Πέτρος Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 41 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ξανά διαθέσιμη στα 713€ η Pulse 9070XT (Amazon uk) Νηστεύουμε, κύριε. Μη μας βάζετε το διάολο μέσα μας. 19
BrocasHelm Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ξανά διαθέσιμη στα 713€ η Pulse 9070XT (Amazon uk) Παίζει link για την xt γιατί δεν την βρίσκω;
Vassilis_24 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τον Μάιο χωρίς ακριβή ημερομηνία η παρουσίαση των 9060xt. Χάνει μομέντουμ εδώ η amd, αν και βάσει χαρακτηριστικών νομίζω θα παίξει πιο κάτω από την ανταγωνίστρια 5060ti... Επεξ/σία 16 Απριλίου από Vassilis_24 1
7nisiotis Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 6 hours ago, BrocasHelm said: Παίζει link για την xt γιατί δεν την βρίσκω; Κράτησε ελάχιστα λεπτά. Όταν με έκανες quote είχε χαθεί.
chek2fire Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Kοιτάω στα USA καταστήματα και δεν υπάρχουν κάρτες ούτε για δείγμα ούτε AMD αλλά και ούτε nvidia νέας γενιας και όσες λίγες μπορεί να υπάρξουν ξεκινάνε πάντα από 1000 δολάρια και πάνω. H κατάσταση στην ευρώπη δείχνει καλύτερη.
Fulgore Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ορισμένοι γράφανε πριν 1-2 μήνες εδώ μέσα ότι η 9070 έπρεπε να έχει 400-450$ msrp για να πουλήσει. Να τι αγοράζεις σήμερα σε αυτά τα χρήματα και ο ανταγωνιστης της 9060xt(κοινως 7700xt). Επεξ/σία 16 Απριλίου από Fulgore 4
Janitor Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου H 9070 έπρεπε να κάνει 500$ δεδομένου του performance αντικειμενικά πάντα. Καταλαβαίνω το λόγο που η AMD την πουλάει όσο την πουλάει αυτό όμως δε το κάνει σωστό. Επίσης η NVidia δεν είναι μέτρο σύγκρισης, η απληστεία τους έχει αγγίξει αστρονομικά επίπεδα εδώ και 3 γενιές. 4
7nisiotis Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 19 minutes ago, Janitor said: H 9070 έπρεπε να κάνει 500$ δεδομένου του performance αντικειμενικά πάντα. Καταλαβαίνω το λόγο που η AMD την πουλάει όσο την πουλάει αυτό όμως δε το κάνει σωστό. Επίσης η NVidia δεν είναι μέτρο σύγκρισης, η απληστεία τους έχει αγγίξει αστρονομικά επίπεδα εδώ και 3 γενιές. Πιθανότατα η τιμή είναι επίτηδες εκεί κοντά με την μεγαλύτερη αδερφή της καθώς με πειράγματα και oc/uv αλχημείες, η απλή, πλησιάζει σχεδόν στοκ την ΧΤ - τουλάχιστον σε raster επίπεδο. Ξέρει η Κόκκινη ότι έχει περισσότερους χρήστες που ακόμη πειράζουν τις κάρτες τους σε σχέση με τους πράσινους.
Fulgore Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Εγώ αναφέρομαι συγκεκριμένα στα 400-450 που γράφανε ορισμένοι, ξεχνώντας τι κάρτες θα παίζανε σε αυτά τα χρήματα. Σιγουρα τα 500$ ειναι πιο ''λογικη'' μειωμένη τιμή.
Aten-Ra Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου Εγώ τα έχω πάρει και με τους δυο, κάρτα σε λεφτά που ζητάνε και οι δυο δεν τους κάνω την χάρη. Εδώ με τα UHD770 μέχρι να σβήσει ο ήλιος. 2 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 15 λεπτά πριν, geomrk είπε αυτη η UHD770 εχει φυλαξει θερμοπυλες Και εγω με αυτη εχω μεινει 14700k αν και πλεον το μονο που κανω στον υπολογιστη ειναι να χαζευω στο ιντερνετ.
nikos5800 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 23 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Εγώ τα έχω πάρει και με τους δυο, κάρτα σε λεφτά που ζητάνε και οι δυο δεν τους κάνω την χάρη. Εδώ με τα UHD770 μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Έχεις δίκιο αλλά ξέρεις που είναι το άσχημο? Αυτές οι τιμές που μας φαίνονται ακριβές μπορεί να είναι η τελευταία γενιά καρτών που βλέπουμε τόσο χαμηλά 😜😅 στα 3νμ όταν κατέβουν σε κάνα δυο χρόνια εκεί μπορεί να κλαίμε με μαύρο δάκρυ ιδικά αν οι υψηλοί δασμοί ισχύσουν 👍 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα