malakudi Δημοσ. Τετάρτη στις 01:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:47 μμ 1 λεπτό πριν, Crus είπε 807 ευρω με revolut η POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB REAPER https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0DSWJJRQX?smid=A1IUZRVRQUH0V6&psc=1 Είναι +150 ευρώ όμως.Η 9070 είναι σχεδόν σε MSRP
Crus Δημοσ. Τετάρτη στις 01:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:50 μμ (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, malakudi said: Είναι +150 ευρώ όμως.Η 9070 είναι σχεδόν σε MSRP Για την ακριβεια, αν πληρωσω με Revolut η Pulse βγαινει 647 ευρω, περιπου 50 ευρω κατω απο τις XFX του Πορτογαλου. Νομιζω η χαμηλοτερη τιμη που εχει παιξει εκτος απο μερικες καρτες της πρωτης μερας. Μαλλον για Pulse non XT με βλεπω, μιας και θα παω σε SFF κουτι αυτη την φορα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:50 μμ από Crus 2
Aris-leme Δημοσ. Τετάρτη στις 01:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:56 μμ o @azazil1190 των φτωχών γίναμε. 6600ΧΤ 7800ΧΤ και 9070ΧΤ διαφορές. Δυστυχώς, πάω και για κουτί στο πισι της μικρής δεν μπαίνει η 7800ΧΤ 20
*demian* Δημοσ. Τετάρτη στις 01:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:57 μμ 31 λεπτά πριν, Van Gerokost είπε Για την υλοποίηση της PowerColor τί άποψη έχετε ? (Reaper XT) Διαβασα σημερα οτι τα fan εχουνε θεματακια
nlogginidis Δημοσ. Τετάρτη στις 02:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:02 μμ Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να ψωνίσουμε από amazon.co.uk με τιμολόγιο; Ή λόγω brexit δεν γίνεται;
Tambas91 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 μμ 15 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε μια χαρα ειναι το tpu! Και εμένα μια χαρά μου φαίνεται το tpu βέβαια όταν ποσταρα διάγραμμα που έδειχνε ότι η 5070τι είναι στα ίδια με την 4080 ο φαραώ και ο αρκιν λέγαν ότι δεν ισχύει… τι να σου πω 7 λεπτά πριν, Aris-leme είπε o @azazil1190 των φτωχών γίναμε. 6600ΧΤ 7800ΧΤ και 9070ΧΤ διαφορές. Δυστυχώς, πάω και για κουτί στο πισι της μικρής δεν μπαίνει η 7800ΧΤ Χριστός και Παναγία με τόσα ραντεον… σφιγγοφωλια 1 7
razimar Δημοσ. Τετάρτη στις 02:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:06 μμ 1 ώρα πριν, malakudi είπε Sapphire Pulse 9070 με 657 ευρώ από amazon.co.uk για όποιον ενδιαφέρεται €647 αν βγάλεις και τη ταρίφα του Amazon converter, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει τίποτα σε καμια ώρα.
Aris-leme Δημοσ. Τετάρτη στις 02:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:12 μμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Χριστός και Παναγία με τόσα ραντεον… σφιγγοφωλια Έχω και 2 πράσινες μία 1650S που θα την έβγαζα απο το πισι του αδελφού αλλά αφού δεν μπαίνει η 7800Χτ στο άλλο κουτί., και μια 960 που την έβαλα σε ένα πισι ενός πιτσιρικά που έστησα. Τι να κάνω πράσινος ήμουν αλλά δε με γούσταρε όπως το λιζάκι. στοκ τελείως. Δεν ξέρω αν το BIOS σβιτς κάνει διαφορά Πρώτη εντύπωση αθόρυβη, την περίμενα αλλιώς. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:15 μμ από Aris-leme 9
Fulgore Δημοσ. Τετάρτη στις 02:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:19 μμ 28 λεπτά πριν, Crus είπε Για την ακριβεια, αν πληρωσω με Revolut η Pulse βγαινει 647 ευρω, περιπου 50 ευρω κατω απο τις XFX του Πορτογαλου. Νομιζω η χαμηλοτερη τιμη που εχει παιξει εκτος απο μερικες καρτες της πρωτης μερας. Μαλλον για Pulse non XT με βλεπω, μιας και θα παω σε SFF κουτι αυτη την φορα. Η τιμή ειναι πολύ καλή, το θέμα δυστηχώς είναι ότι μιλάμε για το Αγγλικό amazon κυρίως στο κομμάτι after sales support/εγγύησης. Αν ηταν αυτή η τιμή από Ευρωπαικό amazon, θα ειχε πάρει φωτιά το θέμα. 1
this.is.elia Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, Aris-leme said: o @azazil1190 των φτωχών γίναμε. 7800ΧΤ και 9070ΧΤ διαφορές. Δυστυχώς, πάω και για κουτί στο πισι της μικρής δεν μπαίνει η 7800ΧΤ Πριν από 1+ χρόνο πήρες την 7800xt στα 600; Πάλευες με τα FSR, έψαχνες ρυθμίσεις, έκανες ο/c... Πήρες τώρα 9070xt στα 900; Βασικά εάν έπαιρνες μια 4080 πριν 2 χρόνια στα 1200€, τώρα θα είχες περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι και πάλι θα είχες καλύτερη κάρτα. Πανηγυρική δικαίωση του @BlurayMoviesGreece και επιβεβαίωση του μεγάλου καθοδηγητή μας: The more you buy... Spoiler 😋 πλάκα κάνω, μεγειές και καλό λιώσιμο Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:20 μμ από this.is.elia 3 7
Crus Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ (επεξεργασμένο) Βαρεθηκα να περιμενω να πεσουν οι XT κατω απο 700 ευρω, οποτε 650 ευρω για Non-XT και θα καταπιουμε το πικρο ποτηρι του -10/12%. 22 minutes ago, Fulgore said: Η τιμή ειναι πολύ καλή, το θέμα δυστηχώς είναι ότι μιλάμε για το Αγγλικό amazon κυρίως στο κομμάτι after sales support/εγγύησης. Αν ηταν αυτή η τιμή από Ευρωπαικό amazon, θα ειχε πάρει φωτιά το θέμα. Δεν υπαρχει διαφορα στην after sales support/εγγύηση μεταξυ Amazon.de και co.uk. Αν και δεν εχω χρησιμοποιησει μετα το brexit το co.uk για κατι που χρειαζοταν επιστροφη, η εμπειρια μου μεχρι τοτε ηταν αψογη. Στην χειροτερη θα παμε κατευθειαν στην Sapphire. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:42 μμ από Crus 7 2
Aris-leme Δημοσ. Τετάρτη στις 02:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:46 μμ Indy supreme PT High FSRQ. Δεν ξέρω μου φαίνονται πολύ ψηλά τα νούμερα. Δεν έχω προχωρήσει απλά για τεστ το έβαλα 2
Aris-leme Δημοσ. Τετάρτη στις 03:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:10 μμ Ρε κάνω κάτι λάθος? Οκ οι περισσότεροι τεστάρουν κάστομ σκηνή η ο χαρτγουερ στο λιμπερτι αλλά βγάζω άλλα νούμερα. Είπα μήπως είχα φρειμ τζεν αλλά έκανα ρισταρτ το ενεργοποίησα και ιδού. RT ULTRA FSRQ +FG
teohokage Δημοσ. Τετάρτη στις 03:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:23 μμ τελικά μετά από αλλαγή τροφοδοτικού μπήκε και η δικιά μου. η 7800xt nitro που είχα πρίν σαν κατασκευή είναι πολύ καλύτερη πάντως 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα