης της 7800ΧΤ, μετά από δυο χρόνια στα ίδια nm δεν έπρεπε να έχουμε med range στα 800 ευρώ.

Κουράστηκα πλέον να περιμένω νορμάλ τιμές σε κάρτες γραφικών, με 550 ευρώ περιμένω να αγοράσω τον αντικαταστατή της 7800ΧΤ, βλέπω ότι δεν θα έρθει κάτι σε αυτά τα λεφτά για τα επόμενα δυο χρόνια.

Εγώ την απλή 9070 βλέπω σαν αντικαταστάτη της 7800xt, και η 9070xt σαν αντικαταστάτη της 7900GRE.

Απλά λόγω ανώτερου FSR4 και RT, τσίμπησαν 50$ αλα nvidia.

Απο εκεί και πέρα, όλοι ξενερώσαμε με αυτά που είδαμε φέτος. 

Και εγώ αρχική 550-600 ήθελα να δώσω για 9070 αντι για 5070(η ti ξέφυγε στα 1000+), αλλά είδαμε τελικά τι έγινε με τα των τιμών.

Και άλλα παιδιά ξενέρωσαν με τις τιμές, και κοιταξαν σε Amazon/NR Info.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η AMD ρίχνει τιμές , δλδ πραγματικά πιστεύω οτι του χρόνου η 9070 (όχι η ΧΤ) θα πέσει αρκετά (edit και νωρίτερα πχ καλοκαίρι και μετά)  .

Το κακό είναι οτι θα βγάλει σφήνα την υποδεέστερη GRE και χαλά το σενάριο .

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

Τώρα μιλάς σωστά!Θυμάσαι το rick dangerous 2 τι αναβαθμισμένες γραφικάρες είχε?

Προχθές έριξα μια τερμάτα στο wonder boy in monster land!

Αυτή είναι ζωή!😁

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Like 3
Δημοσ.
4 hours ago, 7nisiotis said:

Πιθανότατα η τιμή είναι επίτηδες εκεί κοντά με την μεγαλύτερη αδερφή της καθώς με πειράγματα και oc/uv αλχημείες, η απλή, πλησιάζει σχεδόν στοκ την ΧΤ - τουλάχιστον σε raster επίπεδο. Ξέρει η Κόκκινη ότι έχει περισσότερους χρήστες που ακόμη πειράζουν τις κάρτες τους σε σχέση με τους πράσινους. 

Οι παλιοί, ορθόδοξοι Πράσινοι τις πειράζουμε και εμείς. Μόνο οι εκσυγχρονιστές τις αφήνουν στοκ.

• Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Η 5060ti είναι 20% ταχύτερη από την 3060ti!

Ναι αλλά πόσο ταχύτερη της... 1060? :P

image.png.b4ba3d240cc23ad3a438438e2bf567d4.png

Δεν περιμένω θαύματα και απο την Amd από την 9060xt, και αυτή σαπάκι θα ειναι εκει γύρω σε απόδοση.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Μου βγάζει αυτό το μήνυμα ενώ τρέχω το valorant μετά από λίγο,ξέρει κανείς τι κάνω?είδα στο reddit ότι πρέπει να πάω στο bios,μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με asrock μητρική?Ευχαριστώ.

Screenshot_2025-04-17-12-21-11-142_com.miui.gallery.jpg

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, konik είπε

Μου βγάζει αυτό το μήνυμα ενώ τρέχω το valorant μετά από λίγο,ξέρει κανείς τι κάνω?είδα στο reddit ότι πρέπει να πάω στο bios,μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με asrock μητρική?Ευχαριστώ.

Screenshot_2025-04-17-12-21-11-142_com.miui.gallery.jpg

Ψαξε στο bios για Secure boot λογικα στην καρτελα boot ειναι η στην καρτελα Security ενα κουτακι ειναι και το τσεκαρεις.

Θα πρεπει να εχεις απενεργοποιημενο το CSM στην ουσια να εχεις κανει εγκατασταση UEFI και οχι BIos τα Windows.

https://www.asrock.com/support/faq.asp?id=531

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ψαξε στο bios για Secure boot λογικα στην καρτελα boot ειναι η στην καρτελα Security ενα κουτακι ειναι και το τσεκαρεις.

Θα πρεπει να εχεις απενεργοποιημενο το CSM στην ουσια να εχεις κανει εγκατασταση UEFI και οχι BIos τα Windows.

https://www.asrock.com/support/faq.asp?id=531

Αυτό επηρεάζει σε κάτι? Θα δω αλλαγή στη συμπεριφορά του pc?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, konik είπε

Αυτό επηρεάζει σε κάτι? Θα δω αλλαγή στη συμπεριφορά του pc?

Περισοτερη ασφαλεια και ποιο γρηγορο boot time

Windows 10 εχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...