LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Westbaum είπε 'Οποιος θέλει κάρτα από amazon πρέπει να ξενυχτήσει.Το πρωί θα έχει φύγει λογικά. Δεν εχει φυγει μολις την εβαλα στο καλαθι, οχι οτι θα την αγορασω δεν χωραει στο κουτι δεν εχει Cuda αλλα απο περιεργεια. 1
music_lover Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Όσοι είστε από πρωτεύουσα έχετε το πλεονέκτημα της αγοράς από το κατάστημα. Δλδ κάνεις παραγγελία και λες θα σε πληρώσω "άμα τη εμφανίση". Εμείς που είμαστε εκτός έχουμε άλλα δεδομένα πχ επουδενί δεν θα έδινα κασέρι 800+ ευρώ σε παπιο μάγαζο να περιμένω μετά πότε και αν θα μου φέρει την κάρτα έχοντας δεσμεύσει τα χρήματα μου για άγνωστο χρονικό διάστημα. 6
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, music_lover είπε Όσοι είστε από πρωτεύουσα έχετε το πλεονέκτημα της αγοράς από το κατάστημα. Δλδ κάνεις παραγγελία και λες θα σε πληρώσω "άμα τη εμφανίση". Εμείς που είμαστε εκτός έχουμε άλλα δεδομένα πχ επουδενί δεν θα έδινα κασέρι 800+ ευρώ σε παπιο μάγαζο να περιμένω μετά πότε και αν θα μου φέρει την κάρτα έχοντας δεσμεύσει τα χρήματα μου για άγνωστο χρονικό διάστημα. Καλα μην το λες. Στο Π που επαιρνα τηλ για 5070ti για να δω τι παιζει μου λεγανε εξοφλεις για να μπεις στην σειρα αλλιως δεν μπορουσες. Τους ελεγα ρε παιδια θα σας δωσω 1300€ για να παραλαβω σε 30-40 μερες ή ποιος ξερεις ποτε, και μου απανταγαν ναι. Προφανως αν υπαρχει διαθεσιμη ειναι αλλη ιστορια. 1
music_lover Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 23 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καλα μην το λες. Στο Π που επαιρνα τηλ για 5070ti για να δω τι παιζει μου λεγανε εξοφλεις για να μπεις στην σειρα αλλιως δεν μπορουσες. Τους ελεγα ρε παιδια θα σας δωσω 1300€ για να παραλαβω σε 30-40 μερες ή ποιος ξερεις ποτε, και μου απανταγαν ναι. Προφανως αν υπαρχει διαθεσιμη ειναι αλλη ιστορια. Spoiler Το Π είναι Π όμως, δεν πρόκειται να χάσεις τα χρήματα σου ή να μην σου τα επιστρέψουν ή να μην παραλάβεις τελικά το προϊόν που ζήτησες. Πολλά παπιομάγαζα είναι απλά αποθήκες με έναν υπάλληλο να στέλνει παραγγελίες, τηλέφωνο δεν σηκώνουν ποτέ, άντε κάνε συνεννόηση αν είσαι επαρχία. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Προτιμω Amazon αν και εχει το κακο οτι η εγγυηση ακολουθει τον αγοραστη και οχι το προιον.
nekrik Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 10 hours ago, Aris-leme said: Έπαιζα κανονικά CP77 σήμερα και λέω ας σβήσω όλα τα μοντ να είναι καθαρό το παιχνίδι έβαλα μόνο το οπτι. Παίζω κανονικά για λίγο και τα πρώτα κρας. Ότι και αν έκανα στο UV κράσαρε. Είπα μήπως ήταν και το overlay. Έσβησα και το οπτι όλα καλά πάλι. Είπα να ξανακάνω μια δοκιμή με τα ίδια UV σέτινγκ 7.5% πάνω καλύτερα φρειμς σε PT και RT από τις πρώτες δοκιμές σχεδόν 50fps PT+FSRQ και 97 σε ούλτρα. Εχω και τα σκρινσοτ αλλά δεν τα βάζω να μην γεμίζει πάλι με μπεντςμαρκς Επίσης, είδα ότι αν ανεβάσεις πολύ τις μνήμες χάνεις επιδόσεις. Εκεί στα 2700 είναι το σβιτ σποτ Πιστεύω πως ότι UV και να βάλουμε κάτω από -40 … -50 θα κρασαρει εντέλει σε games. Τα synthetics λειτουργούν διαφορετικά όσον αφορά το γράψε / σβήσε στη vram και το load στην gpu. Το optiscaler ειδικά επειδή χρησιμοποιεί external dxgi wrapper είναι εντελώς άλλη φάση και θα αποκαλύψει τυχών αστάθειες άμεσα, στις επιλογές. Και εγώ έχω την δικιά μου την mercury OC στα -90mV με vram στα 2700Mhz (2750 κρασαρει) fast timings και power limit 0%.σε καμία 20ρια benches που έτρεξα όλα κομπλέ αλλά δεν παίζει να είμαι 100% stable σε games ειδικά με mods 1
dsi44 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, LLLEFTERIS said: Προτιμω Amazon αν και εχει το κακο οτι η εγγυηση ακολουθει τον αγοραστη και οχι το προιον. Σε ολη την Ε.Ε. τον αγοραστη ακολουθει.Ετσι ειναι ο νομος,κανενα μεταχειρισμενo δεν υπαγεται σε εγγυηση. Απλα οι εταιρειες συνηθιζουν να κανουν τα στραβα ματια σε πολλα rma. Επεξ/σία 22 Μαρτίου από dsi44 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, dsi44 είπε Σε ολη την Ε.Ε. τον αγοραστη ακολουθει.Ετσι ειναι ο νομος,κανενα μεταχειρισμενo δεν υπαγεται σε εγγυηση. Απλα οι εταιρειες συνηθιζουν να κανουν τα στραβα ματια σε πολλα rma. Ναι ξερω παντρευεσαι οτι αγοραζεις. Φυσικα ειναι λαθος αυτο και παλι καλα που κανουν τα στραβα ματια η εμεις οταν πουλαμε κατι λεμε στον αγοραστη κρατα το τηλεφωνο μου σε περιπτωση βλαβης να αναλαβω. 1
nikos5800 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου οπως φαινεται η rdn4 υποστηριζει shader execution reordering! το νεο feature του dxr 1.2! 5
nazarene Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καλα μην το λες. Στο Π που επαιρνα τηλ για 5070ti για να δω τι παιζει μου λεγανε εξοφλεις για να μπεις στην σειρα αλλιως δεν μπορουσες. Τους ελεγα ρε παιδια θα σας δωσω 1300€ για να παραλαβω σε 30-40 μερες ή ποιος ξερεις ποτε, και μου απανταγαν ναι. Προφανως αν υπαρχει διαθεσιμη ειναι αλλη ιστορια. Eτσι γίνεται πάντα σε προιόντα καινούρια και ειδικά σε high end, αν κάποιος φοβάται, και περιμένει να βρει κάρτα γραφικών σε ράφι καταστήματος απλά δεν έχει επαφή με την αγορά, εαν φοβάσαι δεν παραγγέλνεις ποτέ απλά, και το επιχείρημα για 1300€ δεν λέει κάτι εδώ έχουν πάρει προκαταβολές για αυτοκίνητα και έκλεισαν αντιπροσωπείες και οι πελάτες τρέχουν σε δικαστήρια με προοπτική να πάρουν τίποτα.... 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Προτιμω Amazon αν και εχει το κακο οτι η εγγυηση ακολουθει τον αγοραστη και οχι το προιον. Αmazon ούτε στον εχθρό μου, το σύστημα ότι ουσιαστικά δεν κάνεις παραγγελία αλλά μια προσφορά όπου μπορεί να ακυρωθεί από μέρους τους για οποιονδήποτε λόγο (τιμές, διαθεσιμότητα κλπ) και να περιμένεις και στο τέλος απλά να λάβεις e-mail ακύρωσης το βρίσκω τέρμα αποτρεπτικό για να προτιμήσω τέτοιο κατάστημα για τις αγορές μου, ναι οκ το επιχείρημα ότι δεν χάνεις τα χρήματα, σου, δεν μου κάνει, χρήματα όπου δίνω για ένα προιόν όπου γουστάρω να το έχω χθές αν είναι δυνατό είναι για διασκέδαση Επεξ/σία 22 Μαρτίου από nazarene 1
music_lover Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, nazarene είπε Eτσι γίνεται πάντα σε προιόντα καινούρια και ειδικά σε high end, αν κάποιος φοβάται, και περιμένει να βρει κάρτα γραφικών σε ράφι καταστήματος απλά δεν έχει επαφή με την αγορά, εαν φοβάσαι δεν παραγγέλνεις ποτέ απλά, και το επιχείρημα για 1300€ δεν λέει κάτι εδώ έχουν πάρει προκαταβολές για αυτοκίνητα και έκλεισαν αντιπροσωπείες και οι πελάτες τρέχουν σε δικαστήρια με προοπτική να πάρουν τίποτα.... Spoiler jmctech enter the thread.. 🤣 Επεξ/σία 22 Μαρτίου από music_lover 5
grevoil Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 32 minutes ago, nikos5800 said: οπως φαινεται η rdn4 υποστηριζει shader execution reordering! το νεο feature του dxr 1.2! Το διάβασα χθες, πολύ καλά νέα. 1
nazarene Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 18 λεπτά πριν, music_lover είπε Απόκρυψη περιεχομένων jmctech enter the thread.. 🤣 Mη γράφεις βλακείες αίντε Και επειδή δε καταλαβαίνεις τι εγραψά (μειωμένη αντίληψη ίσως), αγοράζω hardware από, caseking, πλαίσιο, you, foxstore κλπ, και ΠΟΤΕ δεν είχα θέμα, αν εξαιρέσεις το Πλαίσιο όπου έχει φυσικά καταστήματα, απο τα υπόλοιπα που έγρψα πως ακριβώς θα ψωνίσεις? με ολόγραμμα, μπήκες ποτέ σε κατάστημα του Πλαισίου και βρήκες διαθέσιμη σε ράφι 4090? Ε? Εκτός αν ψωνίζεις gpu μέχρι 300€ και ότι έχει στο ράφι εκεί πάσο αλλά δεν μιλάμε για entry level κάρτες, το κατάλαβες τώρα ή να το κάνω τάληρα?
music_lover Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, nazarene είπε Mη γράφεις βλακείες αίντε Spoiler Ρε συ, τι βλακείες, να δώσω 1000 ευρώ σε μαγαζί - αποθήκη - βιτρίνα δηλωμένο σε μια διεύθυνση κάπου στο πουθενά με έναν - δυο υπαλλήλους που δεν σηκώνουν τηλέφωνο με τίποτα και που για να τους δω από κοντά πρέπει να κάνω 600 χιλιόμετρα από Θεσσαλονίκη και να περιμένω μετά πότε θα μου φέρουν την παραγγελία? Σαφώς όποιος φοβάται πληρώνει κάτι τις παραπάνω, έτσι πάνε αυτά. Όπως κάτι παραπάνω πληρώνει όποιος θέλει δόσεις και δεν θέλει να τα δώσει "κασέρι" που λέμε και εδώ στο Σαλόνικα. Η χαμηλότερη τιμή ενός προϊόντος έχει αιτίες, δεν μας λυπήθηκε ο εκάστοτε πωλητής και είπε ας βγάλω λιγότερο κέρδος, μην λέμε τώρα τα αυτονόητα, πάμε παρακάτω. 2
nazarene Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Μόλις τώρα, music_lover είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ρε συ, τι βλακείες, να δώσω 1000 ευρώ σε μαγαζί - αποθήκη - βιτρίνα δηλωμένο σε μια διεύθυνση κάπου στο πουθενά με έναν - δυο υπαλλήλους που δεν σηκώνουν τηλέφωνο με τίποτα και που για να τους δω από κοντά πρέπει να κάνω 600 χιλιόμετρα από Θεσσαλονίκη και να περιμένω μετά πότε θα μου φέρουν την παραγγελία? Σαφώς όποιος φοβάται πληρώνει κάτι τις παραπάνω, έτσι πάνε αυτά. Όπως κάτι παραπάνω πληρώνει όποιος θέλει δόσεις και δεν θέλει να τα δώσει "κασέρι" που λέμε και εδώ στο Σαλόνικα. Η χαμηλότερη τιμή ενός προϊόντος έχει αιτίες, δεν μας λυπήθηκε ο εκάστοτε πωλητής και είπε ας βγάλω λιγότερο κέρδος, μην λέμε τώρα τα αυτονόητα, πάμε παρακάτω. Βρες μου 1 κατάστημα στην Ευρώπη να μπορείς να μπεις μέσα και να αγοράσεις μια 5080 π.χ. και να πας ταμείο? Κανένα ε οκ τότε αγοράζεις μόνο από Πλαίσιο Ελλάδα και ότι σαβουρουλοποίηση έχει στο ράφι m;exri 400€ μαξ, όπως βολεύεται ο καθένας τι να σου πώ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα