John_on_PC Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 19 minutes ago, Aris-leme said: Ρε κάνω κάτι λάθος? Οκ οι περισσότεροι τεστάρουν κάστομ σκηνή η ο χαρτγουερ στο λιμπερτι αλλά βγάζω άλλα νούμερα. Είπα μήπως είχα φρειμ τζεν αλλά έκανα ρισταρτ το ενεργοποίησα και ιδού. RT ULTRA FSRQ +FG Όχι όντως εκεί που το μετράνε στο DLC είναι πολύ πιο βαρύ από το κανονικό παιχνίδι. Και η 7800xt έχει ~10 με 15 fps κάτω από το average σε εκείνη την περιοχή με το market.
rioener Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Ρε κάνω κάτι λάθος? Οκ οι περισσότεροι τεστάρουν κάστομ σκηνή η ο χαρτγουερ στο λιμπερτι αλλά βγάζω άλλα νούμερα. Είπα μήπως είχα φρειμ τζεν αλλά έκανα ρισταρτ το ενεργοποίησα και ιδού. RT ULTRA FSRQ +FG Τρελά νούμερα αυτά... Ψάχνω να βρω τις διαφορές με του HB
Sensible Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Oh yes, oh yes 🙂 Επιτελους ενας με 9070 oc εσπασε το ροδι. Ποσταρε benchmarks Επεξ/σία 19 Μαρτίου από Sensible 2
Aris-leme Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, teohokage είπε τελικά μετά από αλλαγή τροφοδοτικού μπήκε και η δικιά μου. η 7800xt nitro που είχα πρίν σαν κατασκευή είναι πολύ καλύτερη πάντως Δεν είναι κάτι τρελό σαν ποιότητα αλλά είναι οκ. Ευτυχώς, πόσταρες και σύνδεσα το RGB.
AntonisKo Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, Sensible είπε Επιτελους ενας με 9070 oc εσπασε το ροδι. Ποσταρε benchmarks Σήμερα δύσκολο να προλάβω. Καλοφορετες σε όλους 👍 1
Aris-leme Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 51 λεπτά πριν, Aris-leme είπε RT ULTRA FSRQ και με πείραγμα. όσο πείραζα τα μεγαλύτερα νούμερα που έγραψε Τώρα με το αντερβολτ μένει στα 330-340W. Φουρφούρια δεν έκανα τίποτα στοκ τελείως κανένα παράπονο από θερμοκρασίες θόρυβο. 10
nazarene Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, Aris-leme είπε και με πείραγμα. όσο πείραζα τα μεγαλύτερα νούμερα που έγραψε Τώρα με το αντερβολτ μένει στα 330-340W. Φουρφούρια δεν έκανα τίποτα στοκ τελείως κανένα παράπονο από θερμοκρασίες θόρυβο. Καλορίζικη η gpu 1
John_on_PC Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 3 minutes ago, Aris-leme said: Νομίζω εδώ θα τ αφήσω Με FSR 4 αυτά; Επίσης πως και δεν βάζεις φουλ δεξιά το max clock;
Aris-leme Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Aris-leme είπε CP PT FSRQ με τα 1111 μοντ και με το τουνινγκ σε PT 4 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Με FSR 4 αυτά; Επίσης πως και δεν βάζεις φουλ δεξιά το max clock; Όχι, ένα μοντ που βάζει το 3,1 FSR(καλύτερο από του παιχνιδιού) δε δοκίμασα οπτι. Το μαξ κλοκ δεν ξέρω αν κάνει διαφορά
korakios Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Νομίζω εδώ θα τ αφήσω Είναι τεράστιο το undervolt συν του έκανες και OC . Τώρα πρόσεξα και τις μνήμες . Χλωμό να είναι stable εκτός αν πέτυχες λαχείο. Επεξ/σία 19 Μαρτίου από korakios
Aris-leme Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, korakios είπε Είναι τεράστιο το undervolt συν του έκανες και OC . Τώρα πρόσεξα και τις μνήμες . Χλωμό να είναι stable εκτός αν πέτυχες λαχείο. Έχω κάνει 15 μπεντς στις αλλαγές θα κρασαρε αν ήταν κάτι. Με τη 7800ΧΤ στις αλλαγές κρασαρε αμέσως. Τώρα κρατάει 3100+ κοντά στα 3200 ο πυρήνας Επεξ/σία 19 Μαρτίου από Aris-leme
Πέτρος Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Έχω κάνει 15 μπεντς στις αλλαγές θα κρασαρε αν ήταν κάτι. Με τη 7800ΧΤ στις αλλαγές κρασαρε αμέσως. Τώρα κρατάει 3100+ κοντά στα 3200 ο πυρήνας Ρίξε ένα unigine superposition 1080 extreme και μετά 4Κ...θα φανούν πολλά για σταθερότητα. Βάλε και τα σκορ, με την ευκαιρία. 3
korakios Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Aris-leme είπε Έχω κάνει 15 μπεντς στις αλλαγές θα κρασαρε αν ήταν κάτι. Με τη 7800ΧΤ στις αλλαγές κρασαρε αμέσως. Τώρα κρατάει 3100+ κοντά στα 3200 ο πυρήνας Πρόλαβε να πιάσει ψηλές (φυσιολογικές) θερμοκρασίες ? Πχ κανα furmark πρώτα . Εννοείται εύχομαι να πέτυχες σούπερ κομμάτι 1
enable_your_mind Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 22 minutes ago, Aris-leme said: Νομίζω εδώ θα τ αφήσω Στη δικη μου το offset πανω απο 95 κρασαρει ... οποτε οντως εχε το νου σου για ασταθεια .. αλλα μπορει ειναι καλο το silikon και να εισαι μια χαρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις