Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 4:52 ΜΜ, Van Gerokost είπε

Να και το δικό μου σετάκι !

Η επιλογή της κάρτας έγινε με 3 κριτήρια, καθοριστικά για εμένα προσωπικά.

1) Τιμή. Παίδες. Ψαχτείτε. Πάρτε και κανα τηλέφωνο, μήν μένετε μόνο στο αγαπητό πάπιοsite. Για να καταλάβετε, την πήρα MSRP+ΦΠΑ+ένα κατιτίς (σε € όμως). Απο Ελλάδα..

2) Πιάνει μόνο 2 slot. (Έχω και μια pci με m2 απο κάτω)

3) 2x8-pin.

Να δώ πότε θα το στήσω τώρα, γιατί δουλεύω το ΣΚ και δεν πρέπει να ριψοκινδυνέψω να μείνω χωρίς pc για κανένα λόγο..

rx_x3d.JPG

Επέκταση  

Στις 21/3/2025 στις 4:52 ΜΜ, Van Gerokost είπε

Να και το δικό μου σετάκι !

Η επιλογή της κάρτας έγινε με 3 κριτήρια, καθοριστικά για εμένα προσωπικά.

1) Τιμή. Παίδες. Ψαχτείτε. Πάρτε και κανα τηλέφωνο, μήν μένετε μόνο στο αγαπητό πάπιοsite. Για να καταλάβετε, την πήρα MSRP+ΦΠΑ+ένα κατιτίς (σε € όμως). Απο Ελλάδα..

2) Πιάνει μόνο 2 slot. (Έχω και μια pci με m2 απο κάτω)

3) 2x8-pin.

Να δώ πότε θα το στήσω τώρα, γιατί δουλεύω το ΣΚ και δεν πρέπει να ριψοκινδυνέψω να μείνω χωρίς pc για κανένα λόγο..

rx_x3d.JPG

Επέκταση  

Να την χαρεις φιλε μου! απο που την πηρες? και ποσο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως επειδή έκανα χτες undervolt την xfx Mercury με το λευκό rgb για φίλο(το λέω γιατί έχει χαμηλότερο ταβάνι σε συχνότητα stock από τις άλλες mercury), έχω να πω ότι από efficciency είναι ακραία καλό chip. Πανεύκολα έπιανε το stock score (7000 - 7200 steel nomad), με ακόμα και λιγότερα από 200 watt. Δεν είδα πουθενά τα 400w spike που λέτε πίσω. 

Τώρα γιατί συζητάμε για 550w τροφοδοτικά όταν η εταιρεία δίνει 750 αν δεν κάνω λάθος, δεν καταλαβαίνω. 

Επεξ/σία από tzavardin
Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 8:37 ΜΜ, tzavardin είπε

Πάντως επειδή έκανα χτες undervolt την xfx Mercury με το λευκό rgb για φίλο(το λέω γιατί έχει χαμηλότερο ταβάνι σε συχνότητα stock από τις άλλες mercury), έχω να πω ότι από efficciency είναι ακραία καλό chip. Πανεύκολα έπιανε το stock score (7000 - 7200 steel nomad), με ακόμα και λιγότερα από 200 watt. Δεν είδα πουθενά τα 400w spike που λέτε πίσω. 

Τώρα γιατί συζητάμε για 550w τροφοδοτικά όταν η εταιρεία δίνει 750 αν δεν κάνω λάθος, δεν καταλαβαίνω. 

Με 200W GPU θέλεις πάνω από 550W PSU ?? Με έναν 65-100W CPU και 300W GPU είσαι οκ με καλό 550W GPU. Πχ με έναν Ryzen 7700 και 9070XT 305W δεν θα δεις πάνω από 400-450W κατανάλωση σε Gaming.

Άλλο να θέλεις να έχεις μεγαλύτερο από 550W PSU για μελλοντική χρήση και άλλο να μην σου φτάνει το 550W PSU για ένα Gaming σύστημα με 300W GPU.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 21/3/2025 στις 7:29 ΜΜ, nlogginidis είπε

Καλησπέρα. Μπορείς να δώσεις κατάστημα που την αγόρασες; Σύμφωνα με αυτά που γράφεις την πήρες κάτω από 800€;

Στις 21/3/2025 στις 8:21 ΜΜ, john9 είπε

Να την χαρεις φιλε μου! απο που την πηρες? και ποσο?

Καλησπέρα παίδες, επειδή με εχουν ρωτήσει κι άλλα παιδιά , την κάρτα την πήρα απο το agorase.online, ένα μαγαζί που βρήκα στο παπιο-site. Κάλεσα τον άνθρωπο γιατί είδα πρίν 3-4 μέρες την κάρτα στα 829.99, και μετά κατέβηκε απο το site.

Μήν τα πολυλέω, τις περίμενε εχθές, και επειδή κάναμε σετάκι και το CPU (230) , η κάρτα πήγε στα 770.

Ξαναλέω, επειδή έγινε set, και επειδή πήγα απο εκεί να παραλάβω, πήγε εκεί η τιμή. Αυτά. Μήν περιμένετε να δείτε στο παπιο-site τέτοια τιμή, ειδικά τώρα στις αρχές.

Πάντως πολύ ξηγημένος, γνωρίζει τη δουλειά ο άνθρωπος.

Επεξ/σία από Van Gerokost
  • Like 4
Δημοσ.

Έπαιζα κανονικά CP77 σήμερα και λέω ας σβήσω όλα τα μοντ να είναι καθαρό το παιχνίδι έβαλα μόνο το οπτι. Παίζω κανονικά για λίγο και τα πρώτα κρας.

Ότι και αν έκανα στο UV κράσαρε. Είπα μήπως ήταν και το overlay. Έσβησα και το οπτι όλα καλά πάλι. Είπα να ξανακάνω μια δοκιμή με τα ίδια UV σέτινγκ

7.5% πάνω καλύτερα φρειμς σε PT και RT από τις πρώτες δοκιμές σχεδόν 50fps PT+FSRQ και 97 σε ούλτρα. Εχω και τα σκρινσοτ αλλά δεν τα βάζω να μην γεμίζει πάλι με μπεντςμαρκς

Επίσης, είδα ότι αν ανεβάσεις πολύ τις μνήμες χάνεις επιδόσεις. Εκεί στα 2700 είναι το σβιτ σποτ

• Thanks 1
Δημοσ.

TOP: You

BOT: The GPU she is telling you not to worry about.

Στις 21/3/2025 στις 9:33 ΜΜ, Aris-leme είπε

Έπαιζα κανονικά CP77 σήμερα και λέω ας σβήσω όλα τα μοντ να είναι καθαρό το παιχνίδι έβαλα μόνο το οπτι. Παίζω κανονικά για λίγο και τα πρώτα κρας.

Ότι και αν έκανα στο UV κράσαρε. Είπα μήπως ήταν και το overlay. Έσβησα και το οπτι όλα καλά πάλι. Είπα να ξανακάνω μια δοκιμή με τα ίδια UV σέτινγκ

7.5% πάνω καλύτερα φρειμς σε PT και RT από τις πρώτες δοκιμές σχεδόν 50fps PT+FSRQ και 97 σε ούλτρα. Εχω και τα σκρινσοτ αλλά δεν τα βάζω να μην γεμίζει πάλι με μπεντςμαρκς

Επίσης, είδα ότι αν ανεβάσεις πολύ τις μνήμες χάνεις επιδόσεις. Εκεί στα 2700 είναι το σβιτ σποτ

Επέκταση  

Ναι και μένα τόσο πήγαινε καλά στα 2700, το άφησα στα 2614 έτσι για το 1 crash που μπορεί να είχα τον χρόνο αν το είχα στα 2700.

• Like 7
Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 9:44 ΜΜ, grevoil είπε

Screenshot_13.png.d2e56ae32bac70ca14b3fa223a055b17.png

TOP: You

BOT: The GPU she is telling you not to worry about.

Ναι και μένα τόσο πήγαινε καλά στα 2700, το άφησα στα 2614 έτσι για το 1 crash που μπορεί να είχα τον χρόνο αν το είχα στα 2700.

εμένα μέχρι 2780 δίνει καλή απόδοση στις μνήμες απο εκεί και πάνω και γίνεται unstable αλλά και η διαφορά είναι μηδαμινή και μέχρι -125 voltage

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Van Gerokost ισχύει την είχε 19 του μήνα το μαγαζί για αρκετή ώρα στα 829.99€ και αν θυμάμαι καλά έλεγε αποστολή σε ως 6 ημέρες.

Σήμερα πρωί που τσέκαρα πάλι είχε κατέβει από το site.

Επεξ/σία από Inler
  • Thanks 1
Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 7:29 ΜΜ, aetos1988 είπε

Με'γεια! Αν έχεις 1440p ή 4k οθόνη και σε συνδυασμό με τα ultra settings που θα  παίζεις θα περιοριστεί κάπως το μπουκάλι. 

Ευχαριστω πολυ, ναι 2k εχω. Αυριο θα την βαλω και θα τεσταρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 21/3/2025 στις 8:57 ΜΜ, Aten-Ra είπε

Με 200W GPU θέλεις πάνω από 550W PSU ?? Με έναν 65-100W CPU και 300W GPU είσαι οκ με καλό 550W GPU. Πχ με έναν Ryzen 7700 και 9070XT 305W δεν θα δεις πάνω από 400-450W κατανάλωση σε Gaming.

Άλλο να θέλεις να έχεις μεγαλύτερο από 550W PSU για μελλοντική χρήση και άλλο να μην σου φτάνει το 550W PSU για ένα Gaming σύστημα με 300W GPU.

Πολυ σπανιο να βρεις 550w με 2x8pin συνηθως εχουν 1 2πλο.
Eκτος αν το εχεις πληρωσει σε τιμη 850w. (seasonic focus, Asus RoG)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HU optimized settings PT+FSR3B+FG+Opti και ένα τεστ τα LUT mod στα γρήγορα. Τελικά, το optiscaler κρασαρε με ότι UV και αν είχα. Οπότε ένα -40 μόνο

Επεξ/σία από Aris-leme
  • Like 1
Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 10:18 ΜΜ, BlurayMoviesGreece είπε

Πολυ σπανιο να βρεις 550w με 2x8pin συνηθως εχουν 1 2πλο.

Σχεδόν όλα τα 550W 80+ Gold έχουν τουλάχιστον 2x 6+2 PCIe, κάποια καινούργια όπως το Pure Power 12M της Be Quiet εχουν και 12VHPWR 300W.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...