grevoil Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Fulgore said: πιο πριν που το κοιταξα ήταν στις 600λιρες τελική τιμή(αλλάζει η τιμή λογω ισοτιμιας) . 600λιρες είναι πάνω κάτω το Msrp για το συγκεκριμένο μοντέλο(590λιρες επαιζε day one στην Αγγλια με 20% ΦΠΑ). Αξιζει να αναφερθεί ότι οι φθηνότερες 9070xt θέλουν μονο 2 8πινα για τροφοδοσια(τα top μοντέλα έχουν περιεργη τροφοδοσια). Τα Top μοντέλα ο κοσμος αποφεύγει να τα αγοράσει γιατι ανεβουν χρηματικά πάνω απο τα 800ευρώ, και υποτίθεται το msrp της 5070ti ειναι γύρω στα 860-880ευρώ. Που να ξέρεις πως θα πάνε οι τιμές και αν θα βρεις διαθέσιμες σε νορμάλ τιμές. Δύο είναι οι λύσεις παιδιά. Για τους παραδοσιακούς, Spoiler Για τους πιο μοντέρνους. Spoiler Επεξ/σία 30 Μαρτίου από grevoil 1
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, rioener είπε Καλή τιμή και top υλοποίηση η Νιτρο Η τιμή για nitro ειναι καλή μεν, αλλά στα 810ευρώ μπαίνουμε σε χωράφια 5070ti(msrp στα 860-880ευρω) Γιαυτό πολλοί αποφεύγουν ακριβότερες υλοποιήσεις. Το άλλο θέμα που έχει η nitro είναι κουκουρουκου διαθεσιμότητα Τελος για την Nitro, εχει τον νέο κονέκτορα που σε πολλούς δεν αρέσει. 33 λεπτά πριν, grevoil είπε Που να ξέρεις πως θα πάνε οι τιμές και αν θα βρεις διαθέσιμες σε νορμάλ τιμές. Δύο είναι οι λύσεις παιδιά. Προφανώς, γιαυτο και το ανέφερα. Από εκεί και πέρα για φθηνότερα, οι επιλογές ειναι 7800xt στα 500ευρώ ή αναμονή για 9060xt Επεξ/σία 30 Μαρτίου από Fulgore 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Παντως εκει που εχει το ρευμα η Nitro εμενα μου αρεσει δεν μου αρεσει που δεν εχει Cuda και δεν χωραει στο κουτι μου. 😂
Iamthagod Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου ο @Arkinαρος έκανε τρελή ανακάλυψη στο αγγλικό πάντως μπράβο 1 1
Aris-leme Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 15 ώρες πριν, grevoil είπε Για πες πως θα πάει γιατί νομίζω θα είναι το επόμενο παιχνίδι που θα ξεκινήσω. Στην ουσία σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις το παιχνίδι όπως θες εσύ. Το PT ήταν αλλιώς στη 1,6 αλλιώς 2 και αλλιώς στη 2,1, οπότε μπορείς να διαλέξεις ποια έκδοση θες ή να το πας και ένα βήμα παραπάνω με το Next. Επίσης, για οποίον δε θέλει PT έχει επιλογή RT+PT που στην ουσία βάζει PT στο απλό ώστε να μην έχεις τον θόρυβο του PT. Με το ντενοισερ που έχει το μοντ είδα διαφορά αλλά δεν πρόσεξα αν είχα θόρυβο πριν το μοντ. Οι ρυθμίσεις αλλάζουν ον δε φλαι που λένε άντε να σου πει κάνει ένα apply στα γραφικά στο μενού η κάνε ένα λοαντ ένα σειβγκειμ να πάρει τις ρυθμίσεις. 1
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Iamthagod είπε ο @Arkinαρος έκανε τρελή ανακάλυψη στο αγγλικό πάντως μπράβο Τον πρόλαβε άλλος τον συμφορουμίτη στην προηγούμενη σελίδα Επεξ/σία 30 Μαρτίου από Fulgore
Iamthagod Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 1 hour ago, Fulgore said: Τον πρόλαβε άλλος τον συμφορουμίτη στην προηγούμενη σελίδα Ναι το είδα έχω όμως ενεργές ειδοποιήσεις για νέα θέματα στο section των προσφορών για αυτό είδα του αρκιν πρώτα 😜
jimpsy123 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 2 ώρες πριν, rioener είπε Καλή τιμή και top υλοποίηση η Νιτρο Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα σκέφτομαι να αγοράσω μια υλοποίηση με 3 8pina έχω ένα seasonic 850w Atx 3.0 pci 5 , αλλά μ περισσεύουν 2 8pina τι μπορώ να κάνω;
Teddy77 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 13 minutes ago, jimpsy123 said: Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα σκέφτομαι να αγοράσω μια υλοποίηση με 3 8pina έχω ένα seasonic 850w Atx 3.0 pci 5 , αλλά μ περισσεύουν 2 8pina τι μπορώ να κάνω; Ή άλλο τροφοδοτικό ή μην πας σε υλοποίηση με 3 8πινα... Ποιο ακριβώς τροφοδοτικό έχεις?
jimpsy123 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Ή άλλο τροφοδοτικό ή μην πας σε υλοποίηση με 3 8πινα... Ποιο ακριβώς τροφοδοτικό έχεις? Seasonic Focus GX ATX3.1 2024 850W Μαύρο Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Modular 80 Plus Gold αυτό έχω, έχει 3 pci- e μέσα αλλά έχω χρησιμοποιήσει το ένα για να συνδέσω το icue link με το τροφοδοτικό, πρέπει να είναι ίδια τα 8pina μεταξύ τους ; ή μπορώ να πάρω και ένα άλλο ίδιας μάρκας;
Arkin Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Τον πρόλαβε άλλος τον συμφορουμίτη στην προηγούμενη σελίδα Να πω την αληθεια δεν ειχα μπει καθολου στο θεμα εδω απο το amazon βρηκα την προσφορα και την ανεβασα.
Teddy77 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, jimpsy123 said: Seasonic Focus GX ATX3.1 2024 850W Μαύρο Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Modular 80 Plus Gold αυτό έχω, έχει 3 pci- e μέσα αλλά έχω χρησιμοποιήσει το ένα για να συνδέσω το icue link με το τροφοδοτικό, πρέπει να είναι ίδια τα 8pina μεταξύ τους ; ή μπορώ να πάρω και ένα άλλο ίδιας μάρκας; Άρα καλώδιο σου λείπει ρε συ, αφού έχεις αυτό. Για την κάρτα χρησιμοποίησε αυτά που ήρθαν με το τροφοδοτικό και για το icue απλά πάρε ένα άλλο. Καλύτερα να κοιτάξεις τι ακριβώς καλώδια παίρνει το δικό σου γιατί τώρα τελευταία έχουν προκύψει διαφορές μεταξύ τους, ακόμα και μεταξύ ίδιου μοντέλου. Στείλε ένα email με αυτά που θέλεις να πάρεις στη seasonic να σου το επιβεβαιώσουν. edit: ή επικοινώνησε με το μαγαζί που το πήρες, ίσως έχουν εκείνοι και στο δώσουν έτσι. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από Teddy77
jimpsy123 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Άρα καλώδιο σου λείπει ρε συ, αφού έχεις αυτό. Για την κάρτα χρησιμοποίησε αυτά που ήρθαν με το τροφοδοτικό και για το icue απλά πάρε ένα άλλο. Καλύτερα να κοιτάξεις τι ακριβώς καλώδια παίρνει το δικό σου γιατί τώρα τελευταία έχουν προκύψει διαφορές μεταξύ τους, ακόμα και μεταξύ ίδιου μοντέλου. Στείλε ένα email με αυτά που θέλεις να πάρεις στη seasonic να σου το επιβεβαιώσουν. edit: ή επικοινώνησε με το μαγαζί που το πήρες, ίσως έχουν εκείνοι και στο δώσουν έτσι. Έγινε αδερφέ, ευχαριστώ πολύ ναι αυτό σκεφτόμουν και εγώ αλλά λέω μπορεί να θέλει ακριβώς τα ίδια καλώδια για να μην υπάρχει θέμα, όσες ε,ουν 2 8pina 9070xt δεν είναι OC σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα