Aris-leme Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 πμ 9 λεπτά πριν, teohokage είπε πρωινή πρωινή η UPS Με γιές. Επιτέλους όταν μπει στο σύστημα πληροφορίες θέλουμε Εμένα η γενική μου ανακοίνωσε τηλεφωνικός ότι έχω πακέτο.... Το κλασικό δεν έρχεσαι να το πάρεις να τελειώνουμε
nekrik Δημοσ. Τετάρτη στις 08:43 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:43 πμ (επεξεργασμένο) Ηρθε και εμένα και ευτυχώς χωρίς τούβλο μέσα 🤣. Να δω τώρα που θα βρούμε χρόνο για τα υπόλοιπα! Τουλάχιστον ξηγήθηκε ο Πορτογάλος Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:44 πμ από nekrik 10
Tambas91 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:45 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:45 πμ 4 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε γελανε και οι πετρες Τα παίζει ο φίλος όπως παίζει και ο coscas με την 4060 dynamic resolution και άγιος ο θεός 3
Joethegod80 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:59 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:59 πμ 15 λεπτά πριν, Luciddream είπε Εγώ δεν βλέπω να έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα. Μια 7600xt έχει 340 euro και παίζει μια χαρά τα παιχνίδια σε 1440p. Το ότι εμείς θέλουμε το κάτι παραπάνω είναι άλλο θέμα. Πριν 7 χρόνια π.χ ήθελες 400 ευρώ για ίδιες επιδόσεις και δεν υπήρχε πιο δυνατή σειρά. Το ότι δεν έχουν προχωρήσει οι επιδόσεις δραματικά στις φτηνές κάρτες έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός αλλά "φτηνές" επιλογές υπάρχουν. χμμμ όχι, δε συμφωνώ. Ναι βρίσκεις κάρτα μεν σε αυτά τα χρήματα, αλλά με την υποχώρηση ότι είναι ελαφρώς χειρότερη από επόμενο tier της προηγούμενης γενιάς (rx6700xt) και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BUDGET FRIENDLY. Με συγχωρείτε ρε παιδιά αλλά μην τρελαθούμε, budget κάρτες μέχρι πριν 2-3 χρόνια ήταν με ΤΑΒΑΝΙ τα 200€ (πχ RX6600) Τα 350 τα δίναμε όταν θέλαμε το κάτι παραπάνω, τώρα απο εκεί θα ξεκινάμε; Και οκ , ειδικά για την περίπτωση της Ελλάδας με καμιά 15αριά χρόνια οικονομικής κρίσης στο κεφάλι και τις αυξήσεις μισθών παγωμένες για μεγάλο διάστημα και κατόπιν φειδωλές; Μπορεί στον υπόλοιπο κόσμο να έχουν μετακινηθεί προς τα πάνω στα εισοδήματα, εδώ δεν ισχύει το ίδιο, τουλάχιστον για την πλειοψηφία. Και για να το βγάλω από μέσα μου, η RX7600XT είναι μια 7600 με άλλα 8 giga ram έτσι επειδή γιατί όχι. Zero effort. 3
minim3 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:11 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:11 πμ 2 ώρες πριν, *demian* είπε Το Π με νεες τιμες.... 100 ευρω πανω εννοεις. την Pulse την ειχε 899. 1
Fulgore Δημοσ. Τετάρτη στις 09:11 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:11 πμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, teohokage είπε ετσι ενα 50ρακι πάνω, αντι να κατεβάζει οπώς κάνουν τα μαγαζιά του εξωτερικού το Π ανεβάζει. Για την ακρίβεια ειναι 100ευρώ πάνω. Επίσης σε Amazon μεριά, δεν βλέπω τιμές προς τα κάτω, αλλά προς τα πάνω. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:19 πμ από Fulgore
minim3 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:15 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:15 πμ πιασε κοκκινο 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για την ακρίβεια ειναι 100ευρώ πάνω. 2
pcmasteralex Δημοσ. Τετάρτη στις 09:16 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:16 πμ Εγώ την πρόλαβα day one στα 899. Πάλι ακριβή, αλλά δεν υπήρχαν και άλλες επιλογές. 1
minim3 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:18 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:18 πμ ακριβως αυτο. σιγα μην ριξει τις τιμες το Π, μονο πανω.
Luciddream Δημοσ. Τετάρτη στις 09:19 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:19 πμ 18 minutes ago, Joethegod80 said: χμμμ όχι, δε συμφωνώ. Ναι βρίσκεις κάρτα μεν σε αυτά τα χρήματα, αλλά με την υποχώρηση ότι είναι ελαφρώς χειρότερη από επόμενο tier της προηγούμενης γενιάς (rx6700xt) και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BUDGET FRIENDLY. Με συγχωρείτε ρε παιδιά αλλά μην τρελαθούμε, budget κάρτες μέχρι πριν 2-3 χρόνια ήταν με ΤΑΒΑΝΙ τα 200€ (πχ RX6600) Εγώ άλλο λέω. Η ανάλυση παραμένει ίδια, οι επιδόσεις παραμένουν ίδιες, και όλα αυτά σε budget κάρτες. 6600 μπορείς να πάρεις και τώρα με τα ίδια λεφτά που ανέφερες και θα παίζει τα ίδια παιχνίδια που έπαιζε και πριν 2 χρόνια. Το ότι είναι προηγούμενης η επόμενης γενιάς και ότι έχουν 8 ή 16GB VRAM δεν έχει νόημα για τον απλό χρήστη που είναι οκ με 60-90 fps και για μεγάλο ποσοστό παιχνιδιών. Ας βγεί μια Nvidia ή Intel και να δώσει πιο οικονομική κάρτα με καλύτερες επιδόσεις αν θέλουν να πάρουν μερίδιο αγοράς. Το πρόβλημα είναι στο κάτι παραπάνω, άλλο να θέλεις 500 ευρώ για το κάτι παραπάνω και άλλο 900. 900+ Δίνουν αυτοί που βλέπουν τον υπολογιστή σαν το μοναδικό τους hobby ή όσοι δεν ενδιαφέρονται για τα χρήματα τους, ή όσοι απλά έχουν πάρα πολλά λεφτά, που δεν είναι και λίγοι τελικά από ότι φαίνεται 1
Joethegod80 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:29 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:29 πμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Luciddream είπε Εγώ άλλο λέω. Η ανάλυση παραμένει ίδια, οι επιδόσεις παραμένουν ίδιες, και όλα αυτά σε budget κάρτες. 6600 μπορείς να πάρεις και τώρα με τα ίδια λεφτά που ανέφερες και θα παίζει τα ίδια παιχνίδια που έπαιζε και πριν 2 χρόνια. Το ότι είναι προηγούμενης η επόμενης γενιάς και ότι έχουν 8 ή 16GB VRAM δεν έχει νόημα για τον απλό χρήστη που είναι οκ με 60-90 fps και για μεγάλο ποσοστό παιχνιδιών. Ας βγεί μια Nvidia ή Intel και να δώσει πιο οικονομική κάρτα με καλύτερες επιδόσεις αν θέλουν να πάρουν μερίδιο αγοράς. Το πρόβλημα είναι στο κάτι παραπάνω, άλλο να θέλεις 500 ευρώ για το κάτι παραπάνω και άλλο 900. 900+ Δίνουν αυτοί που βλέπουν τον υπολογιστή σαν το μοναδικό τους hobby ή όσοι δεν ενδιαφέρονται για τα χρήματα τους, ή όσοι απλά έχουν πάρα πολλά λεφτά, που δεν είναι και λίγοι τελικά από ότι φαίνεται Πολύ σωστό. Edit:Με την επισήμανση ότι για την οικονομική κατηγορία καινούργια κάρτα πλέον δε βρίσκεις με 200€, η 7600 η απλή έχει αν δεν κάνω λάθος πάνω από 240 και να δούμε τι εγκεφαλικό θα πάθουμε με τις τιμες σε 9060 και 5060 Θα έλεγα επίσης ως αρνητικό ότι δεν δείχνουν πρόθυμες οι εταιρείες να ξαναβγάλουν κάρτες των 100-150€ (κάτι RX6500, RX6400, A580) αλλά εδώ ίσως υπάρχει ο αντίλογος ότι για χαμηλές απαιτήσεις έχουν βγει αξιοπρεπείς apu και πάρε μια τέτοια. Σόρρυ αν βγήκα ελαφρώς off topic Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:31 πμ από Joethegod80
malakudi Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 πμ 12 ώρες πριν, john9 είπε Απο που την πηρες φίλε μου? με ενδιαφέρει για να κοιτάξω skroutz 830 euro. Αυτή τη στιγμή που το γράφω έχει κι άλλη διαθέσιμη. Αν και είναι πολλά τα 830, προχώρησα αφού μπορώ να κόψω και τιμολόγιο και δεν έβλεπα κάτι καλύτερο το τελευταίο καιρό από NBB. 1
Aris-leme Δημοσ. Τετάρτη στις 09:59 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:59 πμ 1 λεπτό πριν, malakudi είπε skroutz 830 euro. Αυτή τη στιγμή που το γράφω έχει κι άλλη διαθέσιμη. Αν και είναι πολλά τα 830, προχώρησα αφού μπορώ να κόψω και τιμολόγιο και δεν έβλεπα κάτι καλύτερο το τελευταίο καιρό από NBB. Έβγαλε και alternate κάρτες αλλά όχι σε σουπερ τιμές.
grevoil Δημοσ. Τετάρτη στις 10:07 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:07 πμ Άσχετο, αλλά όλες οι 9070ΧΤ Mercury από Amazon είναι χωρίς vapor chαmber?
mandragoraSCR Δημοσ. Τετάρτη στις 10:09 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:09 πμ 1 λεπτό πριν, grevoil είπε Άσχετο, αλλά όλες οι 9070ΧΤ Mercury από Amazon είναι χωρίς vapor chαmber? ναι οι NON OC οι OC ειναι με vapor chαmber και 3x8 pin connector 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα