korakios Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 1 ώρα πριν, isaias1983 είπε Ελπίζω να έκανα καλή αγορά.αναβαθμιση από rtx 3080.... δεν τη λες και καλή με αυτές τις τιμές .... μια χαρά κάρτα είχες ,τουλάχιστον θα μπορούσες να περιμένεις λίγους μήνες . Εννοείται καλόπαιχτη 2
nimik Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aris-leme είπε υπ όψιν η Nitro+ έχει 12V-2x6 καλώδιο Και στο σημείο που το έβαλαν ... Επεξ/σία 26 Μαρτίου από nimik 4
grevoil Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Έχω πάθει ένα σοκ, έβαλα GOW 4k 144hz όλα ultra προφανώς, FSR native/quality πραγματικά 0 διαφορά, σε 32" καθόμουν στα 10cm και προσπαθούσα να βρω διαφορές. Και μετά ενεργοποίησα το FG δεύτερο σοκ όταν είδα την κατανάλωση να πηγαίνει στα 115-150w, η 3060 με OC και 180W και δεν μπορούσε να σηκώσει 1 @ρ..δι. Πρέπει να αλλάξω το ctrl+shift+i (screenshot) γιατί στα περισσότερα games το i είναι για να ανοίγει το inventory και παίρνει screenshot το menu. 15
mandragoraSCR Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου για οποιον ενδιαφερεται να βρεξει την καρτα του η Alphacool ετοιμαζει καποια μπλοκ 2
malakudi Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, dsi44 είπε βεβαια οπως ειπώθηκε απο 3080 δεν ειναι σοβαρη αναβαθμιση η 9070ΧΤ Αυτό υποστήριξες εσύ. Εϊναι η σοβαρότερη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις σε αυτά τα χρήματα. Μακάρι να έπαιρνες τουλάχιστον +50% σε αυτά τα χρήματα αλλά δεν γίνεται αυτό δυστυχώς. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από malakudi
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 11 ώρες πριν, nimik είπε Και στο σημείο που το έβαλαν ... Για μενα πολυ καλυτερα εκει παρα μπροστα που βρισκει πανω στο γυαλι στο κουτι και πρεπει να λυγιζεις το καλωδιο. 1
nazarene Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 10 ώρες πριν, nimik είπε Και στο σημείο που το έβαλαν ... Ο γκασμάς θέλει να την πιέσει και με κατσαβίδι για να ασφαλίσει να ακουστεί το κλάκ το κλούκ ή κλίκ, και μετά φταίει ο κονέκτορας (που έχει αναχθεί σε επιστήμη, με επιστήμονες τύπου der8auer) όπου ως γνώστες μετρούν καλώδια τροφοδοσίας υπολογιστή με αμπεροτσιμπίδα LOLOLOOLLLLL🤣 και οι άσχετοι τους έχουν αναγάγει σε ******** και μετά φταίνε οι προδιαγραφές του κονέκτορα της ΙΝΤΕL (αυτό με κεφαλαία γιατί δεν είναι ούτε της nvidia και φυσικά και ούτε της AMD) αλλά φυσικά την μαλακία ότι είναι της nvidia την αναπαράγουν ξανα μανά κλπ..... Μακάρι να φαινόταν ο σειριακός αριθμός της gpu και με το που χρειαστεί ο μπούφος RMA άμεσα user error και ναι είμαι με την όποια εταιρεία εκεί, Τι να κάνει ο κακομοίρης, ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑ υπολογιστή για αρχή 1
mandragoraSCR Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, nazarene είπε (που έχει αναχθεί σε επιστήμη, με επιστήμονες τύπου der8auer) όπου ως γνώστες μετρούν καλώδια τροφοδοσίας υπολογιστή με αμπεροτσιμπίδα LOLOLOOLLLLL🤣 και οι άσχετοι τους έχουν αναγάγει σε ******** και μετά φταίνε οι προδιαγραφές του κονέκτορα της ΙΝΤΕL (αυτό με κεφαλαία γιατί δεν είναι ούτε της nvidia και φυσικά και ούτε της AMD) αλλά φυσικά την μαλακία ότι είναι της nvidia την αναπαράγουν ξανα μανά κλπ..... Ας δουλευε σωστα εξ αρχης και δεν θα ασχολιοταν κανενας Δεν μας απασχολει αν ειναι της INTEL. Απο την στιγμη που τον χρησιμοιει η NVIDIA την NVIDIA θα κραζουμε. Εκτος και αν ενοχλεισαι που κραζουν την αγαπημενη σου εταιρία....βεβαια παντα υπαρχει και το ξυδακι Επεξ/σία 27 Μαρτίου από mandragoraSCR 4
nazarene Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Εκτος και αν ενοχλεισαι που κραζουν την αγαπημενη σου εταιρία....βεβαια παντα υπαρχει και το ξυδακι Αυτά στους φίλους σου όχι σε εμένα και δεν έχω καμία αγαπημένη εταιρία καταναλωτής είμαι και όχι μέτοχος, εδώ μπορείς να ενημερωθείς https://www.intel.com/content/www/us/en/io/pci-express/pci-express-architecture-devnet-resources.html Επεξ/σία 27 Μαρτίου από nazarene
scorpion8283 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 10 hours ago, grevoil said: Έχω πάθει ένα σοκ, έβαλα GOW 4k 144hz όλα ultra προφανώς, FSR native/quality πραγματικά 0 διαφορά, σε 32" καθόμουν στα 10cm και προσπαθούσα να βρω διαφορές. Και μετά ενεργοποίησα το FG δεύτερο σοκ όταν είδα την κατανάλωση να πηγαίνει στα 115-150w, η 3060 με OC και 180W και δεν μπορούσε να σηκώσει 1 @ρ..δι. Πρέπει να αλλάξω το ctrl+shift+i (screenshot) γιατί στα περισσότερα games το i είναι για να ανοίγει το inventory και παίρνει screenshot το menu. Η αληθεια είναι οτι ειδικά το 4k σε 32'' ίντσες και κάτω, είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο για τους τελευταίους upscalers, ειδικά σε quality. 2
malakudi Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 34 λεπτά πριν, nazarene είπε Αυτά στους φίλους σου όχι σε εμένα και δεν έχω καμία αγαπημένη εταιρία καταναλωτής είμαι και όχι μέτοχος, εδώ μπορείς να ενημερωθείς https://www.intel.com/content/www/us/en/io/pci-express/pci-express-architecture-devnet-resources.html Δεν είναι της Intel, είναι του PCI-SIG Από chatgpt The 12VHPWR (12-Volt High Power) connector specification is developed and maintained by the PCI-SIG (Peripheral Component Interconnect Special Interest Group). PCI-SIG is the industry consortium responsible for defining PCIe (Peripheral Component Interconnect Express) standards, including power connectors used in graphics cards and other PCIe devices. While Intel is a major member of PCI-SIG and contributes to its standards, the 12VHPWR connector is part of the ATX 3.0 and PCIe 5.0 power specifications, both of which were standardized by PCI-SIG in collaboration with PSU and GPU manufacturers. 2
nikos5800 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου εχει πλακα!! σε ray tracing games η amd ειναι μπροστα και σε path tracing games πισω😁
fotaras76 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Υπάρχει κάποια πληροφορία για τις 9060/ 9060 ΧΤ που να αναφέρει αν θα έχουν 8 ή 16 pci lanes ; Ελπίζω να μην συνεχίσει η AMD την ίδια τακτική όπως στις προηγούμενες γενιές όπου έδινε μόνο 8 (ή ακόμα και 4) lanes στις πιο μικρές της κάρτες.
grevoil Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου On 27/03/2025 at 11:59, nikos5800 said: εχει πλακα!! σε ray tracing games η amd ειναι μπροστα και σε path tracing games πισω😁 Απο την άλλη βέβαια όταν σε PT παίζεις σε τόσο λίγα FPS με FG=ON, το μετράς; Ή λες παιδιά όποιος θέλει 4κ και PT να κοιτάξει 5080-4090-5090 ή να περιμένει next-gen κάρτες; Γιατί να έχω 30-50-80 fps με fg ή multi-FG το θεωρούμε playable; On 27/03/2025 at 10:59, scorpion8283 said: Η αληθεια είναι οτι ειδικά το 4k σε 32'' ίντσες και κάτω, είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο για τους τελευταίους upscalers, ειδικά σε quality. 100% και για μένα αν αυτο θα είναι το στάνταρ αποτέλεσμα στα παιχνίδια που θα έρχονται με τα FSR4-DLSS4 είμαστε κάτι παραπάνω απο ΟΚ. 1
mandragoraSCR Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, grevoil είπε Γιατί να έχω 30-50-80 fps με fg ή multi-FG το θεωρούμε playable; Φυσικά και όχι! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα