Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nazarene είπε

Βρες μου 1 κατάστημα στην Ευρώπη να μπορείς να μπεις μέσα και να αγοράσεις μια 5080 π.χ. και να πας ταμείο? Κανένα ε οκ τότε αγοράζεις μόνο από Πλαίσιο Ελλάδα και ότι σαβουρουλοποίηση έχει στο ράφι m;exri 400€ μαξ, όπως βολεύεται ο καθένας τι να σου πώ?

Spoiler

Εγώ δεν μίλησα πουθενά για ράφι, εσύ το έφερες στην κουβέντα και δεν διαφώνησα πουθενά σε αυτό. Εγώ μίλησα για την εμπιστοσύνη που έχει ο καθένας μας στο να δώσει ένα σωρό λεφτά σε μαγαζιά αμφιβόλου ποιότητας και να περιμένει μετά πότε και αν έρθει η παραγγελία του έχοντας εν τω μεταξύ τον πελάτη δεσμευμένο κρατώντας τα χρήματα του που για να τα πάρεις πίσω και να αλλάξεις κατάστημα επειδή αυτό σου κάνει νούμερα θέλει πόση διαδικασία. Με λίγα λόγια εγώ δεν δίνω προκαταβολή 1000 ευρώ για 9070xt, όλο το ποσό δλδ της κάρτας στο πχ trexagireve.gr το οποίο υπόσχεται 25 μέρες παράδοση του προϊόντος.

Δεν γίνεται να στο πω πιο απλά.

• Like 1
  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Εγώ δεν μίλησα πουθενά για ράφι, εσύ το έφερες στην κουβέντα και δεν διαφώνησα πουθενά σε αυτό. Εγώ μίλησα για την εμπιστοσύνη που έχει ο καθένας μας στο να δώσει ένα σωρό λεφτά σε μαγαζιά αμφιβόλου ποιότητας και να περιμένει μετά πότε και αν έρθει η παραγγελία του έχοντας εν τω μεταξύ τον πελάτη δεσμευμένο κρατώντας τα χρήματα του που για να τα πάρεις πίσω και να αλλάξεις κατάστημα επειδή αυτό σου κάνει νούμερα θέλει πόση διαδικασία. Με λίγα λόγια εγώ δεν δίνω προκαταβολή 1000 ευρώ για 9070xt, όλο το ποσό δλδ της κάρτας στο πχ trexagireve.gr το οποίο υπόσχεται 25 μέρες παράδοση του προϊόντος.

Δεν γίνεται να στο πω πιο απλά.

Κοιτάς αξιολογήσεις και ψωνίζεις από μεγάλα καταστήματα, και προφανώς να δώσεις 100-150€ παραπάνω από το να ψωνίζεις από όπου βρεις πιο φθηνα στο σκρουτζ, αυτονήτο το θεωρώ

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, nazarene είπε

προκαταβολές για αυτοκίνητα και έκλεισαν αντιπροσωπείες και οι πελάτες τρέχουν σε δικαστήρια με προοπτική να πάρουν τίποτα

Εγω παντως που πηρα νεο αμαξι περυσι το καλοκαιρι, για προκαταβολη μου ζητησαν ενα 500αρικο 😅 Καταλαβαινω το σκεπτικο σου αλλα και το Π το παρακανει. Λες και αν μου την φερει και δεν την παραλαβω θα του μεινει στο ραφι. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

οπως φαινεται η rdn4 υποστηριζει shader execution reordering! το νεο feature του dxr 1.2!

image.png

Νομίζω από την Nvidia το υποστηρίζουν οι σειρές 4000 & 5000... 

Υ.Γ. Λάθος μόλις διάβασα ότι η Nvidia δεσμεύτηκε να το κάνει διαθέσιμο σε όλη την σειρά RTX

Επεξ/σία από aetos1988
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Καταλαβαινω το σκεπτικο σου αλλα και το Π το παρακανει. Λες και αν μου την φερει και δεν την παραλαβω θα του μεινει στο ραφι. 

Ε προφανώς και το εκμεταλεύεται, την 5090 που ψώνισα από αυτούς, ήταν γιατι απλά δεν υπήρχε τίποτα άλλο που να έχει καν κωδικό, οπότε ζυγίζεις και προχωράς, το caseking ας πούμε από την ημέρα όπου άνοιξαν οι κωδικοί είναι out of stock μόνιμα, σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχεις εναλλακτικές, αν πήγαινα να κάνω παραγγελία σήμερα για το ίδιο προιόν θα ήθελα καπέλο 500€, όποιοι δε άνοιξαν κωδικούς σε άλλα καταστήματα είναι ακριβότεροι ακόμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Νομίζω από την Nvidia το υποστηρίζουν οι σειρές 4000 & 5000... 

Υ.Γ. Λάθος μόλις διάβασα ότι η Nvidia δεσμεύτηκε να το κάνει διαθέσιμο σε όλη την σειρά RTX

Ωωω,πως γίνεται αυτό? Λινκ έχεις? 

είναι hardware feature,όχι software 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Σχεδόν όλα τα 550W 80+ Gold έχουν τουλάχιστον 2x 6+2 PCIe, κάποια καινούργια όπως το Pure Power 12M της Be Quiet εχουν και 12VHPWR 300W.

Ναι εχει 12vphpwr εως 300w(οχι 300+ που γινεται 350-400) αλλα συνεχιζει να εχει 1x 8pin και οχι 2.
Μιλαμε για 550w των 100€ 😂🤣
Οσοι πηγαν σε 550w συνηθως το εκαναν για οικονομικους λογους και δεν πηγαν σε 650w, δεν πηγαν να παρουν 550w σε τιμη 850w.

Spoiler

Screenshot_10.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Αυτο που δεν μας εχουν πει ειναι το σε τι ποσοστο θα το εκμεταλευτει η καθε gpu, ξερουμε μονο το ποιες θα ειναι συμβατες.
Πχ μπορει η 2060 να παρει 3% η 9070xt 5% και η 5090 15%. (τυχαια νουμερα)

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aetos1988 είπε

NVIDIA has committed driver support across GeForce RTX™ GPUs

Ναι,κάπως λόγια του αέρα θα έλεγα,αν κάνουν emulation στην σειρά 2χχχ/3χχχ μέσω software πάλι θα έχει performance hit. 

1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Αυτο που δεν μας εχουν πει ειναι το σε τι ποσοστο θα το εκμεταλευτει η καθε gpu, ξερουμε μονο το ποιες θα ειναι συμβατες.
Πχ μπορει η 2060 να παρει 3% η 9070xt 5% και η 5090 15%. (τυχαια νουμερα)

Λογικά η rdn4/ada Lovelace/Blackwell που υποστηρίζουν μέσω hardware θα έχουν πολύ μεγαλύτερο performance boost σε σχέση ας πούμε με την σειρά 2χχχ/3χχχ που θα είναι ένα Software emulation 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...