Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 minutes ago, Aris-leme said:

Ουαου πρώτη φορά έκανε το στιμ και σ έμενα ερώτηση για το χαρτγουερ μετά από 17.5 χρόνια.

Εμφανίστηκε η RTX5080 με 0.20% …..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Εμφανίστηκε η RTX5080 με 0.20% …..

Τελικά υπάρχει στοκ και δεν μας έλεγε μπαρουφες η Nvidia για τις πωλήσεις σε σχέση με την σειρά 4χχ😁

Δημοσ.
5 hours ago, Aris-leme said:

Ουαου πρώτη φορά έκανε το στιμ και σ έμενα ερώτηση για το χαρτγουερ μετά από 17.5 χρόνια.

Same. Εν τω μεταξύ η κινεζική γλώσσα είχε +20%. Έτσι φαίνεται ανεβαίνει συνέχεια η 4060.

Δημοσ.
5 hours ago, Aris-leme said:

10 φορές μου έχει βγάλει, όλες τις φορές με το laptop του γραφείου που έχω το steam για να browsing και καμία αγορά όχι για να παίζω, ούτε καν στο gaming laptop. Και παλιά όταν είχα την GTX 1080 μόνο στο laptop μου έστελνε που είχα τότε ένα laptop με GTΧ 240m.

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ.

Με ποιο τρόπο περιμένουμε να πέσουν οι τιμές γενικά; Αύξηση διαθεσιμότητας και ανταγωνισμός από skroutzομαγαζα; Γιατί τα μεγάλα καταστήματα δε βλέπω να έχουν λόγο να ρίξουν τιμές για τη ψυχή της μάνας τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, dimitris21gr said:

Με ποιο τρόπο περιμένουμε να πέσουν οι τιμές γενικά; Αύξηση διαθεσιμότητας και ανταγωνισμός από skroutzομαγαζα; Γιατί τα μεγάλα καταστήματα δε βλέπω να έχουν λόγο να ρίξουν τιμές για τη ψυχή της μάνας τους.

Όταν οι (ξένοι) wholesalevendors θ'αρχίζουν να δίνουν διαθεσιμότητες σε όλους (δλδ και στα σκρουτζομάγαζα), τότε θα αρχίσουν να πέφτουν.

Μέχρι τότε, amazon ή όπου αλλού μπορεί ο καθένας, αλλιώς ας δώσει 150+ παραπάνω στο Π.

Επεξ/σία από Teddy77
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα SOS κάνει αυτό το τροφοδοτικό για rx 9070 xt ή να το αλλάξω?δεδομένου ότι χρειάζομαι 2x8pin για επεξεργαστή και 2x8pin για την κάρτα ???

Screenshot_2025-04-02-16-13-02-931_com.android.chrome.jpg

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Με υπομονή και επιμονή. 

Παντως μου κάνει εντύπωση που η 9070 δεν έχει πέσει τιμή δεδομένου ότι βλέπω  στο Amazon τις τελευταίες μέρες, 5070 κοντά σε MSRP. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, konik είπε

Καλησπέρα SOS κάνει αυτό το τροφοδοτικό για rx 9070 xt ή να το αλλάξω?δεδομένου ότι χρειάζομαι 2x8pin για επεξεργαστή και 2x8pin για την κάρτα ???

Το μοντέλο του τροφοδοτικού πες μας ποιο είναι.Από τα specs που έχεις βάλει,υπάρχει πληθώρα καλωδίων🙂Να δούμε και τα watts,αν και πρέπει να είναι 850+

Επεξ/σία από spi79
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...