ZELOMOTH Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 4 ώρες πριν, nazarene είπε Mα αυτό είναι το αλατοπίπερο στη ζωή, αλλιώς γιατί να ζεις για να πληρώνεις λογαριασμούς και να βλέπεις τηλεόραση... Καθένας κάπως πρέπει να δικαιολογήσει την αγορά του στον ίδιο του τον εαυτό πρώτ΄απ ΄ολα... Αν εσυ ετσι μεταφράζεις το πιάσιμο κ@λου ως αλατοπίπερο της ζωής, δικαίωμά σου.. Παρόλ' αυτά κράζεις αβέρτα τις καπελωμένες RX αλλά οι Nvidia είναι το αλατοπίπερο της ζωής ε..???🤣 12
nazarene Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Παρόλ' αυτά κράζεις αβέρτα τις καπελωμένες RX αλλά οι Nvidia είναι το αλατοπίπερο της ζωής ε..???🤣 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δικαιολογήσω απολύτως τίποτα, προφανώς σε κανένα τρίτο πολυ περισσότερο να έχω και τύψεις τι θα κάνω με τα δικά μου χρήματα, αν κάποιοι ζουν σαν προτεστάντες και αυτομαστιγώνονται δεν με απασχολεί τώρα αυτη η μπαρούφα που έγραψες που είδες εσύ να κράζω τις RX? και ποιό είναι ακριβως το προβλημα σου? η΄αλλιώς οτι να ναι Επεξ/σία 29 Μαρτίου από nazarene 1
7nisiotis Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 2 hours ago, chek2fire said: συν ότι σου έχει εγγύηση τιμής και όχι μόνο αυτό ακόμα και να πέσει η τιμή στις μέρες που θα χρειαστεί να στην στείλει θα χρεώσει με την μειωμένη τιμή. Oτι κάνουν δηλαδή τα ελληνικά καταστήματα ε καμία σχέση και ακριβώς το αντίθετο Ε προφανώς για το δεύτερο. Δεν υπάρχει σύγκριση. Αν και ήταν αρκετά ΟΚ η διεύθυνση στο κατάστημα που δούλεψα. Δεν είχα περίεργη αντιμετώπιση ή παρανοϊκές συμπεριφορές. Του λέω απλά ότι η ημερομηνία αυτή συνήθως είναι ολίγον φουσκωμένη για να είναι καλυμμένο και το Αμαζον. 1
grevoil Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τουμπανάκι καλά τα πάει, με λίγο uv. (9070XT) Settings απο κάτω. Επίσης για κάποιον λόγο φαίνεται πολύ σκοτεινό στο screenshot. Spoiler Επεξ/σία 29 Μαρτίου από grevoil 10
Πέτρος Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου To βάζω εδώ, αλλά αφορά όλες τις κάρτες/γενιές, από όλους. Όσοι έχετε κάνει mem oc, κατεβάστε από το github το "memtest_vulkan" και τρέξτε το. Θα πάρει 5' και ουσιαστικά δείχνει τη σταθερότητα στη μνήμη. Θα πρέπει να έχετε σταθερά σκορ από κύκλο σε κύκλο, με ελάχιστες διαφορές. Αν είστε οριακοί (όπως τελικά ήμουν εγώ) σε oc ή/και με άσχημες θερμοκρασίες, θα δείτε γερή πτώση. Αν το αφήσετε και λίγο παραπάνω από τα βασικά 5', ακόμα καλύτερα. Ίσως να εξηγεί τις κατά καιρούς μικροαστάθειες που είχα. 17 1
akoinonitos Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, Πέτρος είπε To βάζω εδώ, αλλά αφορά όλες τις κάρτες/γενιές, από όλους. Όσοι έχετε κάνει mem oc, κατεβάστε από το github το "memtest_vulkan" και τρέξτε το. Θα πάρει 5' και ουσιαστικά δείχνει τη σταθερότητα στη μνήμη. Θα πρέπει να έχετε σταθερά σκορ από κύκλο σε κύκλο, με ελάχιστες διαφορές. Αν είστε οριακοί (όπως τελικά ήμουν εγώ) σε oc ή/και με άσχημες θερμοκρασίες, θα δείτε γερή πτώση. Αν το αφήσετε και λίγο παραπάνω από τα βασικά 5', ακόμα καλύτερα. Ίσως να εξηγεί τις κατά καιρούς μικροαστάθειες που είχα. Εγω προσωπικα το τρεχω για μια ωρα. Στο 5 λεπτο μου περναγε στα +2000mhz αλλα οταν το αφησα παραπανω ειδα οτι ειχει errors,ηθελε 100mhz κατω και ηταν σταθερο για ωρες. 6
ultraex2003 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 46 λεπτά πριν, Πέτρος είπε To βάζω εδώ, αλλά αφορά όλες τις κάρτες/γενιές, από όλους. Όσοι έχετε κάνει mem oc, κατεβάστε από το github το "memtest_vulkan" και τρέξτε το. Θα πάρει 5' και ουσιαστικά δείχνει τη σταθερότητα στη μνήμη. Θα πρέπει να έχετε σταθερά σκορ από κύκλο σε κύκλο, με ελάχιστες διαφορές. Αν είστε οριακοί (όπως τελικά ήμουν εγώ) σε oc ή/και με άσχημες θερμοκρασίες, θα δείτε γερή πτώση. Αν το αφήσετε και λίγο παραπάνω από τα βασικά 5', ακόμα καλύτερα. Ίσως να εξηγεί τις κατά καιρούς μικροαστάθειες που είχα. μεχρι 2860 παει γερα η νιτρο μετα game over !!! 1
Πέτρος Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε μεχρι 2860 παει γερα η νιτρο μετα game over !!! Και γκρινιάζεις? Εγώ έπεσα στα 2730, από 2750 (καθαρά, αφού βγάλω το 14 offset). 1
grevoil Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Πέτρος said: Και γκρινιάζεις? Εγώ έπεσα στα 2730, από 2750 (καθαρά, αφού βγάλω το 14 offset). Τα ίδια πάνω κάτω, σταθερά για καμια ώρα. Επεξ/σία 29 Μαρτίου από grevoil 1
Aris-leme Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Δοκιμάζω το παρακάτω μοντ. Εχει δικό του ντενοιζερ. Δεν έχω βγάλει άκρη έριξε πάρα πολύ τις επιδόσεις μου αλλά θέλει ψάξιμο https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/10490?tab=description 1
grevoil Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 44 minutes ago, Aris-leme said: Δοκιμάζω το παρακάτω μοντ. Εχει δικό του ντενοιζερ. Δεν έχω βγάλει άκρη έριξε πάρα πολύ τις επιδόσεις μου αλλά θέλει ψάξιμο https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/10490?tab=description Για πες πως θα πάει γιατί νομίζω θα είναι το επόμενο παιχνίδι που θα ξεκινήσω.
grevoil Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Υπάρχει περίπτωσή αυτή η μλκ..ια να κρατήσει 2,4kg κάρτα; Τι λέτε; Δεν είναι τοπ μοντέλο αλλά για 740 πολύ καλή τιμή. 39 minutes ago, Fulgore said: Αν ενδιαφέρεται/προλαβει κανεις, απο Αγγλικό Amazon
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, grevoil είπε Δεν είναι τοπ μοντέλο αλλά για 740 πολύ καλή τιμή. πιο πριν που το κοιταξα ήταν στις 600λιρες τελική τιμή(αλλάζει η τιμή λογω ισοτιμιας) . 600λιρες είναι πάνω κάτω το Msrp για το συγκεκριμένο μοντέλο(590λιρες επαιζε day one στην Αγγλια με 20% ΦΠΑ). Αξιζει να αναφερθεί ότι οι φθηνότερες 9070xt θέλουν μονο 2 8πινα για τροφοδοσια(τα top μοντέλα έχουν περιεργη τροφοδοσια). Τα Top μοντέλα ο κοσμος αποφεύγει να τα αγοράσει γιατι ανεβουν χρηματικά πάνω απο τα 800ευρώ, και υποτίθεται το msrp της 5070ti ειναι γύρω στα 860-880ευρώ. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από Fulgore 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα