xartemporas Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καπου πρέπει να μπει ένα stop, τα ίδια και τα ίδια, έχει χάσει το νόημα το thread.. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από xartemporas 11
*demian* Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εβγαλε παλι ο NR INFO 850€ την mercury, amazon de. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από *demian*
hitec7 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Να μαστε.... Gigabyte Radeon RX 9070 16GB Gaming OC Επεξ/σία 28 Μαρτίου από hitec7 21
nekrik Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, *demian* said: Εβγαλε παλι ο Ολλανδος 850€ την mercury, amazon de. Ο Πορτογάλος που τις είχε 809€, δεν βάζει πλέον ; Update : Αα αυτός είναι ! Δεν είναι ο Ολλανδός , ο Πορτογάλος είναι , τις ανέβασε τιμή ! Είναι που θα βλέπαμε καλύτερες τιμές με μεγαλύτερη διαθεσιμότητα. Βρήκαν τώρα και δαγκώνουν ! Επεξ/σία 28 Μαρτίου από nekrik
*demian* Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, nekrik είπε Ο Πορτογάλος που τις είχε 809€, δεν βάζει πλέον ; Ωπα λαθος αυτος ειναι NR INFO
nekrik Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 2 minutes ago, *demian* said: Ωπα λαθος αυτος ειναι NR INFO Ναι ! Τις πήγε 30€ ευρώ πάνω. 1
*demian* Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, nekrik είπε Ο Πορτογάλος που τις είχε 809€, δεν βάζει πλέον ; update : Αα αυτός είναι ! Δεν είναι ο Ολλανδός , ο Πορτογάλος είναι , τις ανέβασε τιμή ! Είναι που θα βλέπαμε καλύτερη διαθεσιμότητα. Βρήκαν τώρα και δαγκώνουν ! Παντως Γερμανια βρισκεις ευκολα στα 800 πλεον, και στα 670 τον απλη 9070. Υπαρχει σιγα σιγα μια πτωση. Αμα συνεχισει να παραγει το Λιζακι κατι γινεται
nekrik Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Just now, *demian* said: Παντως Γερμανια βρισκεις ευκολα στα 800 πλεον, και στα 670 τον απλη 9070. Υπαρχει σιγα σιγα μια πτωση. Αμα συνεχισει να παραγει το Λιζακι κατι γινεται Ναι αλλά που βλέπω Γερμανία στα ψαχτήρια, τα OC μοντέλα όπως η 9070xt Mercury OC από 840€ βαράνε όλοι ! Προς καλοκαίρι κάτι θα γίνει.
nekrik Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, *demian* said: https://geizhals.de/xfx-mercury-radeon-rx-9070-xt-oc-gaming-edition-with-rgb-rx-97trgbbb9-a3430414.html Ο φτηνοτερος στελνει και Ελλαδα αν θυμαμαι καλα με DHL Ο πρώτος παντως βγάζει την quicksilver στα 795€ αλλά το “alternate” που δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα βγάζει το σωστό μοντέλο στα 794€ αλλά χωρίς διαθεσιμότητα 👌 Επεξ/σία 28 Μαρτίου από nekrik
xartemporas Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 3 minutes ago, nekrik said: Ο πάντως πρώτος βγάζει την quicksilver στα 795€ αλλά το “alternate” που δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα βγάζει το σωστό μοντέλο στα 794€👌 To alternate δεν στέλνει Ελλάδα , μπορείς όμως μέσω τρίτης υπηρεσίες mail forwarding , πχ mailboxde. 1
*demian* Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, nekrik είπε Ο πρώτος παντως βγάζει την quicksilver στα 795€ αλλά το “alternate” που δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα βγάζει το σωστό μοντέλο στα 794€ αλλά χωρίς διαθεσιμότητα 👌 Ακυρο Επεξ/σία 28 Μαρτίου από *demian* 1
nekrik Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 27 minutes ago, *demian* said: https://www.computeruniverse.net/en/p/2E20-1EX?utm_channel=psm&utm_source=geizhals&utm_campaign=cpc&utm_medium=katalog&utm_content=artikel&APID=727 την μερκιουρη βλεπω τωρα Στέλνει Ελλάδα αυτός ;
*demian* Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Το εψαξα λιγο και εχει πολυ κακα reviews. Θα διαγραφω και τα λινκσ μην την πατησει κανεις, ριξτου ακυρο 17 λεπτά πριν, nekrik είπε Στέλνει Ελλάδα αυτός ; Αστο ακυρο 1
Makam Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 27/3/2025 στις 3:41 ΜΜ, artemios1983 είπε Μετα απο 5,5 χρονια σχεδον ηρθε και η δικια μου 9070χτ νιτρο ( αναβαθμιση απο την τιμια 1070 ) !! Στο σκ θα την κουμποσω στο pc μου. Μαζι πηρα και τον 5700 x3d γιατι δεν βγαινανε τα κουκια για full αναβαθμιση σε ΑΜ5 μιτρηκες, μνημες,επεξεργαστη .Και παλι πιστευω οτι η διαφορα θα ειναι μερα νυχτα σε σχεση με πριν !! Ωραίος, θέλω να κάνω ακριβώς την ίδια αγορά. Αν επιτρέπεται από πού και πόσο; Μπορείς και σε προσωπικό μήνυμα, αν θέλεις, να απαντήσεις. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από Makam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα