azazil1190 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:43 μμ 21 λεπτά πριν, Aris-leme είπε στα γρήγορα στοκ 340w+ με 304W μαξ 40w τουλάχιστον κάτω και παραπάνω fps στα 237W σταθερά χάνει απο στοκ Ωραία κομματάκι all around σου έκατσε. Μπράβο! 1
Aris-leme Δημοσ. Πέμπτη στις 04:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:56 μμ (επεξεργασμένο) Άντε νομίζω το βρήκα. 1 fps διαφορά με στοκ και η κάρτα μένει στα 270Watt δηλ 70Watt κάτω με ίδιες επιδόσεις, τουλάχιστον στο CP77 με RT ultra @azazil1190Πραγματικά βλέπω κάνεις ότι θες είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Μ αυτά που διαβάζαμε για τροφοδοτικά τόσες σελίδες τζάμπα κόπος. Απλά προσοχή στις κάρτες με 3 πιν η το 12αρι αν δεν το έχει κάποιος τότε ναι θα χρειαστεί και ένα καινούργιο PSU Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:59 μμ από Aris-leme 7
Coscas Δημοσ. Πέμπτη στις 05:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:04 μμ (επεξεργασμένο) On 19/03/2025 at 10:45, Tambas91 said: Τα παίζει ο φίλος όπως παίζει και ο coscas με την 4060 dynamic resolution και άγιος ο θεός Το χαβά σου εσύ Εμεινες σε ένα screenshot του Tsushima που είχα βάλει κατά λάθος την dynamic resolution στο...165 και ειρωνεύεσαι κατά την πάγιά σου τακτική. Ξεκόλλα Και μάθε ότι τώρα με το dlss4/balanced και το fg και χωρίς dynamic resolution, είμαι τώρα στα 115-120 fps στα 2k στο very high Ok; Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:08 μμ από Coscas 1
malakudi Δημοσ. Πέμπτη στις 05:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:04 μμ 2 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Άντε νομίζω το βρήκα. 1 fps διαφορά με στοκ και η κάρτα μένει στα 270Watt δηλ 70Watt κάτω με ίδιες επιδόσεις, τουλάχιστον στο CP77 με RT ultra @azazil1190Πραγματικά βλέπω κάνεις ότι θες είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Μ αυτά που διαβάζαμε για τροφοδοτικά τόσες σελίδες τζάμπα κόπος. Απλά προσοχή στις κάρτες με 3 πιν η το 12αρι αν δεν το έχει κάποιος τότε ναι θα χρειαστεί και ένα καινούργιο PSU Όταν μπορέσεις δες πόσο χάνει χωρίς undervolt στα 270 και 250W σε σχέση με το default. Στη κάρτα σου το default είναι 340W;
Aris-leme Δημοσ. Πέμπτη στις 05:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:12 μμ 6 λεπτά πριν, malakudi είπε Όταν μπορέσεις δες πόσο χάνει χωρίς undervolt στα 270 και 250W σε σχέση με το default. Στη κάρτα σου το default είναι 340W; Ναι στοκ είναι 340W Κάτι τέτοιο? 0 UV είναι στα 270W πάλι η κάρτα 2
malakudi Δημοσ. Πέμπτη στις 05:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:15 μμ 2 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Ναι στοκ είναι 340W Κάτι τέτοιο? 0 UV είναι στα 270W πάλι η κάρτα Είσαι σίγουρος για το 340; Το Techpowerup δίνει 360W για την Magnetic Air, εσύ βέβαια δεν έχεις τη Magnetic απ' ότι είδα.
Aris-leme Δημοσ. Πέμπτη στις 05:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:20 μμ 3 λεπτά πριν, malakudi είπε Είσαι σίγουρος για το 340; Το Techpowerup δίνει 360W για την Magnetic Air, εσύ βέβαια δεν έχεις τη Magnetic απ' ότι είδα. και ξανά η λίστα με όλα τα μοντέλα και πόσα βατ είναι κάθε κάρτα και πόσα πιν https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1jVOO1-g6WUmUXX1WY18qRpCyglX5EYUS-d3IhxqrL9M/htmlview?usp=sharing&pli=1 1
7nisiotis Δημοσ. Πέμπτη στις 05:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:37 μμ The Last of Us Part II Remastered is optimized for PC with Nvidia DLSS 3 Super Resolution support, AMD FSR 3.1 and AMD FSR 4 support with upscaling and frame generation. 5
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Πέμπτη στις 06:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:06 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aris-leme είπε Μ αυτά που διαβάζαμε για τροφοδοτικά τόσες σελίδες τζάμπα κόπος. Απλά προσοχή στις κάρτες με 3 πιν η το 12αρι αν δεν το έχει κάποιος τότε ναι θα χρειαστεί και ένα καινούργιο PSU To θεμα με τα τροφοδοτικα αφορα το μεσο χρηστη που αγοραζει μια gpu, τη βαζει , περναει drivers και παιζει. Δεν καθονται ολοι να ψιριζουν τη μαιμου με OC/UV για μια διαφορα 1-2fps ή 30w, ποσο μαλλον οταν δεν εχουν τις γνωσεις και να το κανουν. Καταλαβαινω οτι για μερικους ειναι κατι που τους αρεσει ΑΛΛΑ δεν το κανει ο μεσος χρηστης. Οταν αγοραζουμε τροφοδοτικο δεν το αγοραζουμε για το τρεχων συστημα, συνηθως το αγοραζουμε για τουλαχιστον τα επομενα 5-6 χρονια που πιθανοτατα θα εχουμε και αλλο συστημα. Εφοσον οι τιμες ειναι ετσι που απο 550-850w η τιμη απεχει 10-20€ ειναι μεγα λαθος να κοιταμε να τα φερουμε τσιμα τσιμα η να τσιγκουνεφτουμε το νεο τροφοδοτικο παιζοντας με το παλιο που μπορει να ειναι 10ετιας. Οταν απο υλοποιηση σε υλοποιηση και απο μαγαζι σε μαγαζι εχουμε αποκλισεις των 100€, τα 100€ για νεο τροφοδοτικο ειναι σημαντικοτερο. Οπως εσυ λοιπον πηγες σε 1000w αντι για 750w ετσι και καποιος που εχει 550w να μην κανει πειραματα και να παρει εστω ενα 750w. Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:24 μμ από BlurayMoviesGreece 1
malakudi Δημοσ. Πέμπτη στις 06:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:10 μμ (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Aris-leme είπε και ξανά η λίστα με όλα τα μοντέλα και πόσα βατ είναι κάθε κάρτα και πόσα πιν https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1jVOO1-g6WUmUXX1WY18qRpCyglX5EYUS-d3IhxqrL9M/htmlview?usp=sharing&pli=1 Το TPU δίνει πάντως την Mercury OC 360W, την Pulse 315, την Nitro 350, την TUF 335 και την Taichi 366. edit: και στου GN η Pulse είναι από 309 ως 311 ανάλογα το παιχνίδι Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:21 μμ από malakudi
Fulgore Δημοσ. Πέμπτη στις 07:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:13 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Aris-leme είπε Μ αυτά που διαβάζαμε για τροφοδοτικά τόσες σελίδες τζάμπα κόπος. Μα ειναι να βγάζεις αφρούς, που βρήκαν ορισμένοι αφορμη με ένα άτομο που δεν έκανε έρευνα αγοράς για την υλοποιηση που διάλεξε και άλλαξε το 750ρι τροφοδοτικό του. Οι 9070xt κυκλοφορούν με 3 διαφορετικά βύσματα ανάλογα την υλοποίηση. Αν είχε διαλέξει αλλή υλοποίηση, δεν θα χρειαζόταν ούτε αυτό αλλαγή. Μια από τα ίδια και για την κατανάλωση αυτή καθαυτή. Υπάρχουν οι φθηνότερες υλοποιήσεις που παίζουν κοντα στα 305W και μετά χαμηλότερα είναι κατάλληλη η απλή 9070. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:14 μμ από Fulgore 4 1
grevoil Δημοσ. Πέμπτη στις 07:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:25 μμ (επεξεργασμένο) Εγώ ντρέπομαι να ανεβάσω φωτο γιατί θα φάω κράξιμο, μετά τον σαματά που έκανα ότι θέλω λευκή όταν πήγα στο σπίτι του φίλου μου, γύρισε και μου είπε αν θα είχα πρόβλημα να κρατήσει αυτός την άσπρη για να πάει σε άσπρο build και να πάρω την μαύρη και θα μου την δώσει 650€, εεεε τι να κάνω και εγώ φίλος μου είναι επίσης, έσπασα το vertical GPU mount αλλά ήταν GTP από aliexpress universal mount 22€ Rip. Έβαλα και έτρεξα λίγο Space Marines 2 virtual resolution 4κ και downscale στα 1080p για να τερματίσω GPU και είδα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στα FPS είχα λίγο παραπάνω αλλά τίποτα τρομερό, stock XFX Mercury AMD Radeon RX 9070XT OC 50-51c μετά απο κανένα 2ωρο gameplay. EDIT: Απο coil whine, με 400+ fps με ανοιχτό το πλαινό παράθυρο και με το αυτί μου στην κάρτα άκουσα ένα χχχχ το οποίο πραγματικά 5 λεπτά κάθισα δεν καταλάβαινα αμα είναι τα ανεμηστηράκια ή coil τόσο λίγο ακουγόταν. EDIT2: είναι τόσο beefy που τα 2 κάτω sata δεν μπορώ να τα βάλω είμαι με 2 απο τους 4 hdd. This is a stupid problem to have, BUT it is a problem. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:15 μμ από grevoil 2
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Πέμπτη στις 07:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:26 μμ (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μα ειναι να βγάζεις αφρούς, που βρήκαν ορισμένοι αφορμη με ένα άτομο που δεν έκανε έρευνα αγοράς για την υλοποιηση που διάλεξε και άλλαξε το 750ρι τροφοδοτικό του. Οι 9070xt κυκλοφορούν με 3 διαφορετικά βύσματα ανάλογα την υλοποίηση. Αν είχε διαλέξει αλλή υλοποίηση, δεν θα χρειαζόταν ούτε αυτό αλλαγή. Μια από τα ίδια και για την κατανάλωση αυτή καθαυτή. Υπάρχουν οι φθηνότερες υλοποιήσεις που παίζουν κοντα στα 305W και μετά χαμηλότερα είναι κατάλληλη η απλή 9070. Συμφορουμιτη αν πας πισω στα μηνυματα, θα δεις 3 που παρελαβαν και οι 3 αλλαξαν τροφοδοτικο για δικους τους λογους τελευταια στιγμη. Ας πουμε οτι ο ενας δεν εκανε ερευνα αγορας και υποπεσε σε λαθος του, οι αλλοι 2 γιατι πηραν τροφοδοτικο τελευταια στιγμη εφοσον περιμεναν νεα καρτα και ειχαν κανει σωστη ερευνα αγορας; Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:28 μμ από BlurayMoviesGreece 1
Aris-leme Δημοσ. Πέμπτη στις 07:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:37 μμ 7 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Συμφορουμιτη αν πας πισω στα μηνυματα, θα δεις 3 που παρελαβαν και οι 3 αλλαξαν τροφοδοτικο για δικους τους λογους τελευταια στιγμη. Ας πουμε οτι ο ενας δεν εκανε ερευνα αγορας και υποπεσε σε λαθος του, οι αλλοι 2 γιατι πηραν τροφοδοτικο τελευταια στιγμη εφοσον περιμεναν νεα καρτα και ειχαν κανει σωστη ερευνα αγορας; Βάλε τον ένα που δεν είχε λόγο για αλλαγή με την 7800χτ και περίμενε να δει ΑΝ πάρει κάρτα και μετά. Να πάρω τροφοδοτικό πριν την κάρτα μου ήταν άχρηστο. 1200 w πήρα λες να ήταν για την 9070χτ μόνο; Δεν έφτανε ένα ποιο μικρό; Επίσης αυτό που είπες ότι το UV δεν είναι για τον μέσο χρήστη να σε ενημερώσω ήμουν και είμαι κάτω από το μέσο χρήστη όπως πατάς εσύ και βάζεις dlss τόσο απλό είναι και το τουνινγκ σε AMD. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα