7nisiotis Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 hour ago, nikos5800 said: Γενικά το Indiana Jones είναι φουλ unoptimized και χωρίς path tracing, μετριότατα textures που χωρίς κανέναν λόγο ζητά απίστευτη ποσότητα vram,ένα γραμμικό παιχνίδι σε στυλ και scale από PS3 era και αυτό το παιχνίδι κάποιοι του έδωσαν και βραβείο για το best looking game of the year 😁γελάνε και τα τσιμέντα. Εξού και η οπτική μεταμόρφωση λόγω PT...
nikos5800 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Εξού και η οπτική μεταμόρφωση λόγω PT... Άμα ειναι έτσι να βάζουμε path tracing σε όλα τα PS3 games και να του δίνουμε το βραβείο για best visuals της χρονιάς😜 Για να μην παρεξηγήθω σαν παιχνίδι ήταν εξαιρετικό,ήταν στο τοπ 5 παιχνίδια που έπαιξα πέρσι,απλά από visuals και scale δεν σε πείθει. 1
dsi44 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) παει στη μεση και αυτη η βδομάδα και δεν εχω δει ενα unboxing απο 9070... θα τη βγάλω και σήμερα με τη μπίρα του ινσόμνια... Επεξ/σία 18 Μαρτίου από dsi44 16
rioener Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Για όποιον ενδιαφέρεται, επικοινώνησα με την NR INFO μέσω amazon για την XFX Mercury σχετικά με το ζήτημα που διαπιστώθηκε (2 8pin αντί για 3, απουσία vapor chamber σε σχέση με τα διαφημιζόμενα) και έλαβα την παρακάτω απάντηση, επί της ουσίας όποιος θέλει κάνει δωρεάν επιστροφή με προπληρωμένη ετικέτα από την εταιρεία. Εγώ στα 779 που την πήρα δεν έχω βρει κάτι άλλο για να την επιστρέψω, ίσως αν πετύχω πάλι καμια Nitro στα 799 να το κάνω. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από rioener
Sensible Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Aris-leme είπε Ημουν ο μονος που ειχα πει οτι η 9070 ειναι VFM σε σχεση με xt κοντρα στους Influencers και στους περισσοτερους που τους πιστεψαν Αυτη την στιγμη η διαφορα στις τιμες ειναι ενα κατοσταρικο , χωρις να αναφερεται βεβαια και το κοστος αναβαθμισης του τροφοδοτικου για την πλειοψηφια των gamers , ενα ποσο πανω απο 200 ευρω ουσιαστικα για μονοψηφια φραιμ η λιγο πιο πανω. Επεξ/σία 19 Μαρτίου από Sensible 1
teohokage Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Aris-leme είπε Τα είχα φέρει σε Θα παραλάμβανα κάρτα και τροφοδοτικό αύριο και τελικά από Ελλάδα μου αλλάξαν ημερομηνία παράδοσης και πάμε λογικά για πέμπτη. εμένα πάντως ακόμα 19 Μαρτιού μου γράφει. είσαι εκτός αθηνών?? και για όσους ρωτάνε για overclock & undervolting 1
valantis123 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, dsi44 είπε παει στη μεση και αυτη η βδομάδα και δεν εχω δει ενα unboxing απο 9070... θα τη βγάλω και σήμερα με τη μπίρα του ινσόμνια... Αφού ανέβασα μην πίνεις! Κατάφερα σήμερα και έστησα, εκανε ποστ και το έκλεισα. Μεθαύριο λογικά windows που έχω ρεπό και θα είμαι solo το πρωί (ελπίζω). 1
Aris-leme Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 27 λεπτά πριν, teohokage είπε εμένα πάντως ακόμα 19 Μαρτιού μου γράφει. είσαι εκτός αθηνών?? Ναι, αύριο θα την έχω ήρθε ειδοποίηση από μεταφορική 44 λεπτά πριν, Sensible είπε Ημουν ο μονος που ειχα πει οτι η 9070 ειναι VFM σε σχεση με xt κοντρα στους Influencers και στους περισσοτερους που τους πιστεψαν Αυτη την στιγμη οι διαφορα στις τιμες ειναι ενα κατοσταρικο , χωρις να αναφερεται βεβαια και το κοστος αναβαθμισης του τροφοδοτικου για την πλειοψηφια των gamers , ενα ποσο πανω 200 ευρω ουσιαστικα για μονοψηφια φραιμ η λιγο πιο πανω. Αν διάβαζες όλα τα ποστ θα έβλεπες. Απλά πάνε όλα τα φώτα στο ποιο μεγάλο μοντέλο κλασικά. Η 9070 η απλή είναι ποιο ολοκληρωμένη κάρτα. Απλά απευθύνετε σε όσους έχουν παλιότερες κάρτες η κάτω από 7800ΧΤ. Στα 500-550 θα ήταν κορυφαία επιλογή (εννοείτε και ποιο κάτω ακόμη καλύτερα. https://videocardz.com/newz/amd-unreleased-radeon-rx-9070-oem-reference-design-pictured
AntonisKo Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 47 λεπτά πριν, teohokage είπε και για όσους ρωτάνε για overclock & undervolting Thanks! Αύριο περιμένω κι εγώ 🙏
Sensible Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Ναι, αύριο θα την έχω ήρθε ειδοποίηση από μεταφορική Αν διάβαζες όλα τα ποστ θα έβλεπες. Απλά πάνε όλα τα φώτα στο ποιο μεγάλο μοντέλο κλασικά. Η 9070 η απλή είναι ποιο ολοκληρωμένη κάρτα. Απλά απευθύνετε σε όσους έχουν παλιότερες κάρτες η κάτω από 7800ΧΤ. Στα 500-550 θα ήταν κορυφαία επιλογή (εννοείτε και ποιο κάτω ακόμη καλύτερα. https://videocardz.com/newz/amd-unreleased-radeon-rx-9070-oem-reference-design-pictured H ιδια AMD σαποταρει το (μικρο αδερφακι) για να προωθησει το μεγαλο ετσι λενε οι αριθμοι των πωλησεων. Οι διαφορες παντως ειναι αστειες και αναξιες να ασχοληθει ενας πραγματικος gamer..
Teddy77 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 49 minutes ago, Sensible said: Ημουν ο μονος που ειχα πει οτι η 9070 ειναι VFM σε σχεση με xt κοντρα στους Influencers και στους περισσοτερους που τους πιστεψαν Έγινε (ελαφρώς) VFM επειδή το τελικό step up για να πας στην XT δεν ήταν 50$/65€ αλλά €100 και βάλε. 1
teohokage Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 25 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Ναι, αύριο θα την έχω ήρθε ειδοποίηση από μεταφορική είχε update οτι έφτασε ελλάδα?
Sensible Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Έγινε (ελαφρώς) VFM επειδή το τελικό step up για να πας στην XT δεν ήταν 50$/65€ αλλά €100 και βάλε. Bαλε και το κοστος του PSU ,οι περισσοτεροι εχουν 550αρι και θα χρειαστει να επενδυσουν σε 650αρι gold ας πουμε ενα κοστος κοντα στα 100 πλας. 1
Aris-leme Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, teohokage είπε είχε update οτι έφτασε ελλάδα? Ναι και στο κινητό μου ήρθε μήνυμα από γενική(δυστυχώς). 1
Teddy77 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Just now, Aris-leme said: Ναι και στο κινητό μου ήρθε μήνυμα από γενική(δυστυχώς). Γενική ε? Έμαθα ότι πέρασαν και δε σε βρήκαν. 😁 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα