Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, UnderZero είπε

Εδώ ολόκληρη αμερικανική αγορά με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως έχει φαει στραπατσο λόγω δασμών... 

Αλλα όχι εμείς εδώ περιμένουμε να φτάσουν οι τιμές στο msrp για να μη μας πουν κορόιδα. Λες και οι εταιρίες είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα...

Δεν ξερω τι θα γινει στους επόμενους μήνες, αλλά προς το παρον Ελλάδα είμαστε πολύ καλύτερα απο Αμερικά.

newegg/amazon out of stock οι 9070.

Εδώ 9070xt Pulse στα 730$ σε Microcenter, παντου Out of stock και άλλα 2 παραδείγματα κόσμο για τις κακές τιμές

Spoiler

image.png.8edb3ca81b4ba24ff566ec2aa4a33868.png

image.png.78dab233ecc4fccad2184e3b0c29a0b4.png

image.png.e0f685b1082d7af91dcf6e6f1f0f23ee.png

Ελλάδα οι συγκεκριμένες 9070(δεν ξερω υλοποιηση) καθαρα χρηματικά ειναι ψιλο καλά ας πούμε. Ειναι κανενα 40ρικο μακρια απο msrp.

image.png.78ceb91770315699a915a3c45e21fd30.png image.png.a612c7f36d6ba67f9eb0d06c57293362.png

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι πριν λίγο είχε κάποιες RX 9070XT Pulse στο Αγγλικό Αμαζον(ιο) με τελική 710κάτι€. (€709,39 (μετατροπή ποσού) + €8,13 (έξοδα μετατροπής) = €717,52)

Με revolut 710-

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ξεκίνησαν και τα φλασαρίσματα απλών σε ΧΤ.

Επιτυχημένα, μάλλον, προφανώς χωρίς ξεκλείδωμα shaders.

https://www.guru3d.com/story/flashing-radeon-rx-9070-oc-to-rx-9070-xt-possible-but-not-quite-stable/

Επεξ/σία από john9
  • Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

ενα more power tool πρεπει να φτιαξουν 

• Like 1
Δημοσ.
33 minutes ago, Πέτρος said:

Μααααλιστααα...!

Οποτε λιγα ρολογακια παραπανω, σαν να αυξανει τα oc limits ενα πραμα.. 

Μια χαρα

• Like 1
Δημοσ.

έκανα μια ερώτηση για όσους έχουν 9070ΧΤ πώς τα πάνε με το coil whine και απάντηση δεν πήρα,δεν έχει κάποιος εδώ μέσα η είναι θέμα που το κρατάμε κρυφό και δεν συζητάμε? Ξαναγράφω στο Reddit παραπονιούνται ότι 9/10  περιπτώσεις έχουν ανεξαρτήτως υλοποίησης.

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, ICE-T said:

έκανα μια ερώτηση για όσους έχουν 9070ΧΤ πώς τα πάνε με το coil whine και απάντηση δεν πήρα,δεν έχει κάποιος εδώ μέσα η είναι θέμα που το κρατάμε κρυφό και δεν συζητάμε? Ξαναγράφω στο Reddit παραπονιούνται ότι 9/10  περιπτώσεις έχουν ανεξαρτήτως υλοποίησης.

Καλησπέρα, νομίζω ότι είχα δει την ερώτηση σου αλλά αν θυμάμαι καλά, ρωτούσες για συγκεκριμένο μοντέλο της Sapphire σωστά; Οι περισσότεροι απο εδώ με 9070XT αγόρασαν από Άμαζον και αγόρασαν τις XFX είτε τα πιο απλά μοντέλα (Quicksilver, Swift) είτε τα TOP Μοντέλα (MERCURY, MERCURY OC).

Εγώ με 9070XT Mercury OC, άκουγα ένα μικρό χχχχχ ίσα-ίσα το οποίο δεν καταλάβαινα αν είναι coil ή τα fans στην αρχή, τελικά κατάλαβα ότι ήταν coil whine όταν το άκουσα περισσότερο άνοιξα afterburner και είδα 1200-1300FPS σε ένα menu ποιο game δεν θυμάμαι, οπότε έβαλα limit 240fps στο Adrenaline και από τότε άκρα του τάφου σιωπή.

Επεξ/σία από grevoil
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, grevoil είπε

Καλησπέρα, νομίζω ότι είχα δει την ερώτηση σου αλλά αν θυμάμαι καλά, ρωτούσες για συγκεκριμένο μοντέλο της Sapphire σωστά; Οι περισσότεροι απο εδώ με 9070XT αγόρασαν από Άμαζον και αγόρασαν τις XFX είτε τα πιο απλά μοντέλα (Quicksilver, Swift) είτε τα TOP Μοντέλα (MERCURY, MERCURY OC).

Εγώ με 9070XT Mercury OC, άκουγα ένα μικρό χχχχχ ίσα-ίσα το οποίο δεν καταλάβαινα αν είναι coil ή τα fans στην αρχή, τελικά κατάλαβα ότι ήταν coil whine όταν το άκουσα περισσότερο άνοιξα afterburner και είδα 1200-1300FPS σε ένα menu ποιο game δεν θυμάμαι, οπότε έβαλα limit 240fps στο Adrenaline και από τότε άκρα του τάφου σιωπή.

ευχαριστώ για την ενημέρωση, το λίγο είναι υποφερτό βέβαια ο καθένας αντιλαμβάνεται αυτό τον συγκεκριμένο ήχο διαφορετικά, εγώ έχω θέμα και με ενοχλούν οι high pitched συχνότητες και δεν μιλάω μόνο για ηλεκτρονικο ήχο για να μην παρεξηγουμαι .

4 ώρες πριν, valantis123 είπε

Οπότε flasharo την 9070 ή περιμένω ακόμη 😅

CW και εμένα κάτι λίγα μόνο όταν πέρασα κοντά στο κουτί που το έχω μακριά όχι κάτι ενοχλητικό.

αδερφέ πως πάει? Περιμένω και έχω μία 9070ΧΤ Sapphire για να φτιάξω ένα καινούριο mid tower .

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ICE-T είπε

Asrock steel legend 9070 xt στα 4 παιχνίδια που την έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής μόνο στην εκκίνηση του pubg ακούστηκε ανεπαίσθητα κάτι σαν coil whine τίποτα το αξιοσημείωτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...