Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Teddy77 είπε

Γενική ε?

Έμαθα ότι πέρασαν και δε σε βρήκαν. 😁

Ε εδώ είμαστε μικρή πόλη και μονοκατοικία δεν μπορεί να φύγει έτσι απλά. Αλλά δεν το φέρνουν και με αναγκάζουν να πάω να πάρω το πακέτο. Πριν μια βδομάδα μου ήρθαν αμορτισέρ και μπήκα και στην αποθήκη γιατί δεν μπορούσε να τα σηκώσει και η κοπέλα.:D

• Haha 6
  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, Aris-leme said:

Ε εδώ είμαστε μικρή πόλη και μονοκατοικία δεν μπορεί να φύγει έτσι απλά. Αλλά δεν το φέρνουν και με αναγκάζουν να πάω να πάρω το πακέτο. Πριν μια βδομάδα μου ήρθαν αμορτισέρ και μπήκα και στην αποθήκη γιατί δεν μπορούσε να τα σηκώσει και η κοπέλα.:D

Εμένα μου'χε μείνει αναλλοίωτη η μνήμη: ACS επί covid που πέτυχα τον ταξιτζή(!) κάτω στην είσοδο να κολλάει ειδοποιητήριο ότι δε βρήκε το γείτονα (μόλις μου είχε πληρώσει τα κοινόχρηστα, μιλάγαμε στο διάδρομο) και να του λέω τι κάνεις και να παίζει τον τρελό. (δεν είχε δέματα μαζί, πέρναγε και κόλλαγε χαρτάκια παντού, προφανώς)

Γενική πάντα κάτι τυχαίνει βρε παιδί μου και με παίρνουν ότι δεν θα προλάβουν και αν θέλω να πάω την επόμενη ημέρα να το πάρω από εκεί αλλιώς δεν είναι σίγουροι πότε θα έρθει "μεγάλο" όχημα.

Aaaaanyway, άντε καλώς τα δέχτηκες!

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Teddy77 είπε

Εμένα μου'χε μείνει αναλλοίωτη η μνήμη: ACS επί covid που πέτυχα τον ταξιτζή(!) κάτω στην είσοδο να κολλάει ειδοποιητήριο ότι δε βρήκε το γείτονα (μόλις μου είχε πληρώσει τα κοινόχρηστα, μιλάγαμε στο διάδρομο) και να του λέω τι κάνεις και να παίζει τον τρελό. (δεν είχε δέματα μαζί, πέρναγε και κόλλαγε χαρτάκια παντού, προφανώς)

Γενική πάντα κάτι τυχαίνει βρε παιδί μου και με παίρνουν ότι δεν θα προλάβουν και αν θέλω να πάω την επόμενη ημέρα να το πάρω από εκεί αλλιώς δεν είναι σίγουροι πότε θα έρθει "μεγάλο" όχημα.

Aaaaanyway, άντε καλώς τα δέχτηκες!

Και τα ταχυδρομεια τα ιδια χαλια ειναι, μου αφηναν ειδοποιηση να παω με ενδειξη ογκωδες δεμα και αυτα που ειχα παραγγελει ηταν ψιλολογια σε φακελακι.
Παραλαμβανα 6-7 δεματα και τα εβαζα στις τσεπες του μπουφαν.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Και τα ταχυδρομεια τα ιδια χαλια ειναι, μου αφηναν ειδοποιηση να παω με ενδειξη ογκωδες δεμα και αυτα που ειχα παραγγελει ηταν ψιλολογια σε φακελακι.
Παραλαμβανα 6-7 δεματα και τα εβαζα στις τσεπες του μπουφαν.

Ναι κι εμένα τα ΕΛΤΑ ούτε περιοδικό που είμαι συνδρομητής σε ένα (ετήσιο) δεν μου το φέρνουν πια σπίτι, κατευθείαν ειδοποίηση. (το περιοδικό δε είναι μεγέθους Α5, όχι κάνα ΚΛΙΚ με δώρο ξαπλώστρα θαλάσσης 😁)

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sensible είπε

Bαλε και το κοστος του PSU ,οι περισσοτεροι εχουν 550αρι και θα χρειαστει να επενδυσουν σε 650αρι gold ας πουμε ενα κοστος κοντα στα 100 πλας. 

και bronze καλά είναι , επίσης πουλάς και το παλιό

Δημοσ.

Πιστεύετε ότι 650w gold είναι αρκετό για την xt;Εχω έναν 5800x3d και το τροφοδοτικό είναι το power reactor της adata. Αν είναι αρκετό έχει νόημα η xt αλλιώς το κόστος είναι αρκετά χρήματα για ένα καλό 1440p monitor και για την διαφορά στις επιδόσεις που βλέπω μάλλον η απλή είναι καλλίτερη λύση. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, malakudi είπε

Πήρα την Reaper 9070XT, παράδοση μέχρι 31/3. Προτιμούσα την Hellhound αλλά ΟK.

Απο που την πηρες φίλε μου? με ενδιαφέρει για να κοιτάξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, birdman είπε

Πιστεύετε ότι 650w gold είναι αρκετό για την xt;Εχω έναν 5800x3d και το τροφοδοτικό είναι το power reactor της adata. Αν είναι αρκετό έχει νόημα η xt αλλιώς το κόστος είναι αρκετά χρήματα για ένα καλό 1440p monitor και για την διαφορά στις επιδόσεις που βλέπω μάλλον η απλή είναι καλλίτερη λύση. 

Παίρνεις την ΧΤ, την κλειδωνεις κάτω από τα 300w (όσο χαμηλώνει το pl τιυ συγκεκριμένου μοντέλου), τσεκάρεις και τί uv παίρνει (για να κρατάς επιδόσεις), στη χειρότερη κλειδωνεις τη μέγιστη συχνότητα κάπου στα 3000 και δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Σε παιγνίδι, ο 58003δ αντε να τραβήξει 70-80w (βάζω πολλά). Το υπόλοιπο σύστημα θα σου βάλω 100 για το χειρότερο σενάριο.

Έχεις υπόλοιπο άλλα150+w...

Το πιθανότερο είναι ότι αν χρειαστείς τις παραπάνω 5-8% επιδόσεις ποτέ, δεν θα έχεις και πάλι θέμα (ή θα ρίξεις μισή ρύθμιση).

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, birdman είπε

Aς πουμε οτι η καταναλωση της XT παιζει απο 305w ως 340w αναλογως παιχνιδιου ,105w ο CPU  , καμμια 25w το 27αρι μονιτορ,  3w το M2 και 8w οι μνημες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sensible είπε

Aς πουμε οτι η καταναλωση της XT παιζει απο 305w ως 340w αναλογως παιχνιδιου ,105w ο CPU  , καμμια 25w το 27αρι μονιτορ,  3w το M2 και 8w οι μνημες.

Καλά όλα τα άλλα...το monitor τί το βάζεις στην κουβέντα?

• Like 1
  • Haha 9
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Καλά όλα τα άλλα...το monitor τί το βάζεις στην κουβέντα?

Εχει δικο του τροφοδοτικο , ετσι για να γεμισουν τα Watt .

Δημοσ.

Βρε δεν ντρέπεστε, δεν κοκκινίζετε; Να λέτε κακά πράγματα για τις μεταφορικές;

Εμένα τα ΕΛΤΑ Courier δεν μου φέρνουν απλά τα πακέτα, με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε πάντα "Έχει έρθει δέμα για εσάς, είμαστε ανοιχτά μέχρι τις 5 σήμερα", δεν θα πω ψέματα την πρώτη φορά σκάλωσα και τους είπα ευχαριστώ θα περάσω να το πάρω σε λίγο, γιατί λέω 100% έχω κάνει μαλακ.α, κάποια επιλογή που να τα στέλνει μέχρι το πιο κοντινό κατάστημα, αμ δε, την δεύτερη φορά τους είπα "Οκ και εγώ θα είμαι σπίτι μέχρι το βράδυ όποτε μπορείτε δεν έχω πρόβλημα." με αυτόν να λέει "Ααα θέλετε να σας το φέρουμε;".

Γενικά τους αποφεύγω γιατί με όλους τους άλλους πραγματικά έχω άψογες σχέσεις και είναι όλοι τους τρομεροί επαγγελματίες που πραγματικά με κάνουν να νιώθω ότι ζω σε άλλη χώρα, αλλά ΕΛΤΑ courier επίτηδες είχα βάλει να μου φέρουν το Lian Li O11 Dynamic EVO XL White, 20 kιλά case να τους πέσουν τα @@ να ανέβουν τα σκαλιά στο σπίτι.

• Like 3
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...