Fulgore Δημοσ. Πέμπτη στις 07:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:39 μμ (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Συμφορουμιτη αν πας πισω στα μηνυματα, θα δεις 3 που παρελαβαν και οι 3 αλλαξαν τροφοδοτικο για δικους τους λογους. Ας πουμε οτι ο ενας δεν εκανε ερευνα αγορας και υποπεσε σε λαθος του, οι αλλοι 2 γιατι πηραν τροφοδοτικο τελευταια στιγμη εφοσον περιμεναν νεα καρτα και ειχαν κανει σωστη ερευνα αγορας; Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας σε αυτό το κομμάτι, ούτε και τι έρευνα αγοράς κάνει ο καθένας. Ο ενας συμφορουμίτης πήρε 1200ρι τροφοδοτικό. Λές να το πήρε γιατί η 9070xt καίει τα ίδια ή περισσότερα από 5090? Το γνωρίζεις ότι βγαινουν 9070xt με 2 8 πινα με 3 8πινα με 12V-2x6 κονέκτορα αλα nvidia? Από εκεί και πέρα, αρκετά το κουράσαμε αυτό το κομμάτι . Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:42 μμ από Fulgore 9
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Πέμπτη στις 07:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:42 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Βάλε τον ένα που δεν είχε λόγο για αλλαγή με την 7800χτ και περίμενε να δει ΑΝ πάρει κάρτα και μετά. Να πάρω τροφοδοτικό πριν την κάρτα μου ήταν άχρηστο. 1200 w πήρα λες να ήταν για την 9070χτ μόνο; Δεν έφτανε ένα ποιο μικρό; Επίσης αυτό που είπες ότι το UV δεν είναι για τον μέσο χρήστη να σε ενημερώσω ήμουν και είμαι κάτω από το μέσο χρήστη όπως πατάς εσύ και βάζεις dlss τόσο απλό είναι και το τουνινγκ σε AMD. Ο Μεσος χρηστης δεν ξερει τι ειναι το UV, απλα στηνει ενα pc και παιζει. Δεν ειναι ολη μερα στο insomnia να διαβαζει τι κανουν οι αλλοι. Δεν ειναι θεμα ευκολιας, εξαρταται απο το αν το γνωριζεις και μετα απο το κατα ποσο θες να ασχοληθεις. To DLSS απο την αλλη δεν προκειται να κανει ζημια ή τουλαχιστον να νομιζεις οτι θα κανεις ζημια στο pc σου, ισα ισα σου δινει περισσοτερα FPS μεσα απο το game και οχι απο τριτα προγραμματα. Eιναι σαν να ειμαστε σε forum με βελτιωσεις αυτοκινητων και να νομιζεις οτι ολοι οταν αγοραζουν αυτοκινητο το πανε για ροικη εξελιξη και προγραμμα επειδη το κανουν πολλοι εδω μεσα και τους φαινεται ευκολο. 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας σε αυτό το κομμάτι, ούτε και τι έρευνα αγοράς κάνει ο καθένας. Ο ενας συμφορουμίτης πήρε 1200ρι τροφοδοτικό. Λές να το πήρε γιατί η 9070xt καίει τα ίδια ή περισσότερα από 5090? Το γνωρίζεις ότι βγαινουν 9070xt με 2 8 πινα με 3 8πινα με 12V-2x6 κονέκτορα αλα nvidia? Από εκεί και πέρα, αρκετά το κουράσαμε αυτό το κομμάτι . Το οτι καποιος πηρε 1200w αντι για 850w δεν σημαινει οτι δεν χρειαστηκε να αλλαξει τροφοδοτικο ,απλα πηγε σε overkill μιας που μπηκε στη διαδικασια να αλλαξει. Για αυτους που προτειναν να τις βαλουν σε 550w η σε τροφοδοτικα 10ετιας εχεις κατι να πεις ή βγαζεις αφρους μονο οταν ο αποστολεας ειμαι εγω; Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:56 μμ από BlurayMoviesGreece 1
Fulgore Δημοσ. Πέμπτη στις 08:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:01 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Για αυτους που προτειναν να τις βαλουν σε 550w η σε τροφοδοτικα 10ετιας εχεις κατι να πεις ή βγαζεις αφρους μονο οταν ο αποστολεας ειμαι εγω; Γύρισα 10 σελίδες πίσω και δεν είδα κόσμο να προτείνει σε άλλους 550W τροφοδοτικά για 9070xt. @Aris-lemeεσυ που το παρακολουθείς παραπάνω το θέμα, ισχύει το παραπάνω? Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:01 μμ από Fulgore
mandragoraSCR Δημοσ. Πέμπτη στις 08:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:23 μμ 42 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Ο Μεσος χρηστης δεν ξερει τι ειναι το UV, απλα στηνει ενα pc και παιζει. αν ξερει να στησει μονος του pc να βαλει windows κλπ κλπ κλπ, πιστεψε με θα κανει και uv 25 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γύρισα 10 σελίδες πίσω και δεν είδα κόσμο να προτείνει σε άλλους 550W τροφοδοτικά για 9070xt. @Aris-lemeεσυ που το παρακολουθείς παραπάνω το θέμα, ισχύει το παραπάνω? ισχυει 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Πέμπτη στις 08:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:28 μμ 13 hours ago, mandragoraSCR said: αν ξερει να στησει μονος του pc να βαλει windows κλπ κλπ κλπ, πιστεψε με θα κανει και uv ισχυει Ο μεσος χρηστης δεν ξερει να στηνει μονος του το pc και πολλες φορες δεν ξερει και τι να αγορασει για το build Οποτε ρωταει ενα φιλο η αγοραζει ετοιμα builds η πληρωνει το Χ μαγαζι για συναρμολογιση. Ξερεις ποσοι πηραν 7800x3d/9800x3d με 4060 4070 7600 7700xt 7800xt γιατι ειναι ο πιο γρηγορος gaming επεξεργαστης; Oταν με τα ιδια χρηματα επαιρνες 4080s 7900xt/xtx και 14400f, 14600kf 7600/7700x. 1 1
*demian* Δημοσ. Πέμπτη στις 08:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:45 μμ (επεξεργασμένο) Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:47 μμ από *demian* 6
Fulgore Δημοσ. Πέμπτη στις 09:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:00 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Για να τελειώνουν τα περι τροφοδοτικού. Η 9070xt καίει ανάλογα την υλοποίηση 305-350W, και τα υπόλοιπα μετά ειναι ανάλογα τον επεξεργαστή του καθενός. Minimum τροφοδοτικό λοιπόν είναι ένα 650W και προτεινόμενο είναι ένα 750+W, ανάλογα τις απαιτήσεις(OC)/συστημα/budget του καθενός. Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:36 μμ από Fulgore 2
grevoil Δημοσ. Πέμπτη στις 09:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:03 μμ (επεξεργασμένο) 375W ταβάνι στα -140 UV crash στο Space Marines 2 στα -130 έπαιζε οκ, απλά το έβαλα στα -100 γιατί μιλάμε για ελάχιστες διαφορές σε fps στα games οπότε θέλω να είμαι 100% stable. 2750 memory crash μετά απο αρκετή ώρα, στα 2700 έπαιζε κομπλέ το έβαλα 2614 για να είμαι και πάλι 100% stable. Επίσης είδα ότι το Adrenaline έλεγε Re-size BAR disable, αλλά έκανα ένα RR μπήκα bios και είδα ότι το έχω enable, και όταν μπήκα windows ήταν όντως enabled, οπότε μάλλον ήθελε restart το PC μετά τους νέους drivers. Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:06 μμ από grevoil 3
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Πέμπτη στις 09:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:48 μμ (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για να τελειώνουν τα περι τροφοδοτικού. Η 9070xt καίει ανάλογα την υλοποίηση 305-350W, και τα υπόλοιπα μετά ειναι ανάλογα τον επεξεργαστή του καθενός. Minimum τροφοδοτικό λοιπόν είναι ένα 650W και προτεινόμενο είναι ένα 750+W, ανάλογα τις απαιτήσεις(OC)/συστημα/budget του καθενός. Υπαρχουν και τα spikes που πρεπει να συνυπολογισει καποιος οπως και πιθανοτατα την καταναλωση m/b ,ssd's , nvmes, 5-10 fans rgb αλλα οκ ας κανει ο καθε ενας οτι καταλαβαινει, παμε παρακατω. Spoiler Aυτο ειναι το συστημα μου με 9070xt Spoiler Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:57 μμ από BlurayMoviesGreece
Aris-leme Δημοσ. Πέμπτη στις 10:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:24 μμ (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Υπαρχουν και τα spikes που πρεπει να συνυπολογισει καποιος οπως και πιθανοτατα την καταναλωση m/b ,ssd's , nvmes, 5-10 fans rgb αλλα οκ ας κανει ο καθε ενας οτι καταλαβαινει, παμε παρακατω. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Aυτο ειναι το συστημα μου με 9070xt Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ρε συ μπλου οκ θέλει ένα τροφοδοτικό όποιος πάει σε 9070 γιατί το λες εσύ. Απάντησε μου τι αγώνα έκανες για τις αλλαγές τροφοδοτικών στις 40ΧΧ γιατί από πιν πήγαμε σε 12αρια καλώδια. Έλεγες τα ίδια? Τα υπολόγιζες και τότε? Εντιτ να μην ξεχάσω ότι δεν έπαιζαν τα βατ ρόλο. Απλά δεν μπορούσες να βάλεις κάρτα χωρίς καινούργιο τροφοδοτικό. Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:26 μμ από Aris-leme 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Πέμπτη στις 10:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:29 μμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Ρε συ μπλου οκ θέλει ένα τροφοδοτικό όποιος πάει σε 9070 γιατί το λες εσύ. Απάντησε μου τι αγώνα έκανες για τις αλλαγές τροφοδοτικών στις 40ΧΧ γιατί από πιν πήγαμε σε 12αρια καλώδια. Έλεγες τα ίδια? Τα υπολόγιζες και τότε? Εντιτ να μην ξεχάσω ότι δεν έπαιζαν τα βατ ρόλο. Απλά δεν μπορούσες να βάλεις κάρτα χωρίς καινούργιο τροφοδοτικό. Μια χαρα τα ελεγα και τοτε, οπως προτεινα σε εσενα και πολλους αλλους RmX 750-850w με corsair premium individual sleeved 12vpwr για 4080. Bεβαια εμεις τοτε τα 750-850w τα πληρωναμε 180-220€ τωρα που ειναι στα 90-100€ ειναι αστειο να το συζηταμε. Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:30 μμ από BlurayMoviesGreece
Aris-leme Δημοσ. Πέμπτη στις 10:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:30 μμ Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε Μια χαρα τα ελεγα και τοτε, οπως προτεινα σε εσενα και πολλους αλλους RmX 750-850w με corsair premium individual sleeved 12vpwr. Bεβαια εμεις τοτε τα 750-850w τα πληρωναμε 180-220€ τωρα που ειναι στα 90-100€ ειναι αστειο να το συζηταμε. Τότε τι το συζητάς και μας ρωτάς τι κάναμε 2-3 χρήστες και δε λες για τους χιλιάδες+ που πήραν αναγκαστικά
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Πέμπτη στις 10:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:33 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Τότε τι το συζητάς και μας ρωτάς τι κάναμε 2-3 χρήστες και δε λες για τους χιλιάδες+ που πήραν αναγκαστικά Γιατι ειπα ποτε οτι εμεις τις βαλαμε στα 550-650αρια μας; Εγω ειχα Rmx 850 με τη 3090 και πηρα μονο καλωδιο αλλα η πλειοψηφια πηγε για καινουριο. To να εχεις περασει απο αυτο το σταδιο και να ενημερωνεις τους αλλους οτι ενδεχεται να μπουν σε επιπλεον εξοδα ,με ποια ενοια ειναι κακο; Oταν βλεπω ατομα να τις κοιτανε για μερες μηπως πεσουν 20€ δεν πρεπει να του πω οτι υπαρχουν και αλλα 100€ που ισως δεν τα υπολογισαν και θα κατσουν να τη κοιτανε στο κουτι της; Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:38 μμ από BlurayMoviesGreece
Aris-leme Δημοσ. Πέμπτη στις 10:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:49 μμ 6 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Γιατι ειπα ποτε οτι εμεις τις βαλαμε στα 550-650αρια μας; Εγω ειχα Rmx 850 με τη 3090 και πηρα μονο καλωδιο αλλα η πλειοψηφια πηγε για καινουριο. To να εχεις περασει απο αυτο το σταδιο και να ενημερωνεις τους αλλους οτι ενδεχεται να μπουν σε επιπλεον εξοδα ,με ποια ενοια ειναι κακο; Oταν βλεπω ατομα να τις κοιτανε για μερες μηπως πεσουν 20€ δεν πρεπει να του πω οτι υπαρχουν και αλλα 100€ που ισως δεν τα υπολογισαν και θα κατσουν να τη κοιτανε στο κουτι της; Εδώ μαζί σου. Γιατί κάποια παιδιά δε γράφουν ντρέπονται μήπως θεωρηθεί χαζή ερώτηση η οτιδήποτε. Πέρασα από αυτό το στάδιο. Απλά με την προϊστορία να ψάχνεις ψύλλο στ άχυρα για το αγαπημένο Λιζάκι ενώ δεν το κάνεις για τον τιτανοτεράστιο δεν μπορεί να πάρει κάποιος σοβαρά αυτά που γράφεις(δεν το λέω με κακία). Αν μπορεί κάποιος να γλιτώσει έστω και ένα ευρώ από οτιδήποτε κάναμε δουλειά. Το 20 ευρώ δε λέει κάτι. Και εγώ μπορεί να το κάνω για κάτι αλλά να σκάσω περισσότερα. Ο καθένας βάζει ένα όριο σε κάποια προϊόντα και το θεωρώ σωστό ακόμη και 1 ευρώ να είναι. Δε θα κρίνω ούτε πόσα δίνει ή πόσα διαθέτει κάποιος για κάτι. 1
Sensible Δημοσ. Πέμπτη στις 11:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:37 μμ 2 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Ο μεσος χρηστης δεν ξερει να στηνει μονος του το pc και πολλες φορες δεν ξερει και τι να αγορασει για το build Οποτε ρωταει ενα φιλο η αγοραζει ετοιμα builds η πληρωνει το Χ μαγαζι για συναρμολογιση. Ξερεις ποσοι πηραν 7800x3d/9800x3d με 4060 4070 7600 7700xt 7800xt γιατι ειναι ο πιο γρηγορος gaming επεξεργαστης; Oταν με τα ιδια χρηματα επαιρνες 4080s 7900xt/xtx και 14400f, 14600kf 7600/7700x. Το να στηνεις υπολογιστη ειναι κατι που το κανει η κουτση μαρια πλεον , δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ο τιτλος του power pc user οπως νομιζουν πολλοι οτι εχουν πιασει το παπα απο τα καρυδια . Οι περισσοτεροι πλεον κοιτανε τις κριτικες του youtube για να αγορασουν επιλεκτικα τα κομματια , το θεμα ειναι να εχουν σωστη κριση να αξιολογουν τις παγιδες. Για παραδειγμα δεν υπαρχουν gaming cpu , ξεκινωντας απο τα μικρα μοντελα ολοι πληρουν τις προυποθεσεις ειτε ειναι zen 3 απο 5800x , zen4 7600 , zen 5 9600x ,το ιδιο ισχυει και με τους Intel που ειναι εξισου καλοι cpu στο gaming βλεπε 13600K με το μειον την υψηλη καταναλωση. Προσωπικα θεωρω πεταμενα λεφτα να δινει αλλος 800 αρια για 9950 οταν με εναν απλο 7600x θα κανει την δουλεια του για πολλα χρονια. Kαποτε ειχε επικρατησει η μοδα οτι τα πολυπυρηνα ηταν το μελλον στο gaming οταν κυκλοφορησαν οι πρωτοι RYZEN , μεχρι που καταρριφθηκε συντομα. Ενας 4πυρηνος φτηνιαρικος i3 12100f ειναι καλλιτερος απο εναν 12 πυρηνο 3900X τετραπλασιας τιμης , αυτο δειχνει τελικως οτι η αρχιτεκτονικη του chip μετραει και οχι οι πυρηνες στο gaming. Τωρα οσον αφορα τις καρτες συμφωνω απολυτως οτι η nVidia ηταν ποιοτικοτερες καρτες , η 5070ti ειναι σαφως καλλιτερη απο την 9070xt και εχω προσεξει οτι εχει και χαμηλες καταναλωσεις μεχρι 260 w , αλλα το σκαλπιγκ δια χειρος τζενσεν διωχνει τον κοσμο μακρια. Αυτη την στιγμη η 9070 ειναι πιο συμφερουσα αγορα απο τις σειρες 5 και τις σειρες 4 σε σχεση αποδοσης τιμης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα