Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, Aris-leme said:

Μάλλον, όλα γίνονται με το PT. Οκ έχω και άλλα μοντ οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει αλλά το γκειμ κρασαρε ακόμη και χωρίς οπτι με PT ότι και αν έκανα.

Το γύρισα σε RT και δεν είχα κρας ακόμη και με UV+optiscaler.

Εγώ σε PT με -90mV και opti fsr 4 performance  δεν είχα crashes ακόμα και επίτηδες έκανα alt tabs , insert, πατούσα διάφορες επιλογές άλλαζα fsr κλπ μέσα στο game. Έκανε στιγμιαία ένα stutter κατά την ενεργοποίηση κάποιας επιλογης και επανερχόταν άμεσα. Μήπως οι μνήμες σου είναι ψηλά ; 

• Like 1
  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Thresh είπε

Οcean themed fragrance module
Μου θυμισε μια παλια ατακα που ελεγε "βαψτω μπλε και πετα το στη θαλασσα".
Κατι τετοιο δειχνει και στο διαφημιστικο τους.

Spoiler

Screenshot_28.jpg

Spoiler

Screenshot_29.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Haha 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, grevoil είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν, με 3x8pin η red devil να πιάνει 630w, όταν το κάθε ένα καλώδιο μπορεί να δώσει 150 άρα 150x3 + 75w pcie = 525watt. Μπορεί αν μου το εξηγήσει κάποιος που ξέρει απο αυτά; Ακόμα και να ήθελε η κάρτα 600+ δεν θα έφτανε τα 525 ταβάνι;

Τα καλώδια δεν έχουν κόφτη. Είναι rated για τόσα watt. Αν η κάρτα τους δώσει 1000 θα περάσουν 1000. Άμα τους δώσει 5.000 θα περάσουν 5.000. Απλά θα υπερθερμανθούν μέχρι να λιώσουν αν αυτό γίνει συνεχόμενα. 

Στην περίπτωσή μας θα τραβήξουν για ένα nanosecond κάμια 35ρια watt το καθένα παραπάνω. Δεν θα προλάβουν ούτε να ζεσταθούν, δεν τίθεται θέμα καλωδίων. 

Επεξ/σία από tzavardin
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις την έβαλα πάνω, έκανα ένα superposition bench σε σχέση με την παλιά 1070 και τον 3600.

Όλα στοκ, δεν έχω πειράξει τίποτα (ακόμα).

1070vs9070xt.jpg

• Like 10
Δημοσ.

Εχει κανεις driver timeout σε 9070 xt? Οταν παιζω WoW στα random μου κανει driver timeout, μαυρη οθονη για 10-12 sec 

Δημοσ.
3 hours ago, tzavardin said:

Τα καλώδια δεν έχουν κόφτη. Είναι rated για τόσα watt. Αν η κάρτα τους δώσει 1000 θα περάσουν 1000. Άμα τους δώσει 5.000 θα περάσουν 5.000. Απλά θα υπερθερμανθούν μέχρι να λιώσουν αν αυτό γίνει συνεχόμενα. 

Στην περίπτωσή μας θα τραβήξουν για ένα nanosecond κάμια 35ρια watt το καθένα παραπάνω. Δεν θα προλάβουν ούτε να ζεσταθούν, δεν τίθεται θέμα καλωδίων. 

Εγω θα λεγα απλα οτι αντεχουν πολυ παρα πανω απο οσα ειναι ειναι rated..😵‍💫

Εσυ το τερματισες 😅

Very nice! 🫡

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, reystar είπε

Εχει κανεις driver timeout σε 9070 xt? Οταν παιζω WoW στα random μου κανει driver timeout, μαυρη οθονη για 10-12 sec 

Δες εδω 

Edit : κύριε reystar είδα ότι η sapphire το ίδιο σας απάντησε λολ.

Δες ότι πατανε καλά οι ram σου. Αν χρειαστεί βγάλε και ξανά βάλε. Ram ή vram error φαίνεται.

Επεξ/σία από Κάβουρας
Δημοσ.

Λοιπόν, έκανα αρκετές δοκιμές όπως είδα ένα βίντεο για 9070ΧΤ το Steel Nomad στο 3dmark είναι το καλύτερο να δεις σταθερότητα του UV. Και όντως όταν κάτι δεν ήταν σταθερό κράσαρε ενώ αλλού έπαιζε κανονικά.

Έχω κάνει και ένα εξελάκι να δω τι δίνει κάθε αλλαγή. Οι μνήμες έδωσαν το λιγότερο ποσοστο στην αρχή στα 2600 1% ήταν το μεγαλύτερο κέρδος απο εκεί και πάνω λίγα πράγματα. Σύνολο κάπου στο 8% πάνω πήρε η κάρτα με σταθερό(προς το παρόν) UV.

Δοκίμασα ξανά και το CP77 χωρίς μοντ μόνο με το opti και δεν είχα θέμα όσο έπαιξα PT άρα κάποιο μοντ είναι το πρόβλημα.

Μου αρέσει η σταθερότητα του adrenaline πλέον. Πριν με τη 7800Χτ όταν έκανα UV και κράσαρε δεν άνοιγε με τίποτα ξανά. Τώρα θέλει λίγη ώρα και μπορείς να το ξεκινήσεις χωρίς ρισταρτ.

Πάμε πάλι στο CP77 δεν είχα παίξει σχεδόν καθόλου χωρίς μοντ για  ειδικά κάποιο FSR-mod και τώρα που το έβγαλα είδα πως είναι. Ειδικά όταν πας και βλέπεις τους θάμνους........... Πως επιτρέπετε αυτό το πράγμα σε παιχνίδι. Τραγική εικόνα. Βάζεις το οπτι με FSR4 και μέρα νύχτα διαφορά. Ακόμη και σε performance είναι μια χαρά καμία σχέση με το FSR του παιχνιδιού που και σε Q είναι τραγωδία.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, Aris-leme said:

Λοιπόν, έκανα αρκετές δοκιμές όπως είδα ένα βίντεο για 9070ΧΤ το Steel Nomad στο 3dmark είναι το καλύτερο να δεις σταθερότητα του UV. Και όντως όταν κάτι δεν ήταν σταθερό κράσαρε ενώ αλλού έπαιζε κανονικά.

Έχω κάνει και ένα εξελάκι να δω τι δίνει κάθε αλλαγή. Οι μνήμες έδωσαν το λιγότερο ποσοστο στην αρχή στα 2600 1% ήταν το μεγαλύτερο κέρδος απο εκεί και πάνω λίγα πράγματα. Σύνολο κάπου στο 8% πάνω πήρε η κάρτα με σταθερό(προς το παρόν) UV.

Δοκίμασα ξανά και το CP77 χωρίς μοντ μόνο με το opti και δεν είχα θέμα όσο έπαιξα PT άρα κάποιο μοντ είναι το πρόβλημα.

Μου αρέσει η σταθερότητα του adrenaline πλέον. Πριν με τη 7800Χτ όταν έκανα UV και κράσαρε δεν άνοιγε με τίποτα ξανά. Τώρα θέλει λίγη ώρα και μπορείς να το ξεκινήσεις χωρίς ρισταρτ.

Πάμε πάλι στο CP77 δεν είχα παίξει σχεδόν καθόλου χωρίς μοντ για  ειδικά κάποιο FSR-mod και τώρα που το έβγαλα είδα πως είναι. Ειδικά όταν πας και βλέπεις τους θάμνους........... Πως επιτρέπετε αυτό το πράγμα σε παιχνίδι. Τραγική εικόνα. Βάζεις το οπτι με FSR4 και μέρα νύχτα διαφορά. Ακόμη και σε performance είναι μια χαρά καμία σχέση με το FSR του παιχνιδιού που και σε Q είναι τραγωδία.

Και εγώ μπορώ να πω έως τώρα. Με -90mV UV, vram 2700 + fast timings και PL0% είναι rock solid σε όλα τα synthetics και σε CP με PT μετά από δύο ώρες gaming, με τον πυρήνα να βαράει average 3000Mhz και άλλες δύο ώρες Black myth Wukong με fsr 4 , με average core  3180Mhz και max wattage 340W. Επόμενος σταθμός -100mV ! 

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Κάβουρας είπε

Δες εδω 

Edit : κύριε reystar είδα ότι η sapphire το ίδιο σας απάντησε λολ.

Δες ότι πατανε καλά οι ram σου. Αν χρειαστεί βγάλε και ξανά βάλε. Ram ή vram error φαίνεται.

Που μου απαντησε η Sapphire? 

Οι RAM μου και memtest64 περνανε και Test Mem Extreme1 anta777 περνανε χωρις κανενα θεμα...α και MPO που το εχω κανει disable...

Το ειδα το reddit, δεν λενε για RAM, για AA λενε και FreeSync, καποιο θεμα με τους driver ή το adrenaline ειναι 1000%. 

Σε ενα αλλο reddit ειπαν οτι εφτιαξε μολις εκαναν disable το Fluid Frames 2.1. Το εκανα και εγω και προς το παρον δεν εχει ξανα κρασαρει ο driver

Επεξ/σία από reystar
Δημοσ.

Το fluid frames είναι λίγο μιμ. 50/50 να δουλεύει καλά στα παιχνίδια που παίζω. Ή θα έχει tearing ή θα έχει τρελό ghosting στα γράμματα, ή θα δουλεύει χάλια. Γενικώς από την εμπειρία μου τέτοιο πρόβλημα είναι η ραμ ή vram oc, uv στην κάρτα.
Όλα καλά λοιπόν αν το βρήκες.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

Το fluid frames είναι λίγο μιμ. 50/50 να δουλεύει καλά στα παιχνίδια που παίζω. Ή θα έχει tearing ή θα έχει τρελό ghosting στα γράμματα, ή θα δουλεύει χάλια. Γενικώς από την εμπειρία μου τέτοιο πρόβλημα είναι η ραμ ή vram oc, uv στην κάρτα.

Ελπιζω να ειναι αυτο... προς το παρον δεν εχει καποιο θεμα, θα το δουλεψω λιγο ακομα και θα δω...αλλιως θα στειλω την καρτα στο πλαισιο. Εχει 2 βδομαδες που την αγορα απο αυτους. Θα την δουνε να μου την αλλαξουν αν τους πω οτι κρασαρει ο driver ή θα μου πουνε ξανα κανε install κλπ κλπ?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

Στο RDR2 νομίζω δουλεύει καλά το AFMF 2.1. Έβαλα enhanced sync γιατί είχε πολύ tearing.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...